Συντονιστής: Lambros10
nick_h2o έγραψε:Έπεσε και το τελευταίο "τείχος"..! Κρίμα γιατί ο πατέρας των αδελφών Αφρουδάκη είχε δηλώσει κάποτε : "Εγώ δεν θα κάνω τους γιούς μου Κωνσταντίνου.." ! Φαίνεται πως στο δέλεαρ των χρημάτων κανείς δεν μπορεί να πει όχι.
Yiannis έγραψε:Η μόνη περίπτωση να κάνουμε μεταγραφές είναι να περάσει κάποιος παίκτης σε πανεπιστημιακή σχολή της Μυτιλήνης... Ξέρει κανείς τίποτα??? Δίνουμε και προμήθεια...!
sharkface έγραψε:Καλα η Μυτιληνη δεν εχει πιτσιρικια? Τι να τις κανετε τις μεταγραφες?
COACHFK έγραψε:Ωπααα!!!!!!!!
Τί έγινε; Χάνουμε την ψυχραιμία μας; Χάσαμε και την περίφημη αίσθηση του χιούμορ;
Βρε μήπως κάτι δεν πάει καλά εδώ;;;
Κουιζ του ΣΚ.
(Ευκολάκι για ξεκίνημα)
Ποιός νέος διάσημος του φόρουμ, ξεκίνησε δυναμικά, με υποσχέσεις, με θέματα, με χιούμορ, με γνώσεις, με αιχμές, με...συμμάχους και την κάνει γυριστρούλα;;;
(Δυσκολάκι για συνέχεια)
Ποιός προπονητής μιλάει με ομάδα Α2, ο οποίος έχει κάνει και Ομοσπονδιακός;;; Άντε, για τους...καταρτησμένους μπορεί να μην είναι και τόσο δυσκολάκι...
ΥΓ Το ποιός ξεβρακώνεται φαίνεται από αυτά που λέει ότι έχει και τι δείχνει στο τέλος...
COACHFK έγραψε:sharkface wrote:
Τελικα τα καταφερα με τον ενα η τον αλλο τροπο και συμμορφωθηκες. Ετσι θελω να συνεχισεις.
Πολυ ωραιο το κουιζ. Προκειται για ομαδα της Βορειου Ελλαδας? (απο Βολο και επανω)
Περιμενοντας την απαντηση σου σου βαζω και εγω ενα ωραιο.
Ποιος φουνταριστος ομαδας της Α2 θα αλλαξει ομαδα αλλα οχι και πολη?
Θα σου απαντήσω και εγώ αν μου πεις και συ αν είναι από Βόλο και πάνω, αν και έτσι το κάνουμε πολύ...εύκολο.
όσο για το συμμορφώθηκες, έχεις πολύ πλάκα. Μήπως είσαι εκπαιδευτικός και έτσι λες στα παιδάκια σου;;;
Γιατί η συγκεκριμένη λέξη πάει να πει ότι κανεις κάτι σωστά που μέχρι τώρα το έκανες λάθος, μετά από παρατήρηση, παρώτρυνση κλπ, κλπ.
Λες να βρήκαμε τον...δάσκαλο της δημοσιογραφίας που μας κρυβότανε πίσω από μια σκυλοψαρομουτσούνα;;;;
Αν θέλεις να συνεχίσω έτσι δεν θάχει ενδιαφέρον, αφού ποιός θα την λέιε στον άλλον;;;
Συγκεντρώσου!!!!!!!!!!!!!!!!!
sharkface έγραψε:Υπαρχουν παικτες που πηγαινουν, ειδικα σε κατηγοριες κατω της Α1, σε διαφορες ομαδες λογω κυριως του προπονητη και οχι τοσο για τα χρηματα.
sharkface έγραψε:Πως γινεται τωρα να εχουν γινει διαφορα χαρωπα στην ομαδα της Χαλκιδας φετος (?????) και οι περισσοτεροι παικτες να θελουν να ακολουθησουν τον μπεμπη εκει που θα παει?
sharkface έγραψε:Και απο οτι ξερω ο συγκεκριμενος προπονητης, ο οποιος οπως ειπε και ο coachfk το κανει για χομπι, εχει παικτες οι οποιοι πινουν νερο στο ονομα του.
sharkface έγραψε:Να μην εισαι σιγουρος επισης οτι ολοι οι καλοι παικτες θα πανε στο Περιστερι. Ποσους θα παρει? Εγω γνωριζω ηδη 4 οι οποιοι κατηφοριζουν προς ΚΟΠΙ, και αλλους 3-4 οι οποιοι πανε προς Νηρεα και Ιωνικο. Οποτε για ποια χρηματα μας λες? Τελικα τα χρηματα σε αυτο το αθλημα δεν ειναι το παν.......................
statler έγραψε:vasika de me simferei kai poli na pigainw kontra ston coach giati mporei na vgalei vroma gia mena... apla prospathw na eimai antikeimenikos (elpizw na to kalipsa ligo)
vasika gia to thema proponiti mou fenontai kala ta xrimata an kai pistevw vriskeis kapoion gnwsti me ligotera (mi 3exname oti milame gia Γ', Δ' katigoria). Oso anafora tous paixtes, an eisai Athina, pistevw mporeis na vreis arketous paixtes xwris lefta kai na tous plaisiwseis me 2-3 empeirous me kapoio poso. Vevaia an leme gia omada eparxias...xreiazontai sigoura auta ta lefta pou les.
Pantws auta ta xrimata se omades autwn twn katigoriwn diskola ta vriskeis. mou fenetai de tha asxolithw me to paragontiliki.
sharkface έγραψε:Φρεσκα νεα coachfk δεν εχεις για μεταγραφες προπονητων και παικτων?
Το πιο φρεσκο που εχω εγω ειναι οτι ο Βουλγαρακης εκλεισε τελικα στον Εθνικο και στα Χανια γυριζει ο Βαμβουνακης (γιογας) λογω ελλειψης φουνταριστου.
Επισης στην Λαρισα πηγε ο Κλοτσικας.
Ρε παιδια ο coachfk που κρυφτηκε παλι? Λετε να ξεσκονιζει τα βιβλια του για να αναλαβει καποια ομαδα? Η μηπως κανει κανενα πραξικοπημα???????
sharkface έγραψε:Φιλοι σου ειναι και τους προωθεις? Γιατι δεν μας τους λες να τους μαθουμε?
sharkface έγραψε:Αλλα τι να περιμενεις απο καποιον που δηλωνει ασχετος?????
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες