boom έγραψε:ο μιχαλης ειναι ικανος. κανεις δεν το αμφισβητει αυτο. αλλωστε οι επιτυχιες του τα τελευταια χρονια ειναι το διαβατηριο του. εξηγησε μου ομως. πως δεν ειναι ευχαριστημενα τα παιδια αφου ηταν με τον ιδιο προπονητη, στην ιδια ομαδα που ειχαν τοσες επιτυχιες;![]()
![]()
oforas100 έγραψε:PARAPANO μηπως ξερεις ο ΠΓΣΣ ποιους πηρε?
boom έγραψε:ναι φιλαρακι. αυτο το ξερουμε. και περιμενα να μου απαντησεις σε αυτο.![]()
γιατι φευγουν ομως απο μια ομαδα που ειχε επιτυχιες; αυτη την απαντηση περιμενω. γιατι στον παο θα πρεπει να περιμενουν αρκετα(αν οχι πολυ) να γινει κατι παρομοιο με τον πγσσ. σωστα;![]()
boom έγραψε:ναι φιλαρακι. αυτο το ξερουμε. και περιμενα να μου απαντησεις σε αυτο.![]()
γιατι φευγουν ομως απο μια ομαδα που ειχε επιτυχιες; αυτη την απαντηση περιμενω. γιατι στον παο θα πρεπει να περιμενουν αρκετα(αν οχι πολυ) να γινει κατι παρομοιο με τον πγσσ. σωστα;![]()
DIOGO έγραψε:γιατι το λετε παιδομαζωμα? νομιζα οτι ειναι κοινως αποδεκτο οτι καθε παιδι ΠΡΕΠΕΙ να μπορει να αθλειται εκει που του κανει κεφι... μιλαμε για ανηλικους... διαφωνειτε?
oforas100 έγραψε:boom έγραψε:ναι φιλαρακι. αυτο το ξερουμε. και περιμενα να μου απαντησεις σε αυτο.![]()
ειμαι περιεργος φιλε μποομ πραγματικα το μονο που μετραει στην ζωη σου ειναι
η ομαδα που εχει επιτυχιες![]()
αυτο απο μονο του σαν αποψη ειναι τρομακτικη δηλ προκειμενου
την επιτυχια -ο σκοπος αγιαζει τα μεσα- τα κανουμε ολα και τα ισοπεδωνουμε ολα![]()
ο ερασιτεχνικος αθλητισμος ειναι αλλο πραγμα φιλε μου,
ειναι ρομαντισμος ειναι διαπεδαγωγιση ειναι αμιλλα ειναι προσπαθεια κλπ
pepe έγραψε:Λοιπόν εκεί στην πλατεία δεν πρέπει να τρελάθηκε μόνο ο πρόεδρος, όπως λέει και το τόπικ, αλλά και κάποιοι άλλοι. Κρίμα γιατί ο ΠΓΣΣ θα μπορούσε να γίνει η Παρτιζάν της Ελλάδας στις υποδομές.
Πέτρο είναι αλήθεια ότι τα παράτησες και εσύ;;;;
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα μικρών ηλικιών παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης