Tα αποτελέσματα του B' ΓΥΡΟΥ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2008-2009

Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό ergenis » Τρί Μάιος 12, 2009 9:36 pm

TooTall έγραψε:
doom έγραψε:Μου φαινεται οτι παλι φαντασματα υπαρχουν γυρω μας που τα βλεπουν ομως ελαχιστοι ειδικοι...

Αν ημουν στη θεση σου δε θα ειρωνευομουν, πολυ περισσοτερο αν ειχα γραψει υμνους για τη φετινη αξια του ΟΦΗ :wink:

Α και απο οτι βλεπω τα δυο φαβορι για την ανοδο θα χρειαστουν την εγκριση μας, τι λες ergeni να το συνεχισουμε αυτο το "δε θα χαριστουν σε κανενα;" ή να βαλουμε κανα πιτσιρικι να παιξει? Θα εχει ενδιαφερον.

ο vs δεν καταλαβαινω αφου ειναι τοσο υποστηρικτης του αρσενη κ του γσπ γενικα,γιατι δεν παει να τον πιασει κ να του τα πει απο κοντα..με το να κραζεις εδω μεσα δεν καταφερνεις κατι..κ αυτο ισχυει για ολους σας..οτι εγινε εγινε κ δεν ξεγινετε...μια ενσταση εχει γινει κ εσεις εδω μεσα δεν εισται οι αρμοδιοι..(δυστυχως η΄ ευτυχως..)..ολοι μιλατε για ενα παιχνιδι που κριθηκε στη λεπτομερεια κ ενω οι περισσοτεροι απο εσας το ειδατε απο κοντα,αν διαβασετε ολα τα quotes,ολοι λετε κατι διαφορετικο...(με βαση το τι εγινε στο τελος)
το φορουμ δεν ειναι για κατινες κ αναφτες παρεξηγησεων..νομιζω οτι εχει δημιουργηθει για να μπορουμε να μιλαμε ΟΙ απο μεσα...γιατι εκει ειναι το θεμα..ξαφνικα βλεπω το doom(ασε μας ρε doom που δεν ξερεις τι γινεται στην Α2,λες κ εισαι κανας χτεσινος) να <πλακωνετε> με τον tootall,τον vs να ειναι πολυ αυστηρος κ ολοι οι υπολοιποι να συνεχιζετε ενα θεμα το οποιο δεν λυνεται με τιποτα σε φορουμ..
τα γραφτα μου δεν εχουν σκοπο να θιξουν κανεναν κ για αυτο μην πιανεστε απο λεξεις που πιθανον σας κανουν για να το συνεχισετε...ριχτε τους τονους κ το πρωταθλημα συνεχιζετε..με ενοχλει αφανταστα που βιαζεσται να χρισετε φαβορι ανοδου κτλπ γιατι ετσι υποτιματε περισσοτερο απο οσο πρεπει τους επομενους αντιπαλους των πρωτοπορων..κ για να πω οπως το αισθανομαι..τους καυλωνετε κιολας..!!!!κ αμα γινει καποια στραβη θα βαρεθουμε παλι να διαβαζουμε αναλυσεις..
τα παιδια που πλεον προπονουν κ εχουν παιξει τουλαχιστον σε ενα καλο επιπεδο ξερουν οτι το παιχνιδι αλλιως ειναι απο μεσα κ αλλιως απο εξω.. κ σιγουρα κ αυτοι εχουν χασει παιχνιδια απο δικα τους λαθη η" λαθος επιλογες..τελος για αυτους που ειναι λιγο πιο <απειροι> η γνωμη μου ειναι οτι μην μπαινετε στο τριπακι <πω>γιατι τις περισσοτερες φορες ειναι απιστευτα δυσκολο να κανεις το σωστο...
κλεινωντας θα ηθελα να υπενθυμησω οτι εδω μιλαμε για παιδια που ειναι ερασιτεχνες,παιχτες που κατεβηκαν κατηγορια για να γινουν ερασιτεχνες εως παραλιες!!!(με την καλη εννοια)..τα παιδια που ειναι αρκετα νεα αποτελουν μια ξεχωριστη κατηγορια κ κατα την γνωμη μου αυτο ειναι ολο το ζουμι των ομαδων κ του πρωταθληματος γενικα..οι ομαδες παιρνουν σταυροπουλο,στεργιοπουλο,δανδολο για να διευκολυνουν την εξελιξη κ οχι για να παλκωνονται στα γεραματα η" να εχουν οοοοολους εσας να κρινετε αψυχα με ενα nickname..(οχι ολοι)
σας θυμιζω απλα οτι οι μονοι επαγγελματιες στην Α2 ειναι οι διαιτητες..!!!αυτοι που τα κανουν πουτανα για ψιχουλα...κ το χειροτερο ειναι οτι πουτανα γινονται οταν ερχονται οι υπερεπαγγελματιες απο πιο πανω...τουλαχιστον με νεους διαιτητες η μαλακια κ η συφιλη σου περναει μετα απο λιγο..αν σε σκιζει ομως καποιος που εχει σφυριξει π.χ 500 ματς κ τα εχει δει σχεδον ολα,πως να μην σκεφτεις τον δολο κ την πουστια..
σορρυ για το κειμενο..
ευχαριστω που το διαβασατε..
να ειστε ολοι καλα κ καλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες
ergenis

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Μάιος 12, 2009 10:28 pm

Σε ό,τι αφορά εμένα δέχομαι την κριτική σου αλλά υπάρχουν 3 πράγματα :

(1) δε θέλω να καυλώσω κανέναν :lol:

(2) αισθάνομαι μερικές φορές ότι κάποιοι υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και τότε κάτι μου λασκάρει. Τα λάθη είναι στο πρόγραμμα για όποιον δοκιμάζει να κάνει πράγματα και αυτόν εγώ τον προτιμώ από άλλους που δεν κάνουν τίποτα. Αλλά όχι ότι προσπαθώ να το παίξω "αυστηρός" (κριτής) κλπ.

(3) αν ήξερα κάποιον προσωπικά μάλλον δε θα εξέφραζα τη γνώμη μου εδώ μέσα. Το νοήμα ενός φόρουμ όμως είναι η ανταλλαγή απόψεων όχι να μπαίνει ο Αρσένης (και ο κάθε Αρσένης) για να του λέμε τι θα κάνει. Μέσα από αυτή την ανταλλαγή εγώ προσωπικά έχω κάνει φίλους και έχω μάθει πολλά πράγματα εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό PEREZ » Τρί Μάιος 12, 2009 11:17 pm

Αγαπητε μπακουρε (και λοιποι) που στον κορακα γραφει οτι το να να εισαι μελος στο χωρο συνευρεσης φιλων των πλακακιων, (μετρημενων-σπασμενων η οχι), ικανη και αναγκαια συνθηκη ειναι να εισαι επωνυμος δεν μας !!!!!!!!!!!!! με την αναζητηση-αποκαλυψη των συμμετεχοντων, για να μπορουν αφτοι που ταζουν 100,00 ευρα το μηνα στα λογια και δεν τα δινουν (μην σχολιασει κανεις γι αυτους που τα συμφωνησαν) να μην τα δινουν.
PEREZ

Δημοσίευσηαπό PEREZ » Τρί Μάιος 12, 2009 11:38 pm

Αν δεν υπηρχε η οικονομικη διαλυση της Γλυφαδας θα ηταν 1η η Γλυφας μετα ο ΚΟΠΙ που εκ της αρχης ειχε σοβαρωτατην ομαδαν! το Καλαμακιον προσγειωθηκε στην ηλικια τινων, το Περιστεριον καλο( ανεβηκε και το καλαθομαγαζον!!!!!!!), αλλα οχι παραπανω απο ΚΟΠΙ ΚΑΛΑΜΑΚΙ, και μετα η Λαρσα ε και ας ανεβει και αν, τι θα γινει!!!!!!!!!!!!!!
PEREZ

Δημοσίευσηαπό naruto » Τετ Μάιος 13, 2009 1:32 am

Το μονο καλο ειναι οτι θα εχουμε αλλο ενα ταξιδι που θα σταματαμε καραβομυλο για φαι!! :P :P :P
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Μάιος 13, 2009 12:50 pm

Τι θυμήθηκα ο άτιμος : η ένσταση του Περιστερίου θα εκδικαστεί ... φέτος ; :lol:
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό jpl » Παρ Μάιος 15, 2009 10:05 am

Ναι θα εκδικαστεί την Δευτέρα ...
jpl

Δημοσίευσηαπό FIREMAN » Σάβ Μάιος 16, 2009 8:35 pm

EINΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ 100% ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ???????ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ
FIREMAN

Δημοσίευσηαπό pzozef » Κυρ Μάιος 17, 2009 6:06 pm

N.O.Σύρου - ΟΦΗ: 7-6
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef

Δημοσίευσηαπό CyBeR_JiM » Κυρ Μάιος 17, 2009 7:02 pm

ηλυσιακος - λαρισα 5-11
αντε να σχολιασεις αυτο το ματς.. χωρις χρονομετρα, με απαραδεκτη γραμματεια και απο το 3ο 8λεπτο η λαρισα χωρις τερματοφυλακα... μονο αυτο παραθετω..
WaterPolo iS Life...
Άβαταρ μέλους
CyBeR_JiM

Δημοσίευσηαπό pepe » Κυρ Μάιος 17, 2009 7:26 pm

ΓΛΥΦΑΔΑ - Ο.Υ.Κ. 9-7
pepe

Δημοσίευσηαπό pepe » Κυρ Μάιος 17, 2009 8:57 pm

CyBeR_JiM έγραψε:ηλυσιακος - λαρισα 5-11
αντε να σχολιασεις αυτο το ματς.. χωρις χρονομετρα, με απαραδεκτη γραμματεια και απο το 3ο 8λεπτο η λαρισα χωρις τερματοφυλακα... μονο αυτο παραθετω..

Πες μας λεπτομερειες(χωρις τερματοφυλακα)
pepe

Δημοσίευσηαπό Smart rat » Κυρ Μάιος 17, 2009 9:30 pm

η λαρισα θα ανεβει γιατι της αξιζει και θα περασει νικητρια απο ολα τα παιχνιδια εντος και εκτος. δεν μπορει καμια ομαδα να της κοψει την φορα
Smart rat

Δημοσίευσηαπό melahrinos » Κυρ Μάιος 17, 2009 9:41 pm

Nηρεας-Καλαμακι 30-2 :shock:
melahrinos

Δημοσίευσηαπό nemesis » Κυρ Μάιος 17, 2009 9:52 pm

Μελαχρινοσ τα εχεισ παιξει λιγακι μαλλον!!
nemesis

Δημοσίευσηαπό pepe » Κυρ Μάιος 17, 2009 9:55 pm

melahrinos έγραψε:Nηρεας-Καλαμακι 30-2 :shock:

Εχει γινει τ αναποδο!!

Επισης
Ιωνικος-Κοπι 4-15
Περιστερι-Κερκυρα 11-11 :shock:
pepe

Δημοσίευσηαπό Smart rat » Κυρ Μάιος 17, 2009 9:59 pm

πως ειναι καλυτερα το ταξιδι για συρο :?: με καραβι η με αεροπλανο :?:
Smart rat

Δημοσίευσηαπό vs » Κυρ Μάιος 17, 2009 10:25 pm

Αν δεν έπαιξαν οι τερματοφύλακες της ανδρικής ομάδας του Περιστερίου, το 11-11 δε θα είναι έκπληξη.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό mata » Κυρ Μάιος 17, 2009 10:36 pm

Η Λάρισα δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και έδωσε δικαίωμα στην ομάδα του Ηλυσιακού να ελπίζει σε κάτι καλό. Από την αρχή και πριν ξεκινήσει το παιχνίδι δεν λειτουργούσε ο πίνακας ούτε τα 30ρια. Κ η γραμματεία ήταν ότι να ναι. Στο πρώτο 8λεπτο το παιχνίδι πήγαινε πάνω κατω γιατι κ οι 2 ομάδες ήταν άστοχες. Στο 2ο 8λεπτο η Λάρισα ήταν μπροστά με 1 γκολ κ ο Ηλυσιακός έμενε κοντά στο σκορ λόγω του αντιαθλητικού παιχνιδιού με αποτέλεσμα να τραυματίσει παίχτη της Λάρισας. Η Λάρισα στο 3ο 8λεπτο μπήκε να καθαρίσει το παιχνίδι κ έτσι έκανε. Ο ηλυσιακός δεν μπορούσε να ακολουθήσει στο κολύμπι κ έτρωγε τη μία κόντρα μετά την άλλη. Στο 4ο 8λεπτο ενώ όλα είχαν κριθεί, κατοχηρώθηκε γκόλ του Ηλυσιακού ενώ δεν ειχε περάσει κ με διαμαρτυρία του τερματοφύλακα Νούσιου, ο διαιτητής τον απέβαλε με αντικατάσταση. Στη θέση του μπήκε ο αρχηγός της ομάδας αλλα οι παίχτες του Ηλυσιακού δεν μπόρεσαν να το νικήσουνε παρα μόνο με πέναλτι.
Ο διαιτητής Βασιλείου απέβαλε κ παίχτη του Ηλυσιακού με αντικατάσταση, χωρίς λόγω κ χωρίς διαμαρτυρία. Εκμεταλεύτηκαν την απουσία χρονομέτρων κ μόνο 8λεπτα δεν ήτανε!
Μάλλον θα βιαζόταν ο Βασιλείου να πάει Πάτρα...
Τώρα η Λάρισα, που απ'οτι φαίνεται δε χάνει παιχνίδι στην έδρα της, μένει μόνο να κερδίσει στο Βόλο για να κλειδώσει την άνοδο.
mata

Δημοσίευσηαπό pepe » Κυρ Μάιος 17, 2009 10:40 pm

vs έγραψε:Αν δεν έπαιξαν οι τερματοφύλακες της ανδρικής ομάδας του Περιστερίου, το 11-11 δε θα είναι έκπληξη.

Α ναι!!παραλειψη μου!!
pepe

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης