ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ "ΑΛΛΕΣ" ΦΗΜΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2008

Ανοικτή συζήτηση για τις μετακινήσεις αθλητών - προπονητών και άλλα μεταγραφικά θέματα στον ελληνικό και διεθνές χώρο της υδατοσφαίρισης

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό radioarvila » Δευτ Ιούλ 21, 2008 9:25 am

είσαι πολύ κοντά!
για τους υπόλοιπους που δεν το έχουν βρεί ακόμα.

Φέτος ετοιμάζεται να δώσει ρεσιτάλ κολοτούμπας.
και είναι ο μόνος προπονητής που σε στημένο ματς πιάνει τους παίκτες εναν έναν και τους λέει να έχουν μειωμένη απόδοση.
Του αρέσει πολύ και το λάδι και εξάγει ντενεκέδες.............
Άβαταρ μέλους
radioarvila

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Ιούλ 21, 2008 10:59 am

radioarvila έγραψε:και είναι ο μόνος προπονητής που σε στημένο ματς πιάνει τους παίκτες εναν έναν και τους λέει να έχουν μειωμένη απόδοση.
:shock: Τι πρόβλημα υπάρχει με αυτο, ρε παιδιά ; Κι εγώ έτσι θα τους έπιανα ...
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό T.Q » Δευτ Ιούλ 21, 2008 11:08 am

vs έγραψε:
radioarvila έγραψε:και είναι ο μόνος προπονητής που σε στημένο ματς πιάνει τους παίκτες εναν έναν και τους λέει να έχουν μειωμένη απόδοση.
:shock: Τι πρόβλημα υπάρχει με αυτο, ρε παιδιά ; Κι εγώ έτσι θα τους έπιανα ...

xaxa
T.Q

Δημοσίευσηαπό moxito » Δευτ Ιούλ 21, 2008 10:56 pm

NO 7 ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ......Ο ΣΤΕΛΛΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΛΑΝΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!!!!!!!!!ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΓΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!!!
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Ιούλ 21, 2008 10:58 pm

Ξέρεις αν ο Στελλάτος και ο Μπλάνης θα μένουν μόνιμα στην Πάτρα ή θα έρχονται μόνο για τους αγώνες ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό moxito » Δευτ Ιούλ 21, 2008 11:02 pm

ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΡΟΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ.
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Ιούλ 21, 2008 11:09 pm

Τότε πράγματι μπορείτε να ονειρεύεστε μεγαλύτερα πράγματα, με την προϋπόθεση όμως ότι και οι ξένοι που θα φέρετε θα είναι το ίδιο καλοί με τους περσινούς. Γενικά, μου μυριζει ωραίο πρωτάθλημα φέτος, ελπίζω να έχει και μεγαλύτερη τηλεοπτική κάλυψη.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό doom » Δευτ Ιούλ 21, 2008 11:11 pm

Παιδια ειστε σιγουροι οτι μπορειτε να παρετε και τους 2 με τον ιδιο τροπο?
Υπενθυμιζω οτι ο νομος μιλαει για δυνατοτητα μονο μιας μεταγραφης απο την κατηγορια της συμπληρωσης 10ετιας.
Την ειχε πατησει ετσι και ο Παναθηναικος πριν απο 9-10 χρονια, οταν πηγε να παρει απο τον Ολυμπιακο τον Λουδη και τον Βλαχο με τον ιδιο τροπο. Τελικα διαλεξε το ν Λουδη, και τον Βλαχο τον εστειλε στον ΠΑΟΚ για εναν χρονο.
doom

Δημοσίευσηαπό moxito » Δευτ Ιούλ 21, 2008 11:17 pm

ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΠ. ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΑΘΥΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΠ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ.
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό No 7 » Δευτ Ιούλ 21, 2008 11:31 pm

moxito έγραψε:ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΠ. ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΑΘΥΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΠ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ.

χιχιχιχιχιχιχι...
που το πάτε που το φέρνετε όλο για συγχώνευση μιλάτε...!
Επαναλαμβάνω και δεν θα κουραστώ να το λέω ότι ο φετινός μας στόχος είναι η παραμονή στην Α1.
Σε σας εύχομαι να πάτε όσο καλύτερα μπορείτε,αλλά προσέχτε με τους στόχους σας,γιατί και πέρσι για Ευρώπη λέγατε...
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό moxito » Τρί Ιούλ 22, 2008 12:03 am

NO 7 ΦΑΒΑΣΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ?
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό BIGMAN » Τρί Ιούλ 22, 2008 12:33 am

Νομιζω για το Ν 7 η θεση του στο ΝΟΠ ειναι ιδεολογια και οχι δουλεια
BIGMAN

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Ιούλ 22, 2008 1:17 am

moxito έγραψε:ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΠ. ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΑΘΥΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

Moxito, απ'το να σας τα παίρνει χοντρά ο κάθε βετερανοπαλαίμαχος (που ουσιαστικά πατάει μόνο στα παιχνίδια) γιατί δεν κάθεστε 2-3 χρόνια στην Α2, να προετοιμάσετε τα φυτώριά σας, να φτιάξετε κόσμο, να κάνετε σωστά το στήσιμο κλπ. ;
doom έγραψε:Παιδια ειστε σιγουροι οτι μπορειτε να παρετε και τους 2 με τον ιδιο τροπο?
Υπενθυμιζω οτι ο νομος μιλαει για δυνατοτητα μονο μιας μεταγραφης απο την κατηγορια της συμπληρωσης 10ετιας.
Την ειχε πατησει ετσι και ο Παναθηναικος πριν απο 9-10 χρονια, οταν πηγε να παρει απο τον Ολυμπιακο τον Λουδη και τον Βλαχο με τον ιδιο τροπο. Τελικα διαλεξε το ν Λουδη, και τον Βλαχο τον εστειλε στον ΠΑΟΚ για εναν χρονο.

Νομίζω ότι και ο Πανιώνιος είχε το ίδιο πρόβλημα με Ρέππα, Αφρουδάκη το 2004. Και τελικά αναγκάστηκε να τα σκάσει στη Βουλιαγμένη για τον Αφρουδάκη.

Νόμος-Μ@λ@κία. Να και κάτι ακόμη που πρέπει να αλλάξετε.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό PEREZ » Τρί Ιούλ 22, 2008 8:05 am

Συμφωνώ vs, σωματεία που είναι καινούργια στο χώρο της Α1 την πατάνε, ο Πανιωνιος πράγματι την πάτησε και πήρε τον Γ Αφρουδακη με μεταγραφή, διαφωνώ όμως στο να αλλάξει ο κανονισμός, μόνον όταν τα σωματεία θα πληρώνουν (κομμένη η επιχορήγηση για bezines! από την Ελληνική κοινωνία) από την τσέπη τους για την λειτουργία των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούν τότε να το δούμε το θέμα (άσε που πρέπει πρώτα να πέσουν τα χρόνια και βλέπουμε), δεν είναι δυνατόν σωματεία που δεν υπάρχουν στο χάρτη των υποδομών, να ονειρεύονται διατάξεις που να τους ευνοούν, ενώ δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στην Υδατοσφαίριση και μην μου πει κανείς για τον Ολυμπιακο για τα άλλα γράφω.
Και εξαιρώ τον Ολυμπιακό διότι λόγω μελών είναι το μόνο σωματείο που τα χώνει. Φυσικά όλο το οικοδόμημα της Υδατοσφαίρισης είναι δομημένο έτσι που όλα να καταλήγουν εκεί, ενώ όσο ζούσε ο Χοντρός που τα έχωνε μόνος του ε τότε ήτανε αλλιώς τα πράγματα.
PEREZ

Δημοσίευσηαπό No 7 » Τρί Ιούλ 22, 2008 8:42 am

moxito έγραψε:NO 7 ΦΑΒΑΣΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ?

Ο Ν.Ο.Π δεν είναι επάγγελμα για μένα...
Έχω δουλειά και κλείνω φέτος εκεί 15 χρόνια !!!
...κι όχι στην δουλειά του μπαμπά και της μαμάς,αλλά σε μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές...
...κάτι λέει κι αυτό...!
΄Ετσι στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τον Ν.Ο.Π.
Οπότε mohito μου,όπως καταλαβαίνεις,δεν φοβάμαι για να μην χάσω την ''δουλειά'' μου.
Όσον αφορά την συγχώνευση,δεν υπάρχει λόγος για τον Ν.Ο.Π. να την αποζητά και γι'αυτό δεν θα δείτε πουθενά την ομάδα μου να μιλάει γι'αυτήν.
Αντίθετα η ΝΕΠ mohito μου,θέλει για πολλούς λόγους να γίνει ένα με τον Ν.Ο.Π. και γι'αυτό ψάχνει τρόπους απεγνωσμένα να το πετύχει.
Αλλά όσο θα είμαι εγώ εκεί αυτό δεν πρόκειται να γίνει κι αν λέω,αν γίνει,εγώ θα αποχωρήσω,αφου δεν συμφωνώ σε πάρα πολλά με τον τρόπο λειτουργίας και την φιλοσοφία του σωματείου σας...!
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό vaziliz » Τρί Ιούλ 22, 2008 10:15 am

No 7 έγραψε:

...κι όχι στην δουλειά του μπαμπά και της μαμάς,αλλά σε μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές...
...κάτι λέει κι αυτό...!

Ρε No 7 ...στην Λουξ δουλεύεις ????
ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ

I'm just humoring mate .... !!!!!!
Άβαταρ μέλους
vaziliz

Δημοσίευσηαπό naruto » Τρί Ιούλ 22, 2008 11:40 am

hahahahah!!! Καλο!
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό No 7 » Τρί Ιούλ 22, 2008 1:20 pm

vaziliz έγραψε:
No 7 έγραψε:

...κάτι λέει κι αυτό...!

Ρε No 7 ...στην Λουξ δουλεύεις ????
ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ

I'm just humoring mate .... !!!!!!

Όχι...
...μου έφαγε την θέση ο Λυμπερόπουλος...!
...υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...!!!
χαχαχαχχαα
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό Zindan » Τρί Ιούλ 22, 2008 4:02 pm

Mojito?Γιατι δεν ασχολεισε με την ομαδα σου?και ασε τον Ν.Ο.Π. και τους υπολοιπους...Και για τον Ν.Ο.Π. δεν μπορεις να μιλας γιατι εχει το ροστερ του και επισημα κατα 90/100 ετοιμο...οποιον ειπαν οτι θα παρουν τον πηραν...Αρα εσεις που δεν εχετε ουτε το 30/100 ετοιμο και που εχετε παρει με τα λογια ολοι την μικτη ευρωπης και ολους τους ελληνες διεθνης καλυτερα να μην μιλας γιατι φενετε οτι σε εχει πειραξει που ο Ν.Ο.Π. τα εχει παει καλα στις μετεγραφες που ειναι νοικοκηρεμενος και που παει βαση πλανου...Αρα περιμενε πρωτα να σιγουρεψετε ενα παιχτη και μετα πες οτι θελεις..Υ.Σ. ενα παιχτη ειχατε δικο σας τον ΑΝΤΙΟΧΟ και αυτον δεν μπορεσατε να τον κρατησετε που ειναι και πολυ καλος παιχτης...Καλυτερα μην λες τιποτα...
Zindan

Δημοσίευσηαπό $of!@ » Τρί Ιούλ 22, 2008 9:01 pm

Μετα απο τους Κοκκινακη και Βλοντακη,ο Μαζης και αυτος με τη σειρα του αποχωρησε απο τον Εθνικο...παρολα αυτα δηλωσε οτι μεχρι να φυγει με την Εθνικη για προετοιμασια στις 31-7,θα εχει αποφασισει σε ποια ομαδα θα παει...
Χθες απ'την αλλη σε γνωστη εφημεριδα της Πατρας εγρφε οτι η ΝΕΠ ειναι πολυ κοντα σε συμφωνια με διεθνη παικτη,κλπ...
Λετε να κανει το "μπαμ"με αυτον?!?!? :roll: :lol: :?: :!:
$of!@

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μεταγραφικά Νέα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης