Συντονιστής: Lambros10
moxito έγραψε:ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΠ. ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΑΘΥΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΠ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ.
moxito έγραψε:ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΠ. ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΑΘΥΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
doom έγραψε:Παιδια ειστε σιγουροι οτι μπορειτε να παρετε και τους 2 με τον ιδιο τροπο?
Υπενθυμιζω οτι ο νομος μιλαει για δυνατοτητα μονο μιας μεταγραφης απο την κατηγορια της συμπληρωσης 10ετιας.
Την ειχε πατησει ετσι και ο Παναθηναικος πριν απο 9-10 χρονια, οταν πηγε να παρει απο τον Ολυμπιακο τον Λουδη και τον Βλαχο με τον ιδιο τροπο. Τελικα διαλεξε το ν Λουδη, και τον Βλαχο τον εστειλε στον ΠΑΟΚ για εναν χρονο.
moxito έγραψε:NO 7 ΦΑΒΑΣΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ?
No 7 έγραψε:moxito έγραψε:NO 7 ΦΑΒΑΣΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ?
Ο Ν.Ο.Π δεν είναι επάγγελμα για μένα...
Έχω δουλειά και κλείνω φέτος εκεί 15 χρόνια !!!
...κι όχι στην δουλειά του μπαμπά και της μαμάς,αλλά σε μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές...
...κάτι λέει κι αυτό...!
vaziliz έγραψε:No 7 έγραψε:moxito έγραψε:NO 7 ΦΑΒΑΣΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ?
Ο Ν.Ο.Π δεν είναι επάγγελμα για μένα...
Έχω δουλειά και κλείνω φέτος εκεί 15 χρόνια !!!
...κι όχι στην δουλειά του μπαμπά και της μαμάς,αλλά σε μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές...
...κάτι λέει κι αυτό...!
Ρε No 7 ...στην Λουξ δουλεύεις ????
ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ
I'm just humoring mate .... !!!!!!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες