Μάλαγα - Πανευρωπαϊκό 2008

Ανοικτή συζήτηση για το άθλημα της υδατοσφαίρισης στην Ευρώπη και την Παγκόσμια κοινότητα.

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό nemesis » Τετ Ιούλ 09, 2008 10:22 pm

Γενικά παρατηρώ σε κάποιους παίκτες την τάση ατομισμού μπορεί και να είναι στην φαντασία μου δεν ξέρω, αλλά σε όλα τα παιχνίδια παρατήρησα ότι και ο Χρίστος και ο Ντοσκασ παίρνανε προσπάθειες επιθετικές τραβηγμένες από τα μαλλιά σε τέτοιο σημείο που κοιτάγανε μόνο το θεαματικό σκοράρισμα παρά την ουσία της νίκης ,όπως π.χ. στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο στο τέλος ενώ είναι ισόπαλο ο Χρίστος αντί να περάσει την μπάλα στο φουνταριστο έκανε ένα σουτ με φάλτσο που για να βάλεις τέτοιο γκολ πρέπει να σουτάρεις όλη μέρα ,με αποτέλεσμα η μπάλα να πάει πάνω στον τερματοφύλακα ακριβώς, και στην επίθεση να περάσουν και μπροστά στο σκορ.
Και αυτό το παρατήρησα και σε άλλα παιχνίδια !!
nemesis

Δημοσίευσηαπό asxetos » Τετ Ιούλ 09, 2008 11:53 pm

τις πασες που εδωσε στον αργυρη τις ειδες με τη κροατια?
asxetos

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Ιούλ 10, 2008 12:39 am

defender έγραψε:
doom έγραψε:Κανεις λαθος φιλε μου, θα μπορουσαμε να περναγαμε με 2 νικες επι της Ισπανιας και της Κροατιας. Τελικα παλεψαμε και με τους 2 αλλα πηραμε μονο 1 ισοπαλια.

Δεν περνάγαμε Δημήτρη, ακόμα και με δυο νίκες, δες την τελική βαθμολογία. Με δυο νίκες θα είχαμε 3 πόντους παραπάνω από τώρα, οπότε και πάλι τέταρτοι βγαίναμε :wink:

Τελική Βαθμολογία - Όμιλος A
1. Μαυροβούνιο 12
2. Ουγγαρία 12
3. Κροατία 10
4. Ισπανία 6
5. Ελλάδα 4
6. Σλοβακία 0

Defender, χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι προσθέτεις τους βαθμούς που θααααα παίρναμε αν κερδίζαμε Ισπανία, Κροατία, χωρίς παράλληλα να αφαιρείς βαθμούς από Κροάτες και Ισπανούς.

Αν νικούσαμε νομίζω ότι θα ισοβαθμούσαμε με τους Κροάτες στους 9 βαθμούς και θα τους περνούσαμε λόγω της μεταξύ μας νίκης. Νομίζω ... αλλά πλέον δεν έχει σημασία.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Ιούλ 10, 2008 12:42 am

Επίσης, ο Χρήστος έκανε κανα-δυο ζογκλερικές πάσες στο φουνταριστό και κόντρα στο Μαυροβούνιο. Έφτασαν στη θέση του αριστερού εξτρέμ και οι δύο και δεν ήταν τέλος επίθεσης ... :oops:
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό defender » Πέμ Ιούλ 10, 2008 10:57 am

vs έγραψε:
defender έγραψε:
doom έγραψε:Κανεις λαθος φιλε μου, θα μπορουσαμε να περναγαμε με 2 νικες επι της Ισπανιας και της Κροατιας. Τελικα παλεψαμε και με τους 2 αλλα πηραμε μονο 1 ισοπαλια.

Δεν περνάγαμε Δημήτρη, ακόμα και με δυο νίκες, δες την τελική βαθμολογία. Με δυο νίκες θα είχαμε 3 πόντους παραπάνω από τώρα, οπότε και πάλι τέταρτοι βγαίναμε :wink:

Τελική Βαθμολογία - Όμιλος A
1. Μαυροβούνιο 12
2. Ουγγαρία 12
3. Κροατία 10
4. Ισπανία 6
5. Ελλάδα 4
6. Σλοβακία 0

Defender, χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι προσθέτεις τους βαθμούς που θααααα παίρναμε αν κερδίζαμε Ισπανία, Κροατία, χωρίς παράλληλα να αφαιρείς βαθμούς από Κροάτες και Ισπανούς.

Αν νικούσαμε νομίζω ότι θα ισοβαθμούσαμε με τους Κροάτες στους 9 βαθμούς και θα τους περνούσαμε λόγω της μεταξύ μας νίκης. Νομίζω ... αλλά πλέον δεν έχει σημασία.

όντως καμιά σημασία δεν έχει, αλλά νομίζω πως εμείς θα πηγαίναμε στους 7 βαθμούς (με τους εξτρα τρεις, νίκη με Ισπανία και νικη αντι για ισοπαλία με Κροατία) και οι Κροάτες θα χάνανε τον έναν βαθμό της μεταξύ μας ισοπαλίας, άρα θα πήγαιναν στους 9 βαθμούς. Τι συζητάμε τώρα βέβαια...
defender

Δημοσίευσηαπό Yiannis » Πέμ Ιούλ 10, 2008 11:49 am

Τώρα που ουσιαστικά ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της Εθνικής μας θα ήθελα κι εγώ να μοιραστώ κάποιες σκέψεις. Γενικά, νομίζω ότι σε όλα τα παιχνίδια εκτός του τελευταίου με τη Ρωσία (που δεν αντέχει κριτικής...) η ομάδα είχε διαστήματα που έπαιξε πού καλά. Το ότι τα διαστήματα αυτά δεν ήταν μεγαλύτερα, προφανώς οφείλεται στο ότι η ομάδα δεν είναι στο 100% λόγω Ολυμπιάδας. Μετά την Ολυμπιάδα θα δούμε αν αυτό όντως ισχύει...

Όταν χάνεις τα παιχνίδια στις λεπτομέρειες, δεν μπορεί να είσαι χαρούμενος. Σου μένει όμως η ικανοποίηση ότι είσαι στο σωστό δρόμο. Το χειρότερο είναι από όλη αυτή την ιστορία ότι αν δεν κατακτήσουμε μετάλλιο στο Πεκίνο, δε θα πάρουμε μέρος στο Παγκόσμιο της Ρώμης. Επομένως η ελληνική υδατοσφαίριση σε επίπεδο Εθνικής ομάδας είναι σε κρίσιμο σταυροδρόμι στους Ολυμπιακούς αγώνες και όλοι πρέπει να σταθούνε στο ύψος τους.

Το πρόβλημα στον παίκτη παραπάνω που αντιμετωπίσαμε σε όλα τα παιχνίδια, πλην αυτού με την Κροατία, οφείλεται κατά τη γνώμη μου σε μια βασική διαφορά που έχουμε από τις υπόλοιπες μεγάλες δυνάμεις: την απουσία ικανού ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑ! Σε ένα άθλημα που οι ρυθμοί ολοένα αυξάνουν και πολλές φορές όλα κρίνονται σε εκατοστά του δευτερολέπτου, η εθνική αγωνίζεται αντίθετα στα σημεία των καιρών. Η Ιταλία έχει τους Γκάλο, Σοτάνι και Ντι Κοστάντζο, η Ουγγαρία τους Κις, Μπένετεκ και Μάνταρας, η Κροατία τον Γιοκοβιτς, η Ισπανία είχε για χρόνια τον Πέρεζ να τελειώνει τα μισά παραπάνω και τώρα έχουν τον Γκαρσία. Η Σερβία έχει τον Φιλίποβιτς και το Μαυροβούνιο έχει το 37χρονο Ουσκόκοβιτς που της έδωσε τη νίκη με την Ουγγαρία στο τελευταίο παραπάνω! Το ίδιο ισχύει και για την Αμερική (Βαρέλας, τελειώνει τα περισσότερα παραπάνω της Σαβόνα και της Αμερικής).

Μέχρι τώρα περνούσε απαρατήρητο χάρις στο μοναδικό ταλέντο του πιο ολοκληρωμένου Έλληνα πόλίστα των τελευταίων 20 ετών: τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου. Δυστυχώς, αυτός ο παίκτης δεν αγωνίζεται πλέον στην Εθνική και ο διάδοχος (Μυλωνάκης) δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο. Ίσως δεν φτάσει εκεί ποτέ, αφού είναι τελείως διαφορετικοί παίκτες. Άλλες λύσεις δε φαίνεται να υπάρχουν από την Α1. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κάποια χρόνια να ξεπεταχτούν ταλέντα από τις μικρότερες Εθνικές.
Yiannis

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Ιούλ 10, 2008 2:22 pm

Τι ακριβώς συμβαίνει στο θέμα της πρόκρισης για το Παγκόσμιο της Ρώμης ; Ποιες είναι οι προϋποθέσεις ;

Σίγουρα θα πρόκειται για μια καραμπινάτη αποτυχία, αν τελικά επιβεβαιωθεί. Και θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες, προς πάσα κατεύθυνση.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Πέμ Ιούλ 10, 2008 2:27 pm

vs έγραψε:Τι ακριβώς συμβαίνει στο θέμα της πρόκρισης για το Παγκόσμιο της Ρώμης ; Ποιες είναι οι προϋποθέσεις ;

Σίγουρα θα πρόκειται για μια καραμπινάτη αποτυχία, αν τελικά επιβεβαιωθεί. Και θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες, προς πάσα κατεύθυνση.

Επιβεβαιωμένο.....δυστυχώς.....!!
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό doom » Πέμ Ιούλ 10, 2008 2:49 pm

Νεα απο Μαλαγα

Πυρ και μανια ο Διαθεσοπουλος με τους παικτες της Εθνικης μας, και ειναι απο τις λιγες φορες που πρεπει να εχει δικιο. Η ομαδα για να παει στο επομενο Παγκοσμιο στην Ρωμη πρεπει να μπει στην τετραδα των Ολυμπιακων αγωνων.
Εδω υπαρχει ενα πολυ μεγαλο μπερδεμα χαρη στο οποιο μπορουν να γινουν μαγειρεματα που ισως μας ωφελησουν. Και σε τελικη αναλυση ας προσπαθησουμε να πετυχουμε στο παρασκηνιο οτι δεν καταφεραμε στο προσκηνιο
Αναλυτικα ισχυουν τα ακολουθα:
Περνανε οι 2 πρωτοι του Γουορλντ Λιγκ (Σερβια και ΗΠΑ)
Ο διοργανωτης (Ιταλια)
2 Ασιατικες ομαδες
1 απο Αφρικη
1 απο Ωκεανια
2 απο Αμερικη
3 απο Ευρωπη
4 απο τους Ολυμπιακους Αγωνες
Με δεδομενη την προκριση ηδη των Σερβων απο το Γουορλντ λιγκ και των Ιταλων ως διοργανωτες, θα περασει μεχρι κι ο εκτος της καταταξης στο Πανευρωπαικο.
Εδω ξεκινουν τα μαγειρεματα που λεγαμε πιο πανω:
Αν στο Πεκινο και οι 4 πρωτες ειναι Ευρωπαικες (το πιο πιθανο) τοτε περνανε οσες αντιστοιχα Ευρωπαικες ακολουθουν στο Πανευρωπαικο, δηλαδη αν η τετραδα ειναι ιδια με τους Πανευρωπαικους και στο Πεκινο (Σερβια, Κροατια, Ουγγαρια, Μαυροβουνιο), τοτε περνουν ακομα 3 Ευρωπαικες και φτανουμε μεχρι την 9η.
Το θεμα ειναι να πετυχουμε το εξης: Αν στους Ολυμπιακους Αγωνες και στους 4 πρωτους βρεθουν ομαδες που εχουν ηδη προκριθει απο τα προηγουμενα τουρνουα (Ευρωπαικο και Γουορλντ Λιγκ), τοτε να περασουν οι επομενες στην ιδια διοργανωση (στο Πεκινο). Ενα παραδειγμα ειναι το ακολουθο:
Αν οπως ειπαμε η τετραδα ειναι ιδια με το Πανευρωπαικο, τοτε να προκριθουν οι επομενες 4, και αν και στις επομενες 4 υπαρχουν ομαδες που εχουν ηδη προκριθει (ΗΠΑ, Ιταλια και Αυστραλια), τοτε να πανε ουσιαστικα σχεδον ολες απο τους Ολυμπιακους Αγωνες. Αν καταφερουμε να βγουμε τελευταιοι στο Πεκινο, τοτε ας το κοψουμε καλυτερα.
Για να γινει αυτο το σεναριο πραγματικοτητα, θα πρεπει να λειτουργησουμε φανταζομαι σε πολυ υψηλο επιπεδο στην ΦΙΝΑ.
Ευχομαι να γινει κατι τετοιο, γιατι θα παμε πολυ πισω ως αθλημα αν απεχουμε απο την επομενη πολυ μεγαλη διοργανωση.
Ελπιζω βεβαια, να μπορεσουμε να μπουμε στην τετραδα στο Πεκινο, και να μην χρειαστουν ολα τα παραπανω.
Τωρα πια ολο το βαρος πεφτει στην πλατη των παιδιων, που πρεπει να ηρεμησουν και να παλεψουν με ολες τους τις δυναμεις για το καλυτερο (και να δουλεψουν πολυ περισσοτερο στην αντιμετωπιση της ζωνης αναμεσα που εφερε την καταστροφη)....
doom

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Ιούλ 10, 2008 3:41 pm

doom έγραψε:Πυρ και μανια ο Διαθεσοπουλος με τους παικτες της Εθνικης μας, και ειναι απο τις λιγες φορες που πρεπει να εχει δικιο.

Για μένα 100%. Το γαμώτο δεν είναι ότι δεν εμφανίσαμε καλό πρόσωπο ουτε (εννοείται) ότι σταθήκαμε άτυχοι. Είναι η εικόνα αδιαφορίας και παραίτησης που έδειξε η ομάδα, όχι μόνο με τη Ρωσία αλλά και νωρίτερα, π.χ. με την Ισπανία. Να υπενθυμίσουμε ότι η Ρωσία στον όμιλό της (με Σκόπια, πεθαμένη Ρουμανία κλπ.) πήρε μόλις 1 βαθμό, χάνοντας ακόμα και από την πεθαμένη Ρουμανία αλλά και με 9 γκολ από τη Γερμανία.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η εθνική έχει πάει σε όλα τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, τουλάχιστον από το 1978 και σε όλες τις Ολυμπιάδες από το 1980. Φέτος έχουμε 2008.

doom έγραψε:Αναλυτικα ισχυουν τα ακολουθα:
Περνανε οι 2 πρωτοι του Γουορλντ Λιγκ (Σερβια και ΗΠΑ)
Ο διοργανωτης (Ιταλια)
2 Ασιατικες ομαδες
1 απο Αφρικη
1 απο Ωκεανια
2 απο Αμερικη
3 απο Ευρωπη
4 απο τους Ολυμπιακους Αγωνες
Με δεδομενη την προκριση ηδη των Σερβων απο το Γουορλντ λιγκ και των Ιταλων ως διοργανωτες, θα περασει μεχρι κι ο εκτος της καταταξης στο Πανευρωπαικο.

Αν κατάλαβα καλά : περνάνε 3 από Ευρώπη, εκτός της Σερβίας. Αυτές είναι ήδη η Ουγγαρία, η Κροατία και το Μαυροβούνιο, που μπήκαν στα ημιτελικά στη Μάλαγα. Σωστά ; (υποθέτω πως ναι και συνεχίζω)

Άρα στους Ολυμπιακούς οι 4 θέσεις μετράνε μετά τη Σερβία, την Ιταλία, την Ουγγαρία, την Κροατία, το Μαυροβούνιο αλλά και τις ΗΠΑ. Αυτοί είναι ήδη 6. Άρα από τους υπόλοιπους 6 του Πεκίνου (Αυστραλία, Κίνα, Ισπανία, Γερμανία, Καναδάς) αρκεί να βρεθούμε το πολύ 4οι, δηλαδή - υπό προϋποθέσεις - ακόμα και 10οι στο σύνολο.

Έχω καταλάβει καλά και, αν ναι, τότε για ποιο λόγο "πρέπει οπωσδήποτε να μπούμε στην 4άδα (ή τα μετάλλια) των Ολυμπιακών" ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό doom » Πέμ Ιούλ 10, 2008 4:04 pm

Λοιπον διευκρινιζω πως εχουν τα πραγματα:
Αν ισχυσει το σεναριο της ιδιας τετραδας Ολυμπιακων και Πανευρωπαικων, τοτε βασει των ηδη ισχυοντων περνανε στο Παγκοσμιο οι επομενοι 4 των Πανευρωπαικων.
Εμεις θελουμε να ισχυσει το αλλο: Να περνανε οι επομενες 4 των Ολυμπιακων Αγωνων.
Στην πρωτη περιπτωση μπορει να περασει μεχρι και ο 9ος των Πανευρωπαικων, οποτε μενουμε εξω.
Στην δευτερη περιπτωση, μπορει να περασει και ο 10ος των Ολυμπιακων Αγωνων, οποτε ειμαστε μεσα.
doom

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Ιούλ 10, 2008 5:01 pm

Οκ, τώρα το κατάλαβα. Θεώρησα ως δεδομένο ότι τα εισιτήρια μοιράζονται με χρονολογική σειρά και άρα πήγα κατευθείαν στο 2ο σενάριο.

Για να δούμε : αν και η διάρκεια καταξιώνει τον αθλητή (και την ομάδα) και όχι μόνο μια μεμονωμένη διάκριση, θα ήθελα να δω αυτή την ομάδα στην τελευταία της παράσταση (μαζί) να παίρνει Ολυμπιακό μετάλλιο. Αν και δεν αξιοποίησαν όλες τους τις δυνατότητες πιστεύω ότι οι καριέρες που έκαναν δεν ήταν μόνο για ένα χάλκινο και 2-3 τετράδες.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό No 7 » Παρ Ιούλ 11, 2008 12:18 pm

...ααααααααχχχχχχχχχχ Ελλαδίτσα μας....!
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό oforas100 » Παρ Ιούλ 11, 2008 12:35 pm

Yiannis έγραψε:
,λύσεις δε φαίνεται να υπάρχουν από την Α1. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κάποια χρόνια να ξεπεταχτούν ταλέντα από τις μικρότερες Εθνικές.

Υιanni εαν γινει και αυτο
Άβαταρ μέλους
oforas100

Δημοσίευσηαπό Athina07 » Παρ Ιούλ 11, 2008 3:59 pm

Μέχρι τώρα περνούσε απαρατήρητο χάρις στο μοναδικό ταλέντο του πιο ολοκληρωμένου Έλληνα πόλίστα των τελευταίων 20 ετών: τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου. Δυστυχώς, αυτός ο παίκτης δεν αγωνίζεται πλέον στην Εθνική και ο διάδοχος (Μυλωνάκης) δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο. Ίσως δεν φτάσει εκεί ποτέ, αφού είναι τελείως διαφορετικοί παίκτες. Άλλες λύσεις δε φαίνεται να υπάρχουν από την Α1. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κάποια χρόνια να ξεπεταχτούν ταλέντα από τις μικρότερες Εθνικές.

Μάλλον διάβασε το σχόλιο σου ο Μυλωνάκης και είπε να απαντήσει σήμερα.... :oops:[/quote]
Athina07

Δημοσίευσηαπό nemesis » Παρ Ιούλ 11, 2008 6:26 pm

Καμια σχεση :!:
nemesis

Δημοσίευσηαπό Yiannis » Παρ Ιούλ 11, 2008 7:22 pm

Athina07 έγραψε:
Μάλλον διάβασε το σχόλιο σου ο Μυλωνάκης και είπε να απαντήσει σήμερα.... :oops:

Προς Θεού παιδιά, δεν απαξιώνω τον Μυλωνάκη! Ίσα ίσα που είναι ένας παίκτης που εκτιμώ ιδιαίτερα. Αλλά στο συγκεκριμένο αγωνιστικό ζήτημα (του παικτη παραπάνω) δε συγκρίνεται με τον Χατζηθεοδώρου.
Yiannis

Δημοσίευσηαπό Athina07 » Παρ Ιούλ 11, 2008 7:50 pm

Ναι, εννοείται...κανείς δεν συγκρίνεται με τον Χατζηθεοδώρου...
πλάκα έκανα...απλά μου έκαναν εντύπωση τα 4 γκολ... :wink:
Athina07

Δημοσίευσηαπό eva5 » Παρ Ιούλ 11, 2008 11:40 pm

Το σενάριο που λέγαμε, του βάθρου με τους 3 Γιούγκους όλο και πλησιάζει... Αρκεί οι Κροάτες να κερδίσουν τους Ούγγρους στο μικρό τελικό.
The Magnificent Seven
eva5

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Ιούλ 12, 2008 1:20 am

Εγώ παιδιά, έγραψα χθες-προχθές ότι αυτή η φουρνιά μας άξιζε παραπάνω από μερικές τετράδες και ένα μετάλλιο και επίσης, στο προολυμπιακό τους τα έχωσα θεωρώντας ότι πάνε με τη λογική της ελάχιστης προσπάθειας, δηλαδή για πολύ λιγότερα πράγματα από αυτά που έχουν δείξει ότι μπορούν.

Ε, λοιπόν, αφού είδα live το σημερινό ημιτελικό Σερβίας-Ουγγαρίας, πλέον είμαι ήρεμος : για πρώτη φορά είδα τόσο ξεκάθαρα τι είναι πραγματικά η κορυφή. Στην πράξη, όχι στα λόγια. Όποιος δεν είδε το ματς live θεωρώ ότι έχασε. Έχασε μια μεγάλη παράσταση από δύο πραγματικά κορυφαίες ομάδες, από κάμποσους πραγματικά κορυφαίους παίκτες.

Βέβαια, το σημερινό ματς ίσως είναι το καλύτερο που έχω δει ποτέ μου, οπότε εξ ορισμού δε μιλάμε για τη μέση Ουγγαρία και τη μέση Σερβία. Όμως το επίπεδο που παρουσίασαν καθώς και η ψυχολογία τους είναι το κάτι άλλο.

Δεν είναι ντροπή να πούμε ότι δικοί μας παίκτες δεν ανήκουν σ'αυτό το επίπεδο και, ακόμα και αν κάποτε είχαν τις προοπτικές να το πετύχουν, εντούτοις ποτέ δεν επέδειξαν την ψυχολογία αυτή. Οσάκις χάσαμε μεγάλο ματς στο γκολ ήταν ματς που "ίσως θα μπορούσαμε" και "αν είχε γίνει αυτό ή το άλλο" κλπ. Λόγια δηλαδή. Μοναδική ίσως εξαίρεση ο ημιτελικός του 2003, με την αποβολή του Θωμάκου.

Πλέον σε ένα μήνα που θα κλείσει και τυπικά ο κύκλος της συγκεκριμένης εθνικής μας, αν δεν έχουμε πάρει μετάλλιο, δε θα στενοχωρεθώ ότι τα παιδιά έκλεισαν με κάτι λιγότερο από αυτό που άξιζαν. Θα έχουν την αναγνώρισή μου για όσα πέτυχαν και προσέφεραν. Απλώς, θεωρώ ότι πλέον γνωρίζω. Κι αν κάποιοι από σας το βλέπατε νωρίτερα, ζητώ και συγγνώμη που σας ζάλισα.
Άβαταρ μέλους
vs

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διεθνής Υδατοσφαίριση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες