Ναι. Ειπε στον Ολυμπιακο οτι εχει προβλημα υγειας ο πατερας του και πρεπει να φυγει Χανια. Τωρα αν παει η δεν παει στον Εθνικο ειναι θεμα του εθνικου και του Γιωργου του Κατσουλη. Παντως σου εγγυωμαι οτι στον Ολυμπιακο δεν τα βαψανε μαυρα. Αποτι καταλαβα μαλλον το επεδιωκαν κιολας. Ηδη κοιτανε μια καλη λυση να τους φερει την ακαδημια των κοριτσιων εκει που πρεπει. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.babakida έγραψε:Ειχα ακουσει πριν λιγες μερες οτι θα γινει προταση στον Κουνδουρακη να αφησει τον Ολυμπιακο για να παει βοηθος του Κατσουλη.Οπως ξερουμε ολοι η παραμονη απο οτι φαινεται θα κριθει στο παιχνιδι Χανιων - Εθνικου.Ο Κουνδουρακης ξερει τους Χανιωτες πολυ καλα και θα βοηθησει πολυ τον Κατσουλη στην προετοιμασια και στο συστημα που θα ακολουθησει η ομαδα στον εν λόγω αγωνα.Σημερα μαλιστα πληροφορηθηκα οτι ο Κουνδουρακης δεν ακολουθησε την αποστολη του Ολυμπιακου στην Ουγγαρία με οτι αυτο συνεπάγεται.Εχει ακουσει κανεις κατι;
COACHFK έγραψε:Ρε συ Λαμπρο. Δεν κανεις ενα ξεχωριστο τοπικ/ενοτητα.......ς Υδατοσφαιρισης βρε παιδι μου...
Νομιζω οτι η Βαια εφυγε ,δηλαδη θα σας χαλαγε να τον ειχατε στον ΠΑΟΚ;fotis2310 έγραψε:COACHFK έγραψε:Ρε συ Λαμπρο. Δεν κανεις ενα ξεχωριστο τοπικ/ενοτητα.......ς Υδατοσφαιρισης βρε παιδι μου...
Φίλλιπααα ελπιζω να μην μου την εχεις ''στημενη'' και πεις τα ιδια ξαι για μενα !!!
.... σήμερα η 1η των χαιρετισμών ... ευλογησον !!!
COACHFK έγραψε:Ρε συ Λαμπρο. Δεν κανεις ενα ξεχωριστο τοπικ/ενοτητα.......ς Υδατοσφαιρισης βρε παιδι μου...
fotis2310 έγραψε:Φίλλιπααα ελπιζω να μην μου την εχεις ''στημενη'' και πεις τα ιδια ξαι για μενα !!!
.... σήμερα η 1η των χαιρετισμών ... ευλογησον !!!
fotis2310 έγραψε:Εθνικός-Ν.Ο.Π. 12 - 10
ελπίδες![]()
![]()
για τον τ. Αυτοκρα τωρααα
![]()
![]()
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες