ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ 2011 (γεν. '95)

Ανοικτή συζήτηση για την ελληνική Υδατοσφαίριση στις μικρές ηλικίες. Παιδικά, Εφηβικά πρωταθλήματα και Ακαδημίες

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Μαρ 30, 2011 2:56 pm

W.P.LOVER έγραψε:... ΤΡΙΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ Ο ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ,Ο ΚΟΥΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ,Ο ΞΕΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,Ο ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ

Ήδη έχει καλέσει 4 "καθαρόαιμους" φουνταριστούς και νομίζω ότι όλοι είναι καλύτεροι του φουνταριστού τη Γλυφάδας. Μη σου πω ότι αν έπαιρνε και 5ο (τουλάχιστον) πάλι άλλος θα έπρεπε να είναι. Δε λέω ότι το παιδί δεν έχει προοπτικές, απλώς νομίζω ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Τετ Μαρ 30, 2011 3:22 pm

Εικόνα

...Δεν Θα ήθελα να κανΩ τον ‘’τροχονόμο’’ … ρε παιδιά , συγγνώμη για το ‘’παιδιά’’ … το post είναι Πρωτάθλημα ΕφήΒων 2011

… δεν είναι κλήσεις και επικρίσεις για τα cump της κατηγορίας εφήβων …. Cump είναι …

Εικόνα

κατι ξέρει και ο fotis2310 από την Makedonia … ας κρατήσουμε λίγο …. Χαμηλά την μπάλα … διαβάζουν και 15 χρονα.
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Μαρ 30, 2011 3:50 pm

Καλά κάνουν και διαβάζουν. Για να μαθαίνουν πώς είναι η ζωή, με τα καλά της και με τα περίεργά της. Όσο για το πρωτάθλημα, έληξε. Τώρα γράφουμε ό,τι θέλουμε ... κύριος :lol:
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό pepe » Τετ Μαρ 30, 2011 4:02 pm

parapano έγραψε:Είμαι Ολυμπιακός και ΟΥΚ Βόλου.

Να και τα πρώτα δείγματα Αλτσχάϊμερ.............
pepe

Δημοσίευσηαπό tsokmakitze » Τετ Μαρ 30, 2011 4:26 pm

vs έγραψε:Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι αυτές οι κλήσεις είναι και λίγο αναγνωριστικές ;
ΟΣΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΒΑΡΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΝΑ 94ΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΥΣ.ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ.ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕ VS,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
tsokmakitze

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Μαρ 30, 2011 4:40 pm

Και πέρισυ θα θυμάσαι ότι είχαν κληθεί στην προ-εθνική παιδιά που ήταν αναπληρωματικοί στις ομάδες τους. Θεωρητικά, δηλαδή, δεν είχαν καμιά δουλειά στην Εθνική. Αντίθετα είχε αγνοηθεί συμπαίκτης τους που ήταν σαφέστατα καλύτερος (ίσως και να εδικαιούτο μετάλλιο από τη Στουτγκάρδη). Δεν ήταν κακό που τα παιδιά πήραν μια ευκαιρία, άλλωστε και ο Καπετανάκης δεν έφαγε τη θέση του Κουκή, αλλού παίζει.

Εκεί που θα διαφωνήσω μαζί σου είναι στο ότι αξιοκρατία δεν είναι να καλείς ανάλογα με την ηλικία αλλά ανάλογα με την αξία και την προοπτική. Αλλιώς π.χ. και ο Λάππας έπρεπε να κληθεί για πρώτη φορά φέτος. Θα ήταν δίκαιο ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό waterpolox » Τετ Μαρ 30, 2011 5:14 pm

vs έγραψε:Αντίθετα είχε αγνοηθεί συμπαίκτης τους που ήταν σαφέστατα καλύτερος .....

... ότι αξιοκρατία δεν είναι να καλείς ανάλογα με την ηλικία αλλά ανάλογα με την αξία και την προοπτική. ;

αξιοκρατία η : η επιλογή, προώθηση ή επικράτηση εκείνων που αντικειμενικά είναι και θεωρούνται οι πιο άξιοι και ικανοί

και όχι η αξιοκρατία (παράγκα) της εκάστοτε ομάδος που προωθεί και διαφημίζει παίκτες που ουδεμία σχέση ικανοτήτων έχουν με άλλους συμπαίκτες τους που προσπαθούν και τους κρατούν στο περιθώριο. (Μερικούς από αυτούς έχουν αναφερθεί και σε παραπάνω Posts)
:twisted: :evil:
waterpolox

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Μαρ 30, 2011 7:02 pm

Δεν ήταν θέμα ομάδας όμως εκείνη η επιλογή. Γενικά, τα μόνα αθλήματα που επικρατεί πλήρης αξιοκρατία είναι αυτά στα οποία οι επιδόσεις μετρώνται με χρονόμετρο και μεζούρα. Τα ομαδικά εμπίπτουν στην κατηγορία των αθλημάτων που "προάγουν τη δημοκρατία μέσω του διαλόγου και της γόνιμης (...) ανταλλαγης απόψεων".
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό waterpolox » Τετ Μαρ 30, 2011 8:22 pm

VS και πάλι θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν ήταν θέμα ομάδας εκείνη η επιλογή αλλά όπως συνεχίζεις ήταν κίνηση που "προάγει τη δημοκρατία μέσω του διαλόγου και της γόνιμης (...) ανταλλαγής απόψεων". :!: :!:
waterpolox

Δημοσίευσηαπό tsokmakitze » Τετ Μαρ 30, 2011 9:47 pm

Αλλιώς π.χ. και ο Λάππας έπρεπε να κληθεί για πρώτη φορά φέτος. Θα ήταν δίκαιο ;
ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΕ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΤΟΠ 97ΑΡΗΣ.
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΚΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΞΕΡΕΙΣ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. :( :( :(
tsokmakitze

Δημοσίευσηαπό PEREZ » Τετ Μαρ 30, 2011 9:59 pm

Ποσο λατρευω τις συζητησεις των θεματων που εχουν σχεση με το νεο αιμα στο αθλημα, καλα που υπαρχει και η νεα γενια για να ταρακουναει τα στασιμα νερα της υδατοσφαιρισης, ωρε! γραφετε για να φαινεται! οτι υπαρχουν καποιοι που ασχολουνται με το χωρο!!!!!!!!
PEREZ

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Μαρ 30, 2011 11:07 pm

Tsokmakitze οι εξυπηρετήσεις θα πάψουν όταν γίνει κανόνας να μπορείς να εξυπηρετείσαι και να το απορρίπτεις μόνος σου για λόγους αρχής. Όταν είμαστε στην απέξω όλοι γκρινιάζουμε, το θέμα είναι τι κάνουμε όταν είμαστε μέσα.

Τώρα ας πούμε, κράζετε τον Καπετανάκη επειδή τον κάλεσαν στην προεθνική. Δεν είπατε τίποτα (πολύ περισσότερο ονόματα) όταν άλλοι μπήκαν στη 13άδα ούτε όταν άλλοι (με πολύ λιγότερο ταλέντο από τον Καπετενάκη) κλήθηκαν σε προεθνική.

Για να γίνει αντιληπτό το υποκειμενικό του θέματος : κάποια από τα ονόματα που αναφέρθηκαν (ως αδικημένοι μη κληθέντες) προσωπικά τα θεωρώ αστεία ακόμα και για προεθνική.
Τελευταία επεξεργασία από vs και Τετ Μαρ 30, 2011 11:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό tsokmakitze » Τετ Μαρ 30, 2011 11:13 pm

PEREZ έγραψε:Ποσο λατρευω τις συζητησεις των θεματων που εχουν σχεση με το νεο αιμα στο αθλημα, καλα που υπαρχει και η νεα γενια για να ταρακουναει τα στασιμα νερα της υδατοσφαιρισης, ωρε! γραφετε για να φαινεται! οτι υπαρχουν καποιοι που ασχολουνται με το χωρο!!!!!!!!
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙΣ. 8) 8)
ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΕΘΝΙΚΗ{ΑΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ}
ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ :?: :?: :?: :?:
ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ. :!: :!: :!: :!: :!:
tsokmakitze

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Μαρ 30, 2011 11:21 pm

Λογικό είναι να μείνουν ελάχιστοι. Αυτό δε σημαίνει ότι άξιζαν και τους έφαγε το "σύστημα". Κάποιοι διέπρεψαν στους Νέους αλλά ... ήταν κοντοί. Τι να κάνουμε να τους ψηλώσουμε ; Πώς θα παίξουν στους άνδρες ; Άλλοι έδωσαν προτεραιότητα στις πουδές τους.

Για μένα αυτό που λες θα έχει πραγματική σημασία αν βρούμε έστω και έναν που να ήθελε να δώσει προτεραιότητα στο πόλο και να αποχώρησε από την πισίνα επειδή αηδίασε. Έχεις κάποιο όνομα ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό DIOGO » Πέμ Μαρ 31, 2011 12:00 am

vs... πρεπει να εχεις καταλαβει οτι σεβομαι ιδιαιτερως τις αποψεις σου ακομα κ αν δεν συμφωνω...
αυτα που λες τωρα ομως μου φαινονται περιεργα...
καταρχην δεν νομιζω οτι κανεις εχει σκοπο να τα βαλει με αυτο το παιδι...
μια ερωτηση εχω...
θεωρεις οτι ο εκλεκτορας κ προπονητης αυτης της ομαδας, ειναι επαρκης, κ ανταξιος του ταλεντου αυτων των παιδιων κ του ελληνικου πολο γενικοτερα?
DIOGO

Δημοσίευσηαπό 2m » Πέμ Μαρ 31, 2011 12:05 am

Θεωρώ απαράδεκτο να κρίνονται, να κατακρίνονται, να υποτιμούνται ακόμα και να ονοματίζονται, αθλητές αυτής της ηλικίας παίδες , έφηβοι ακόμη και 93ρηδες από μια χούφτα ανώνυμους κομπλεξικούς γεροξεκούτηδες του MUPPET SHOW.

Όποιος κατά την γνώμη μου είναι τόσο δημοκράτης και θέλει να αναφέρετε ονομαστικά σε αθλητές αυτής της ηλικίας να βγάλει την μάσκα του ή αλλιώς να το βουλώσει.

Ζητώ συγνώμη από τα παιδιά, συνεχίστε την προσπάθεια αθλητισμός είναι κατανόηση.
2m

Δημοσίευσηαπό tsokmakitze » Πέμ Μαρ 31, 2011 12:44 pm

θεωρεις οτι ο εκλεκτορας κ προπονητης αυτης της ομαδας, ειναι επαρκης, κ ανταξιος του ταλεντου αυτων των παιδιων κ του ελληνικου πολο γενικοτερα?
VS ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Ο DIOGO,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟ 2m ,ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΠΙΚΑΡΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ;ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ.ΕΝΩ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΝΕΟΤΗΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΟΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΗΡΑ :!: :!: :!: :idea: :idea: :idea:
tsokmakitze

Δημοσίευσηαπό tsokmakitze » Πέμ Μαρ 31, 2011 1:20 pm

tsokmakitze έγραψε:θεωρεις οτι ο εκλεκτορας κ προπονητης αυτης της ομαδας, ειναι επαρκης, κ ανταξιος του ταλεντου αυτων των παιδιων κ του ελληνικου πολο γενικοτερα?
VS ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Ο DIOGO,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ....ΚΟΝΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΩΝ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟ 2m ,ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΠΙΚΑΡΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ;ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ.ΕΝΩ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΝΕΟΤΗΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΟΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΗΡΑ :!: :!: :!: :idea: :idea: :idea:
:wink: :wink :wink:
tsokmakitze

Δημοσίευσηαπό 2m » Πέμ Μαρ 31, 2011 2:22 pm

Φίλε tsokmakitze καταρχήν δεν τα βλέπω όλα, συνήθως δεν βλέπω τίποτα, αλλά ότι βλέπω θέλω να μπορεί να ανθήσει.

Και για να μη νομίζεις ότι ντε και καλά διαφωνώ μαζί σου, προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο η άποψη σου για τον τρόπο διεξαγωγής των ηλικιακών πρωταθλημάτων.
Όσο για τον τρόπο χρηματοδότησης πιστεύω ότι είναι καθαρά πολιτική επιλογή να χρηματοδοτούνται από τον ΟΠΑΠ και την ΕΡΤ οι Π.Α.Ε. (ψηφαλάκια από της στρατιές των «οπαδών») και όχι ο αθλητισμός.
2m

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Μαρ 31, 2011 3:31 pm

Diogo ξέρω ότι σέβεσαι τις απόψεις μου, σέβομαι κι εγώ τις δικές σου και δεν είναι κακό να διαφωνούμε πού και πού. Έχω γράψει τόσα μηνύματα στο θέμα αυτό διότι με ενόχλησαν 3 πράγματα : το ένα είναι ότι στοχοποιούμε ένα παιδί αναφέροντας το όνομά του ενώ μιλάμε για προεθνική και για ταλαντούχο παίκτη. Ως τώρα ποτέ δεν είχαν ειπωθεί ονόματα αν και μετριότατοι παίκτες μπήκαν στις τελικές 13άδες.

Το 2ο (σχετικό με παλαιότερες κλήσεις) δε θέλω να το πω ευθέως διότι αν το κάνω θα στοχοποιήσω εγώ ένα παιδί. Ας πούμε ότι εκτιμώ τη συνέπεια λόγων και έργων.

Το 3ο είναι ότι για τη Βουλιαγμένη ακούω συνεχώς αρνητικά σχόλια, για τους παίκτες ή τους προπονητές. Πήρε το ασημένιο μετάλλιο, νικώντας τους παντες εκτός του Πανιωνίου και εδώ μέσα πέρασε σαν αποτυχία ή ευκαιρία για περισυλλογή και σκληρό μάθημα για το μέλλον. Και η Βουλιαγμένη όχι μόνο δεν είχε μεταγραφές αλλά είχε χάσει και το Δερβίση. Χώρια που, πιθανότατα, είχε το χαμηλότερο μ.ό. ηλικίας. Οι απόψεις είναι σεβαστές, οι συμπάθειες επίσης αλλά και το ασημένιο δεν ήρθε μόνο του, έτσι δεν είναι ;

Τέλος, τους παίκτες της προεθνικής δεν τους γνωρίζω όλους. Αλλά για κάποια από τα ονόματα που αναφέρθηκαν (ότι θα έπρεπε να έχουν κληθεί) θεωρώ ότι είναι αστείο ακόμα και να το συζητάμε. Ακόμα και για την προεθνική. Υπάρχει δε άλλη αθηναϊκή ομάδα από την οποία έχει κληθεί παίκτης που δεν πιάνει μία μπροστά στον Καπετανάκη αλλά (κυρίως) μπροστά σε συμπαίκτη του που έμεινε εκτός. Κ.ο.κ.
Αλλά εμείς στιγματίζουμε τον Καπετανάκη.

Για τον Περικλή Δαμάσκο και τους ομοσπονδιακούς θεωρώ ότι δεν επιτρέπεται να έχω δημόσια άποψη (καλή ή κακή) από τη στιγμή που γνωρίζετε όλοι ότι εργάζομαι στη Βουλιαγμένη.
Άβαταρ μέλους
vs

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση και Μικρές Ηλικίες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες