Συντονιστής: Lambros10
vs έγραψε:... Ο Νηρεας ομως τον επεισε οτι ξαναγινε μεταγραφη και τον χρησιμοποιησε στην Α1 για την περιοδο 2006-7 με το παλιο του δελτιο για 6 η 7 αγωνες. Καμμια ομαδα δεν το ηξερε οτι η μεταγραφη δεν εγινε, και για αυτο το λογο δεν εκανε και κανενας ενσταση. Οταν ο Κατσιγιαννης ζητησε τα συμφωνηθεντα απο τον Γιακουματο, αυτος, και με δεδομενη την επικειμενη πτωση της ομαδας στην Α2, τον εδιωξε ...
Καταρχάς ευχαριστώ sharkface. Συμπληρώνω ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε αφού ο Νηρέας είχε κάνει την 1η του (και μοναδική) νίκη επί του ΠΑΟΚ. Τυχαίο ή όχι πραγματικά δε γνωρίζω.
Ωστόσο αφού κακώς έπαιξε στο Νηρέα (άρα ανήκε στην Ξάνθη) τότε για ποιο λόγο να μην παίξει κανονικά στην Ξάνθη ;![]()
Ρητορικά ερωτήματα προφανώς
BIGMAN έγραψε:Απ΄ οτι ξέρω ο Τρίτωνας ειχε κάνει και δύο χρονιά πριν ενσταση κατα του Ο.Υ.Κ. Βόλου για τον Βενετόπουλο που ήταν τοτε προπονητής του Νηρέα αλλά την έχασε. Νομίζω οτι τελικά πρέπει να αρχίση επιτέλους νά λειτουργή το σύστημα με τις ταυτότητεες του Σ.Ε.Π.Υ.
vs έγραψε:Και κάτι για τον ΠΑΟΚ : καλός ο Κρίστοβιτς αλλά δεν ήρθε ως συμπλήρωμα στην περσινή ομάδα, ήρθε στη θέση του Κρέτου που πέρισυ ήταν η μισή ομάδα μόνος του.
Θέλω να πω ότι η 6άδα δεν είναι μακρινός στόχος αλλά δεν έγιναν και υπερομάδα μονομιάς. Ξέρει κανείς αν θα μείνει ο Γιάιτς ή αν θα έρθει και τρίτος ξένος ;
sharkface έγραψε:
Ενας σπουδαιος δικηγορος του χωρου ειπε πριν μερικα χρονια οτι κανενας δεν μπορει να υποχρεωσει τον αλλον να γινει μελος συνδικαλιστικου οργανου. Ο ΣΕΠΥ ειναι συνδικαλιστικο οργανο, ετσι δεν ειναι coachfk? Αρα γιατι να εχει ταυτοτητα του ΣΕΠΥ ο οποιοσδηποτε προπονητης?
sharkface έγραψε:Επισης, αν εγω ως παραγοντας του σωματειου μου, αποφασισω να παρω εναν προπονητη που δεν εχει αδεια εξασκησης επαγγελματος, ποιος θα μου επιβαλλει το αντιθετο? Αφου εγω τον πληρωνω και πιστευω οτι αυτος θα μου φερει επιτυχιες. Και αν αρχισουν οι διαμαρτυριες, τον παρουσιαζω σαν μανατζερ της ομαδας, για να καθεται στον παγκο και τελειωνει κατα αυτον τον τροπο το προβλημα.
BIGMAN έγραψε:Απ΄ οτι ξέρω ο Τρίτωνας ειχε κάνει και δύο χρονιά πριν ενσταση κατα του Ο.Υ.Κ. Βόλου για τον Βενετόπουλο που ήταν τοτε προπονητής του Νηρέα αλλά την έχασε. Νομίζω οτι τελικά πρέπει να αρχίση επιτέλους νά λειτουργή το σύστημα με τις ταυτότητεες του Σ.Ε.Π.Υ.
sharkface έγραψε:Συνεχιζω...
Για μενα πρεπει πρωτα οι προπονητες να τα βρουν μεταξυ τους και να μην πηγαινει ο ενας στην δουλεια του αλλου πριν εξοφληθει ο προηγουμενος, και μετα να κυτταξουν τα υπολοιπα προβληματα του κλαδου τους.
veneto έγραψε:sharkface έγραψε:
Σαφώς και μπορεί να το κάνει ο καθένας.Βέβαια σαν μανατζερ δεν μπορεί να σηκώνεται απο τον πάγκο και να δίνει οδηγίες.Επίσης χρειάζεται οπωσδήποτε να δηλωθεί στο φύλλο αγώνος και ένας προπονητής με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
naruto έγραψε:Ksanarotao edo alli mia fora mipos kserei kai o k Benetopoulos.
Yparxei agrafos (tonizo to agrafos) nomos metaksu ton proponiton na min analamvanoun se mia omada an den exei eksoflithei o proigoumenos ?
sharkface έγραψε:Μπορει να δινει οδηγιες καθισμενος (εξαλλου αν σηκωθει, θα φτασει μεχρι τα 5μ). Μπορει επισης να δινει τις συμβουλες του στα ταιμ αουτ. Γενικα δεν ειναι προβλημα αυτο. Το να βρεθει ενας της Γυμναστικης Ακαδημιας ειναι πολυ ευκολο και γινεται και ανεξοδα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης