1ο ΚΑΜΠ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2006

Δημοσιεύτηκε:
Παρ Ιαν 27, 2006 10:24 am
από Lambros10
Τα πρώτα καμπ της σεζόν στις νέες γυναίκες (γεν. 1987, 88) και τις νεάνιδες (γεν. 1989, 1990 και νεότερες), αρχίζουν την ερχόμενη εβδομάδα στον Άγιο Κοσμά.
Ο ομοσπονδιακος τεχνικός Κώστας Πετράκης, ζήτησε από τους σωματειακούς προπονητές, να στείλουν στο καμπ, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, τις αθλήτριες που εκείνοι κρίνουν.
Κάθε σωματείο μπορεί να στείλει έως 5 αθλήτριες.

Δημοσιεύτηκε:
Δευτ Ιαν 30, 2006 7:19 pm
από pzozef
Για τον σκοπό του πρώτου κάμπ στις νέες γυναίκες (γεν. 1987, 88) που ξεκίνησε σήμερα στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά αναφέρθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Πετράκης:
«Έστω και καθυστερημένα, ξεκινάμε τον την προσπάθεια και τον προγραμματισμό μας για τη δημιουργία των νέων εθνικών ομάδων για τις συγκεκριμένες κατηγορίες. Αυτό που κάνουμε είναι μία αρχική καταγραφή του υλικού που υπάρχει, βάσει σωματομετρήσεων και διάφορων άλλων τεστ αξιολόγησης, προκειμένου στη συνέχεια να ξεχωρίσουμε ένα συγκεκριμένο αριθμό παιδιών με τα οποία θα προχωρήσουμε. Δεν είναι εύκολη η διαδικασία αυτή και χρειάζεται πολλή δουλειά, αλλά και βοήθεια και από τα σωματεία που ανήκουν τα παιδιά».
Το πρώτο καμπ των Νεανίδων (γεν. 1989, 1990 και νεότερες) θα αρχίσει την άλλη Δευτέρα 06/02/06.

Δημοσιεύτηκε:
Πέμ Φεβ 09, 2006 5:28 pm
από pzozef
Απόλυτα επιτυχές ήταν το καμπ επιλογής στις νεάνιδες, που έγινε στον Άγιο Κοσμά με τη συμμετοχή 60 πολιστριών (γεν. 1989 και νεότερες) από σωματεία όλης της χώρας.
Το πρόγραμμα του καμπ περιελάμβανε σωματομετρήσεις, κολυμβητικά τεστ και πρακτική στην πισίνα, ενώ δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες και κατευθύνσεις, από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Πετράκη και τον υπεύθυνο του προγράμματος ανίχνευσης ταλέντων Σάσα Παβλίσεβιτς
ΚΑΜΠ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δημοσιεύτηκε:
Δευτ Μαρ 27, 2006 2:53 pm
από pzozef
Απο την ιστολελίδα της ΚΟΕ
*Καμπ έχουμε και για τις Νέες γυναίκες, εντός Ελλάδας όμως. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Πετράκης, έχει καλέσει για το διήμερο 28 και 29 Μαρτίου, στον Άγιο Κοσμά, συνολικά 26 πολίστριες. Είναι οι: Ασημάκη, Τσουκαλά, Αλεξάκη, Χρυσικοπούλου, Κούβδου (ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Σολανάκη, Φαρμάκη, Μουστεράκη, Βροντάκη, Συγγενιώτη Χρ. (ΧΑΝΙΩΝ), Σερεφίδη (ΣΥΡΟΥ), Φέσκου (ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Γούλα, Παρασκευοπούλου (ΗΡΑΚΛΗ), Βασιλακοπούλου Αγγ., Βασιλακοπούλου Μ. (ΝΗΡΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ), Λεοντσίνη, Γαρδέλη (ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ), Παπαδοπούλου Μ., Κουκούλα, Σαρησσάβα (ΠΑΟΚ), Παπαγεωργίου, Αρώνη, Τετζαλίδου, Γαρύφαλλου, Μπίσμπα (ΕΘΝΙΚΟΥ).*
Για πρώτη φορά στα χρονικά αθλήτρια του Ν.Ο.Σύρου συμμετάσχει σε καμπ εθνικής ομάδας με ονομαστική κλήση.Ευχόμαστε τα καλύτερα στις κοπέλες που καλούνται για πρώτη φορά και ιδιαίτερα για αυτές που προέρχονται απο την επαρχία έτσι ωστε να αναδειχθεί και η δουλειά που γίνεταια απο τα σωματεία τους.