Το μονο πραγμα που με στεναχωρεσε σημερα στον αγωνα εθνικου-οφη (16-3) ηταν που δεν ειχα μια καμερα μαζι μου να καταγραψω τις υπεροχες σκηνες που εκτιληχθηκαν στο παπαστρατειο.
Να τονισω οτι πηγα στο παιχνιδι με καθε καλη προθεση, και με δημοσιογραφικη περιεργεια για να δω την συμπεριφορα των 2 ομαδων και κατ'επεκταση να δω αν τελικα ο spa και οι υπολοιποι που αρχικα με χαρακτηρισαν κακεντρεχη ειχαν δικιο.
Δυστηχως θα τους στεναχωρησω διοτι η συμπεριφορα των παικτων των φιλοξενουμενων δεν αφηνει περιθωρια αμφισβητισης. Θεωρω οτι οποιος εχει στοιχειωδεις γνωσεις πολο και βρεθηκε σημερα στο παπαστρατειο συνηδειτοποιησε την εσκεμενη προσπαθεια για προκληση επεισοδιου εντος πισινας απο τον οφη. Οι αισχρες κουβεντες και τα χτυπηματα που ανταλαχθηκαν αντιμετωπιστηκαν με ψυχραιμια απο τον εθνικο ( και ειναι προς τιμην των παικτων του εθνικου) και τα χειροτερα δεν ηρθαν.
παρ'ολα αυτα οι προκλησεις συνεχιστηκαν και στην κερκιδα!!!, οπου ο αδελφος και πατερας παικτη του οφη πηγαν να αρπαχτουν με μητερα!!! παικτη του εθνικου αλλα ευτυχως και εκει τα πραγματα ηρεμησαν.
Αυτα τα ωραια εγιναν εκει, και ο μονος λογος που τα γραφω ειναι για να αποκαταστησω την εγκυροτητα των γραπτων μου που τοσο πολυ αμφισβητηθηκαν οταν εγραψα για τα επεισοδια στην κρητη. Αλλα ευτυχως για εμενα οι παικτες του οφη με βοηθησαν τοσο πολυ
στο να επιβεβαιωσω και εγω ο ιδιος οτι αυτα που εγραψα ηταν η αληθεια.
Να επαναλαβω οτι αυτα που γραφω θα μπορουσα να τα γραψω για οποιαδηποτε ομαδα, και δεν εχω καμμια εμπαθεια με καμμια ομαδα και κανενα παικτη ή προπονητη.
Καλη συνεχεια στον οφη που φετος μας εχει εκπληξει ευχαριστα με την αποδοση του, με λιγοτερες φασαριες

ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΣΥΡΟΣ: 9-4