ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 2008 (γεν. 1990)

Ανοικτή συζήτηση για την ελληνική Υδατοσφαίριση στις μικρές ηλικίες. Παιδικά, Εφηβικά πρωταθλήματα και Ακαδημίες

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό monahous-monahous » Πέμ Φεβ 21, 2008 3:21 pm

parapano έγραψε:Να τα πείτε αυτά στα παιδιά του ΚΟΠΙ, να δούμε τι θα σας πουν.

το "ευτυχως" σε ολη αυτη την ιστορια ειναι οτι οπως ειπε και ο doom τα περισσοτερα παιδια ειναι 91 και θα εχουν και του χρονου αλλη μια ευκαι ρια. βεβαια με αυτη την κατασταση που επικρατει κανεις δν μπορει να ειναι σιγουρος αν θα εχουν τελικα και αλλη ευκαιρια καθως μπορει η κοε να αποφασισει να μην γυρισει τισ ηλικιες ή να βρεθει παλι καποια ομαδα που με το ετσι θελω να περασει στα τελικα
κριμα για το κοπι που ηταν πολυ καλυτερο απο τον νοβ σε αυτη την φαση
Άβαταρ μέλους
monahous-monahous

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Φεβ 21, 2008 3:35 pm

Δημητρη,

Συγχαρητηρια για το ηθος και την υγεια που εκπεμπουν η σταση σου και οι αποψεις σου για την ομαδα σου και για τον λογο που αποκλειστηκε. Ειναι πολυ δυσκολο να παραδεχτεις μεσα στην πικρα σου απο τον αποκλεισμο, οτι εφταιγε η ομαδα σου που δεν σταθηκε στο υψος της και οχι οι...αλλοι.

Σιγουρα θα εχετε μια ευκαιρια του χρονου, αρκει να αλλαξουν νοοτροπια, οπως χαρακτηριστικα αναφερεις, παικτες αλλα και γονεις...

Πρεπει να ομολογησουμε πως για τα παιδια της...τρυφερης ηλικιας των 16-17, που εχουν γαλουχηθει με το 10% και οτι σημαινει αυτο, δεν μπορουν να δουν περα απο αυτο. Φοβουνται ταυτοχρονα πως, πηγαινοντας σε μια πιο...μικρη ομαδα θα χαθουν απο τον χαρτη...

Ξεχνουν ομως πως οι...μικρες ομαδες θα τους δωσουν πολυ περισσοτερες ευκαιριες να παιξουν πιο γρηγορα και να διακριθουν σε πρωταθληματα πιο μεγαλων ηλικιων και δει στους ανδρες. Ειναι μεγαλη κουβεντα που την εχουμε ανοιξει σε διαφορα τοπικ και θα μπορουσαμε να την συνεχισουμε εκει.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Φεβ 21, 2008 4:38 pm

Πραγματικά αξίζει συγχαρητηρίων ο Δημήτρης και, ούτε λίγο ούτε πολύ, είναι η τέταρτη φορά που τοποθετείται με τέτοιο τρόπο. Θυμίζω η πρώτη αφορούσε τη μη ανανέωση της συνεργασίας με παίκτη, η δεύτερη και η τρίτη ήταν την προηγούμενη εβδομάδα.

Αυτά θα πρέπει να βλέπουν οι νέοι αθλητές αντί να αναλώνονται με το παρασκήνιο. Χωρίς βέβαια να υποννοώ ότι χρειάζεται να κάνουν και τα κορόιδα.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Φεβ 21, 2008 4:52 pm

steeven έγραψε:Αρα ειχα δικιο που σχολιασα το 1 4-5.

Μεγαλε απο ολα οσα ανεφερε ο μπεμπης εσυ καταλαβες αυτο μονο?
Ωραιοοοοοοοςςςςςςςςς (οπως λεει και ο φιλος μου ο coachfk)....
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Φεβ 21, 2008 5:01 pm

Θελω να πω κατι για τον μπεμπη (που οι περισσοτεροι νομιζετε οτι ειμαι εγω, αλλα τελος παντων).
Υπηρξε σιγουρα ενας απο τους λιγους μεγαλους πραγματικα παικτες που εχει βγαλει η Ελλαδα, και το πολο που ξερει το ξερουν λιγοι. Για αυτον τον λογο δεν μπορει ο οποιοσδηποτε να τον κοροιδεψει οπως κι αν λεγεται αυτος. Και σαν τον μπεμπη υπαρχουν καμποσοι ακομα που μονο αν το θελησουν οι ιδιοι πιανονται "μαλακες".
Ελπιζω τα μηνυματα που αρχισε να περναει σιγα σιγα απο αυτο το φορουμ, να βρουν τον αποδεκτη τους. Θελω βεβαια να δω ποσο ακομα θα κρατηθει με τους διαιτητες "αντρακια-μαγκακια" που κανονιζουν αποτελεσματα για 1 κιλο ψαρια. Ειμαι περιεργος να δω ποτε θα φαει την πρωτη του κοκκινη καρτα.....
sharkface

Δημοσίευσηαπό steeven » Πέμ Φεβ 21, 2008 5:12 pm

Εγω μια χαρα καταλαβα,το θεμα ειναι να καταλαβουν οι αμεσα ενδιαφερομενοι.
steeven

Δημοσίευσηαπό wp67 » Πέμ Φεβ 21, 2008 9:48 pm

Itha to pexnidi metaxi ETHNIKO-VOULIGMENI ke sas metafero tis entiposis mou. 99.9% ithietisia iper tis Vouliagmenis.
- 3 apovoles vasikon pexton tou Ethnikou.... KAMIA tis Vouliagmenis.
- 10 epithesis tou Ethnikou epithitika faoul na xanoume tin mbala.
- 10 katevasies tis Vouliagmenis me parapano i 2 pextes parapano.
Me afti tin thietisia ke me tin Ethniki OUGGARIA na epeze i Vouliagmeni sigoura tha kerthize.
P.S. i moni pou xarikan to pexnidi sigoura itan i THIETISIA ke i VOULIAGMENI.
wp67

Δημοσίευσηαπό gipas7 » Πέμ Φεβ 21, 2008 11:56 pm

μπράβο κυρια helen παρατηρούμε ότι είστε τέρας αντικειμενικότητας και το κυριότερο καθόλου εμπαθής....συγχαρητήρια και πάλι που προσπαθείτε να πάτε το άθλημα μπροστά...μπράβο στο ΚΟΠΙ και τον προπονητή του....άξιζαν σίγουρα παραπάνω κάποιους άλλους την προκριση...και στους 91 σιγουρα θα πρωταγωνιστησουν.....και οσο για το βουλαγμενη-εθνικος, ναι μεν η διαιτησια μπορει να επαιξε καποιο ρολο, ΑΝ επαιξε, αλλα προσωπικα μια ομαδα ειδα να προσπαθει να παιξει αυτο το δυσμοιρο αθλημα που δυσφημουν πολλοι κατα καιρους...και δεν ειναι και μια ομαδα που συνηθιζεται να ευνοειται...
gipas7

Δημοσίευσηαπό wp67 » Παρ Φεβ 22, 2008 12:40 am

GIPAS 7. prepi sigoura na zis sto diastima. Otan les oti i dietisia then tous evnoise fenete malon oti apexis apo to athlima ke ise telios ASXETOS otan les oti to athlima den paei mprosta etsi fantasou ton eauto sou dietiti fantazome ego pos 8a ta eixes kanei trisxirotera........alla sigoura eise atomo tis bouliagmeneis......... :?
wp67

Δημοσίευσηαπό gipas7 » Παρ Φεβ 22, 2008 12:48 am

tis vouliagmenis eimai(ligo megaliteros vevaia apo ta paidia pou paizoune twra xexe)....enta3ei mexri na ginw diaititis exw ligo kairo akoma na paizw polo....kai den eipa oti eimai antikeimenikos alla esi to parakaneis...kai me to na poulas opadiliki se ena meros opou ginetai mia sovari sizitisi...e oso na nai deixnei mia empa8eia...telws padwn den skopeyw na mpw se kamia anousia diene3i...den a3izei...o xronos 8a dei3ei gia ola...kai poli kakws anoi3a sizitisi me atoma pou den exoun kan idea....kalinixta sas kai signwmi kai pali...

P.S sorry gia ta greeklish den mporousa na ta kanw ellinika den 3erw ton logo..
gipas7

Δημοσίευσηαπό wp67 » Παρ Φεβ 22, 2008 1:11 am

GIPAS 7. Ta onira anikoun otan kimase.. to proi pou xipnas 8a blepeis tin pragmatikotita,opados den eimai alla filos tou a8limatos.kai sigoura opos diloneis oti eise bouliagmenotis,mono afto ftani na min to sxoleiaso. telos ego ta eixa me tin dietiseia kai isos megalonontas 8a exeis mia pio orimei skepsei. kai na blepeis ta pragmata pio antikeimenika.... telos kalinixta oneira glika kai askandalista.............
wp67

Δημοσίευσηαπό steeven » Παρ Φεβ 22, 2008 9:54 am

Γιατι εχω την αισθηση οτι ο τελικος θα ειναι Χανια-Φαληρο;
steeven

Δημοσίευσηαπό doom » Παρ Φεβ 22, 2008 10:26 am

Στην τελικη φαση των Νεων υπαρχουν 5 ομαδες που μπορουν η μια να κερδισει την αλλη. Αυτες ειναι : Χανια, Φαληρο, Πανιωνιος, Εθνικος, Βουλιαγμενη. Πιστευω οτι θα γινει πραγματικη μαχη για την 1η θεση.
doom

Δημοσίευσηαπό steeven » Παρ Φεβ 22, 2008 4:49 pm

Eχεις δικιο doom.
steeven

Δημοσίευσηαπό oforas100 » Σάβ Φεβ 23, 2008 12:52 am

Eθνικος θα ειναι σιγουρα η μία ομάδα του τελικού τωρα η αλλη ισως ειναι τα Χανια η το Φάληρο
Άβαταρ μέλους
oforas100

Δημοσίευσηαπό peponoflouda » Κυρ Φεβ 24, 2008 6:50 pm

Ειμαι καινουργιος και χαιρομε π ειμαι μελος του FORUM
peponoflouda

Δημοσίευσηαπό vs » Κυρ Φεβ 24, 2008 10:23 pm

Μη σε πατήσουμε μόνο γιατί μετά δε θα χαρούμε καθόλου :lol:
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό ikaros » Δευτ Φεβ 25, 2008 12:25 am

Να καταθέσω και εγώ τη γνώμη μου.
Με βάση τα όσα έχω δει μέχρι τώρα πιστεύω πως ο ΕΘΝΙΚΟΣ εύκολα ή δύσκολα θα περάσει πρώτος ή δεύτερος στον όμιλο.Στο χιαστί όμως απέναντι στα ΧΑΝΙΑ ή τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ δεν νομίζω ότι εχει καμία τύχη.Τα ΧΑΝΙΑ είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στα 90' με δεύτερο τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ,τρίτη τη ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ που θα νικήσει στο μικρό τελικό τον ΕΘΝΙΚΟ.
ikaros

Δημοσίευσηαπό peponoflouda » Δευτ Φεβ 25, 2008 1:01 am

Οντως τα χανια εχουν την καλυτερη ομαδα και σ αυτην την ηλικια,ομως απο εκει και κατω δεν ξερω τι θα γινει καθως δν πιστευω οτι ο πανιωνιος εχει μεγαλη διαφορα απο τους υπολοιπους και τα παντα γινονται σ αυτους τους αγωνες.Οπως περυσι που η βουλιαγμενη κερδισε πανιωνιο που ειχε σαφως χειροτερη ομαδα και στο τελος τερματισε 3η αν δεν κανω λαθος.
peponoflouda

Δημοσίευσηαπό peponoflouda » Δευτ Φεβ 25, 2008 1:06 am

Απο την αλλη ο εθνικος δειχνει αρκετα δυνατος και νομιζω οτι μπορει να καταφερει καποιο καλο πλασαρισμα φτανοντας ακομα και στον τελικο.
peponoflouda

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση και Μικρές Ηλικίες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες