pzozef έγραψε:Για να σας φυγει η απορεια...Τσινος,Ρουσσος μετεγραφηκαν τον Σεπ 07 απο Συρο Εθνικό,οι Λουδάροι ηταν απο τον Σεπτ του 06 όπως ο Ιωαννίδης απο Σεπτ 05.Ο Καρακατσανης όπως ειπα πήγε μέσω Πανιωνίου τον Σεπτ 07 καθως ειχε μετεγραφει τον Σεπτ 06 σε αυτον.Αφου ο Κρητικος πηγε στον Εθνικο μετα την ληξη της μεταγραφικης περιόδου του '07 πως υποστηριζουν ορισμενοι οτι εκεινος τους πηγε στον εθνικο?
Ο Ζοζεφ εκανε ενα μικρο λαθος εδω και ειμαι σιγουρος οτι θα το διορθωσει με την πρωτη ευκαιρια...
Τσινος, Ρουσσος, Δ.Λουδαρος και Θ.Λουδαρος ηταν στον Εθνικο απο πευσι και τους ειχα στην καθοδηγηση μου. Επισης ο τερματοφυλακας απο την Πετρουπολη ηταν δικη μου εισηγηση στον Εθνικο και εκανε προπονησεις με τον Εθνικο απο περυσι τον Φεβρουαριο.
Τελος αν στους παραπανω 4 αθλητες που προερχινται απο την Συρο προσθεσουμε και τους: Ιωαννιδη, Καρακατσανη(μικρο και μεγαλο) καθως και τον Λουδαρ τζουνιορ που παιζει φετος με την ομαδα των παιδων, το συνολο των παικτων που προερχονται απο το νησι των Κυκλαδων φτανει τους 8...
Αυτα για την αποκατασταση της αληθειας.