από Lambros10 » Δευτ Νοέμ 10, 2008 4:11 pm
Ο Σάντρο Καμπάνια επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ιταλικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για τη θέση του προπονητή της Εθνικής ομάδας, καθώς όπως φαίνεται ότι ο νυν τεχνικός, Πάολο Μαλάρα δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.
Ο Καμπάνια ήταν στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής της πατρίδας του πριν από πέντε χρόνια, ωστόσο όπως δήλωσε και ο ίδιος θα μιλήσει πρώτα με τους υπεύθυνους της Ελληνικής Ομοσπονδίας, πριν πάρει κάποια απόφαση. Συγκεκριμένα ο σικελός τεχνικός υπογράμμισε: " Πράγματι είχα μια πρώτη συζήτηση με τους ανθρώπους της ιταλικής ομοσπονδίας. Με αυτά που μου είπαν έδειξαν ότι με θέλουν, αλλά εάν δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Πάολο Μαλάρα δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία διαπραγματεύσεων. Δεν είναι ευχάριστο για μένα αυτό".
Σε περίπτωση που η Ιταλική Ομοσπονδία καταθέσει πρόταση στον τεχνικό της Εθνικής Ελλάδος στο προσεχές μέλλον, ο Καμπάνια παραδέχτηκε ότι θα έχει να πάρει μια δύσκολη απόφαση.
"Δεν μπορώ να ξέρω αυτή τη στιγμή τι θα κάνω, είμαι πολύ μπερδεμένος. Θα είναι μια δύσκολη απόφαση, γιατί από τη μια είναι η επιστροφή στο σπίτι μου, στην πατρίδα μου, αλλά από την άλλη η Ελλάδα είναι στην καρδιά μου και δεν θα ήθελα να φύγω. Εγώ είπα στους ανθρώπους της ιταλικής ομοσπονδίας ότι θα ήθελα πρώτα να μιλήσω και με την ελληνική ομοσπονδία, γιατί η εθνική ομάδα της Ελλάδας παραμένει πρώτη προτεραιότητα. Με τον Δημήτρη Διαθεσόπουλο συζητήσαμε πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά μου είπε ότι για το θέμα των ομοσπονδιακών θα αποφασίσουν τον Ιανουάριο. Από την άλλη, όμως, είμαι και επαγγελματίας και εάν μου γίνει επίσημη πρόταση από την Ιταλία θα αποφασίσω εκείνη τη στιγμή".