Προγνωστικά για τη φετινή Α2 (2007-08)

Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό zinwn » Παρ Ιαν 18, 2008 4:54 pm

waterpoloislife έγραψε:Συμφωνώ για το οτι ο Αντώνης δεν είναι τόσο γρήγορος αλλά για την Α2 προσωπικά πιστεύω οτι θα είναι απο τους καλύτερους φέτος ,και όσο για το οτι
δεν τον κράτησαν στο κοπι γιατι είχαν μεγαλύτερες βλέψεις ...είδωμεν που θα τερματίσει το κοπι και που ο νηρέας .Ετσι sharkfacodoom?
Επίσις πιστεύω οτι δύναμη πυρός στο κοπι δεν είναι τοσο ο φουνταριστος του
όσο η περιφέρεια που έχει κάποια παιδιά που έχουν δυνατότητες επιθετικά όπως ο κοράκης ο βαρδαραμάτος ο λάζαρης ,και το γεγονός οτι το όπλο του κοπι όπως πάντα θα είναι το κολύμπι,και η άμυνα.

δηλαδη αν ο Νηρεας τερματισει πανω απο το ΚΟΠΙ θα οφειλεται στον Χριστοδουλου??? :lol: :lol: :lol: καλο!
zinwn

Δημοσίευσηαπό waterpoloislife » Παρ Ιαν 18, 2008 5:03 pm

Είπαμε είδωμεν.........γιατί απ ότι ξέρω συνήθως στο φουνταριστό κερδίζονται οι ποινές για να μπεί γκόλ στο π.παραπάνω . Το παιχνίδι έτσι όπως παίζεται περναέι απο το φουνταριστό δυστηχώς η ευτηχώς.
waterpoloislife

Δημοσίευσηαπό zinwn » Παρ Ιαν 18, 2008 5:20 pm

waterpoloislife έγραψε:Είπαμε είδωμεν.........γιατί απ ότι ξέρω συνήθως στο φουνταριστό κερδίζονται οι ποινές για να μπεί γκόλ στο π.παραπάνω . Το παιχνίδι έτσι όπως παίζεται περναέι απο το φουνταριστό δυστηχώς η ευτηχώς.

ναι συμφωνοι.αλλα ετσι οπως το εθεσες αν ο Νηρεας τερματισει πιο πανω απο το ΚΟΠΙ,θα σημαινει οτι το ΚΟΠΙ εκανε λαθος που αφησε τον Χριστοδουλου να φυγει?Και το αναποδο,αν δηλαδη το ΚΟΠΙ παει καλυτερα απο τον Νηρεα δεν σημαινει οτι επραξε σωστα που τον αφησε.Καθε προπονητης εχει συγκεκριμενα πραγματα στο μυαλο του και ενα συγκεκριμενο μοντελο για την ομαδα του.Για το μοντελο που εχει ο Σελετο στο μυαλο του ο Χριστοδουλου προφανως δεν του εκανε.
Και να κανω εναν παραλληλισμο.Ο Ολυμπιακος εδιωξε τον Rivaldo γιατι δεν του εκανε.Η ΑΕΚ πηρε τον Rivaldo.Aν η ΑΕΚ παρει πρωταθλημα δεν σημαινει οτι εκανε λαθος ο Ολυμπιακος.
Ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω.
zinwn

Δημοσίευσηαπό waterpoloislife » Παρ Ιαν 18, 2008 6:10 pm

Εγώ κατάλαβα απλά και εσυ να καταλάβεις οτι εξέφρασα καθαρά προσωπική άποψη και εσυ απλά γέλασες.
Αν ο νηρέας παει καλά φέτος θα οφείλεται κατα 25% στο χριστοδουλου επειδή είναι φουνταριστός όπως ελπίζω και το κοπί να πετύχει τους στόχους που έθεσε σην αρχή της χρονιάς και δεν είναι μόνο καλύτερη πορεία απο τη περσινή γιατί περισυ παίζαν 4 μεγάλοι και μετά 16χρονα.
Όπως και το γεγονός οτι ο Ολυμπιακός πάει καλά φέτος στο σκοράρισμα γιατί έχει το εύκολο γκολ του κοβάσεβιτς........απλά
Οτι απορίες έχεις μπορώ να στις λύσω με pm ,θεωρώ οτι κάνοντας παράλληλο μονόλογο απλά ''βρωμίζουμε'' το forum .
waterpoloislife

Δημοσίευσηαπό vs » Παρ Ιαν 18, 2008 6:42 pm

doom έγραψε:Η μη συνεχιση της συνεργασιας μεταξυ Χριστοδουλου και Ποσειδωνα ηταν αποφαση δικη μου και του Λουκατου. Θελησαμε να στησουμε μια ομαδα η οποια θα στηριζεται στην κοντρα και θα εχει επικινδυνο φουνταριστο και μαλιστα εξελιξιμο. Δεν θελαμε να τον κρατησουμε ουτε ως δευτερο, γιατι αφενος θα υπηρχαν φυσιολογικα προβληματα, και αφετερου δεν μας πολυαρεσει ο τροπος παιχνιδιου του Αντωνη. Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι ειναι και το σωστο, απλα καποια πλανα σε μια ομαδα οριζονται απο τον προπονητη, και η χημεια παιζει πολυ μεγαλο ρολο.

Έντιμη απάντηση αν και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να δίνει (δημόσιο) λογαριασμό για το πώς κάνει τη δουλειά του.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό zinwn » Παρ Ιαν 18, 2008 8:10 pm

waterpoloislife έγραψε:Εγώ κατάλαβα απλά και εσυ να καταλάβεις οτι εξέφρασα καθαρά προσωπική άποψη και εσυ απλά γέλασες.
Αν ο νηρέας παει καλά φέτος θα οφείλεται κατα 25% στο χριστοδουλου επειδή είναι φουνταριστός όπως ελπίζω και το κοπί να πετύχει τους στόχους που έθεσε σην αρχή της χρονιάς και δεν είναι μόνο καλύτερη πορεία απο τη περσινή γιατί περισυ παίζαν 4 μεγάλοι και μετά 16χρονα.
Όπως και το γεγονός οτι ο Ολυμπιακός πάει καλά φέτος στο σκοράρισμα γιατί έχει το εύκολο γκολ του κοβάσεβιτς........απλά
Οτι απορίες έχεις μπορώ να στις λύσω με pm ,θεωρώ οτι κάνοντας παράλληλο μονόλογο απλά ''βρωμίζουμε'' το forum .

την αποψη μας λεμε,γι'αυτο νομιζω ειναι το forum.για πιο λογο να σου στειλω pm δεν καταλαβαινω.ενταξει αστο.αλλα λεω εγω αλλα καταλαβαινεις εσυ.που κολαει ο kovacevic στον παραλληλισμο που εκανα δεν μπορω να καταλαβω!anyway οποιος καταλαβε τι θελω να πω καταλαβε.
zinwn

Δημοσίευσηαπό TooTall » Δευτ Ιαν 21, 2008 11:39 am

Τωρα που ειδα Ηρακλη μπορω να γινω λιγο πιο συγκεκριμενος στα προγνωστικα μου: αυτη η ομαδα φετος θα παρει το πρωταθλημα, θεωρω οτι υπερτερει της Πατρας.
TooTall

Δημοσίευσηαπό TooTall » Παρ Ιαν 25, 2008 12:27 pm

Παρασκευη και ειναι ωρα για ΠΡΟΠΟ :lol:

Τεσσερα παιχνιδια ειναι αρκετα ευκολα, δηλαδη:
ΚΟΠΙ-ΟΦΗ 1
ΝΟΒΑ-ΠΑΤΡΑ 2
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ 1 (χωρις Χαμπερτ ειδικα δε πιστευω οτι τειθεται θεμα)
ΧΑΛΚΙΔΑ-ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ. 2

Παμε τωρα στα δυσκολα:
ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2 (και ναι θυμαμαι το αποτελεσμα του κυπελου)
ΛΑΡΙΣΑ (+10)-ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 2 (το +10 ειναι η διαφορα που ζητησε ο προεδρος της Λαρισας αρα το προγνωστικο μου γινεται με βαση αυτο το δεδομενο)
TooTall

Δημοσίευσηαπό otto11 » Παρ Ιαν 25, 2008 2:05 pm

Ρε σεις ? τι πεδευεστε ??
εχει κανονιστεί ποιος θα ανέβει
μα καλα ακόμα δεν εχετε παρει χαμπαρι τι γινεται?
ΗΡΑ και ΠΑΤΡΑ
Άβαταρ μέλους
otto11

Δημοσίευσηαπό gtaktt » Παρ Ιαν 25, 2008 2:34 pm

κουβεντα να γινεται....
Άβαταρ μέλους
gtaktt

Δημοσίευσηαπό vs » Παρ Ιαν 25, 2008 3:25 pm

otto11 έγραψε:Ρε σεις ? τι πεδευεστε ??
ΗΡΑ και ΠΑΤΡΑ

Γιατί να μπει κάποιος στον κόπο να το κανονίσει φίλε otto ; Πες μας κι εμάς αν ξέρεις κάτι ή έστω αν το συμπεραίνεις από στοιχεία που μπορεί να διέφυγαν της δικής μας προσοχής.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Ιαν 25, 2008 4:34 pm

otto11 έγραψε:Ρε σεις ? τι πεδευεστε ??
ΗΡΑ και ΠΑΤΡΑ

Ρε μεγαλε, η Πατρα ηταν κανονισμενο να ανεβει και περυσι, κι ο Ηρακλης να μεινει στην Α1. Παλι ομως στραβωσε κατι στον δρομο ε? Ολοι εσεις που συνεχιζετε να βλεπετε φαντασματα, ξυπνηστε. Ο αθλητισμος δεν ει ναι αυτο που σας βολευει να βλεπετε. Προφανως οποιοι κανουν τους ξυπνιους ειναι μαλλον ασχετοι...
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Ιαν 25, 2008 4:39 pm

TooTall έγραψε:Παρασκευη και ειναι ωρα για ΠΡΟΠΟ :lol:

Τεσσερα παιχνιδια ειναι αρκετα ευκολα, δηλαδη:
ΚΟΠΙ-ΟΦΗ 1
ΝΟΒΑ-ΠΑΤΡΑ 2
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ 1 (χωρις Χαμπερτ ειδικα δε πιστευω οτι τειθεται θεμα)
ΧΑΛΚΙΔΑ-ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ. 2

Παμε τωρα στα δυσκολα:
ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2 (και ναι θυμαμαι το αποτελεσμα του κυπελου)
ΛΑΡΙΣΑ (+10)-ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 2 (το +10 ειναι η διαφορα που ζητησε ο προεδρος της Λαρισας αρα το προγνωστικο μου γινεται με βαση αυτο το δεδομενο)

Θα δυσκολεψω περισσοτερο τα προγνωστικα, βαζοντας και διαφορες γκολ: ΚΟΠΙ-ΟΦΗ συμφωνω στον 1 με διαφορα 4-5 γκολ
ΝΟΒΑ-Πατρα συμφωνω στο 2 με διαφορα 5-6 γκολ
Ηρακλης-Καλαμακι 1 και με διαφορα 7-8 γκολ
Χαλκιδα-Νηρεας 2 και με διαφορα 5-6 γκολ
Ιωνικος-Περιστερι Χ1 (το πολυ νικη με 1-2 γκολ διαφορα του Ιωνικου)
Λαρισα - ΟΥΚ 1 με διαφορα 4-5 γκολ.
Αν πιασω 3 τουλαχιστον διαφορες, θα μπορω να πω οτι αρχιζω να καταλαβαινω την Α2.
sharkface

Δημοσίευσηαπό otto11 » Παρ Ιαν 25, 2008 4:51 pm

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ FORUM ΟΚ
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΟΝΤΩΣ ΕΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η Α2
Άβαταρ μέλους
otto11

Δημοσίευσηαπό zinwn » Παρ Ιαν 25, 2008 8:16 pm

Shark για το Ιωνικος - Περιστερι κρατα μια πισινη.Εγω το βλεπω 2Χ.
zinwn

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τρί Ιαν 29, 2008 12:26 pm

Πρεπει να αρχισω να ευλογω τα γενια μου. Επεσα μεσα και στα 6 παιχνιδια οσον αφορα το αποτελεσμα. Η μονη διαφορα γκολ που μου ξεφυγε ηταν αυτη της Χαλκιδας με τον Νηρεα.
Αρχιζω να μαθαινω και την Α2 μου φαινεται (μετα την Γ που την ξερω απέξω)......
sharkface

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Ιαν 29, 2008 6:10 pm

sharkface έγραψε:Πρεπει να αρχισω να ευλογω τα γενια μου. Επεσα μεσα και στα 6 παιχνιδια οσον αφορα το αποτελεσμα. Η μονη διαφορα γκολ που μου ξεφυγε ηταν αυτη της Χαλκιδας με τον Νηρεα.
Αρχιζω να μαθαινω και την Α2 μου φαινεται (μετα την Γ που την ξερω απέξω)......

Ασχετο, αλλα...σχετικο!!!

Συνθεση Α.Ο. ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ Γ., ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ Θ., ΜΑΡΣΕΛΟΣ Κ., ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ ΜΙΧ., ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ Ν., ΜΠΕΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ν., ΞΕΝΑΚΗΣ, ΣΠΟΡΙΔΗΣ Κ., ΚΑΡΓΑΣ Ν., ΤΖΟΤΖΟΛΑΚΗΣ Χ., ΚΟΣΚΙΝΑΣ Ε., ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Ξεχναω κανεναν, σκυλοψαροφατσα???
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Δευτ Φεβ 11, 2008 3:49 pm

Να περηφανευτώ για τα προγνωστικα μου στην πρωτη 4αδα της Α2, πως μονο μια ομαδα μου ξεφυγε(Περιστερι) και κατα γενικη ομολογια ειναι η δυσαρεστη εκπληξη του Πρωταθληματος μεχρι τωρα.

Παραθετω συγκεντρωτικα την προβλεψη και την βαθμολογια των πρωτων 4ων αγωνιστικων και θα επανελθω με την καινουρια και πολυ ενδιαφερουσα 4αδα (5η-8η αγωνιστικη).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
(Σε παρενθεση η βαθμολογια των ομαδων μετα απο 4 αγωνιστικες)
ΚΟΠΙ 5-8 (8Β)
ΝΗΡΕΑΣ 5-8 (7Β)
ΗΡΑΚΛΗΣ 6-8 (7Β)
ΠΑΤΡΑ 6-8 (6Β)
ΛΑΡΙΣΑ 5-6 (5Β)
ΙΩΝΙΚΟΣ 2-5 (5Β)
ΚΑΛΑΜΑΚΙ 3-6 (4Β)
ΟΥΚ 1-3* (3Β)
ΟΦΗ 0-4 (2Β)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 3-6 (1Β)
ΝΟΒΑ 0-2 (ΟΒ)
ΧΑΛΚΙΔΑ 0-2 (0Β)

Γιατι ρε ΠολυΨηλε με "εκραξες" ??? Δεν επεσα εξω!!!!!
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό TooTall » Δευτ Φεβ 11, 2008 4:17 pm

Μα ειναι απλο γιατι:
α) μια προβλεψη πχ 5-8 βαθμοι ή 0-4 βαθμοι σε 4 αγωνιστικες δεν ειναι προβλεψη.
β) σε εμας το ταβανι ηταν πιο χαμηλα και απο τον ΟΦΗ. Ενταξει, ημαρτον.

Κατι ακομα, η απουσια του Παπαδεα αλλαζει τις ισοροπιες στην μαχη για την ανοδο. Χωρις αυτον η περιφερεια του ΝΟΠ χανει πολυ και αυτο θα δυσκολεψει και τον Κολομβο.
TooTall

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Δευτ Φεβ 11, 2008 4:56 pm

TooTall έγραψε:Μα ειναι απλο γιατι:
α) μια προβλεψη πχ 5-8 βαθμοι ή 0-4 βαθμοι σε 4 αγωνιστικες δεν ειναι προβλεψη.
β) σε εμας το ταβανι ηταν πιο χαμηλα και απο τον ΟΦΗ. Ενταξει, ημαρτον.

Βρε ΠολυΨηλε, ενταξει. Ετσι ειναι οταν μιλαμε για απλη αριθμιτικη.

Αυτο που εκανα στην προκειμενη περιπτωση ηταν η 4αδα των αγωνων σε σχεση με τον βαθμο δυσκολιας, τα εντος-εκτος εδρας παιχνιδια κλπ
Δεν εχει να κανει με την δυναμικη αυτη καθ' αυτη της ομαδας.

Με εσας και τον Ιωνικο ο βαθμος δυσκολιας ήταν πιο μεγαλος, λογω των 3/4 εκτος εδρας παιχνιδιων που ειχατε να παιξετε.
Για τον ΟΦΗ, αντιστοιχα ηταν 2 εντος, 2 εκτος και ο βαθμος δυσκολιας εβγαζε αυτο το αποτελεσμα.

Ας πουμε το ΚΟΠΙ ειχε στην 1η 4αδα και τα τεσσερα παιχνιδια εντος Αθηνας. Ηταν πιο "ευκολο" να παρει βαθμους απο πχ τον Ηρακλη και τον Νηρεα που ειχαν απο μια επικυνδυνη εξοδο ο καθενας.

Νομιζω πως τωρα καταλαβαινεις με ποια βαση εγιναν οι προβλεψεις και ελπιζω αν δεν συμφωνεις, τουλαχιστον να καταλαβαινεις την...μεθοδο.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης