Aποτελέσματα Α2 ΑΝΔΡΩΝ '10

Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό gvardal » Τρί Μαρ 09, 2010 9:47 am

Αυτά τα "δικαιολογείσαι λόγω αγνοίας" να τα λες εκεί που σε παίρνει φίλε μου! Δεν με ξέρεις, άσε λοιπόν το τι ξέρω εγώ.

Εσύ, όμως, που ξέρεις τόσα πολλά κρυμμένος πίσω απ' τη σιγουριά του πληκτρολογίου και την ανωνυμία ενός ψευδωνύμου, άραγε θα μπορείς να κάνεις τις ίδιες "καταγγελίες" και επώνυμα?!

Βγαίνεις και μιλάς, ελαφρά τη καρδία, για αλλοίωση αποτελέσματος, πρωταθλήματος, παράνομο στοίχημα και θέλεις να περάσει στο ντούκου? Θέλεις να εντυπωσιάσεις και να σκεφτούμε οι υπόλοιποι :"Ρε συ, γαι να το λέει αυτός πρέπει να ξέρει κάτι"?

Επειδή λοιπόν έχει παραγίνει το κακό, μήπως θέλεις να τα πεις ενώπιον εισαγγελέα, που κι αυτός έχει άγνοια όπως εγώ? Θα σε φέρω εγώ σε επαφή, φίλε pepe, ξέρω μερικούς...

Φιλικά, Γιώργος.

ΥΓ. Εκθέτεις την ομάδα του Ηρακλή πρωταρχικώς, δεν το καταλαβαίνεις; Ακόμη και να ισχύει αυτό που λές, ποιός σου δίνει το δικαίωμα να κατηγορείς δημοσίως αυτά τα παιδιά;
gvardal

.....

Δημοσίευσηαπό caskaval » Τρί Μαρ 09, 2010 10:15 am

ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ Ο ΟΦΗ.......
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.....
ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΕΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ......ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΙΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ .

ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Η Ο ΟΥΚ ΕΠΑΙΞΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΟΦΗ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ...
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ 8ΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΛΗΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ....

ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΥΣΕΙ
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
1.ΒΟΛΟ
2.ΣΥΡΟ
3.ΛΑΡΙΣΑ ΠΕΡΥΣΙ
4.ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ....

ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.....

ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΑΗΔΙΑ
caskaval

Re: .....

Δημοσίευσηαπό FAT BOY » Τρί Μαρ 09, 2010 11:19 am

caskaval έγραψε:
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Η Ο ΟΥΚ ΕΠΑΙΞΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΟΦΗ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ...
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ 8ΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΛΗΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ....

ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΥΣΕΙ
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
1.ΒΟΛΟ
2.ΣΥΡΟ
3.ΛΑΡΙΣΑ ΠΕΡΥΣΙ
4.ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ....

ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.....

ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΑΗΔΙΑ
ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΟΛΑΝΕ ΤΑ 30ΑΡΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΞΙΑ ΟΜΑΔΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ :?:
FAT BOY

Re: .....

Δημοσίευσηαπό FAT BOY » Τρί Μαρ 09, 2010 11:19 am

FAT BOY

Δημοσίευσηαπό DIOGO » Τρί Μαρ 09, 2010 12:29 pm

"καλυτερα να σου βγει το ματι , παρα το ονομα..." :wink:
DIOGO

Δημοσίευσηαπό monahous-monahous » Τρί Μαρ 09, 2010 2:07 pm

οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται.....

και μαλλον ο ΟΦΗ πρεπει να εχει ολοκληρο σμηνος απο μυγες. Το οτι η διαιτησια στην επαρχια ειναι πιο αστεια και απο θεατρικη επιθεωρηση ειναι γνωστο και εχει ξανααναφερθει εδω μεσα. Ομως τωρα αντικειμενο συζητησης ειναι ο ΟΦΗ.

Για να τελειωνουμε λοιπον οσο και να πρασινιζουν καποιοι, καποια πραγματα πρεπει να ακουγονται. Και δεν ειναι ουτε καραμελες ουτε γλυφειτζουρια.

Ναι ο ΟΦΗ σπρωχνεται απο την διαιτησια χρονια τωρα. Και οχι μονον αυτος...

Ναι το διπλο στην Θεσσαλονικη ηταν η πιο τρανη αποδειξη οτι το πρωταθλημα ειναι για τα πανηγυρια.

Οσοι λοιπον πεταγεστε και λετε για ασχετοσυνη και αγνοια μαθετε οτι μια ομαδα δειχνει ποια ειναι απο την προετοιμασια. Δεν ξυπναει ξαφνικα μια μερα και λεει σημερα θα παρω διπλο απο ομαδα που διεκδικει ανοδο. Και ο ΟΦΗ φετος απο την αρχη εδειξε οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.Γι'αυτο λοιπον εγω υποβαθμιζω την νικη. Γιατι αμα εισαι καλος εισαι παντα καλος. Δεν σου ερχεται η θεια φωτιση ξαφνικα.

Χωρις να εχω κατι προσωπικο με τους παικτες ή την ομαδα, λεω οτι το παιχνιδι αυτο βρωμαει απο χιλιομετρα και εμεις καθομαστε να βρουμε ποιος δεν επλυνε τις μασχαλες του...

Ολα μπορω να τα ανεχτω αλλα την υποκρισια, ειδικα μεταξυ κατεργαρεων, δεν την ανεχομαι
Άβαταρ μέλους
monahous-monahous

Δημοσίευσηαπό gvardal » Τρί Μαρ 09, 2010 3:51 pm

monahous-monahous έγραψε:οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται.....

και μαλλον ο ΟΦΗ πρεπει να εχει ολοκληρο σμηνος απο μυγες. Το οτι η διαιτησια στην επαρχια ειναι πιο αστεια και απο θεατρικη επιθεωρηση ειναι γνωστο και εχει ξανααναφερθει εδω μεσα. Ομως τωρα αντικειμενο συζητησης ειναι ο ΟΦΗ.

Για να τελειωνουμε λοιπον οσο και να πρασινιζουν καποιοι, καποια πραγματα πρεπει να ακουγονται. Και δεν ειναι ουτε καραμελες ουτε γλυφειτζουρια.

Ναι το διπλο στην Θεσσαλονικη ηταν η πιο τρανη αποδειξη οτι το πρωταθλημα ειναι για τα πανηγυρια.

Οσοι λοιπον πεταγεστε και λετε για ασχετοσυνη και αγνοια μαθετε οτι μια ομαδα δειχνει ποια ειναι απο την προετοιμασια. Δεν ξυπναει ξαφνικα μια μερα και λεει σημερα θα παρω διπλο απο ομαδα που διεκδικει ανοδο. Και ο ΟΦΗ φετος απο την αρχη εδειξε οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.Γι'αυτο λοιπον εγω υποβαθμιζω την νικη. Γιατι αμα εισαι καλος εισαι παντα καλος. Δεν σου ερχεται η θεια φωτιση ξαφνικα.

Χωρις να εχω κατι προσωπικο με τους παικτες ή την ομαδα, λεω οτι το παιχνιδι αυτο βρωμαει απο χιλιομετρα και εμεις καθομαστε να βρουμε ποιος δεν επλυνε τις μασχαλες του...

Ολα μπορω να τα ανεχτω αλλα την υποκρισια, ειδικα μεταξυ κατεργαρεων, δεν την ανεχομαι

Πρώτα απ' όλα μιλήσατε συγκεκριμένα για τον ΟΦΗ, οπότε τα περί "μύγας" πάνε περίπατο...

Δεύτερον, ναι, το δέχομαι ότι η διαιτησία είναι για τα πανηγύρια, δεν δέχομαι όμως ότι είναι έτσι μόνο στα ματς του ΟΦΗ κάτι που όπως βλέπω παραδέχεσαι. Δεν βλέπω όμως να γίνεται κουβέντα για τη διαιτησία σε άλλα ματς παρά μόνο για εκείνα των νικών του ΟΦΗ.

Τρίτον, η προετοιμασία του ΟΦΗ, για να ξέρεις, ξεκίνησε μετά τον 1ο αγώνα του πρωταθλήματος! Μέχρι τότε η ομάδα δεν είχε ουσιαστικά προπονητή! Μπορεί να μιλήσει κάποιος για κακό σχεδιασμό, αυτό μπορώ να το δεχτώ. Αλλά έχεις δει όλα τα ματς του ΟΦΗ; Αν ναι, τότε βλέπεις πως η ομάδα σιγά-σιγά ανεβαίνει και παίζει καλύτερα γιατί τώρα "βγαίνει" η καθυστερημένη προετοιμασία. Δεν πρόκειται λοιπόν για Θεία Φώτιση...

Τέλος, φίλε μου, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης -δεν έχουμε προσωπικά μεταξύ μας, κουβέντα κάνουμε -το να υποβιβάζεις τη νίκη είναι δικαίωμά σου. Το να είχε απλά ο Ηρακλής μια κακή μέρα δεν το δέχεσαι; Και βέβαια δεν έγινε ο ΟΦΗ υπερομάδα από τη μια μέρα στην άλλη.

Είμαι τον χώρο του water-polo από το 1987 και πιστεύω πως ξέρω να διακρίνω πότε μια ομάδα "σπρώχνεται" και πότε όχι. Ναι, ο ΟΦΗ έχει "σπρωχτεί" αλλά πες μου μια ομάδα που να είχε πάντα το 50-50 από τη διαιτησία. Μάλλον δεν θα βρεις. Οπότε γιατί δεν έχει ειπωθεί τίποτε για τις άλλες ομάδες; Να με συγχωρήσετε αλλά εγώ το εκλαμβάνω αυτό ως εμπάθεια.

Φιλικά, Γιώργος.
gvardal

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Μαρ 09, 2010 4:51 pm

Οι αγώνες της Α2 υπάρχουν σε επίσημο κουπόνι στοιχηματικής εταιρείας ; Αν κάποιος απαντήσει, θα μου αρκούσε ένα "ναι" ή ένα "όχι", δε χρειάζεται να μου πείτε ονόματα ή URL.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό kostaswp » Τρί Μαρ 09, 2010 5:16 pm

οχι
kostaswp

Δημοσίευσηαπό gipas7 » Τρί Μαρ 09, 2010 7:00 pm

krima :lol: :lol: :lol:
gipas7

Δημοσίευσηαπό monahous-monahous » Τετ Μαρ 10, 2010 1:11 am

gvardal έγραψε:
monahous-monahous έγραψε:οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται.....

Πρώτα απ' όλα μιλήσατε συγκεκριμένα για τον ΟΦΗ, οπότε τα περί "μύγας" πάνε περίπατο...

Δεύτερον, ναι, το δέχομαι ότι η διαιτησία είναι για τα πανηγύρια, δεν δέχομαι όμως ότι είναι έτσι μόνο στα ματς του ΟΦΗ κάτι που όπως βλέπω παραδέχεσαι. Δεν βλέπω όμως να γίνεται κουβέντα για τη διαιτησία σε άλλα ματς παρά μόνο για εκείνα των νικών του ΟΦΗ.

Τρίτον, η προετοιμασία του ΟΦΗ, για να ξέρεις, ξεκίνησε μετά τον 1ο αγώνα του πρωταθλήματος! Μέχρι τότε η ομάδα δεν είχε ουσιαστικά προπονητή! Μπορεί να μιλήσει κάποιος για κακό σχεδιασμό, αυτό μπορώ να το δεχτώ. Αλλά έχεις δει όλα τα ματς του ΟΦΗ; Αν ναι, τότε βλέπεις πως η ομάδα σιγά-σιγά ανεβαίνει και παίζει καλύτερα γιατί τώρα "βγαίνει" η καθυστερημένη προετοιμασία. Δεν πρόκειται λοιπόν για Θεία Φώτιση...

Τέλος, φίλε μου, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης -δεν έχουμε προσωπικά μεταξύ μας, κουβέντα κάνουμε -το να υποβιβάζεις τη νίκη είναι δικαίωμά σου. Το να είχε απλά ο Ηρακλής μια κακή μέρα δεν το δέχεσαι; Και βέβαια δεν έγινε ο ΟΦΗ υπερομάδα από τη μια μέρα στην άλλη.

Είμαι τον χώρο του water-polo από το 1987 και πιστεύω πως ξέρω να διακρίνω πότε μια ομάδα "σπρώχνεται" και πότε όχι. Ναι, ο ΟΦΗ έχει "σπρωχτεί" αλλά πες μου μια ομάδα που να είχε πάντα το 50-50 από τη διαιτησία. Μάλλον δεν θα βρεις. Οπότε γιατί δεν έχει ειπωθεί τίποτε για τις άλλες ομάδες; Να με συγχωρήσετε αλλά εγώ το εκλαμβάνω αυτό ως εμπάθεια.

Φιλικά, Γιώργος.

Αυτα που εγραψα τα εγραψα χωρις εμπαθεια προς την ομαδα του ΟΦΗ, και χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα.
Σαφως ολοι εχουν σπρωχτει λιγο ή πολυ. ετυχε ομως να ειναι σημειο συζητησης ο ΟΦΗ. Ετσι και αλλιως δεν εχω σχεσεις με την ομαδα και οπως ειπα και πιο πανω ο καθενας θα μπορουσε να ειναι στην θεση του ΟΦΗ. Αυτα θα μπορουσα να τα εχω γραψει για οποιαδηποτε ομαδα και εννοειται οτι ισχυουν για ολους οσους ειναι μεσα στον χορό.

Την προετοιμασια της ομαδας δεν την παρακολουθησα. Ενα τουρνουα στην αθηνα ειδα, που δεν ξερω αμα ηταν ολοκληρη η ομαδα και εκει δεν εδειξε πολλα η ομαδα. Παρ'ολα αυτα μου φανηκε περιεργο πως σε μια εδρα που το περιστερι το πετσοκοψανε, ο ΟΦΗ περασε. Πολλα μπορει να εγιναν, μπορει οντως ο ηρακλης να ηταν σε κακη μερα, αλλα οτι εγινε, εγινε δεν θα αναλυσω το παιχνιδι.
Άβαταρ μέλους
monahous-monahous

Δημοσίευσηαπό boom » Τετ Μαρ 10, 2010 10:24 am

οπως θα ελεγε και ενας φιλος:
το 50-50 δεν ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ :shock: :roll: :lol: :lol: 8)
Άλλος;
boom

Δημοσίευσηαπό DIOGO » Τετ Μαρ 10, 2010 4:56 pm

ειχα καποιες υπονοιες, αλλα τωρα ειμαι σιγουρος για το ποιοs ειναι ο boom... :twisted:
DIOGO

Δημοσίευσηαπό TooTall » Πέμ Μαρ 11, 2010 12:38 am

gvardal έγραψε:Ψάχνω, ρε παιδιά, να βρω έναν αγώνα που κέρδισε ο ΟΦΗ με την αξία του, μήπως ξέρετε εσείς;

Κοιτα, ουτε εμενα μου ερχεται καανενας αλλα μην απελπιζεσαι. Παρε ενα τηλεφωνο τον Δαμιανακη, τον Μπιρακη ή τον Βασιλειου. Αυτοι ετσι και αλλιως ειναι παρον σε καθε νικη της ομαδας σας, κατι θα εχουν προχειρο :lol:
TooTall

Δημοσίευσηαπό kostantinos » Πέμ Μαρ 11, 2010 1:24 am

TooTall έγραψε:
gvardal έγραψε:Ψάχνω, ρε παιδιά, να βρω έναν αγώνα που κέρδισε ο ΟΦΗ με την αξία του, μήπως ξέρετε εσείς;

Κοιτα, ουτε εμενα μου ερχεται καανενας αλλα μην απελπιζεσαι. Παρε ενα τηλεφωνο τον Δαμιανακη, τον Μπιρακη ή τον Βασιλειου. Αυτοι ετσι και αλλιως ειναι παρον σε καθε νικη της ομαδας σας, κατι θα εχουν προχειρο :lol:

Περιμενα ποτε θα την πεταξεις...εσυ που παιζεις φετος?
kostantinos

Δημοσίευσηαπό TooTall » Πέμ Μαρ 11, 2010 1:09 pm

Αν και κατι μου λεει οτι δε ρωτας επειδη σου ελλειψα :lol: η απαντηση ειναι οτι δεν παιζω.
TooTall

Δημοσίευσηαπό No 7 » Πέμ Μαρ 11, 2010 4:54 pm

TooTall έγραψε:Αν και κατι μου λεει οτι δε ρωτας επειδη σου ελλειψα :lol: η απαντηση ειναι οτι δεν παιζω.

Γλύτωσες κι εσύ...!
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό radioarvila » Παρ Μαρ 12, 2010 1:24 pm

Καλοκαιρινές διακοπές στη Κρήτη, για μένα είναι οτι καλύτερο ,πολύ ωραίο μέρος.
Έχω πάει και θα ξαναπάω.
Σε όσους δεν έχουν πάει ένα λέω, χάνουν.

Ωχχχ σόρρυ ,λάθος topic.....
Άβαταρ μέλους
radioarvila

Δημοσίευσηαπό pepe » Κυρ Μαρ 14, 2010 5:55 pm

Ο.Υ.Κ. - ΕΘΝΙΚΟΣ 6 - 13

(1-3) (1-3) (1-2) (3-5)
pepe

Δημοσίευσηαπό gvardal » Κυρ Μαρ 14, 2010 10:04 pm

Σύρος - ΟΦΗ: 7 - 9
gvardal

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών