ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΟΛΑΝΕ ΤΑ 30ΑΡΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΞΙΑ ΟΜΑΔΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥcaskaval έγραψε:
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Η Ο ΟΥΚ ΕΠΑΙΞΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΟΦΗ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ...
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ 8ΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΛΗΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ....
ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΥΣΕΙ
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
1.ΒΟΛΟ
2.ΣΥΡΟ
3.ΛΑΡΙΣΑ ΠΕΡΥΣΙ
4.ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ....
ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.....
ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΑΗΔΙΑ
monahous-monahous έγραψε:οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται.....
και μαλλον ο ΟΦΗ πρεπει να εχει ολοκληρο σμηνος απο μυγες. Το οτι η διαιτησια στην επαρχια ειναι πιο αστεια και απο θεατρικη επιθεωρηση ειναι γνωστο και εχει ξανααναφερθει εδω μεσα. Ομως τωρα αντικειμενο συζητησης ειναι ο ΟΦΗ.
Για να τελειωνουμε λοιπον οσο και να πρασινιζουν καποιοι, καποια πραγματα πρεπει να ακουγονται. Και δεν ειναι ουτε καραμελες ουτε γλυφειτζουρια.
Ναι ο ΟΦΗ σπρωχνεται απο την διαιτησια χρονια τωρα. Και οχι μονον αυτος...
Ναι το διπλο στην Θεσσαλονικη ηταν η πιο τρανη αποδειξη οτι το πρωταθλημα ειναι για τα πανηγυρια.
Οσοι λοιπον πεταγεστε και λετε για ασχετοσυνη και αγνοια μαθετε οτι μια ομαδα δειχνει ποια ειναι απο την προετοιμασια. Δεν ξυπναει ξαφνικα μια μερα και λεει σημερα θα παρω διπλο απο ομαδα που διεκδικει ανοδο. Και ο ΟΦΗ φετος απο την αρχη εδειξε οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.Γι'αυτο λοιπον εγω υποβαθμιζω την νικη. Γιατι αμα εισαι καλος εισαι παντα καλος. Δεν σου ερχεται η θεια φωτιση ξαφνικα.
Χωρις να εχω κατι προσωπικο με τους παικτες ή την ομαδα, λεω οτι το παιχνιδι αυτο βρωμαει απο χιλιομετρα και εμεις καθομαστε να βρουμε ποιος δεν επλυνε τις μασχαλες του...
Ολα μπορω να τα ανεχτω αλλα την υποκρισια, ειδικα μεταξυ κατεργαρεων, δεν την ανεχομαι
gvardal έγραψε:monahous-monahous έγραψε:οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται.....
και μαλλον ο ΟΦΗ πρεπει να εχει ολοκληρο σμηνος απο μυγες. Το οτι η διαιτησια στην επαρχια ειναι πιο αστεια και απο θεατρικη επιθεωρηση ειναι γνωστο και εχει ξανααναφερθει εδω μεσα. Ομως τωρα αντικειμενο συζητησης ειναι ο ΟΦΗ.
Για να τελειωνουμε λοιπον οσο και να πρασινιζουν καποιοι, καποια πραγματα πρεπει να ακουγονται. Και δεν ειναι ουτε καραμελες ουτε γλυφειτζουρια.
Ναι ο ΟΦΗ σπρωχνεται απο την διαιτησια χρονια τωρα. Και οχι μονον αυτος...
Ναι το διπλο στην Θεσσαλονικη ηταν η πιο τρανη αποδειξη οτι το πρωταθλημα ειναι για τα πανηγυρια.
Οσοι λοιπον πεταγεστε και λετε για ασχετοσυνη και αγνοια μαθετε οτι μια ομαδα δειχνει ποια ειναι απο την προετοιμασια. Δεν ξυπναει ξαφνικα μια μερα και λεει σημερα θα παρω διπλο απο ομαδα που διεκδικει ανοδο. Και ο ΟΦΗ φετος απο την αρχη εδειξε οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.Γι'αυτο λοιπον εγω υποβαθμιζω την νικη. Γιατι αμα εισαι καλος εισαι παντα καλος. Δεν σου ερχεται η θεια φωτιση ξαφνικα.
Χωρις να εχω κατι προσωπικο με τους παικτες ή την ομαδα, λεω οτι το παιχνιδι αυτο βρωμαει απο χιλιομετρα και εμεις καθομαστε να βρουμε ποιος δεν επλυνε τις μασχαλες του...
Ολα μπορω να τα ανεχτω αλλα την υποκρισια, ειδικα μεταξυ κατεργαρεων, δεν την ανεχομαι
Πρώτα απ' όλα μιλήσατε συγκεκριμένα για τον ΟΦΗ, οπότε τα περί "μύγας" πάνε περίπατο...
Δεύτερον, ναι, το δέχομαι ότι η διαιτησία είναι για τα πανηγύρια, δεν δέχομαι όμως ότι είναι έτσι μόνο στα ματς του ΟΦΗ κάτι που όπως βλέπω παραδέχεσαι. Δεν βλέπω όμως να γίνεται κουβέντα για τη διαιτησία σε άλλα ματς παρά μόνο για εκείνα των νικών του ΟΦΗ.
Τρίτον, η προετοιμασία του ΟΦΗ, για να ξέρεις, ξεκίνησε μετά τον 1ο αγώνα του πρωταθλήματος! Μέχρι τότε η ομάδα δεν είχε ουσιαστικά προπονητή! Μπορεί να μιλήσει κάποιος για κακό σχεδιασμό, αυτό μπορώ να το δεχτώ. Αλλά έχεις δει όλα τα ματς του ΟΦΗ; Αν ναι, τότε βλέπεις πως η ομάδα σιγά-σιγά ανεβαίνει και παίζει καλύτερα γιατί τώρα "βγαίνει" η καθυστερημένη προετοιμασία. Δεν πρόκειται λοιπόν για Θεία Φώτιση...
Τέλος, φίλε μου, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης -δεν έχουμε προσωπικά μεταξύ μας, κουβέντα κάνουμε -το να υποβιβάζεις τη νίκη είναι δικαίωμά σου. Το να είχε απλά ο Ηρακλής μια κακή μέρα δεν το δέχεσαι; Και βέβαια δεν έγινε ο ΟΦΗ υπερομάδα από τη μια μέρα στην άλλη.
Είμαι τον χώρο του water-polo από το 1987 και πιστεύω πως ξέρω να διακρίνω πότε μια ομάδα "σπρώχνεται" και πότε όχι. Ναι, ο ΟΦΗ έχει "σπρωχτεί" αλλά πες μου μια ομάδα που να είχε πάντα το 50-50 από τη διαιτησία. Μάλλον δεν θα βρεις. Οπότε γιατί δεν έχει ειπωθεί τίποτε για τις άλλες ομάδες; Να με συγχωρήσετε αλλά εγώ το εκλαμβάνω αυτό ως εμπάθεια.
Φιλικά, Γιώργος.
gvardal έγραψε:Ψάχνω, ρε παιδιά, να βρω έναν αγώνα που κέρδισε ο ΟΦΗ με την αξία του, μήπως ξέρετε εσείς;
TooTall έγραψε:gvardal έγραψε:Ψάχνω, ρε παιδιά, να βρω έναν αγώνα που κέρδισε ο ΟΦΗ με την αξία του, μήπως ξέρετε εσείς;
Κοιτα, ουτε εμενα μου ερχεται καανενας αλλα μην απελπιζεσαι. Παρε ενα τηλεφωνο τον Δαμιανακη, τον Μπιρακη ή τον Βασιλειου. Αυτοι ετσι και αλλιως ειναι παρον σε καθε νικη της ομαδας σας, κατι θα εχουν προχειρο
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης