gtaktt έγραψε:αξιζει να αναφερθει η διαιτησια του συγκεκριμενου παιχνιδιου (κερκυρα καλαμακι)η οποια ηταν απαραδεκτη, ειδικα απο τη μερια του ενος διαιτητη.
Klaydios2009 έγραψε:Γιατι πρεπει να παιζουν ορισμενοι που δεν εχουν καμια σχεση με το αθλημα?
Ας μου απαντηση καποιος που γνωριζει...
gtaktt έγραψε:αξιζει να αναφερθει η διαιτησια του συγκεκριμενου παιχνιδιου (κερκυρα καλαμακι)η οποια ηταν απαραδεκτη, ειδικα απο τη μερια του ενος διαιτητη.
Klaydios2009 έγραψε:για την μπουνια εν'ψυχρω και εστειλε τον παιχτη μας στο νοσοκομειο με εσωτερικο αιματωμα στο ματι
μηπως πρειπει να ασχοληθουν με καποιο αλλο αθλημα -αθληματα
πολλους παικτες βλεπω κανω λαθος μηπως ειμαι νεος στο αθλημα
εγω που μιλησα με τον αρσενη λιγο πριν το παιχνιδακι μας μου ειπε οτι δεν πηρε αυτος την κοκκινη..θα επρεπε να το ξερουμε..COACHFK έγραψε:Στο παιχνιδι του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με την ΛΑΡΙΣΑ, εγινε ενσταση για κακη συμμετοχη του Αρσ. Μαρουλη, γιατι οπως υποστηριζει η Λαρισα ο εν λογω αθλητης ειχε αναγραφει στο φυλο αγωνα με την Συρο(ή κατι τετοιο).
Ξερει κανεις να μας πει περισσοτερα για την υποθεση αυτη???
COACHFK έγραψε:Στο παιχνιδι του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με την ΛΑΡΙΣΑ, εγινε ενσταση για κακη συμμετοχη του Αρσ. Μαρουλη, γιατι οπως υποστηριζει η Λαρισα ο εν λογω αθλητης ειχε αναγραφει στο φυλο αγωνα με την Συρο(ή κατι τετοιο).
Ξερει κανεις να μας πει περισσοτερα για την υποθεση αυτη???
COACHFK έγραψε:Προφανως γι αυτο μπερδευτηκαν και οι του Περιστεριου, αφου ειχαν πληροφοριες πως ο προπονητης ειχε παρει κοκκινη καρτα.
Ευχαριστω για τις διευκρινησεις.
ergenis έγραψε:COACHFK έγραψε:Προφανως γι αυτο μπερδευτηκαν και οι του Περιστεριου, αφου ειχαν πληροφοριες πως ο προπονητης ειχε παρει κοκκινη καρτα.
και οι αλλοι ε???κατευθειαν ενσταση ρε παιδακι μου,,,
τσαμπα τα 150ε...για καποιους παιχτες ειναι σχεδον μηνιατικο...
δεν αρεσε η ηττα..αλλα οχι κατευθειαν στον πλαγιο τροπο...ντροπη...λιγο..!!
ergenis έγραψε:COACHFK έγραψε:Προφανως γι αυτο μπερδευτηκαν και οι του Περιστεριου, αφου ειχαν πληροφοριες πως ο προπονητης ειχε παρει κοκκινη καρτα.
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες