Tα αποτελέσματα του Α' ΓΥΡΟΥ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2008-2009

Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό gtaktt » Δευτ Φεβ 09, 2009 12:43 am

αξιζει να αναφερθει η διαιτησια του συγκεκριμενου παιχνιδιου (κερκυρα καλαμακι)η οποια ηταν απαραδεκτη, ειδικα απο τη μερια του ενος διαιτητη.
Άβαταρ μέλους
gtaktt

Δημοσίευσηαπό ergenis » Δευτ Φεβ 09, 2009 12:47 pm

gtaktt έγραψε:αξιζει να αναφερθει η διαιτησια του συγκεκριμενου παιχνιδιου (κερκυρα καλαμακι)η οποια ηταν απαραδεκτη, ειδικα απο τη μερια του ενος διαιτητη.

eides???ta elega ego gia autous...!!pali kanane tin diafora se merika kolimvitiria...
gia mena ekpilixi to kopi..ante k ligo to peristeri..
ooola ta upoloipa fisiologika..
ta skor einai gia ta statistika..oi 2 pontoi metrane..

kalimera sas..
ergenis

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Δευτ Φεβ 09, 2009 1:57 pm

Στα Ιλισια συνεβη το...απευκταιο(για εμας) και το ιδανικο για τους Κρητικους!!! Ηττα για τον Ηλυσιακο και νικη για τον ΟΦΗ. Σε ενα παιχνιδι με πολυ κακη ποιοτητα παιχνιδιου(που το αντισταθμησε η πολυ καλη-επιθετικα-αποδοση του Γεωργοπουλου του ΟΦΗ με 6 τερματα), αφου το αγχος ηταν μεγαλο και για τους δυο. Τελικα λυγησε εμας και τωρα, τρεχατε ποδαρακια μου.

Στην 1η περιοδο και οι 2 ομαδες ψαχνοντουσαν για την καλυτερη αμυντικη συνταγη, κατι που δεν το καταφεραν και καπως ετσι το σκορ ηταν στο 3-3. Στην 2η περιοδο τα λαθη στην αμυνα συνεχιστηκαν με το σκορ να ειναι ισοπαλο και παλι με 5-5.
Στην 3η περιοδο ο Ηλυσιακος "εσφιξε" την αμυνα του και πηρε προβαδισμα με 6-5 και πιεζε για το περαιτερω προβαδισμα. Η ευκαιρια χαθηκε στον Π+ και στην αμεσως επομενη φαση ο ΟΦΗ ισοφαρισε αφου εκμεταλευτηκε το ιδιο πλεονεκτημα (π+).
Στην αρχη της 4ης περιοδου το σκορ ηταν ακομα ισοπαλο με 7-7 και καπου εκει ο Βασιλειου με 2-3 σφυριγματα(διπλη αποβολη στον φουντ. χωρις την μπαλα και χωρις ιδιαιτερη πιεση και καταμετηρση τερματος απο τα 5μ και αφου ο παικτης του ΟΦΗ ειχε παιξει τη μπαλα και ηταν στα...ορια της παρανομιας, με την μπαλα να ειναι μεσα στα 5 και να σουταρει απο την γραμμη) το σκορ πηγε στο 7-9 και αμεσως μετα στο 7-10, περιπου 4 λεπτα πριν ληξει το παιχνιδι. Εκει καταλαβαμε πως θα χασουμε το ματς και με 2 γκολ μειωσαμε στο 9-10, περιπου 2 λεπτα πριν το τελος. Στην συνεχεια σε νεο πλεονεκτημα με Π+ χασαμε την ευκαιρια να ισοφαρισουμε, ο ΟΦΗ πηρε ξανα αποβολη στον φουντ. χωρις τη μπαλα, βγαλαμε την αμυνα και την κοντρα, ομως μια βιαστικη πασα μπροστα και ψηλα στην θεση του φουντ., εδωσε την ευκαιρια στους Κρητικους να κλεψουν τη μπαλα και, τελος παιχνιδιου....

Συνοπτικα, το δικαιοτερο αποτελεσμα θα ηταν η ισοπαλια, αφου και οι 2 ομαδες ειχαν τα...χαλια τους. Ομως τις περισσοτερες φορες παιρνεις οτι σου αξιζει και ετσι οι του ΟΦΗ ηταν πιο συγκεντρωμενοι, εκαναν λιγοτερα λαθη, εκμεταλευτηκαν την κακη αμυντικη λειτουργια της ομαδας μας(που οπως ολοι ξερουν ειναι και το δυνατο της σημειο) και...παπαλα.

Χαθηκαν 2 βαθμοι, πολυτιμοι, που πρεπει να τους βρουμε αλλου και αυτο το ξερουμε. Το σημαντικο ειναι να σηκωσουμε το κεφαλι και να προσπαθησουμε, αφου τα μεχρι τωρα αποτελεσματα δειχνουν πως οι περισσοτερες ομαδες ειναι κοντα και βαθμοι...σιγουροι δεν υπαρχουν.

8λεπτα: 3-3, 2-2, 1-1, 3-4

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ(Ντουλακης): Χριστοδουλου 3, Μυκονιατης και Τασσοπουλος απο 2, Παυλακης και Τριανταφυλλου απο 1.
ΟΦΗ: Γεωργοπουλος 6, Χανδανος 2, Χριστοφιδης και Παυλακης απο 1.
Διαιτητες: Βασιλειου, Παϊρακταριδης
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Καλησπερα

Δημοσίευσηαπό Klaydios2009 » Δευτ Φεβ 09, 2009 5:06 pm

Γιατι πρεπει να παιζουν ορισμενοι που δεν εχουν καμια σχεση με το αθλημα?
Ας μου απαντηση καποιος που γνωριζει...
Klaydios2009

Re: Καλησπερα

Δημοσίευσηαπό ergenis » Δευτ Φεβ 09, 2009 5:11 pm

Klaydios2009 έγραψε:Γιατι πρεπει να παιζουν ορισμενοι που δεν εχουν καμια σχεση με το αθλημα?
Ας μου απαντηση καποιος που γνωριζει...

όπως ??? για πες κάτι πιο συγκεκριμένο???
να βοηθήσουμε ρε αδελφέ??!!
ergenis

Δημοσίευσηαπό Klaydios2009 » Δευτ Φεβ 09, 2009 6:15 pm

για την μπουνια εν'ψυχρω και εστειλε τον παιχτη μας στο νοσοκομειο με εσωτερικο αιματωμα στο ματι
μηπως πρειπει να ασχοληθουν με καποιο αλλο αθλημα -αθληματα
πολλους παικτες βλεπω κανω λαθος μηπως ειμαι νεος στο αθλημα
Klaydios2009

Δημοσίευσηαπό Klaydios2009 » Δευτ Φεβ 09, 2009 6:32 pm

gtaktt έγραψε:αξιζει να αναφερθει η διαιτησια του συγκεκριμενου παιχνιδιου (κερκυρα καλαμακι)η οποια ηταν απαραδεκτη, ειδικα απο τη μερια του ενος διαιτητη.

μονο σε ενα παιχνιδι γινεται αυτο με την διαιτησια
μηπως εκτελουν το αθλημα και δεν προσφαιρουν τιποτα στην ομαδα που βοηθουν
Klaydios2009

Δημοσίευσηαπό nikosk » Δευτ Φεβ 09, 2009 8:51 pm

Klaydios2009 έγραψε:για την μπουνια εν'ψυχρω και εστειλε τον παιχτη μας στο νοσοκομειο με εσωτερικο αιματωμα στο ματι
μηπως πρειπει να ασχοληθουν με καποιο αλλο αθλημα -αθληματα
πολλους παικτες βλεπω κανω λαθος μηπως ειμαι νεος στο αθλημα

Ποσων χρονων εισαι φιλε μου κ ποσα χρονια παιζεις πολο???γιατι αποκλειται να ειναι η 1η φρα που βλεπεις η ακους για ξυλο μεσα στο νερο???δυστυχως ειναι μερος του αθληματος και τις συνεπειες τις βλεπουμε πανω στους αθλητες και νομιζω οτι πλεον εχουν γινει συνηθες φαινομενο... crazy water για ανελαβε το παιδι που εχει αποριες... :lol: :lol: :lol:
nikosk

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τετ Φεβ 11, 2009 2:37 pm

Στο παιχνιδι του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με την ΛΑΡΙΣΑ, εγινε ενσταση για κακη συμμετοχη του Αρσ. Μαρουλη, γιατι οπως υποστηριζει η Λαρισα ο εν λογω αθλητης ειχε αναγραφει στο φυλο αγωνα με την Συρο(ή κατι τετοιο).

Ξερει κανεις να μας πει περισσοτερα για την υποθεση αυτη???
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό shallow » Τετ Φεβ 11, 2009 6:38 pm

COACHFK έγραψε:Στο παιχνιδι του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με την ΛΑΡΙΣΑ, εγινε ενσταση για κακη συμμετοχη του Αρσ. Μαρουλη, γιατι οπως υποστηριζει η Λαρισα ο εν λογω αθλητης ειχε αναγραφει στο φυλο αγωνα με την Συρο(ή κατι τετοιο).

εγω που μιλησα με τον αρσενη λιγο πριν το παιχνιδακι μας μου ειπε οτι δεν πηρε αυτος την κοκκινη..θα επρεπε να το ξερουμε..
shallow

Δημοσίευσηαπό akista » Τετ Φεβ 11, 2009 9:36 pm

COACHFK έγραψε:Στο παιχνιδι του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με την ΛΑΡΙΣΑ, εγινε ενσταση για κακη συμμετοχη του Αρσ. Μαρουλη, γιατι οπως υποστηριζει η Λαρισα ο εν λογω αθλητης ειχε αναγραφει στο φυλο αγωνα με την Συρο(ή κατι τετοιο).

Φίλιππε στο μάτς με τη Σύρο την κόκκινη κάρτα την είχε πάρει ο Κίτσος, άρα η συμμετοχη του Αρσένη ήταν κανονική πέρα από κάθε αμφιβολία!!!
akista

Δημοσίευσηαπό peponoflouda » Τετ Φεβ 11, 2009 9:50 pm

Απλα ειχε φαει 3 αποβολες ο αρσενης
peponoflouda

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Φεβ 12, 2009 2:44 pm

Προφανως γι αυτο μπερδευτηκαν και οι του Περιστεριου, αφου ειχαν πληροφοριες πως ο προπονητης ειχε παρει κοκκινη καρτα.

Ευχαριστω για τις διευκρινησεις.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό ergenis » Πέμ Φεβ 12, 2009 3:39 pm

COACHFK έγραψε:Προφανως γι αυτο μπερδευτηκαν και οι του Περιστεριου, αφου ειχαν πληροφοριες πως ο προπονητης ειχε παρει κοκκινη καρτα.

και οι αλλοι ε???κατευθειαν ενσταση ρε παιδακι μου,,,
τσαμπα τα 150ε...για καποιους παιχτες ειναι σχεδον μηνιατικο...
δεν αρεσε η ηττα..αλλα οχι κατευθειαν στον πλαγιο τροπο...ντροπη...λιγο..!!
ergenis

Δημοσίευσηαπό pzozef » Πέμ Φεβ 12, 2009 7:58 pm

ergenis έγραψε:
COACHFK έγραψε:Προφανως γι αυτο μπερδευτηκαν και οι του Περιστεριου, αφου ειχαν πληροφοριες πως ο προπονητης ειχε παρει κοκκινη καρτα.

Μα καλα...γιατι δεν μου ζητησαν το φύλλο αγωνος να το δωσω για να μην πανε χαμενα τα 150 €? Αλλωστε στην περιγραφη μου στο μεταξυ μας παιχνιδι ΝΟΣ-Περιστερι αναφερω τι εγραψαν οι διαιτητες στο φύλλο...
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef

Δημοσίευσηαπό kukuruku » Πέμ Φεβ 12, 2009 9:22 pm

ergenis έγραψε:

Αντε τυχεροι πολυ οσοι παιρνουν απο 150 εουρος, αφου απο κατι τετοιες ενστασεις μαζευει φραγκακια η κοε μπας κ δωσει τπτ στα ερμα τα σωματεια με τους ταλαιπωρους παιχτες που συντηρουν ενα μεγαλοπρεπεστατο πρωταθλημα α2 κατηγοριας....ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΑΥ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΕ....?ακους εκει 150 εουρα για ενσταση, 300 να γινει να μην τολμαει κανενας να κανει...κ βλεπω η γενια των 150 ευρω του πολο να μενει στο δρομο....
kukuruku

Δημοσίευσηαπό alex11 » Παρ Φεβ 13, 2009 2:05 am

ergenis έγραψε:

ergeni λες βλακείες... το θέμα της ένστασης σηζητήθηκε στον πάγγο στην αρχή της δεύτερης περιόδου κι όταν το σκορ ήταν 1-1, σε μια μικρή διακοπή λοιπόν του αγώνα ο έφορος έτρεξε στη γραμματεία για διευκρινίσεις... άλλωστε πιστεύεις πως εάν συνάβαινε κάτι παράνομο και η ομάδα σου το γνώριζε, θα το άφηνε να περάσει έτσι?? δε νομίζω... πως μπορείς λοιπόν και αναφέρεσαι για τον αν ντρεπόμαστε ή όχι?? ντροπή σε σένα που αν γινόταν κάτι παράνομο θα το άφηνες να περάσει στο ντούκου... αν δε ξέρεις, μην κάνεις απλά άστοχες υποθέσεις...
και για κανέναν στην ομάδα μου δεν είναι τα 150 ευρώ μηνιάτικο, δε ξέρω όμως αν είναι στη δική σου και αναφέρεις ένα τέτοιο συγκεκριμένο ποσό ως μηνιάτικο...
Άβαταρ μέλους
alex11

Δημοσίευσηαπό vs » Παρ Φεβ 13, 2009 3:00 am

Για μένα που είμαι λίγο άσχετος : έχουν όλες οι ομάδες πρόσβαση σε όλα τα φύλλα αγώνος, κάθε αγωνιστικής ; Και, αν ναι, πόσες μέρες μετά τη διεξαγωγή των αγώνων ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό ergenis » Παρ Φεβ 13, 2009 3:25 am

καλα ρε αλεξ....cool men...δεν ειπα τιποτα κακο...ελπιζο να εισαι ετσι ετοιμοπολεμος κ στο νερο..ηρεμησε..
ergenis

Δημοσίευσηαπό vs » Παρ Φεβ 13, 2009 1:07 pm

:evil: Δάκτυλος ...
Άβαταρ μέλους
vs

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες