ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ Α2 2008 (Β' ΓΥΡΟΣ)

Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Κυρ Μάιος 04, 2008 9:21 pm

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΟΠΙ 9-9
:!: :?: :!: :?:

Κάτι ακούστηκε για παρατράγουδα.....

w.p.4 ??? θα μας ενημερώσεις ??
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό Zindan » Δευτ Μάιος 05, 2008 12:17 am

Συγχαρητηρια στον Ν.Ο.Π. ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...3+1 Αγωνες....
Zindan

Δημοσίευσηαπό TooTall » Δευτ Μάιος 05, 2008 12:33 am

OYK - NOBA 13-12

Νομιζω οτι πλεον μπορουμε να ειμαστε ανετοι 8)
TooTall

Δημοσίευσηαπό kostantinos » Δευτ Μάιος 05, 2008 12:43 am

Νηρεας-ΟΦΗ 15-7
kostantinos

Δημοσίευσηαπό pzozef » Δευτ Μάιος 05, 2008 12:50 am

Αποτελέσματα 18ης Αγωνιστικής
Ηρακλής-Ποσ Ιλισίων 9-9
Νηρ Χαλανδριου-Ο.Φ.Η. 15-7
ΝΟ Λάρισα-ΝΟ Καλαμακι 12-9
Χαλκίδα-Ιωνικός 3-14
ΝΟ Πατρών-Περιστέρι 16-7
ΝΟΒΑ-ΟΥΚ Βόλου 12-13

Βαθμολογία
1 Ηρακλής 32
2 ΝΟ Πατρών 30
3 Νηρέας Χαλανδρίου 28
4 ΝΟ Λάρισας 26
5 Ιωνικός 25
6 Ποσειδών Ιλισίων 18
7 ΟΥΚ Βόλου 15
8 ΝΟ Καλαμακίου 14
9 Περιστέρι 12
10 Ο.Φ.Η. 8
11 ΝΟΒΑ 8
12 Χαλκίδα 0
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef

Δημοσίευσηαπό No 7 » Δευτ Μάιος 05, 2008 1:40 am

delfos έγραψε:ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ - Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 16-7. ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΟΛΟΜΒΟΥ

Ρεσιτάλ ομαδικότητας και αλτρουισμου των συμπαικτων του Κολόμβου (Ν.Μερκουριάδη,Χριστοφή,Κανελλόπουλου,Κοντάκου,Βλάχου),που με τις φανταστικές σε δημιουργία και έμπνευση ασίστ τους,τον βοήθησαν να φτάσει το κοντέρ του στα 8 τέρματα !!!
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό No 7 » Δευτ Μάιος 05, 2008 1:42 am

No 7 έγραψε:
delfos έγραψε:ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ - Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 16-7. ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΟΛΟΜΒΟΥ

Ρεσιτάλ ομαδικότητας και αλτρουισμου των συμπαικτων του Κολόμβου (Ν.Μερκουριάδη,Χριστοφή,Κανελλόπουλου,Κοντάκου,Βλάχου),που με τις φανταστικές σε δημιουργία και έμπνευση ασίστ τους,τον βοήθησαν να φτάσει το κοντέρ του στα 8 τέρματα !!!

Επίσης πολλά συγχαρητήρια και στον Λαουτάρη,που έδειξε σήμερα πόσο σπουδαίος τερματοφύλακας είναι... !
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό Zindan » Δευτ Μάιος 05, 2008 1:47 am

ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια No7.και για τη στηριξη που μας δειχνεις!
Zindan

Δημοσίευσηαπό GEO » Δευτ Μάιος 05, 2008 7:00 pm

Lambros10 έγραψε:ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΟΠΙ 9-9

Κανενα παρατραγουδο πολυ διαβαζμενω το ΚΟΠΙ,εβαλαν και κανα δυο τρια γκολ,γκολ καριερας θα τα χαρακτηριζα εγω,πολυ ποιο προπονημενο το ΚΟΠΙ ποιο καλο απο τον πρωτο γυρο.ο ΗΡΑΚΛΗΣ απο την πλευρα του απλα δεν επιασε αποδωση και με τον Τελη σε κακη μερα και τα σουτ απο εξω το ιδιο απλα ηρθε οι ισοπαλια στο τελος αν και βρησκοταν 4΄20 του 4 πισω στο σκορ το γυρισε και 40δευτερα πρην το τελος ηταν ενα επανω και τελευταια φαση εκανε ενα ψηλοκρεμαστο απο τα 7μετρα ο Θανασης και ισοφαρισε το ματς. Α και για οσους ψαχνουν το προταθλητη αδικος ψαχνουν αφου ξερουμε ποιος ειναι και ειναι πολυ δισκολο να χασει αν χασει πανω απο 3 γκολ.Να ρωτησω κατι εγω γιατι ολοι σας περιμεναιτε το Ηρακλη στην γωνια και στην πρωτη στραβει ειστε πανετοιμοι να τον φατε?
GEO

Δημοσίευσηαπό crazy_water » Δευτ Μάιος 05, 2008 9:32 pm

GEO έγραψε:

Κανενα παρατραγουδο πολυ διαβαζμενω το ΚΟΠΙ,εβαλαν και κανα δυο τρια γκολ,γκολ καριερας θα τα χαρακτηριζα εγω,πολυ ποιο προπονημενο το ΚΟΠΙ ποιο καλο απο τον πρωτο γυρο.ο ΗΡΑΚΛΗΣ απο την πλευρα του απλα δεν επιασε αποδωση και με τον Τελη σε κακη μερα και τα σουτ απο εξω το ιδιο απλα ηρθε οι ισοπαλια στο τελος αν και βρησκοταν 4΄20 του 4 πισω στο σκορ το γυρισε και 40δευτερα πρην το τελος ηταν ενα επανω και τελευταια φαση εκανε ενα ψηλοκρεμαστο απο τα 7μετρα ο Θανασης και ισοφαρισε το ματς. Α και για οσους ψαχνουν το προταθλητη αδικος ψαχνουν αφου ξερουμε ποιος ειναι και ειναι πολυ δισκολο να χασει αν χασει πανω απο 3 γκολ.Να ρωτησω κατι εγω γιατι ολοι σας περιμεναιτε το Ηρακλη στην γωνια και στην πρωτη στραβει ειστε πανετοιμοι να τον φατε?

εγω να ρωτησω εσενα κατι,μηπως εχεις μπερδεψει τον Ηρακλη με τον Ολυμπιακο?γιατι το θεωρεις απιθανο να χασει με 3 γκολ?
crazy_water

Δημοσίευσηαπό asxetos » Δευτ Μάιος 05, 2008 10:06 pm

θεωρω οτι χωρις τον τελη ο ηρακλης δε θα ηταν στη κορυφη.πολυ καλη η επιλογη του μαυρωτα
asxetos

Δημοσίευσηαπό No 7 » Δευτ Μάιος 05, 2008 11:54 pm

crazy_water έγραψε:
GEO έγραψε:

εγω να ρωτησω εσενα κατι,μηπως εχεις μπερδεψει τον Ηρακλη με τον Ολυμπιακο?γιατι το θεωρεις απιθανο να χασει με 3 γκολ?

Βιάζεστε πάρα πολύ οι περισσότεροι στο forum μας και κάθε αγωνιστική βγάζετε και νέον πρωταθλητή , καθώς και την 2η ομάδα που θα ανεβεί στην Α1.
Να σας θυμίσω ότι πολλά μπορούν να αλλάξουν στις τελευταίες 4 αγωνιστικές , αρχής γεννομένης αυτής που έρχεται , οπου δεσπόζει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Ηρακλή και στην Λάρισα...
Για να δούμε τι θα γίνει...
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό GEO » Τρί Μάιος 06, 2008 12:33 am

crazy_water έγραψε:
GEO έγραψε:

Μιλας πολυ ειρωνικα.Δεν εχω μπερδεψει κανεναν απλα συμφωνα με αυτα που μας εχει διξει ο Ηρακλης κατα την προσωπικη μου γνωμη δεν μπωρει να χασει πανω απο 3 γκολ ακτος εαν πιασει καμια αποδοσει οπως του ΚΟΠΙ και η Πατρα καμια τρωμερη αποδοσει τα λεω βασει του προταθληματος με βασει αυτα που εχουμε δει,δεν λεω οτι δεν γινεται ετσι μην τρελαθουμε μην τα περνεται στραβα.
GEO

Δημοσίευσηαπό GEO » Τρί Μάιος 06, 2008 12:40 am

asxetos έγραψε:θεωρω οτι χωρις τον τελη ο ηρακλης δε θα ηταν στη κορυφη.πολυ καλη η επιλογη του μαυρωτα

Μην τρελαθουμε εγω δεν ειπα τοιποτα για τον Τελακο ετσι ολοι κανουν κακες εμφανησεις.Ειναι ενας πολυ καλος τερματοφιλακας απλα μαζι με ολοι την ομαδα που δεν επαιξε καλα δεν επαιξε και αυτος.
GEO

Δημοσίευσηαπό GEO » Τρί Μάιος 06, 2008 12:45 am

No 7 έγραψε:
crazy_water έγραψε:
GEO έγραψε:

Βιάζεστε πάρα πολύ οι περισσότεροι στο forum μας και κάθε αγωνιστική βγάζετε και νέον πρωταθλητή , καθώς και την 2η ομάδα που θα ανεβεί στην Α1.
Να σας θυμίσω ότι πολλά μπορούν να αλλάξουν στις τελευταίες 4 αγωνιστικές , αρχής γεννομένης αυτής που έρχεται , οπου δεσπόζει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Ηρακλή και στην Λάρισα...
Για να δούμε τι θα γίνει...

Μακαρει να ερθει η Λαρισα και να κανει διπλο στην θεσ/νικη.θα ελεγα πω ειναι ατυχη ομως θα της ηταν ποιο ευκολο το διπλο αν ο Ηρακλησ καρδιζε το ΚΟΠΙ θα ηταν ποιο χαλαρει τωρα πιστευω πως τους εσφηξε ο Μητσος.
GEO

Δημοσίευσηαπό Zindan » Τρί Μάιος 06, 2008 1:09 am

Μεχρι να φτασουμε στο παιχνιδι Πατρα-Ηρακλης μεσολαβουν 3 ακομα μην βιαζομαστε..Απλα αυτες οι δυο ομαδες εχουν το πλεονεκτημα...Οσο αναφορα την διαφορα φιλε μου για τα 3 γκολ αν τα χρειαζεται η Πατρα στο τελευταιο παιχνιδι μεσα στην εδρα της με τον κοσμο και με τους παιχτες που θα μασανε σιδερα θα τα παρει...Καλος ο τελης για Α2 αλλα δεν μπορεις να μας λες οτι χωρις αυτον δεν θα εκανε τιποτα ο Ηρακλης γιατι οπως ξερουμε πολυ καλα το Α και το Ω σε αυτη την ομαδα ειναι ο προπονητης και μετα ο βογιατζογλου...Ο τελης ειναι απλα ενας καλος τερματοφυλακας στην Α2..Υπαρχουν πολυ καλυτερη τερματοφυλακες π.χ. ΟΡΦΑΝΟΣ κρατηστε αυτο το ονομα και σε λιγα χρονια θα καταλαβετε....
Zindan

Δημοσίευσηαπό GEO » Τρί Μάιος 06, 2008 1:20 am

[quote="Zindan"]Μεχρι να φτασουμε στο παιχνιδι Πατρα-Ηρακλης μεσολαβουν 3 ακομα μην βιαζομαστε..Απλα αυτες οι δυο ομαδες εχουν το πλεονεκτημα...Οσο αναφορα την διαφορα φιλε μου για τα 3 γκολ αν τα χρειαζεται η Πατρα στο τελευταιο παιχνιδι μεσα στην εδρα της με τον κοσμο και με τους παιχτες που θα μασανε σιδερα θα τα παρει...Καλος ο τελης για Α2 αλλα δεν μπορεις να μας λες οτι χωρις αυτον δεν θα εκανε τιποτα ο Ηρακλης γιατι οπως ξερουμε πολυ καλα το Α και το Ω σε αυτη την ομαδα ειναι ο προπονητης και μετα ο βογιατζογλου...Ο τελης ειναι απλα ενας καλος τερματοφυλακας στην Α2..Υπαρχουν πολυ καλυτερη τερματοφυλακες π.χ. ΟΡΦΑΝΟΣ κρατηστε αυτο το ονομα και σε λιγα χρονια θα καταλαβετε....[/q
Εγω δεν ειπα οτι χωρεις το Τελακο δεν θα μπωρουσε ο Ηρακλης να ανεβει.Και για τον Βογιτζογλου δεν ειπα οτι δεν ειναι απο τα πρωτα κλαρινα μεσα στην ομαδα,αλλα υπαρχουν και αλοι που βοηθανε ακομα ακομα αν θες βοηθανε και τον Βογιατζογλου να φανε,αλοστε το αθλημα ειναι ομαδικε.ε?Για το Πατρα-Ηρακλησ αστο αφισουμε εχουμε ακομα πολυ καιρο.
GEO

Δημοσίευσηαπό Zindan » Τρί Μάιος 06, 2008 1:55 am

Φυσικα και το αθλημα ειναι ομαδικο και για αυτο δεν υπαρχει λογος να στεκομαστε στην αποδοση ενος παιχτη..Αρα οποιος παιχτης και αν ελειπε απο τον Ηρακλη δεν θα ηταν στην κορυφη...θεωρω παντως τον Ηρακλη μια καλοδουλεμενη ομαδα που ξερει τι θελει μεσα στο νερο και που παιζει ομορφο πολο...Γενικα φετος στην κατηγορια βλεπουμε καλες ομαδες και πολους καλους παιχτες...Υ.Σ.1. Η ασσιστ κανει δυο ατομα χαρουμενους τον πασερ και αυτον που βαζει γκολ ενω το γκολ με ατομικη ενεργεια μονο αυτον που το βαζει... Υ.Σ.2.Οντως ειναι νωρις να μιλαμε για το τελευταιο παιχνιδι........
Zindan

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Τρί Μάιος 06, 2008 3:19 pm

Καταρχην να πω οτι δεν ειδα το ματσ γιατι ημουν στην Καβαλα. Συνδιασα βλεπεις διακοπες σαββατοκυριακου στην πανεμορφη πολη, με σκαουτινγκ βλεποντας τον δευτερο γυρο της Β εθνικης ( ο Αρης Καμπου εχει μερικους πολυ εξελιξημους παικτες!)
w.p.4

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Τρί Μάιος 06, 2008 3:26 pm

Παντως μιλησα με αρκετους που ηταν στον αγωνα (και θεατες και παικτες και των δυο ομαδων).
Λιγο πολυ ο GEO τα λεει ετσι οπως ηταν. Ο Ηρακλης ξεκινησε λιγο νωθρα πιστευοντας οτι θα ηταν ευκολα τα πραγματα. Ομως στην διαρκεια καταλαβε οτι κατι δεν παει καλα για αυτον, αλλα δυσκολευτικαι πολυ να επανελθει. Εχανε με 8-5 , τεσσεραμιση λεπτα πριν το τελος και καταφεραι να το γυρισει μεσα σε πεντε επιθεσεις (9-8). Δυστηχως για αυτον εφαγε ενα γκολ απο αυτα που δεν τρωει συνηθως ο Τελης και καπου εκει τελειωσε το ματσακι.
Να σημειωσω οτι στην διαρκεια του αγωνα σε τρεις κοντρες του Ηρακλη 5-4 , εγινε λαθος πασα και το ΚΟΠΙ το εβαλε πισω. (3 γκολ δηλαδη απο λαθη που σπανια κανει φετος ο Ηρακλης)
w.p.4

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες