N.O Αργοστολίου 2008

Νέα, αποτελέσματα και ανοικτή συζήτηση για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β' Εθνικής κατηγορίας (πρώην Β΄και Γ' κατηγορία μετά την συγχώνευση 2013).

Συντονιστής: Lambros10

N.O Αργοστολίου 2008

Δημοσίευσηαπό statler » Τρί Σεπ 16, 2008 8:35 pm

Λοιπόν περιμένω από τον παράγοντα, μεσα στη βδομάδα, να μας γράψει τα ονόματα που έχει κλείσει ο όμιλος.
Από τη περσινή ομάδα, εκτός των πιτσιρικάδων, ζήτημα να έμειναν 2 άτομα. Και για να μη του κλέψω τη δόξα, ρίξτα στο τραπέζι εσύ paragonta... :)
Άβαταρ μέλους
statler
 
Δημοσιεύσεις: 558
Εγγραφή: Τετ Ιουν 13, 2007 2:15 pm

Δημοσίευσηαπό defender » Τετ Σεπ 17, 2008 10:21 am

προπονητής ποιός πήγε τελικά?
defender
 
Δημοσιεύσεις: 253
Εγγραφή: Τρί Ιαν 02, 2007 12:15 pm

Δημοσίευσηαπό statler » Τετ Σεπ 17, 2008 11:22 am

θα τα αφήσω όλα στον παράγοντα. Αν δε τα γράψει μέσα στη βδομάδα, θα τα γράψω εγώ από την άλλη. Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι φέτος η ομάδα θα κάνει προπονήσεις στην Αθήνα - και αυτή... :)
Άβαταρ μέλους
statler
 
Δημοσιεύσεις: 558
Εγγραφή: Τετ Ιουν 13, 2007 2:15 pm

Δημοσίευσηαπό doom » Τετ Σεπ 17, 2008 2:57 pm

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση: Στο Αργοστολι ξερω οτι λειτουργει 50αρι κολυμβητηριο Χειμωνα - Καλοκαιρι, ετσι δεν ειναι?
Αν ισχυει αυτο, ειναι τραγικο να Αθηναικοποιηθει ακομα μια ομαδα της περιφερειας, και να μην γινει μια προσπαθεια προκειμενου να εκμεταλλευτει την πισινα η ομαδα, δημιουργωντας υποδομες και ξεκινωντας απο χαμηλα.
Περιμενω απαντηση στο ερωτημα μου, γιατι θα ηθελα να τοποθετηθω επι του θεματος.
doom
 
Δημοσιεύσεις: 1008
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 29, 2007 1:56 pm

Δημοσίευσηαπό BIGMAN » Τετ Σεπ 17, 2008 3:25 pm

Φιλε doom ξερεις πολυ καλα οτι τα περισοτερα σωματεια βιαζοντε και θελουν να ανεβουν κατηγοριες γρηγορα καταφευγουν λοιπον σε μισθοφορους για να μπορεσουν να ανταπεξελθουν αγωνιστικα. Τετοιους λοιπον μονο στην Αθηνα μπορουν να βρουν ετσι λοιπον μαραζωνει ενα ωραιο κολυμβητηριο και οι υποδομες που πιθανον να υπαρχουν δεν εχουν κανενα σχεδον ζωντανο προτυπο. Τοδε αποτελεσμα ολων αυτων το ξερουμε ολοι πολυ καλα.
BIGMAN
 
Δημοσιεύσεις: 191
Εγγραφή: Πέμ Αύγ 16, 2007 9:49 am

Δημοσίευσηαπό statler » Τετ Σεπ 17, 2008 4:24 pm

Είναι λίγο περίπλοκο το θέμα...

Έπαιζα στο Αργοστόλι 4 χρόνια και επειδή είναι και η καταγωγή μου από εκεί, ενδιαφέρθηκα λίγο παραπάνω. Και ακόμα ενδιαφέρομαι και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ. Τελοσπάντων, θα σου γράψω οτι ξέρω για το ΝΟΑ και βγάλε οτι συμπέρασμα θέλεις.

Πήγα στην ομάδα στη πρώτη της χρονιά στη Γ' κατηγορία. Τη προηγούμενη χρονιά με προπονητή τον Μπιτσάκο είχε 4-5 παίχτες πατρινούς +30 ηλικιακά και οι υπόλοιποι ήταν κεφαλλονίτες, είτε μόνιμοι είτε όχι. Την επόμενη χρόνια λοιπόν, όταν ξεκίνησα προπονήσεις έμαθα οτι πολλοί κεφαλλονίτες έιχαν κόψει τη προπόνηση γιατί δε τους άρεσε οι πατρινοί να παίζουν περισσότερο από αυτούς. Έτσι η ομάδα γέμισε με περισσότερους πατρινούς και 2 αθηναίους. Υπήρχαν 4-5 κεφαλλονίτες (πιτσιρίκια τα περισσότερα) οι οποίοι μοιραζόντουσαν τη 12,13η θέση. Αυτό το πράγμα πιθανότατα βόλεψε και τη διοίκηση της ομάδας και δεν έκανε καμια ιδιαίτερη προσπάθεια να μαζέψει κόσμο. Τα παιδιά εκεί όσο κάναν προπόνηση, ήταν είτε με το κολυμβητικό, είτε μόνοι τους. Η υπόλοιπη ομάδα συναντιόταν 1-2 μήνες πριν το πρωτάθλημα, σαββατοκύριακα στη Πάτρα και έπαιζε φιλικά. Αυτό το σκηνικό υπήρχε κάθε χρόνο, με αλλαγές στο δυναμικό βέβαια. Μπιτσάκος πάντα προπονητής (εκτός μιας χρονιάς, Σακαλής). Πέρσι η ομάδα αποτελούταν μόνο από πατρινούς και κάναν κάποιες προπονήσεις παραπάνω. Η αποτυχία όμως στο πρωτάθλημα (μόνο μία νίκη) διέλυσε την ομάδα και ο έφορος που ανέλαβε πέρσι την ομάδα άλλαξε τη συνταγή και από πατρινή σε αθηναϊκή... :)

Αυτή είναι η ιστορία. Τώρα όσο αναφορά το κολυμβητήριο, όντως είναι από τα πιο ωραία στην Ελλάδα. Δεν είναι υπερβολή. 50άρα, ανοιχτή, δίπλα στη θάλασσα... οτι πρέπει για καλοκαιρινή προετοιμασία.

Όσο αφορά το θέμα υποδομών τώρα. Σε αυτά τα 6-7 χρόνια που παίζει η ομάδα στη Γ' και τη παρακολουθώ, μια φορά έγινε προσπάθεια να μεγαλώσει αριθμητικά. Προσπάθησαν να πάρουν κάποια παιδιά από το κολυμβητικό. Δυστηχώς υπάρχει 'πόλεμος' από την προπονήτρια του κολυμβητικού και δε παραχωρεί ούτε έναν αθλητή. Να φανταστείς δυο παιδάκια που τόλμησαν να πάνε να κάνουν μια μέρα προπόνηση με την ομάδα πόλο, πήρε τηλέφωνο τους γονείς τους και του έλεγε απίστευτα πράγματα. Πόσο επικίνδυνο είναι το πόλο, μαθαίνουν στη βια τα παιδιά κτλ κτλ. Τα περίεργα της 'περιφέρειας'.

Το σκεπτικό του τωρινού έφορου της ομάδας είναι το εξής. Σπρώχνουμε κάποια χρήματα, πέρνουμε αξιόλογους παίχτες που θα ανεβάσουν την ομάδα κατηγορία/ιες, διαφημίζεται το τμήμα και έρχονται τα παιδάκια στη πισίνα.

Είναι δύσκολα τα πράγματα να φτιάξεις υποδομές εκτός Αθηνας, Πάτρας, Θεσ/κης και 3-4 μεγαλουπόλεων ακόμα. Περίεργες νοοτροπίες, λίγος κόσμος και καθόλου κίνητρα (μάλλον λάθος κίνητρα). Εδώ άλλα και άλλα νησιά το παλεύουν, που είναι και πιο κοντα σε αστικά κέντρα και δε μπορούν.
Άβαταρ μέλους
statler
 
Δημοσιεύσεις: 558
Εγγραφή: Τετ Ιουν 13, 2007 2:15 pm

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Σεπ 17, 2008 7:37 pm

(1) τι περιμένεις να πει η προπονήτρια της κολύμβησης ; "Πάρτε τους όλους" ; Ακόμα και αν έβλεπε τι πραγματικά είναι το πόλο πάλι θα αντιδρούσε και είναι λογικό.

(2) γιατί χρειάζεται άδεια από την προπονήτρια αν ένας αθλητής θέλει να αφήσει το κολύμπι για το πόλο ;

(3) τι κέρδισε η ομάδα τόσα χρόνια που εμπιστεύθηκε όλους τους μισθοφόρους ; Τίποτα : ακόμα Γ' Εθνική παίζει.

(4) ίσα-ίσα έχασε και κάποια χρήματα, που αν τα διέθετε για υποδομές ίσως να είχε κάνει και θαύματα.

(5) σοβαρή ομάδα χωρίς προπονητή που να μένει εκεί ξεχάστε την. Προσωπική άποψη : δώστε εκεί τα χρήματα αντί για τους μισθοφόρους.

(6) με ντόπια παιδιά θα βρεθούν πιο εύκολα και χορηγίες. Χωρίς το ντόπιο στοιχείο στην ομάδα, τι να χορηγήσει ο άλλος ; Είναι σαν και αυτό που λέμε στο μπάσκετ : με 2 ξένους και 7 κοινοτικούς τι να έρθει να δει ο άλλος στο γήπεδο ;

(7) η Κεφαλλονιά είναι φιλέτο για καλοκαιρινά τουρνουά και σεμινάρια. Αλλά να υπάρχει σύλλογος από πίσω που να δουλεύει 12 μήνες.

(8) γενικό : για να ικανοποιηθεί η ματαιοδοξία κάποιων ανθρώπων κάποιες ομάδες ανεβαίνουν κατηγορίες σαν τραίνα. Και καταλήγουν (καλή ώρα σαν τη Σύρο) να διαθέτουν ομάδα με το όνομά τους στην Α2 και τίποτα άλλο δε συνδέει αυτή την ομάδα με τον υπόλοιπο σύλλογο και τον τόπο προέλευσης. Αυτό θέλει η επαρχία ; Σεμινάρια και τουρνουά το καλοκαίρι για να κάνουμε τη μόστρα μας και να ψάχνουμε κολυμβητήριο στην Αθήνα το χειμώνα ;

Διορθώσεις δεκτές, για όποιον ενδεχομένως έχει τη διάθεση.
Άβαταρ μέλους
vs
 
Δημοσιεύσεις: 3397
Εγγραφή: Σάβ Σεπ 22, 2007 1:46 pm

Δημοσίευσηαπό statler » Τετ Σεπ 17, 2008 10:00 pm

Είναι η τρίτη φορά που γράφω το ίδιο κείμενο και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Ξεχνάω να κάνω copy paste, μου βγάζει mistake και αντε παλι από την αρχή :twisted:

*1. Η κίνηση δεν ήταν παιδομάζωμα. Πλησιάσαν κάποια παιδιά τα οποία φαινόντουσαν οτι δεν έιχαν μέλλον στο κολύμπι και αυτά που είχαν καλύτερα σωματικά προσόντα για πόλο.

*2. Άδεια δε χρειάστηκε από την προπονήτρια. Αυτή όμως με το τρόπο της (ενημερώνοντας/φοβίζοντας γονείς) έπισε τους γονείς και αυτοί με τη σειρά τους τα παιδιά τους να ξεχάσουν το πόλο.

*3,4. Μισθοφόροι δεν υπήρξαν ποτέ στο ΝΟΑ. Όσοι παίξαν εκεί το έκανα για το κέφι τους. Δε τους ένοιαζε να βγάλουν χρήματα. Μέτρησαν οι γνωριμίες του Δημήτρη (Μπιτσάκος), οι γνωριμίες παιχτών και το καλό κλίμα στην ομάδα που ήταν διαφήμιση. Εντάξει, ίσως 1-2 φιλοξενήθηκαν κανα 3ήμερο. Κέρδος: άνοδος από Δ' σε Γ', παρουσία της ομάδας σχεδόν κάθε χρονιά στη τελική φάση.

Για τα άλλα δε χρειάζεται κάποια απάντηση. Αυτό που έχω μόνο να σχολιάσω είναι οτι με σπασμοδικές κινήσεις δε γίνεται τίποτα. Θέλει κάτι πιο οργανωμένο.
Άβαταρ μέλους
statler
 
Δημοσιεύσεις: 558
Εγγραφή: Τετ Ιουν 13, 2007 2:15 pm

Δημοσίευσηαπό paragontas » Παρ Σεπ 19, 2008 11:30 am

Πιστεύω μέχρι την Τρίτη να σας έχω δώσει όλη την ομάδα. Υπάρχουν ακόμη διαπραγματεύσεις με νέους παίχτες που θα συμπληρώσουν τους υπάρχων.
Ο κόσμος της Κεφαλονιάς θέλει να βλέπει αγώνες σε κάθε ομαδικό άθλημα μέσα στην έδρα του. έτσι μαθαίνουν, αγαπάνε το άθλημα και στο τέλος στέλνουν τα παιδιά τους να μάθουν και αυτά water polo. Έτσι ακριβώς έγινε και με την τοπική ομάδα του μπάασκετ. Ανέβηκε Γ΄εθνική και παίζει μέσα έξω αγώνες. Ο κόσμος βλέπει, τα παιδιά, μαζεύονται και χτίζονται οι υποδομές και οι χορηγοί σκάνε τα φράγκα.
Και τώρα κάτι άλλο. Γιατί η ΚΟΕ δε κάνει όλα τα Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών όλων των Κατηγοριών ολοχρονικά ή για 6 μήνες; Παιχνίδια μέσα - έξω και να φανεί τελικά ποια είναι η καλύτερη ομάδα, με μεγαλύτερη διάρκεια, την καλύτερη οργάνωση;
Για να το σκεφτούμαι λίγο. Δε θα υπήρχε καλύτερη διαφήμιση για το άθλημα Πανελλαδικά?
Οι χορηγοί δε θα έδιναν πιο εύκολα τα λεφτά τους? Δε φταίει το Αργοστόλι ή το κάθε Αργοστόλι που παίρνει μεταγραφές για να παίξει Γ΄ή Δ΄. αφού δεν έχει από τις υποδομές του τα άτομα έστω να κρατηθεί στην κατηγορία,ακόμη.
Η περιφέρεια αυτό ζητάει. Μέσα έξω αγώνες για ανάπτυξη του αθλήματος.
Ας το κάνουν πειραματικά για μια σεζόν.
paragontas
 
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Δευτ Ιουν 30, 2008 11:46 am

Δημοσίευσηαπό KASHMIR » Παρ Σεπ 19, 2008 11:42 am

paragontas έγραψε:Πιστεύω μέχρι την Τρίτη να σας έχω δώσει όλη την ομάδα. Υπάρχουν ακόμη διαπραγματεύσεις με νέους παίχτες που θα συμπληρώσουν τους υπάρχων.
Ο κόσμος της Κεφαλονιάς θέλει να βλέπει αγώνες σε κάθε ομαδικό άθλημα μέσα στην έδρα του. έτσι μαθαίνουν, αγαπάνε το άθλημα και στο τέλος στέλνουν τα παιδιά τους να μάθουν και αυτά water polo. Έτσι ακριβώς έγινε και με την τοπική ομάδα του μπάασκετ. Ανέβηκε Γ΄εθνική και παίζει μέσα έξω αγώνες. Ο κόσμος βλέπει, τα παιδιά, μαζεύονται και χτίζονται οι υποδομές και οι χορηγοί σκάνε τα φράγκα.
Και τώρα κάτι άλλο. Γιατί η ΚΟΕ δε κάνει όλα τα Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών όλων των Κατηγοριών ολοχρονικά ή για 6 μήνες; Παιχνίδια μέσα - έξω και να φανεί τελικά ποια είναι η καλύτερη ομάδα, με μεγαλύτερη διάρκεια, την καλύτερη οργάνωση;
Για να το σκεφτούμαι λίγο. Δε θα υπήρχε καλύτερη διαφήμιση για το άθλημα Πανελλαδικά?
Οι χορηγοί δε θα έδιναν πιο εύκολα τα λεφτά τους? Δε φταίει το Αργοστόλι ή το κάθε Αργοστόλι που παίρνει μεταγραφές για να παίξει Γ΄ή Δ΄. αφού δεν έχει από τις υποδομές του τα άτομα έστω να κρατηθεί στην κατηγορία,ακόμη.
Η περιφέρεια αυτό ζητάει. Μέσα έξω αγώνες για ανάπτυξη του αθλήματος.
Ας το κάνουν πειραματικά για μια σεζόν.

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ , ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , ΕΜΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ , ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΙ , ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ?
KASHMIR
 
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 10, 2008 3:41 pm

Δημοσίευσηαπό vs » Παρ Σεπ 19, 2008 12:02 pm

Υποθέτω ότι ως στελέχη επαρχιακών ομάδων θα το ξέρετε καλύτερα από μένα αλλά στην ΚΟΕ το ταμείον είναι μείον. Και θα γίνει ακόμα πιο μείον λίαν συντόμως. Οπότε πώς να χρηματοδοτηθούν οι μετακινήσεις ;

Αν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο θα ήταν καλό για τους νέους παίκτες ΚΑΙ γιατί θα έπαιζαν αυτοί κυρίως στις μικρές κατηγορίες, αντί για ομάδες βετεράνων.
Άβαταρ μέλους
vs
 
Δημοσιεύσεις: 3397
Εγγραφή: Σάβ Σεπ 22, 2007 1:46 pm

Δημοσίευσηαπό paragontas » Παρ Σεπ 19, 2008 12:57 pm

Αν γινόταν ξεχωριστή ομοσπονδία το WATER POLO. Το καγιάκ και η κωπηκασία ήταν μία ομοσπονδία και πήγαιναν για πάτο. μώλις χωρίσυηκαν να οι χορηγίες και η άνοδος. να δείτε τη καλύπτει για κάθε αποστολή η κάθε ομοσπονδία. θα τρελλαθείτε
paragontas
 
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Δευτ Ιουν 30, 2008 11:46 am

Δημοσίευσηαπό doom » Παρ Σεπ 19, 2008 4:18 pm

Η δικη μου φιλοσοφια ειναι τελειως διαφορετικη.
Πρεπει πια να σταματησουμε να ασχολουμαστε με το αν θα μαζεψουμε παιδακια απο την κολυμβηση, τα οποια δεν κανουν για εκει.
Η μαγκια ειναι να δημιουργησεις δικο σου τμημα απο το μηδεν και να μαθεις εσυ τα παιδια να κολυμπουν και συγχρονως να παιζουν πολο.
Το πρωτο μελημα ολων των ομαδων που διαθετουν κολυμβητηριο ολο το χρονο, και μαλιστα 50αρι, ειναι η οργανωση. Αμεσως μετα ερχεται ο προπονητης, ο οποιος εκτος απο καλος θα πρεπει να ειναι και μονιμος στην πολη. Σιγουρα θα κοστισει πολλα, αλλα μονο ετσι θα ξεκινησει κατι δημιουργικο το οποιο θα αποδωσει καποια στιγμη και θα το χαιρεται ολος ο κοσμος της περιοχης.
Οσον αφορα τα παιχνιδια που θα πρεπει να γινονται στην πολη, αυτο ειναι κατι που λιγο πολυ λυνεται με την διοργανωση τουρνουα, η ακομα και με την δημιουργια μιας τοπικης λιγκας, ανεξαρτητα απο την ΚΟΕ, στην οποια θα μπορουν να συμμετεχουν οι ομαδες της περιοχης, αγωνιζομενες ολο τον χρονο. Ας πουμε, οσον αφορα την Κεφαλλονια, θα μπορουσαν οι 4 ομαδες της Πατρας με την Πρεβεζα, το Αργοστολι, τα Γιαννενα, τον Ναυσιθοο και ολες τις υπολοιπες ομαδες (αν υπαρχουν) των χαμηλοτερων κατηγοριων που εδρευουν στην γενικοτερη περιοχη, να δημιουργησουν ενα μινι πρωταθλημα που θα μπορουσε να ονομαστει απο καποιον σπονσορα, ο οποιος θα διαφημιζεται επι ενα εξαμηνο που θα διαρκεσει μια τετοια προσπαθεια, και θα μπορουσε να αναλαβει τα εξοδα αυτης της προσπαθειας.
Ακουγεται δυσκολο, το καταλαβαινω, αλλα μονο ετσι θα μπορεσουν οι ομαδες της περιφερειας που δεν παιζουν στην Α1 και Α2 να συντηρηθουν ολο τον χρονο, αλλα και να αναπτυχθουν με τετοιο τροπο που καποια στιγμη θα μπορεσουν να αναρριχηθουν ψηλοτερα στο αθλημα.
Οσον αφορα την ξεχωριστη ομοσπονδια, ειχε γινει παλιοτερα μια προσπαθεια και μαλιστα ειχε εκλεγει και προεδρος ο Ανδρεας Γαρυφαλλος, αλλα επεσε στο κενο λογω συνταγματικων ελλειψεων.
Και σιγουρα, το πολο δεν πρεπει να ανεξαρτητοποιηθει απο την ΦΙΝΑ, γιατι κινδυνευει αμεσα με μαρασμο. Ασε που απ'οτι φαινεται, δεν υπαρχουν και παραγοντες διεθνως, που να μπορουν να τρεξουν σωστα μια τετοια προσπαθεια.
doom
 
Δημοσιεύσεις: 1008
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 29, 2007 1:56 pm

Δημοσίευσηαπό paragontas » Παρ Σεπ 19, 2008 4:38 pm

καλή η πρότασή σου, αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος να χαθούν πολλά λεφτα και κάποιες ομάδες να μην έχουν για να κατέβουν στο πρωτάθλημα
όσον αφορά τον προπονητή για τις υποδομές του Αργοστολίου ήταν το πρώτο μέλημα που έκανε ο έφορός τους. πήρε τον παλιό τους τερματοφύλακα. Μαψεψε καμία δεκαριά παιδιά και άρχισε το δύσκολο έργο του.
paragontas
 
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Δευτ Ιουν 30, 2008 11:46 am

Δημοσίευσηαπό doom » Παρ Σεπ 19, 2008 4:56 pm

Εννοω προπονητη για την πρωτη ομαδα ο οποιος θα οργανωσει και τις υποδομες, και οχι μονο προπονητη για τους μικρους.
doom
 
Δημοσιεύσεις: 1008
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 29, 2007 1:56 pm

Δημοσίευσηαπό doom » Παρ Σεπ 19, 2008 4:58 pm

Μα αν βρεθει σπονσορας η σπονσορες (και δεν ειναι δυσκολο να γινει αυτο), αυτοι θα αναλαβουν τα εξοδα της ομαδας. Εχοντας σαν δεδομενο οτι η συγκεκριμενη διοργανωση θα καλυψει ενα πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα και θα ειναι τοπικη.
doom
 
Δημοσιεύσεις: 1008
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 29, 2007 1:56 pm

Δημοσίευσηαπό paragontas » Παρ Σεπ 19, 2008 5:08 pm

πρέπει να έχουν σπόνσορα όλες οι ομάδες της περιφέρειας τότε. αν γίνει εφικτό θα είναι πολύ ωραίο. θα το προτείνω στον έφορο να δούμε τι μππορεί να κάνει.
paragontas
 
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Δευτ Ιουν 30, 2008 11:46 am

Δημοσίευσηαπό paragontas » Παρ Σεπ 19, 2008 5:09 pm

για τον προπονητή δε θα σας πω το όνομα αμέσως. θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα είναι αυτός.
paragontas
 
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Δευτ Ιουν 30, 2008 11:46 am

Δημοσίευσηαπό vs » Παρ Σεπ 19, 2008 6:32 pm

doom έγραψε:... δημιουργια μιας τοπικης λιγκας, ανεξαρτητα απο την ΚΟΕ, στην οποια θα μπορουν να συμμετεχουν οι ομαδες της περιοχης, αγωνιζομενες ολο τον χρονο. Ας πουμε, οσον αφορα την Κεφαλλονια, θα μπορουσαν οι 4 ομαδες της Πατρας με την Πρεβεζα, το Αργοστολι, τα Γιαννενα, τον Ναυσιθοο και ολες τις υπολοιπες ομαδες (αν υπαρχουν) των χαμηλοτερων κατηγοριων που εδρευουν στην γενικοτερη περιοχη, να δημιουργησουν ενα μινι πρωταθλημα που θα μπορουσε να ονομαστει απο καποιον σπονσορα, ο οποιος θα διαφημιζεται επι ενα εξαμηνο που θα διαρκεσει μια τετοια προσπαθεια, και θα μπορουσε να αναλαβει τα εξοδα αυτης της προσπαθειας.

Ζητώ συγγνώμη για τη φρασεολογία αλλά αυτή πραγματικά είναι μια γ@μ@τη ιδέα !
Αλήθεια, γνωρίζει κάποιος αν έχουν γίνει ανάλογα πρωταθλήματα (έστω και ως συνεχόμενα τουρνουά) και στην επαρχία ;
Άβαταρ μέλους
vs
 
Δημοσιεύσεις: 3397
Εγγραφή: Σάβ Σεπ 22, 2007 1:46 pm

Δημοσίευσηαπό Roiter » Δευτ Σεπ 22, 2008 11:24 am

paragontas έγραψε:για τον προπονητή δε θα σας πω το όνομα αμέσως. θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα είναι αυτός.

ΑΓΑΠΗΤΕ 'PARAGONTA' ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , ΤΟΥ ΕΦΟΡΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !
Roiter
 
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 20, 2008 8:32 pm

Επόμενο

Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

cron