TooTall έγραψε:Ο εσεις πηρε το κυπελο. Τωρα τι σοι κυπελο ειναι αυτο του ενος ουσιαστικα κρισιμου παιχνιδιου και αυτο με τον αντιπαλο κομματια μονο ο parapano ξερει. Στον μικρο τελικο ο ΟΥΚ κερδισε δυο γκολ.
makedonia έγραψε:[
Όσο για σένα nemesis σα διαβάζω και κάθε φορά κάτι έχεις να πεις για την κατηγορία ΓΟΝΕΙΣ !!! …. Αλήθεια ΕΣΥ δεν έχεις γονείς ??? για ρωτησέ τους !!!
Ξέρεις αν δεν υπήρχαν αυτοί ούτε ΕΣΥ ούτε όλοι εμείς θα βρισκόμασταν εδώ.
σε παρακαλώ αν θες γράψε μας το πως θα ήθελες την ΙΔΑΝΙΚΗ κατάσταση (σε σχέση με την συμμετοχή – παρουσία των γονέων στην πισίνα ) ώστε να ΡΟΛΑΡΕΙ το σύστημα καλύτερα.
doom έγραψε:Ο ΟΥΚ και το Φαληρο, μαλλον αδικηθηκαν απο την τυχη τους στην κληρωση, αφου δεν μπορεσαν οι προπονητες τους να ξεκουρασουν ουτε μια στιγμη τους παικτες τους, σε αντιθεση με τον Πανιωνιο και την Βουλιαγμενη, που οταν μαλιστα κριθηκε η προκριση αφησαν παικτες.
doom έγραψε:Προφανως δεν ξερετε ποιος ειμαι. Ρωτηστε να μαθετε και μετα μου κανετε κριτικη για το ποια ομαδα υποστηριζω κλπ κλπ.
Οσον αφορα την κληρωση, τελικα ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε οτι υπηρχε διαφορα μεταξυ των ομιλων?
Στον ομιλο της Γλυφαδας, και οι 5 ομαδες ηταν πολυ καλες σε αντιθεση με τον ομιλο της Νεας Σμυρνης.
Το οτι εχασε το Φαληρο 3 φορες ουτε που με ενδιαφερει. Το οτι γινεται πολυ καλη δουλεια εκει, οπως και στην Νεα Σμυρνη, στην Βουλιαγμενη, στα Χανια, στον Βολο στον Ολυμπιακο κλπ κλπ ειναι πολυ φανερο.
Οσον αφορα τους διαιτητες, εχω αποψη και μπορω να κρινω καθε φορα τα λαθη τους, ιδιως αυτα που κρινουν καποιον αγωνα.
Οι γνωστες του πολο, σημερα ειδαν οτι εγινε ενα τραγικο λαθος (παραβαση κανονισμων που επιδεχεται ενσταση) που οδηγησε σε γκολ του Πανιωνιου και δεν ασχοληθηκε κανεις (μαλλον δεν το πηραν ειδηση απο την Βουλιαγμενη). Μαλιστα το σκορ εγινε 5-3 σε εκεινο το σημειο.
Αληθεια ρε συ παραπανω, σε ποια ομαδα παιζεις?
Τελειωνοντας να πω οτι ο ΟΥΚ ηταν οπως ειπα σε προηγουμενα ποστ μου, εντυπωσιακος και πολυ καλα στημενος, ο Πανιωνιος εκμεταλλευτηκε την αδυναμια της Βουλιαγμενης να σκοραρει σε καθαρες ευκαιριες και το Φαληρο δεν ηταν καλο.
Και κατι ακομα: Τα ανηψια μου παιζουν στην Βουλιαγμενη. Λες να εισαστε συμπαικτες?
doom έγραψε:Αληθεια ρε συ παραπανω, σε ποια ομαδα παιζεις?
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα μικρών ηλικιών παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες