ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ "ΑΛΛΕΣ" ΦΗΜΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2008

Ανοικτή συζήτηση για τις μετακινήσεις αθλητών - προπονητών και άλλα μεταγραφικά θέματα στον ελληνικό και διεθνές χώρο της υδατοσφαίρισης

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό No 7 » Τετ Ιούλ 30, 2008 8:32 am

moxito έγραψε:ΝΟ 7 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΤΙΝΟΥΣ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ? ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ Γ΄ ΤΟΠΙΚΟ. ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ?

...B' Τοπικό !
Κι εδώ μ...ί τα έκανες...!
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό No 7 » Τετ Ιούλ 30, 2008 12:16 pm

Τέταρτη μεταγραφή για την ομάδα του Ν.Ο.Πατρών ο νεαρός φουνταριστός Θάνος Μουρίκης!
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό puma » Τετ Ιούλ 30, 2008 4:29 pm

Καλός παίκτης και καλό παιδί πολύ καλή επιλογή συγχαρητήρια σε doom Νο 7 και Λάμπρο.
puma

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Ιούλ 30, 2008 4:33 pm

Συγχαρητήρια κι από μένα. Ελπίζω μόνο ο Θάνος να χάσει το περιττό βάρος (αν το εχει ακόμα) σύντομα αλλιώς θα χαραμίσει τον εαυτό του.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό puma » Τετ Ιούλ 30, 2008 4:37 pm

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΙΜ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
puma

Δημοσίευσηαπό moxito » Τετ Ιούλ 30, 2008 4:48 pm

πολυ καλη μεταγραφη νο7. μου αρεσει οτι αποκτησατε εναν νεαρο και φερέλπη της ελληνικης υδατοσφαιρισης.μπραβο!!!!!!αληθεια τωρα ο αλαφακης και ο μερκουριαδης ανηκουν στο φετινο ραστερ της ομαδα σας?
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό kostis » Τετ Ιούλ 30, 2008 4:51 pm

vs έγραψε:Συγχαρητήρια κι από μένα. Ελπίζω μόνο ο Θάνος να χάσει το περιττό βάρος (αν το εχει ακόμα) σύντομα αλλιώς θα χαραμίσει τον εαυτό του.

αν εξαιρεσουμε το Pro που ολο χανει, δε μας εχει συνηθησει σε κατι τετοιο.....αλλωστε το περιττο βαρος ειναι κομματι της προσωπικοτητας του Θανου, θα ειναι κριμα για ολους μας αν το χασει....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostis

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τετ Ιούλ 30, 2008 4:55 pm

moxito έγραψε:πολυ καλη μεταγραφη νο7. μου αρεσει οτι αποκτησατε εναν νεαρο και φερέλπη της ελληνικης υδατοσφαιρισης.μπραβο!!!!!!αληθεια τωρα ο αλαφακης και ο μερκουριαδης ανηκουν στο φετινο ραστερ της ομαδα σας?

"ραστερ" ????

Τα ραστερ αν θυμαμαι καλα απο κατι μαθηματα φωτογραφιας που ειχα κανει εχουν να κανουν με την αναλυση της φωτογραφιας και την πυκνοτητα της. Θελεις να φωτογραφησεις κατι, μηπως????

χαχαχαχαχαχα (πλακα κανω, γιατι εχουμε και παρεξηγιαρηδες εδω μεσα)

Μαλλον για ροστερ μιλαγες!!!

Ο Θανος ειναι πολυ δυνατο παιδι και φετος ηταν αρκετα καλος στην Α2. Πρεπει βεβαια να το παρει λιγι πιο σοβαρα το αθλημα και νομιζω πως σε μια ομαδα Α1 του δινεται αυτη η ευκαιρια.
Ξερει και τον μπεμπη απο περυσι, οποτε μαλλον θα δεσει γρηγορα.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό moxito » Τετ Ιούλ 30, 2008 4:56 pm

Υπογράφει ο Μουρίκης
Ημ/νία έκδοσης: 30 Ιουλίου 2008

ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

Ο νεαρός περιφερειακός Θάνος Μουρίκης αναμένεται να έρθει σήμερα στην Πάτρα προκειμένου να έχει συζήτηση με τον πρόεδρο του ΝΟΠ Τάκη Λαμπρόπουλο αλλά και να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον πατρινό Όμιλο. Έτσι, ο Μουρίκης θα αποτελέσει το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της πατρινής ομάδας.

Στο μεταξύ, σήμερα, στην Αθήνα θα έχει συνάντηση ο τεχνικός των «δαιμόνων» Δημήτρης Σελετόπουλος με τον Αλέξανδρο Γούνα, όπου και αυτός αναμένεται να έρθει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα την Πέμπτη, μαζί με τον αθηναίο τεχνικό, για να έχει επαφή με τον Τάκη Λαμπρόπουλο.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΓΟΥΝΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ?ΓΙΑΤΙ Η ΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο DOOM ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ........
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό crazy_water » Τετ Ιούλ 30, 2008 5:08 pm

moxito έγραψε:πολυ καλη μεταγραφη νο7. μου αρεσει οτι αποκτησατε εναν νεαρο και φερέλπη της ελληνικης υδατοσφαιρισης.μπραβο!!!!!!αληθεια τωρα ο αλαφακης και ο μερκουριαδης ανηκουν στο φετινο ραστερ της ομαδα σας?

o αλαφακης που κολαει?ποτε επαιζε στον ΝΟΠ?
crazy_water

Δημοσίευσηαπό moxito » Τετ Ιούλ 30, 2008 5:17 pm

crazy_water έγραψε:

o αλαφακης που κολαει?ποτε επαιζε στον ΝΟΠ?
SORRY ΕΝΟΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕΡΚΟΥΡΙΑΔΗ
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Ιούλ 30, 2008 5:25 pm

moxito έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΓΟΥΝΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ?ΓΙΑΤΙ Η ΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο DOOM ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ........

Η "Ημέρα" δε τα λέει καλά. Τη νύχτα θα αποδειχθεί.
Πάντως, moxito, να είσαι ... δαίμονας και να υποστηρίζεις ΝΕΠ είναι περίεργο.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Ιούλ 30, 2008 5:30 pm

kostis έγραψε:το περιττο βαρος ειναι κομματι της προσωπικοτητας του Θανου, θα ειναι κριμα για ολους μας αν το χασει ....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Θεωρώ ότι η θέση του Θάνου είναι καθαρά στην Α1, αλλά πρέπει να φροντίσει ο ίδιος. Αν χάσει βάρος, μόνο κρίμα δε θα είναι.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό doom » Τετ Ιούλ 30, 2008 5:31 pm

Ρε φιλε μοχιτο μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις και προσπαθεις καθε φορα να δημιουργησεις προβλημα στον ΝΟΠ χωρις σε τελικη αναλυση να υπαρχει και κανενας λογος.
Ο Γουνας πηγε στην Βουλιαγμενη, οπως ανεφερα χθες.
Εγω θα ειμαι αυριο Πατρα για τα τελευταια διαδικαστικα θεματα του ΝΟΠ, πριν φυγω για διακοπες.
Ο Γουνας ειναι πολυ δυσκολο να ερθει μαζι μου στην Πατρα αυριο γιατι το παλλικαρι ειναι στην Σερβια με την Εθνικη Νεων (στο Ομπρεντοβατς για προετοιμασια). Ο πατερας του δε, ειναι αρχηγος αποστολης στους Πανευρωπαικους της Σερβιας στο Βελιγραδι, επισης.
Η ενημερωση που ειχα προηλθε και απο τους 2 οι οποιοι επικοινωνησαν χθες μαζι μου και μου ανεφεραν την τελικη τους αποφαση.

Οσον αφορα τον Θανο, δυστυχως για αυτον φετος, θα γινει στυλακι με την προπονηση που θα κανει, για να χαρει και η Παναγιωτα.

Οπως κατα καιρους εχω δηλωσει, στην ομαδα του ΝΟΠ φετος θα παιξουν ατομα που αν μη τη αλλω, θα εχουν προσωπικες φιλοδοξιες. Και ο Θανος εχει, για αυτο πηρε την αποφαση να ερθει στην Πατρα.
doom

Δημοσίευσηαπό moxito » Τετ Ιούλ 30, 2008 5:32 pm

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ..........ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ 'ΞΕΡΑ....VS ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΑΙΜΟΝΑΣ...
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό moxito » Τετ Ιούλ 30, 2008 5:34 pm

DOOM ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ......
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Ιούλ 30, 2008 5:35 pm

moxito έγραψε:VS ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΑΙΜΟΝΑΣ...

Δαίμονας είσαι και μάλιστα κακός ! :lol:

puma έγραψε:ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΙΜ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Κι ο Πλυτάς στη ΝΕΠ ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό moxito » Τετ Ιούλ 30, 2008 5:37 pm

ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΜΠΙΤΣΑΚΟΣ......ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΡΥΩΣΩ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΦΕΤΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΟΥΝΑΣ......ΚΡΙΜΑ..ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΤΑ......
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό doom » Τετ Ιούλ 30, 2008 5:41 pm

moxito έγραψε:DOOM ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ......

Απο την στιγμη που δημιουργηθηκε αυτο το φορουμ, δεν χρειαζεται να διαβαζεις εφημεριδες για να πληροφορεισαι για το αθλημα μας.
Ασε που οι δημοσιογραφοι πολλες φορες κανουν προβλεψεις και προσπαθουν να κανουν τις Πυθιες για να βγαλουν θεματα.
doom

Δημοσίευσηαπό Zindan » Τετ Ιούλ 30, 2008 5:44 pm

Ρε mojito θα μας τρελανεις εσυ..Μιλας εσυ για δημοσιευματα εφημεριδων?Αν γραψουμε εδωμεσα ποιους εγραφε η εφημεριδα oτι θα παρετε και τελικα δεν πηρατε κανεναν τοτε θα πρεπει να γραφεις για μερες..Να σου θυμησω?(ΧΑΤΖΗΘΕΩΔΟΡΟΥ,ΡΕΠΠΑΣ,ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ,ΒΛΟΝΤΑΚΗΣ,ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ,ΘΩΜΑΚΟΣ,ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ,ΜΠΛΑΝΗΣ,ΣΤΕΛΑΤΟΣ,ΣΧΙΖΑΣ,ΟΥΓΓΡΟΙ,ΣΕΡΒΟΙ,ΚΡΟΑΤΕΣ,Κ.Λ.Π.)
Zindan

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μεταγραφικά Νέα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης