ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ 2011 (γεν. '95)

Ανοικτή συζήτηση για την ελληνική Υδατοσφαίριση στις μικρές ηλικίες. Παιδικά, Εφηβικά πρωταθλήματα και Ακαδημίες

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό DIOGO » Δευτ Μαρ 28, 2011 4:10 pm

φιλτατε parapano, στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι...
DIOGO

Δημοσίευσηαπό parapano » Δευτ Μαρ 28, 2011 4:14 pm

Για ξαναρίχτα.
Άβαταρ μέλους
parapano

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Μαρ 28, 2011 9:00 pm

TooTall έγραψε:δηλαδη vs για να το αντιστρεψουμε το πραγμα, στην Αθηνα ποσες ομαδες ειναι ευλογο να υπαρχουν και ποσες τελικα υπαρχουν;

Δεν υπάρχει διαφορά : ισχύει και στην Αθήνα αυτό ακριβώς που ισχύει και στις υπόλοιπες πόλεις. Μόνο που στην Αθήνα δε μυξοκλαίγεται κανείς διότι ... είναι ήδη στην πρωτεύουσα. Οπότε βρίσκουν διάφορες άλλες δικαιολογίες, οι οποίες όμως είναι εκτός του συγκεκριμένου θέματος :lol:

Κοίταξε, η πραγματική διαφορά είναι ότι αν το ποσοστό των ικανών παραγόντων, των ισχυρών χρηματοδοτών, των ικανών προπονητών, των ταλέντων κλπ. είναι το ίδιο στην Αθήνα με αυτό που είναι π.χ. στην επαρχία τότε από τα 5 εκατομμύρια (ακόμα και με κακή διαχείριση) θα βγουν κάποιοι παίκτες. Από τον πληθυσμό των 100.000, όμως, δεν έχεις περιθώρια να χάνεις τα ταλέντα αυτά.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό DIOGO » Τρί Μαρ 29, 2011 12:57 am

τι δεν καταλαβες? εννοω οτι αναφερεις πραγματα για αλλες ομαδες, που ισχυουν σε μεγαλο βαθμο και για την ομαδα σου...
DIOGO

Δημοσίευσηαπό parapano » Τρί Μαρ 29, 2011 1:57 am

H διαφορά είναι ότι εγώ δεν είπα ότι η ομάδα μου δούλευε
στις μικρές ηλικίες και ότι τώρα φάνηκε η δουλειά που έκανε.
Άβαταρ μέλους
parapano

Δημοσίευσηαπό tsokmakitze » Τρί Μαρ 29, 2011 2:49 pm

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ :?: :?: ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΛΕΣΕ ΕΝΑΝ 97ΑΡΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ :shock: :shock: :shock:
tsokmakitze

Δημοσίευσηαπό pepe » Τρί Μαρ 29, 2011 3:28 pm

Ναι, κάλεσε τον Καπετανάκη (97) του ΝΟΒ. Μην αγχώνεσαι, θά έρθει και η σειρά του Γιωργάκη σου. :lol:
pepe

Δημοσίευσηαπό parapano » Τρί Μαρ 29, 2011 3:50 pm

Καλός ο Καπετανάκης!
Άβαταρ μέλους
parapano

Δημοσίευσηαπό tsokmakitze » Τρί Μαρ 29, 2011 10:14 pm

pepe έγραψε:Ναι, κάλεσε τον Καπετανάκη (97) του ΝΟΒ.
ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ο ΤΣΑΧΕΙΛΙΔΗΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΜΑΝΙΔΗΣ Ο ΧΕΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ,ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ,ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΟΜΩΣ DEN EINAI AYTO TO ZHTOYMENO ΡΕ ΦΙΛΕ,ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ.ΤΟ ΚΟΥΚΗ ΑΛΗΘΕΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ;;ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ :wink: :wink:
tsokmakitze

Δημοσίευσηαπό eforos » Τετ Μαρ 30, 2011 7:55 am

Νομιζω οτι εινε καλο να μην βλεπουμε μονο το δεντρο αλλα
το δασος :shock: Εινε κακο ενας προπονητης να βλεπει μπροστα :?: Εγω προτηνο να σχολιαζουμε στο τελος καθε προσπαθειας και οχι στην αρχη
eforos

Δημοσίευσηαπό W.P.LOVER » Τετ Μαρ 30, 2011 8:39 am

ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ.ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Η ΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
W.P.LOVER

Δημοσίευσηαπό W.P.LOVER » Τετ Μαρ 30, 2011 8:54 am

Σε οτι αφορά αυτά που γράφει γενικά ο φίλος parapano - panionios θα ήθελα να μου πει στην εφτάδα του πανιωνίου ποιο'ι έπαιζαν? Σιταρένιος,Γαβσλάς,Ζάβιακας και μέχρι πέρισυ καΙ Μπέης απο Εθνικο Πειραιώς. Καλό θα είναι λοιπόν να αφήσει την κριτική για τις άλλες ομάδες, γιατί ο Φοντας έκανε παιδομάζωμα πριν 2-3 χρόνια.Που ειναι οι υποδομές του Πανιωνίου?
W.P.LOVER

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Μαρ 30, 2011 12:13 pm

Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι αυτές οι κλήσεις είναι και λίγο αναγνωριστικές ; Ότι το καλοκαίρι κάποια από αυτά τα παιδιά δε θα είναι στην ομάδα και ότι άλλα μπορεί να προστεθούν ; Ότι σπάνια καλούνται πάνω από 3 φουνταριστοί ; Ότι οι εθνικές αυτές έχουν το χαρακτήρα και της προετοιμασίας για τη μετέπειτα πορεία του αθλητή ; Ότι π.χ. μερικές φορές ανεβαίνει ο πήχυς τεχνητά ώστε να φανεί ποιοι μπορούν να ακολουθήσουν ; Ότι ένας παίκτης δεν κρίνεται από την απόδοσή του σε ματς που τελειώνουν με 10 γκολ διαφορά ; Ότι κάποια παιδιά μπορεί να έχουν ταλέντο αλλά να μην σχεδιάζουν να ακολυθήσουν καριέρα στο πόλο ; Ότι κάποιοι είναι εξαιρετικοί γι αυτές τις ηλικίες αλλά είναι σαφές ότι δε θα κάνουν τίποτα σε επίπεδο ανδρών ; Κ.ο.κ.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό DIOGO » Τετ Μαρ 30, 2011 12:17 pm

οπα! ο parapano δεν ειναι παναθηνα'ι'κος?? μπερδευτηκα τωρα... :shock:
DIOGO

Δημοσίευσηαπό parapano » Τετ Μαρ 30, 2011 12:26 pm

Είμαι Ολυμπιακός και ΟΥΚ Βόλου.
Άβαταρ μέλους
parapano

Δημοσίευσηαπό parapano » Τετ Μαρ 30, 2011 12:34 pm

W.P.LOVER έγραψε:Σε οτι αφορά αυτά που γράφει γενικά ο φίλος parapano - panionios θα ήθελα να μου πει στην εφτάδα του πανιωνίου ποιο'ι έπαιζαν? Σιταρένιος,Γαβσλάς,Ζάβιακας και μέχρι πέρισυ καΙ Μπέης απο Εθνικο Πειραιώς. Καλό θα είναι λοιπόν να αφήσει την κριτική για τις άλλες ομάδες, γιατί ο Φοντας έκανε παιδομάζωμα πριν 2-3 χρόνια.Που ειναι οι υποδομές του Πανιωνίου?

Επειδή ρώτησες για τις υποδομές (93-94-95) του Πανιωνίου, σου τις γράφω δειγματοληπτικά για να μαθαίνεις:
Λάππας, Φουτρής, Κουκής, Δρακόπουλος, Γαρταγάνης, Παπαηλιού, Αλβέρτης, Καρακάσης και οι αποχωρήσαντες Παρασκευόπουλος, Σιδέρης, Δραγώνας.
Φθάνουν αυτοί; Μην γράψω άλλους γιατί πιθανόν να σε κουράσω.
Άβαταρ μέλους
parapano

Δημοσίευσηαπό W.P.LOVER » Τετ Μαρ 30, 2011 12:46 pm

KAI EMENA ME MΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΩΡΑ.ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ! ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΗΤΑΝ ΕΦΤΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ.ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ.Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΣΩΜΑΤΕΙΑ,ΓΟΝΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ
W.P.LOVER

Δημοσίευσηαπό parapano » Τετ Μαρ 30, 2011 12:54 pm

Πρωταθλητής είναι, λες να μην ξέρω.
Εάν θέλεις σου γράφω και για τις υποδομές άλλων ομάδων.
Αυτό, τουλάχιστον, να μου επιτρέψεις να το ξέρω καλά.

Οσο για τις κλήσεις στην εθνική, κανέναν από αυτούς που κάλεσε
να μην καλούσε ο εκλέκτορας και έπαιρνε 18 άλλους,
πάλι θα υπήρχε ίδιος αριθμός γονιών που θα είχε παράπονα και αντιρρήσεις.
Άβαταρ μέλους
parapano

Δημοσίευσηαπό W.P.LOVER » Τετ Μαρ 30, 2011 1:15 pm

ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΙΟΣ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ)ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ.ΕΔΩ ΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΡΙΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ Ο ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ,Ο ΚΟΥΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ,Ο ΞΕΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,Ο ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ
W.P.LOVER

Δημοσίευσηαπό parapano » Τετ Μαρ 30, 2011 1:39 pm

Τα ίδια γράφανε και για τον Ρεχάγκελ και εκείνος πήρε το Euro!
Άβαταρ μέλους
parapano

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση και Μικρές Ηλικίες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης