Συντονιστής: Lambros10
harrisakis έγραψε:Αγαπητά μέλη του forum. Θέτω αυτό το ζήτημα έπειτα από την τραυματική εμπειρία που έζησα στο Εθνικό κολυμβητήριο το Σ-Κ 12-13 Απριλίου, όπου τελειώνοντας την προπόνηση μου με την ομάδα του Άλμπατρος, παρακολούθησα για λίγη ώρα τον αγώνα πιτσιρικάδων (δεν ξέρω κατηγορία, νομίζω 1994 γεννημένοι), μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ και Λάρισας. Οι αποφάσεις των διαιτητών έκαναν ορισμένους γονείς των παιδιών του ΠΑΟΚ να εκραγούν και να βρίζουν με χυδαίες εκφράσεις τος διαιτητές, τα θεία κλπ, ενώ δίπλα τους παρακολουθούσαν εμβρόντητα μικρά παιδιά, ακόμη και τα ίδια τα παιδιά τους. Η ίδια και χειρότερη κατάσταση επικρατεί και με τους γονείς των μικρών αθλητών των άλλων συλλόγων και κυρίως του ΗΡΑΚΛΗ, όπου έχει παράδοση στην απαράδεκτη συμπεριφορά (με κυριότερο εκπρόσωπο έναν εύσωμο κύριο με γυαλιά και στεντόρεια φωνή, γνωστό και μή εξαιρεταίο στους χώρους της πισίνας). Για να μην μακρυγορώ αναμένω σχόλια και θα επανέλθω με περισσότερα...
harrisakis έγραψε:nomizw pws de ftaine oi proponhtes, ma kathara oi goneis,pou metaferoun sto xwro ths pisinas ton opadiko fanatismo kai to komplex tous.
thimamai perisy enas karagiozakos mpampas tou HRA, se agwna HRA-PAOK, pou o HRA kerdize me xaraktiristikh anesh, koroideve ta antipala paidakia kai fwnaze, "VALTE MESA TON...KOUDAA"
E L E O S
PEREZ έγραψε:Και κατι ασχετο, τι θα γινει ρε σκυλομουρη, θα εμφανιστεις η οχι, εμενα παντως με στεναχωρει που χαθηκες
Ενταξει (λαθος που δηλωσες την προθεση σου να αποκαλυφθεις) αλλα εμενα επαναλαμβανω, δεν με πειραζει καθολου να μην το καμνεις και να ξαναεμφανιστεις
oforas100 έγραψε:Παιδια μηπως γνωριζει κανενας τι επεισοδια εγιναν απο γονεις του ΕΘΝΙΚΟΥ στο προταθλημα κορασιδων στον ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ οι πληροφοριες λενε οτι γνωστο ατομο του χωρου μπηκε στην πισινα και πλακωσε ενα διαιτητη στο παιχνιδι ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΗΡΕΑ εαν ξερει κανεις λεπτομερειες ας μας διαφωτησει![]()
Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση και Μικρές Ηλικίες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης