sharkface έγραψε:doom έγραψε:TooTall έγραψε:doom έγραψε:Εσυ ομως το ξεχασες.
Οταν ποτε χαριστουμε στον καθε ΟΦΗ ελα να μας τραγουδησεις
Μηπως εννοεις οτι η Χαλκιδα περυσι χαριστηκε στον ΟΦΗ? Μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται φιλε μου. Προφανως λοιπον χαριστηκαν στον ΟΦΗ περυσι οι: Κερκυρα, Πατρα, Χαλκιδα, Ιωνικος, Βολος κλπ.
Και αν ξεκινησουμε μια τετοια κουβεντα μπορουμε ανετα να καταληξουμε σε συμπερασματα τα οποια δεν τιμουν ανθρωπους οι οποιοι εχουν προσφερει κι εξακολουθουν να προσφερουν σε εναν χωρο στον οποιο καποιοι προφανως ειναι λιγο αλεξιπτωτιστες και κακοπιστοι κριτικοι.
Τελειωνοντας, θα ηθελα να σου πω οτι με τον ιδιο τροπο, ο ΟΥΚ μπορει να κατηγορηθει απο καποιον κακοπιστο οτι εδωσε το παιχνιδι του δευτερου γυρου στο ΚΟΠΙ προκειμενου να πεσει ο Αρης. Δεν ειδα ομως πουθενα μεσα στο φορουμ, καποιον να το αναφερει. Ο μονος που βλεπει φαντασματα και τα εκφραζει εδω μεσα εισαι εσυ (ο αιωνια αδικημενος).
Καλα ρε μεγαλε περιμενεις να σου απαντησει ο tootall στα ερωτηματα που του εβαλες? Αποδειξη η μεμονωμενη απαντηση που εδωσε για το δικο του ματσακι. Προφανως πιστευει οτι τον βολευει.
Εγω, χωρις να εχω αποδειξεις, μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ πιθανη η διαμορφωση της βαθμολογιας στο τελος σε καθε πρωταθλημα. Καποια ματσακια μυριζουν απο μακρυα. Ακομα και για τα περσινα ματσακια ΚΟΠΙ-Χαλκιδα και Ιωνικος-ΚΟΠΙ λεγονται πολλα. Η πλακα ειναι οτι δεν μπορει να καταλαβει ο tootall, οτι οταν μιλαμε για ομαδες με σχετικα μικρες διαφορες μεταξυ τους, και ο ενας παιζει για την ζωη του, ειναι μαλλον πολυ πιθανον να κερδισει αυτος που καιγεται. Οταν ομως οι διαφορες ειναι μεγαλες, τοτε οτι και να γινει, η νικη θα παει στον καλυτερο Μην ξεχναμε το περσινο Ηρακλης-Χιος, στο οποιο η Χιος ηταν τουλαχιστον 2 κλασεις καλυτερη ως ομαδα, και δεν γινοταν να χασει, οσο κι αν ο Ηρακλης καιγοταν, αφου με νικη σωνοταν.
vs έγραψε:Ρε παιδιά, εμένα ποιος θα μου απαντήσει στην ευγενή ερώτηση αν ο Νηρέας έχει και άλλο υπολογίσιμο φουνταριστό εκτός από τον Αντώνη το Χριστοδούλου ;
waterpoloislife έγραψε:εκεί στο Κοπι πρέπει να δαγκώνονται που τον άφησαν να φύγει.
sharkface έγραψε:vs έγραψε:Ρε παιδιά, εμένα ποιος θα μου απαντήσει στην ευγενή ερώτηση αν ο Νηρέας έχει και άλλο υπολογίσιμο φουνταριστό εκτός από τον Αντώνη το Χριστοδούλου ;
Μια χαρα ειναι ο Κυπριος για ομαδα της Α2 που θελει απλα να συμμετεχει στο πρωταθλημα χωρις προβλημα. Νομιζω οτι σαν 2ος φουνταριστος, μαλλον πρεπει να ειναι καλος. Ομως η συγκεκριμενη θεση ειναι πολυ δυσκολοευρετη, και οσοι τυχεροι την παιζουν (οποιασδηποτε ηλικιας), μπορουν ακομα να βρισκουν ομαδες και χαρζηλικι (αλλοτε πολυ και αλλοτε λιγο).
Μην ξεχνατε ποιοι ειναι στην Α1 φουνταριστοι των ομαδων και ποσα παιρνουν...
sharkface έγραψε:waterpoloislife έγραψε:εκεί στο Κοπι πρέπει να δαγκώνονται που τον άφησαν να φύγει.
Αν μια ομαδα εχει μεγαλυτερους στοχους, ειναι απολυτα φυσιολογικο να μην χρειαζεται να στηριχθει στον Χριστοδουλου. Εξαλλου το ΚΟΠΙ εχει πολυ καλυτερο σε αυτη τη θεση ετσι δεν ειναι doom?
TooTall έγραψε:Λαμπρο εισαι να κανουμε ΠΡΟΠΟ αγωνιστικης; Κατι ας πουμε σαν και αυτο:
ΝΟΒΑ - ΛΑΡΙΣΑ 2 (Ευκολα)
ΝΟΠ - ΧΑΛΚΙΔΑ 1 (Επισης)
ΝΗΡΕΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ Χ (Αν και ο Ηρακλης νομιζω οτι ειναι καλυτερος, βρισκω δυσκολο να εχει διαβασει τα παντα για τον Νηρεα ωστε να παιξει πανω στις αδυναμιες του)
ΚΑΛΑΜΑΚΙ - ΚΟΠΙ 1 (Ειναι ενα ερωτηματικο το παιχνιδι γιατι το Καλαμακι δε το εχει δει ποτε πληρες αλλα νομιζω οτι στην αρχη που οι μεγαλοι θα ειναι φρεσκοι και πεινασμενοι το Καλαμακι θα ειναι δυνατο. Παρολα αυτα ειναι ανοιχτο παιχνιδι, αν μας παιρνει χρονικα θα ηθελα να το δω)
ΟΦΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1 (Δεν με εχει πεισει ο Ιωνικος απο τη μια και απο την αλλη το δυνατο του σημειο μου φαινεται οτι ταιριαζει στον ΟΦΗ)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΟΥΚ 2 (Χωρις ιδιαιτερο λογο περα του οτι αν δε στηριξεις το σπιτι σου κλπ κλπ)
sharkface έγραψε:waterpoloislife έγραψε:εκεί στο Κοπι πρέπει να δαγκώνονται που τον άφησαν να φύγει.
Αν μια ομαδα εχει μεγαλυτερους στοχους, ειναι απολυτα φυσιολογικο να μην χρειαζεται να στηριχθει στον Χριστοδουλου. Εξαλλου το ΚΟΠΙ εχει πολυ καλυτερο σε αυτη τη θεση ετσι δεν ειναι doom?
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης