ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ "ΑΛΛΕΣ" ΦΗΜΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2008

Ανοικτή συζήτηση για τις μετακινήσεις αθλητών - προπονητών και άλλα μεταγραφικά θέματα στον ελληνικό και διεθνές χώρο της υδατοσφαίρισης

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό peponoflouda » Παρ Ιούλ 18, 2008 3:07 am

moxito έγραψε:ΣTHN ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ Ο ΝΟΠ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ 23ΧΡΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑ. ΦΙΛΕ ΝΟ7 Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ? ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ (ΒΟΛΟΣ) ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΖΕ!!!!!!!!!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΟ7

Ο ΝΟΠ υπεγραψε οντως τον αριστεροχειρα της βουλιαγμενης?
peponoflouda

Δημοσίευσηαπό No 7 » Παρ Ιούλ 18, 2008 8:43 am

peponoflouda έγραψε:
moxito έγραψε:ΣTHN ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ Ο ΝΟΠ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ 23ΧΡΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑ. ΦΙΛΕ ΝΟ7 Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ? ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ (ΒΟΛΟΣ) ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΖΕ!!!!!!!!!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΟ7

Ο ΝΟΠ υπεγραψε οντως τον αριστεροχειρα της βουλιαγμενης?

Όντως με ενδιαφέρουν πολύ τα τσίπουρα και οι μεζέδες και ίσως είναι το πρώτο topic σου mohito που ανταποκρίνεται στην αλήθεια...!
Άντε καλή αρχή !!!
Όσο για την εφημερίδα κανένας ακόμα αριστερόχειρας δεν έχει υπογράψει στον ΝΟΠ.
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό vs » Παρ Ιούλ 18, 2008 9:18 am

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Βουλιαγμένης, ο Αναστασιάδης υπέγραψε για 2+1 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό moxito » Παρ Ιούλ 18, 2008 11:01 am

ΜΠΛΑΝΗΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ 98% ΣΤΗ ΝΕΠ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ.
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό oforas100 » Παρ Ιούλ 18, 2008 11:12 am

rossepolo έγραψε:τον μικρο μπατακη???αν ησουν προπονητησ και ενω κανεισ δν χανει προπονηση εκτοσ απο τον μπατακη που θα ερθει 1 φορα την εβδομαδα και αν τι θα εκανεσ?????

θα τον εστελνα εθνικη να κανει προπονηση :!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
oforas100

Δημοσίευσηαπό radioarvila » Παρ Ιούλ 18, 2008 5:59 pm

quiz : ποιός προπονητής ομάδας Α1 παίρνει παίκτες που του έχουν κάνει το τραπέζι???? πέρυσι ή παλιότερα σε άλλη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
radioarvila

Δημοσίευσηαπό geotria » Παρ Ιούλ 18, 2008 10:16 pm

radioarvila έγραψε:quiz : ποιός προπονητής ομάδας Α1 παίρνει παίκτες που του έχουν κάνει το τραπέζι???? πέρυσι ή παλιότερα σε άλλη ομάδα.

Μήπως πήγε φέτος σε ομάδα από νησί...??? :D :D
geotria

Δημοσίευσηαπό waterpolofree » Παρ Ιούλ 18, 2008 11:09 pm

απο επαρχία είναι?
waterpolofree

Δημοσίευσηαπό radioarvila » Παρ Ιούλ 18, 2008 11:11 pm

Οχι δεν είναι αυτός το έχουν και άλλοι συνήθεια?
επόμενη προσπάθεια?
Άβαταρ μέλους
radioarvila

Δημοσίευσηαπό takis » Παρ Ιούλ 18, 2008 11:12 pm

ο στηβ μακμάναμαν
takis

Δημοσίευσηαπό PEREZ » Σάβ Ιούλ 19, 2008 8:53 am

takis έγραψε:
CARLOS έγραψε:Λοράντος στην Βουλιαγμένη

υποδομες;

Ποιός φεύγει τότε
PEREZ

Δημοσίευσηαπό PEREZ » Σάβ Ιούλ 19, 2008 9:01 am

vs έγραψε:Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Βουλιαγμένης, ο Αναστασιάδης υπέγραψε για 2+1 χρόνια.

δεν την πολυ καταλαβα αυτη τη μεταγραφη αλλα δεν μου πεφτει λογος αλλος πληρωνει
PEREZ

Δημοσίευσηαπό arkouda » Σάβ Ιούλ 19, 2008 12:18 pm

PEREZ έγραψε:
takis έγραψε:
CARLOS έγραψε:Λοράντος στην Βουλιαγμένη

υποδομες;

Ποιός φεύγει τότε

Μάλλον κανείς. Κατά πάσα πιθανότητα βοηθός προπονητή και οι άλλοι προπονητές συνεχίζουν στις υποδομές ως έχουν.
arkouda

Δημοσίευσηαπό arkouda » Σάβ Ιούλ 19, 2008 12:19 pm

PEREZ έγραψε:
vs έγραψε:Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Βουλιαγμένης, ο Αναστασιάδης υπέγραψε για 2+1 χρόνια.

δεν την πολυ καταλαβα αυτη τη μεταγραφη αλλα δεν μου πεφτει λογος αλλος πληρωνει

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες PEREZ?
arkouda

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Ιούλ 19, 2008 12:50 pm

Ναι, αυτό θα ρωτούσα κι εγώ ... PEREZ :D
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό PEREZ » Σάβ Ιούλ 19, 2008 3:33 pm

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο ΝΟΒ έχασε τον Φρανίσεβιτς ο οποίος από τη δεξιά πλευρά βόηθησε πολύ 40 γκολ (29 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στα τελικά, εκεί που καίει, η μπάλα 11), λογικά πάρθηκε ο παίκτης για να αναπληρώσει την αποχώρησή του, όμως ο Ζάχος παίζει αριστερά όπου εκεί μπορούν να παίξουν-παίζουν οι, Αγγελίδης, Νιόνιος, Ευάγγελος ο άλλος Ζάχος και αν συμφωνήσει και αμυντικός τότε υπάρχουν και άλλοι για εκεί, άρα από τους προαναφερθέντες κάποιος θα πάει δεξιά, σενάριο που δεν μου κολλάει, γι αυτό έγραψα ότι δεν την κατάλαβα τη μεταγραφή.
PEREZ

Δημοσίευσηαπό arkouda » Σάβ Ιούλ 19, 2008 9:32 pm

PEREZ έγραψε:Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο ΝΟΒ έχασε τον Φρανίσεβιτς ο οποίος από τη δεξιά πλευρά βόηθησε πολύ 40 γκολ (29 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στα τελικά, εκεί που καίει, η μπάλα 11), λογικά πάρθηκε ο παίκτης για να αναπληρώσει την αποχώρησή του, όμως ο Ζάχος παίζει αριστερά όπου εκεί μπορούν να παίξουν-παίζουν οι, Αγγελίδης, Νιόνιος, Ευάγγελος ο άλλος Ζάχος και αν συμφωνήσει και αμυντικός τότε υπάρχουν και άλλοι για εκεί, άρα από τους προαναφερθέντες κάποιος θα πάει δεξιά, σενάριο που δεν μου κολλάει, γι αυτό έγραψα ότι δεν την κατάλαβα τη μεταγραφή.

Μήπως ο Γιαννουρής δεν έχει στο πλάνο του ορισμένους από αυτούς που παίζουν αριστερά??? Μήπως θέλει να κάνει μεταγραφές από δεξιά ???

Ωραία και καλά τα 40 γκολ. Μήπως όμως στην άμυνα έμπαζε ???

Ο Αγγελίδης παίζει από δεξιά.
arkouda

Δημοσίευσηαπό arkouda » Σάβ Ιούλ 19, 2008 9:33 pm

PEREZ έγραψε:Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο ΝΟΒ έχασε τον Φρανίσεβιτς ο οποίος από τη δεξιά πλευρά βόηθησε πολύ 40 γκολ (29 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στα τελικά, εκεί που καίει, η μπάλα 11), λογικά πάρθηκε ο παίκτης για να αναπληρώσει την αποχώρησή του, όμως ο Ζάχος παίζει αριστερά όπου εκεί μπορούν να παίξουν-παίζουν οι, Αγγελίδης, Νιόνιος, Ευάγγελος ο άλλος Ζάχος και αν συμφωνήσει και αμυντικός τότε υπάρχουν και άλλοι για εκεί, άρα από τους προαναφερθέντες κάποιος θα πάει δεξιά, σενάριο που δεν μου κολλάει, γι αυτό έγραψα ότι δεν την κατάλαβα τη μεταγραφή.

Μήπως ο Γιαννουρής δεν έχει στο πλάνο του ορισμένους από αυτούς που παίζουν αριστερά??? Μήπως θέλει να κάνει μεταγραφές από δεξιά ???

Ωραία και καλά τα 40 γκολ. Μήπως όμως στην άμυνα έμπαζε ???

Ο Αγγελίδης παίζει από δεξιά.
arkouda

Δημοσίευσηαπό eva5 » Σάβ Ιούλ 19, 2008 10:08 pm

Για δεξιά ετοιμάζει έκπληξη από τα παλιά...
The Magnificent Seven
eva5

Δημοσίευσηαπό arkouda » Σάβ Ιούλ 19, 2008 11:03 pm

eva5 έγραψε:

Για δεξιά ετοιμάζει έκπληξη από τα παλιά...

Τι εννοείς??? Ηλικιακά μεγάλος ή μικρός???
arkouda

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μεταγραφικά Νέα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες