ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2008

Νέα, αποτελέσματα και ανοικτή συζήτηση για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β' Εθνικής κατηγορίας (πρώην Β΄και Γ' κατηγορία μετά την συγχώνευση 2013).

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό EVIL6 » Δευτ Μάιος 12, 2008 7:00 pm

Αγαπητοί κύριοι.

Δεν θα σχολιάσω τα όσα βιαία συνέβησαν στο κολυμβητήριο του άγιου Κοσμά με εμπλεκόμενους διαιτητές, παίχτες και οπαδούς ομάδων. Το έπραξαν άλλοι πριν από εμένα.

Σαν μέλος της ομάδας της Σύρου όμως δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι κάποιοι κύριοι προφανώς του Τρίτωνα Αμαρουσίου αισθάνονται αδικημένοι από τα αποτελέσματα. Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω βαριά γλώσσα και θα αρκεστώ απλά λέγοντας ότι είχατε την ευκαιρία σας…το μόνο που είχατε να κάνετε ήταν μια νίκη με Ηλυσιακο η Σύρο. Αναρωτηθείτε λοιπόν πως μια ομάδα με τον καλύτερο τερματοφύλακα και τόσο αξιόλογο roster δεν κατάφερε να κάνει μια νίκη!!!!!!!. Το να κυνηγάτε φαντάσματα και να επικαλείσθε θεωρίες συνομωσίας δεν σας κολακεύει ιδιαίτερα.

Σε ότι αφορά τον αγώνα με τον Ηλυσιακο η ομάδα της Σύρου αν και έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο της έδωσε το 100% των δυνατοτήτων της και κέρδισε με 10-7!!!!!!!

Ακόμα θα ήθελα να πω και να ενημερώσω τον αγαπητό συναγωνιστή ieromenos πως αφού λοιπόν ήταν πίσω από το τέρμα της Σύρου και ΄έκραζε΄΄ τον τερματοφύλακα της ομάδας μαζί με τον συμπαίκτη του (που αν δεν κάνω λάθος ήταν το νούμερο 5).Δεν κατάλαβε ότι ο συμπαίχτης του είχε μαύρο μάτι από την πρωινή αναμέτρηση με τον τερματοφύλακα της Σύρου και ότι τον ΄έκραζε΄΄ για αυτό τον λόγο????!!!!!!!!! Και ακόμα πως έταζε 1000 ευρώ για να μην δεχθεί γκολ αγνοώντας πως ακουγόταν μέχρι τον πάγκο της ομάδα!!!!!!!!! Αλλά μάλλον αυτά παίρνουν σε δεύτερη μοίρα!!!!!!

Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίχτες μου για την πρώτη θέση και την άνοδο στην Α2 κατηγόρια (Μας περιμένει δύσκολη χρόνια).
Να συγχαρώ ακόμα όλες της ομάδες και τους αθλητές που συμμετείχαν για την προσπάθεια τους.
Και χαριτολογώντας να ρωτήσω τον τερματοφύλακα του Τρίτωνα Αμαρουσίου στο μεταξύ μας παιχνίδι το σουτ του κύριου Δελακα το είδατε η κοιτάζατε κάτι άλλο??????
Τελευταία επεξεργασία από EVIL6 και Δευτ Μάιος 12, 2008 7:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
EVIL6

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Δευτ Μάιος 12, 2008 7:04 pm

doom έγραψε:
stavros έγραψε:
doom έγραψε:ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Σημερα το μεσημερι, πραγματοποιηθηκε η αυτοφωρη διαδικασια για τον Λαλια. Ζητησε και τελικα καταφερε να παρει αναβολη για την Τεταρτη.
Σε 2 μερες τα σπουδαια.

Δημήτρη τι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, μήπως γνωρίζεις;

Απ'οτι γνωριζω (οικονομικα εχω σπουδασει και οχι νομικα), η διαδικασια ειναι αυτεπαγγελτη, πραγμα που σημαινει, οτι ακομα και αν ο Καρκαντελιδης αποσυρει τις μηνυσεις, η δικη θα γινει. Το θεμα ειναι το εξης: Θα αποδειξει η πλευρα του Λαλια οτι πηγε για να χωρισει και οχι να πλακωθει, και θα δεχτει το δικαστηριο την καταθεση των παικτων του Αρη, που απο οτι εμαθα και διαβασα, ειπαν οτι τους αποκαλεσε Βουλγαρους?
Αυτο που δεν γνωριζω, ειναι αν ο Λαλιας καταδικαστει τελικα, θα εμπιπτει στον νεο νομο? Αν οντως ισχυει κατι τετοιο, τοτε, σε περιπτωση καταδικης, παει κατευθειαν φυλακη, γιατι η ποινη βασει του αθλητικου νομου δεν ειναι εξαγορασιμη, ουτε υπαρχει θεμα αναστολης.

Το δικαστηριο θα γινει την πεμτη. Σε αυτο ο Αντωνης Λαλιας θα ζητησει να εκδικαστει η υποθεσει μαζι με αυτη του αδελφου του Αποστολη Λαλια. Λογικα ο δικαστης θα το δεχτει και θα οριστει τακτικη δικασιμος, μετα κανενα χρονο.
Οι Λαλιαδες δεν θα δικαστιυν με τον καινουργιο αθλητικο νομο. Δεν ξερω γιατι αλλα αυτο λενε οι δικηγοροι.
w.p.4

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Δευτ Μάιος 12, 2008 7:10 pm

Ο καρκαντελιδης καταθεσε μηνυση και στους δυο. Απλως ο Αποστολης (ο οποιος ηταν αυτος που κατα την ουσια τον πλακωσε στο ξυλο) γλυτωσε το αυτοφωρο αφου φυγαδευτηκε.Ακομα παντως κληση για απολογια δεν του εχει ερθει (ειναι γνωστο βεβαια οτι η Ελληνικη δικαιοσυνη κινηται με ρυθμους χελωνας).
Στον Καρκαδελιδη εχουν καταθεσει μηνυσεις οι δυο Λαλιαδες, ο εφορος του Αρη και ο προπονητης του (Παυλιδης Αργυρης)
w.p.4

Δημοσίευσηαπό mike » Δευτ Μάιος 12, 2008 7:25 pm

glamour έγραψε:Nα πούμε ένα μπράβο στους παίκτες του ΑΡΗ ΚΑΜΠΟΥ που διαβλέποντας τί θα συνέβαινε προτίμησαν να μην κατέβουν κι έτσι έμειναν μακριά από τέτοια γεγονότα που δυσφημούν το άθλημα. :D

Ε όχι και μπράβο ρε παιδιά σε μια ομάδα που δεν κατέβηκε!
Ανεξάρτητα από τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό, που τους έγραψε ο doom, είναι πολύ δυσάρεστο να γίνεται τελική φάση με 5 αντί για 6 ομάδες. Ο Άρης Κάμπου είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα που θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της τελικής φάσης, αρκεί φυσικά να λειτουργούσε με τα ίδια κριτήρια σε όλα τα παιχνίδια, χωρίς συμπάθειες ή μίση.

Γενικότερα για την τελική φάση έχω να πω τα εξής.

Η Σύρος ήταν σαφώς η πιο ολοκληρωμένη ομάδα του τουρνουά και δίκαια ανέβηκε στην Α2.
Ο Ηλυσιακός και ο Τρίτωνας ήταν πρακτικά ισοδύναμες ομάδες, όπως αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματά τους, αλλά επειδή μόνο ένας από τους δύο μπορούσε να ανέβει, θα κρίνονταν όλα στις λεπτομέρειες. Εκεί ήταν καλύτερος ο Ηλυσιακός με τις πολύ καλές του παρουσίες στα πρώτα παιχνίδια. Χάλασε την εικόνα του με την αδικαιολόγητα κακή του εμφάνιση στο κρισιμότερο παιχνίδι με τη Σύρο και ευτυχώς που ο Αντώνης ο Τασόπουλος υπερέβαλε εαυτόν και με μια εξαιρετική εμφάνιση ανέβασε την ομάδα.

Πραγματικά δεν μπορώ ούτε και εγώ να καταλάβω γιατί ξεκίνησε παιχνίδι χωρίς να έχει έρθει η αστυνομία. Μου έχει τύχει πολλές φορές να καθόμαστε στα φελά έτοιμοι να αρχίσει το ματς και να περιμένουμε μέχρι και μισή ώρα μέχρι να φτάσει περιπολικό. Οι ευθύνες του αλυτάρχη (που έχει ονοματεπώνυμο) είναι τεράστιες.

Το θέμα με τη διαιτησία είναι γνωστό και δεν πρόκειται να λυθεί ποτέ!
Όσο απαράδεκτο και αν είναι να χτυπάει κανείς διαιτητές, αντιπάλους κτλ, άλλο τόσο είναι να νιώθεις ανυπεράσπιστος μπροστά στην αυθαιρεσία των διαιτητών. Ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν ανεκδιήγητος και έδινε σαφώς την εντύπωση ότι βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία. Δεν θα πρέει να ξαναδιαιτητεύσει αγώνα κατά τη γνώμη μου.

Το παιχνίδι του Ηλυσιακού με τη Σύρο πραγματικά με έχει προβληματίσει.
Η Σύρος έδειχνε σαφώς ότι δεν είχε σκοπό να παίξει δυνατά. Ήθελε να κερδίσει, αλλά μέχρι εκεί. Ή κακή απόδοση του Ηλυσιακού έφερε τα πράγματα στην κόψη του ξυραφιού. Δεν μπορώ να έχω άποψη για αυτά που λέχθηκαν μεταξύ του τερματοφύλακα και του παίχτη που σούταρε, όμως η αποβολή που σφύριξε ο Σαρδέλας ήταν λίγο δωράκι.

Τέλος πάντων το θέμα είναι όλα όσα έγιναν αυτό το 3ήμερο δεν ήταν πολύ καλά για το άθλημα και πως και οι δύο ομάδες που ανέβηκαν έχουν μπροστά τους πολύ δρόμο για αντέξουν στην Α2.
mike

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Δευτ Μάιος 12, 2008 7:47 pm

Το οτι μια ομαδα απο ενα νησι οπως η Συρος, ανεβαινει σε μια μεγαλη κατηγορια ειναι θετικο. Βεβαια θα χρειαστει πολυ προσπαθεια για να εχει μια επιτυχημενη πορεια στο επομενο προταθλημα....
Θυμαμαι το 1985 που στο κυπελο παιζανε ολεσ οι ομαδες και γινοτανε με εδρες, ειχαμε παιξει με την συρο στο νησι. Στην θαλασσα φυσικα , μπροστα στην προκυμαια, με τον ενα διαιτητη πανω σε βαρκα. Αξεχαστες εποχες.
Συγχαρητηρια στην Συρο.
w.p.4

Δημοσίευσηαπό ieromenos » Δευτ Μάιος 12, 2008 7:58 pm

για να κλεισει εδω το θεμα. για το γεγονος οτι δεν ανεβηκε ο Τριτωνας φταινε οι παικτες του. δευτερον η Συρος δικαιοτατα βγηκε πρωτη χωρις αυτο να το αμφισβητισω. Τριτον καποιοι παικτες της συρου μπορει να μη γουσταρανε να ανεβει η ομαδα μου και καλα κανανε.αυτο δεν ειναι κακο. απλα δε κρατησανε τα προσχηματα και εκθεσανε τον εαυτο τους με την αποδοση τους. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...και ειναι κριμα να ναι 12 αθλητες του τριτωνα να κανουνε ζεσταμα και οι συναδελφοι τους να μη κρατανε τα προσχηματα.... ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΡΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ....Οποιος δε καταλαβε τι ελεγα τωρα ελπιζω να καταλαβε.
ieromenos

Δημοσίευσηαπό noseman » Δευτ Μάιος 12, 2008 7:59 pm

Πάντως παιδιά, όσο και να λέμε οτι ηθικά είναι σωστό να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι, εγώ πιστεύω πως είναι δικαίωμα κάθε ομάδας να επιλέγει πως θα αγωνισθεί. Σε καμμία περίπτωση δεν υπονοώ οτι η Σύρος "ανέβασε" τον Ηλυσιακό, αλλά και αυτό να έγινε, είναι δικαίωμά της.
Ακόμα και στο μουντιάλ γίνονται τέτοια.

Αν και φέτος υποστήριζα Τρίτωνα :P, δεν χρεώνω τίποτε ούτε στον ΗΑΟ, μα ούτε και στη Σύρο. Για άλλη μια φορά, άξιζαν να ανέβουν περισσότερες από 2 ομάδες αλλά μπορούσαν μόνο 2.

Τελικά, μόνο εγώ μπορώ να κλείσω τα ρολλά στον Δελακά...
φιλιά σε όλους

8)
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό gtaktt » Δευτ Μάιος 12, 2008 8:07 pm

EVIL6 έγραψε:
Σε ότι αφορά τον αγώνα με τον Ηλυσιακο η ομάδα της Σύρου αν και έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο της έδωσε το 100% των δυνατοτήτων της και κέρδισε με 10-7!!!!!!!

δεν εχω παρει καθολου θεση σε ολα αυτα που γραφονται γιατι δε μου πεφτει και λογος αλλα επειδη ειδα το 1μισι τελευταιο 8λεπτο (ηξερα οτι ξεκιναει το παιχνιδι στις 5) ειδα μια ομαδα η οποια δε μπορουσε να βαλει γκολ για κανενα λογο(ηλυσιακος) και μια ομαδα η οποια δεν ηθελε να βαλει γκολ για κανενα λογο.(συρος).και μην μου πεις για το γκολ του δελακα στο τελος γιατι αν εξαιρεσεις αυτη τη φαση που κατα λαθος περασε η μπαλα στον φουνταριστο, ολες οι προηγουμενες επιθεσεις ηταν πισω απο τη σεντρα για τη συρο και κρατουσαν τη μπαλα απλως για να περασει ο χρονος.εγω δε θα κρινω το αν ειναι σωστο αυτο που εγινε αναμεσα στις 2 ομαδες γιατι αν για παραδειγμα ηταν ο τριτωνας στη θεση του ηλισιακου και τουμπαλιν μπορει να γινοταν παλι το ιδιο.απλα δικαιολογω τη σταση του ieromenou και πιστευω οτι ειναι καλυτερο να μην απανταει κανεις με χαζες δικαιολογιες οπως οτι η συρος επεξε το 100% που μπορουσε γιατι στις κερκιδες ηταν πολλα ατομα τα οποια γελαγαν με αυτο που εβλεπαν.ηταν πολυ χτυπητο.αυτα. :shock:
Άβαταρ μέλους
gtaktt

Δημοσίευσηαπό ieromenos » Δευτ Μάιος 12, 2008 8:08 pm

οσον αφορα εσενα ΕVIL o ΔΕΛΑΚΑΣ ME επιασε μ@λ@κ@ και καλα εκανε και μου το καρφωσε γιατι ειναι και γατα και παικταρας.μηπως το βαλες εσυ και δε το ξερω?? σε οτι αφορα τον PZOZEF το παιδι τα ακουσε αλλα ηταν το λαθος ατομο και γι αυτο του ζητω συγνωμη.σε οτι αφορα τη μπουνια και αυτα που λες με το νουμερο 5 μαζι ημασταν και ξερουμε τι λεγαμε.και μ αρεσει γιατι εισαι πολυ EVIL 8)
ieromenos

Δημοσίευσηαπό noseman » Δευτ Μάιος 12, 2008 8:16 pm

Δεν φταίει ο Ζήσιμος, απλά δεν ξέρεις πως να πιάνεις τα "δελάκεια" σουτ :shock:

μπορεί να στο μάθω... όταν μεγαλώσεις :P
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό doom » Δευτ Μάιος 12, 2008 8:19 pm

noseman έγραψε:Δεν φταίει ο Ζήσιμος, απλά δεν ξέρεις πως να πιάνεις τα "δελάκεια" σουτ :shock:

Δυστυχως Θαναση, οσο και να προσπαθεις να αποφορτισεις την ατμοσφαιρα, ειναι πολυ δυσκολο να τα καταφερεις.
Σκεψου τι θα γινει οταν γραψει τις αποψεις του ο Φιλιππος. Η λες να μην γραψει τιποτα?
doom

Δημοσίευσηαπό cougar » Δευτ Μάιος 12, 2008 8:20 pm

agapitoi filoi tou forum,

sas apokalw filous, giati theorw pws san athlites, proponites, paragontes kai filathloi den exoume na xwrisoume tipota. Se kamia periptwsi den anaferomai stous opadous kai den dikaiologw tous laikismous stous opoious ypopeftoun kapoioi (stigmiaia men alla me anexelegktes synepeies). To mas dinei tin dinatotita tou dialogou pou ypo alles sinthikes den tha mporouse na ginei metaksi olwn mas.

Den sinithizw na grafw kathws den exw to xrono na kanw kati pera apo to na diavazw tis apopseis sas. Sas parathetw loipon mono liga apo auta pou tha ithela na pw:
(1) Enw kapoioi epikrotoun ta epeisodia ston Agio Kosma, den mporw na dextw tetoia eftrapela mesa se enan xwro pou exw agapisei. Apoteloun ntropi gia to athlima mas. Auti fysika einai i tapeini mou apopsi. Den lew oti den katalavainw gia paradeigma to ksepsasma tou athliti pou agwnizetai gia tin anodo me 180 sfigmous gia sxedon mia wra kai thewrei oti adikeitai (asxetws an auto isxyei i oxi) kai plakwnei enan diaititi pou kata ta legomena kapoiwn itan idiaitera eristikos. I erwtisi mou einai omws an den tous stamatouse kapoios skeftikan oti mporei kai na ton skotwnan (idiws ma tis grothies ston auxena, kathws exw aristi gnwsi tou ti mporei na prokalesei ena tetoio xtipima). Skeftikan ti diki tous zwi, tous dikous tous anthrwpous pou tha afinan pisw oso tha itan sti filaki? Isws an prospathisw na katanoisw to tholwma tou paixti kai ton ksilodarmo enos diaititi. Den mporw na katanoisw omws ton ksilodarmo enos antrwpou pou den mporei na yperaspistei ton euato tou, giati an kapoios apo sas pistevei oti enas anthrwpos me panteloni, papoutsia kai fouskwto mpoufan mporei na kanei tin paramikri kinisi mesa sto nero, mallon prepei na to dokimasei kapoia fora.
Parepiptontws mia apli erwtisi gia tin elliniki astynomia... otan vlepei kapoion na kateuthinetai apeilitika pros ena allo atomo, kai exei apoliti epignwsi tvn simvantwn pou exoun ginei mesa sto sigkekrimeno xwro molis prin ligi wra, ti perimenei gia na prostatepsei enan politi? ektos kai an i idiotita tou politi katargeitai mesa sta gipeda. Kai telos kathws diavasa pws katatethike minisi kata tou diaititi apo ta dyo aderfia, pws ginetai o enas na diafeugei tis silipsis (apla ypodikneiw kapoia paradoksa)?

(2) To poion sprwxnei i diaitisia mporei kaneis na to anakalipsei mono an einai gnwstis tou athlimatos, kalos gnwstis twn kanonismwn, kai telos an exei parakolouthisei to kathe paixnidi pou krinei kai vlepontas to teliko fyllo agwnos (poines yper kai kata, epithetika ktl).

(3) Kathws parakolouthisa olous tous agwnes, tha ithela na dwsw sigxaritiria stis dyo omades pou anevikan, alla kai stous athlites twn ypoloipwn, mias kai parousiasan ena agwnistiko epipedo pou eixa arketo kairo na dw sti B ethniki. Ena bravo stin Kalamata i opoia an kai outsider kai me pollous pitsirikades pou tous dwthike mia eukairia apo ton proponiti tous, den afise kanena paixnidi xwris na dwsei to 100%, kai ena akoma megalytero bravo stin Syro kai tin Kalamata gia to ithos pou edeiksan kata tin dieksagwgi autwn twn agwnwn.

Oloi eimaste kyrioi tou euatou mas kai prepei na sygkratoume ta nevra mas. Alliws i "magkia" mas fainetai mono sto kata poso eimaste ikanoi na analavoume tis euthines twn praksewn mas akoma kai otan einai poli arga.

Filika kai me sevasmo pros olous sas
cougar

Δημοσίευσηαπό boufos » Δευτ Μάιος 12, 2008 10:08 pm

ΙΕΡΟΜΕΝΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ , Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ! ΕΙΔΩΜΕΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ....... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ..... ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΩ, ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ!!
ΕΙΔΩΜΕΝ.....
boufos

Δημοσίευσηαπό St » Δευτ Μάιος 12, 2008 11:03 pm

ΙΕΡΟΜΕΝΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ , Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ! ΕΙΔΩΜΕΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ....... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ..... ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΩ, ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ!!
ΕΙΔΩΜΕΝ.....

Αγαπητέ boufe χαλάρωσε λίγο άσε τις κατάρες και ετοιμάσου για του πάλι χρόνου...
Επίσης να σου θυμίσω οτι κανείς απο την Σύρο δεν μίλησε για την συμπλοκή των αθλητών του Τρίτωνα στον αγώνα με τον Ηλυσιακό,οι οποιοι θα έπρεπε να έχουν αποβληθεί,αφού την ώρα του αγωνα πλακώνονταν στα μπόυκέτα με τους θεατές(αλλά εσυ αυτό δεν το είδες)...
Σωστά????????????:roll: :roll: :roll:
Και συνεπώς το πήρες και εσυ το δωράκι σου... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Έλεος παλικάρι!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
St

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Δευτ Μάιος 12, 2008 11:07 pm

φιλε doom, ο manger εχει τρεχαματα!!

απ οτι εματηα ειχαν σιμβουλιο σημερα αλλα δεν εμαθα το λογο....θεμα χρονου ειναι!!

αρα εχει δουλιτσα :shock:

οσο για τον "γονεα" θα διασταυρωσω αυτα που εμαθα κι απο αλλου , κι αν ειναι οντως ετσι...πιστεψε ........ξερω πολλα!! αλλωστε εσυ πρωτος γραφεις στα ποστ σου οτι δεν ειστε ολοι ιδιοι(ειδες που ξερω....)!!! και ευτυχως! σκεψου να υπρχαν κι αλλες ομαδες με τοσο φιλαθλα αισθηματα οσο εσεις !!!!! το water polo θα το καναμε water fight!!
fitilakias

Δημοσίευσηαπό underwater » Τρί Μάιος 13, 2008 12:03 am

noseman έγραψε:Δεν φταίει ο Ζήσιμος, απλά δεν ξέρεις πως να πιάνεις τα "δελάκεια" σουτ :shock:

εγω το εμαθα.κ μαλιστα απο σενα.ποιος ειμαι noseman???????
underwater

Δημοσίευσηαπό kagelo21 » Τρί Μάιος 13, 2008 8:51 am

Αγαπητέ fitilakia, είναι πραγματικά απίστευτη η ευκολία με την οποία παραποιείς την αλήθεια και παραπληροφορείς τον κόσμο. Στο έχουν μάθει κάπου ή είναι εμφυτο?
Δεν υπήρχε κανένα συμβούλιο εχθές, απλά ήταν όλοι στο κολυμβητήριο και "διασκέδαζαν" την άνοδό τους, κάνοντας χαβαλέ και πλακίτσα. Προφανώς σε ενοχλεί που παραμυθιάζεις το κόσμο εις βάρος του Ηλυσιακού και κυρίως του "μάνατζερ" (γιατί αυτός είναι ο καημός σου) και αυτός δεν ασχολείται μαζί σου.
Όσο για μένα, είμαι γονέας που έχω δύο μικρά παιδιά στον Ηλυσιακό (11 και 14 χρονών) και το μόνο που δε θα τους μάθω ποτέ ειναι να ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ!!!
Για ό,τι και αν χρειαστείς θα είμαι εδώ και θα σε περιμένω. Θερμή παράκληση όμως, ό,τι πεις να είναι αλήθεια και να μπορείς να το υποστηρίξεις. Ξέρω ότι θα σου είναι δύσκολο μιάς και δεν έχεις και πολύ καλές σχέσεις με την αλήθεια, αλλά μπορείς να το προσπαθήσεις, έτσι για αλλαγή.

ΜΕ "Η" ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΦΝΕΣ ΣΤΗΝ Α2 !!!!!
kagelo21

Δημοσίευσηαπό doom » Τρί Μάιος 13, 2008 9:56 am

Η Ομοσπονδια καλεσε σε απολογια τους Λαλιαδες και τον Αρη Θεσσαλονικης για τα επεισοδια στον Αγιο Κοσμα, αποφασισμενη (οπως γραφουν οι εφημεριδες) να τους τελειωσει απο το αθλημα. Μετα την ΚΟΕ, θα παρουσιαστουν στην Επιτροπη Φιλαθλου Ιδιοτητας και στην συνεχεια στον Αθλητικο Δικαστη.
Θα πηξουν στις απολογιες και στις δικες δηλαδη.
Ο Μπαμπης Καρκαντελιδης, δηλωσε οτι δεν εχει ακομα καταλαβει για ποιον λογο εγιναν ολα αυτα. Θεωρει οτι δεν εκανε κανενα λαθος και παρεμεινε αταραχος στην ενεργεια των παικτων του Αρη, μεχρι το σημειο που επεσε στην πισινα, οπου εκει συνειδητοποιησε οτι προκειται για εγκληματικη ενεργεια, και προσπαθησε να αποφυγει τον πνιγμο.
Το προβλημα του (δηλωσε ο ιδιος), ειναι το τι θα πει τωρα στους μαθητες του μετα τα γεγονοτα που συνεβησαν και πως θα εξηγησει την κατασταση.
Η εφημεριδα αναφερει ακριβως τα ακολουθα:

Ο 39χρονος διαιτητης που ειναι διεθνης FINA και το καλοκαιρι γινεται διεθνης στην LEN αναρωτιεται στις δηλωσεις που εκανε:
"Δεν εχω καταλαβει ακομα για ποιο λογο εγινε αυτο. Θεωρω οτι δεν εκανα καποιο λαθος που να δικαιολογει τετοια αντιδραση. Ειδα να μου επιτιθεται και του ειπα απλα να παει να καθισει στον παγκο. Εκεινος αρχισε να με γρονθοκοπει κι εγω δεν αντιδρουσα. Αντεδρασα μονο οταν με εριξαν οι δυο τους στην πισινα και κοντεψαν να με πνιξουν. Προσπαθησα να βγω για να παρω ανασα, και τοτε μονο καταλαβα οτι παει να εξελιχθει σε εγκληματικη ενεργεια και κινδυνευω να χασω την ζωη μου. Μπορειτε να μου πειτε τι θα πω τωρα στους φοιτητες μου στα ΤΕΙ αυριο που θα παω να διδαξω?"
doom

Δημοσίευσηαπό noseman » Τρί Μάιος 13, 2008 10:34 am

Άσχετα με το ξυλίκι, πόσο κακός ήταν ο Καρκαντελίδης τελικά, στο συγκεκριμένο παιχνίδι?
Από τα γραφόμενα, καταλαβαίνω πως ήταν κάκιστος και εριστικός, ίσως σε "εντεταλμένη" υπηρεσία.
Τελικά, αν όντως σφύραγε με σκοπό να ευνοήσει την μία ομάδα, δεν καταλαβαίνουν οι διαιτητές οτι τέτοιες συμπεριφορές κάποια στιγμή δημιουργούν εκρήξεις?

Η ατιμωρισία των διαιτητών από τον ΣΕΔΥ και τους αθλητικούς δικαστές ΕΙΝΑΙ ηθικός αυτουργός σε τέτοιες βίαιες ενέργειες.
Αυτή η αίσθηση "ανωτερώτητας" και "εξουσίας" που έχουν οι διαιτητές τελικά είναι μέρος του προβλήματος.

Καλό είναι, ο κύριος Καρκαντελιδης (αν πραγματικά σφύριξε τόσο άσχημα) να πει στους φοιτητές του τα εξής:

"Αγαπητοί φοιτητές
Δέχτηκα μια φονική επίθεση από δύο αθλητές, η οποία, όμως, προκλήθηκε από την κακή μου διαιτησία, η οποία με τη σειρά της μπορεί να στοίχισε σε μια ομάδα πιθανή άνοδο κατηγορίας. Δεν έπρεπε να με δείρουν, αλλά επιδεί κανένας διαιτητής δεν τιμωρείται ουσιαστικά για κακή διαιτησία, ξεχείλισε το ποτήρι, και ξέσπασαν επάνω μου.
Θα τους μυνήσω, μεν, αλλά θα μηνύσω και τον ΣΕΔΥ που δεν με τιμώρησε, θα μηνύσω και αυτόν που μου έδωσε την "εντολή", και τελικά μάλλον θα διαιτητεύω όπως πρέπει από εδω και πέρα.
Αν βρεθείτε ποτέ σε θέση εξουσίας, μην επαναπαύεστε, κάντε καλά τη δουλειά σας και να είστε πάντα δίκαιοι..."

Επαναλαμβάνω οτι δεν ήμουν εκεί και βγάζω συμπεράσματα από τα γραφόμενα.
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό TooTall » Τρί Μάιος 13, 2008 10:38 am

Θα γινει και διεθνης ε; Ωραιοτατα... Α και μπραβο στην ομοσπονδια, πραγματικα το εντοπισε το προβλημα.
TooTall

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες