από vs » Πέμ Μαρ 31, 2011 3:31 pm
Diogo ξέρω ότι σέβεσαι τις απόψεις μου, σέβομαι κι εγώ τις δικές σου και δεν είναι κακό να διαφωνούμε πού και πού. Έχω γράψει τόσα μηνύματα στο θέμα αυτό διότι με ενόχλησαν 3 πράγματα : το ένα είναι ότι στοχοποιούμε ένα παιδί αναφέροντας το όνομά του ενώ μιλάμε για προεθνική και για ταλαντούχο παίκτη. Ως τώρα ποτέ δεν είχαν ειπωθεί ονόματα αν και μετριότατοι παίκτες μπήκαν στις τελικές 13άδες.
Το 2ο (σχετικό με παλαιότερες κλήσεις) δε θέλω να το πω ευθέως διότι αν το κάνω θα στοχοποιήσω εγώ ένα παιδί. Ας πούμε ότι εκτιμώ τη συνέπεια λόγων και έργων.
Το 3ο είναι ότι για τη Βουλιαγμένη ακούω συνεχώς αρνητικά σχόλια, για τους παίκτες ή τους προπονητές. Πήρε το ασημένιο μετάλλιο, νικώντας τους παντες εκτός του Πανιωνίου και εδώ μέσα πέρασε σαν αποτυχία ή ευκαιρία για περισυλλογή και σκληρό μάθημα για το μέλλον. Και η Βουλιαγμένη όχι μόνο δεν είχε μεταγραφές αλλά είχε χάσει και το Δερβίση. Χώρια που, πιθανότατα, είχε το χαμηλότερο μ.ό. ηλικίας. Οι απόψεις είναι σεβαστές, οι συμπάθειες επίσης αλλά και το ασημένιο δεν ήρθε μόνο του, έτσι δεν είναι ;
Τέλος, τους παίκτες της προεθνικής δεν τους γνωρίζω όλους. Αλλά για κάποια από τα ονόματα που αναφέρθηκαν (ότι θα έπρεπε να έχουν κληθεί) θεωρώ ότι είναι αστείο ακόμα και να το συζητάμε. Ακόμα και για την προεθνική. Υπάρχει δε άλλη αθηναϊκή ομάδα από την οποία έχει κληθεί παίκτης που δεν πιάνει μία μπροστά στον Καπετανάκη αλλά (κυρίως) μπροστά σε συμπαίκτη του που έμεινε εκτός. Κ.ο.κ.
Αλλά εμείς στιγματίζουμε τον Καπετανάκη.
Για τον Περικλή Δαμάσκο και τους ομοσπονδιακούς θεωρώ ότι δεν επιτρέπεται να έχω δημόσια άποψη (καλή ή κακή) από τη στιγμή που γνωρίζετε όλοι ότι εργάζομαι στη Βουλιαγμένη.