Η Ναυταθλητική Ενωση Πατρών στη δεύτερη μόλις χρονιά της στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών κατάφερε να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της έξοδο (LEN Trophy), καταλαμβάνοντας την 4η θέση, αλλά το μέλλον για την αχαϊκή ομάδα θεωρείται αβέβαιο.Αιτία η απόφαση του προέδρου της Αλέκου Γαϊτανάρου να διεκδικήσει την προεδρική θέση στην άλλη ομάδα της Πάτρας, τον ιστορικό Ναυτικό Ομιλο, δημιουργώντας σύγχυση σε προπονητή και παίκτες.
Οι αρχαιρεσίες στο ΝΟΠ έχουν οριστεί για τις 24 Ιουνίου και όπως τόνισε χθες στο «Goal» ο απερχόμενος πρόεδρος των «δαιμόνων» Τάκης Λαμπρόπουλος έχει συμφωνηθεί ο Αλέκος Γαϊτανάρος να είναι υποψήφιος και να προωθηθεί μέχρι τη θέση του προέδρου.
Συγκεκριμένα είπε: «Είναι μια σκέψη που υπήρχε από πέρυσι, αλλά δεν έγινε. Ομως τώρα θεωρώ ότι ωρίμασαν οι συνθήκες για την παρουσία του Αλέκου Γαϊτανάρου στο νέο ΔΣ, από τη θέση του προέδρου. Εγώ έπειτα από 15 χρόνια αποφάσισα απλά να συμμετέχω στο νέο ΔΣ».
Δύσκολη η συγχώνευση
Το σενάριο για συγχώνευση των δύο ομάδων αυτή τη στιγμή δεν δείχνει ότι μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
«Αυτά που έχω συζητήσει με τον Αλέκο Γαϊτανάρο είναι ότι θα υπάρξει μια συνεργασία με τη ΝΕΠ στις υποδομές. Δεν μιλάμε για συγχώνευση, ίσως να γίνει κίνηση για κάποιους παίκτες της ΝΕΠ, όπως ο Μπλάνης ή ο Γιάιτς, αλλά όλα αυτά τώρα απλά είναι θεωρία».
Τρούμπιτς: «Επικρατεί ένα κομφούζιο»
Αυτοί που βρίσκονται σε αδιέξοδο είναι οι παίκτες και ο τεχνικός της ΝΕΠ, Μίρο Τρούμπιτς.Ο Κροάτης προπονητής είχε προχθές συζήτηση με τον Αλέκο Γαϊτανάρο πριν από το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη, αλλά όπως δήλωνε χθες στο «Goal»: «Εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν το παιχνίδι και όχι όσα είχαμε ακούσει και εμείς εδώ στην Πάτρα. Οι παίκτες σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι είχαν αλλού το μυαλό τους και αυτό επηρέασε την απόδοσή τους. Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει, επικρατεί ένα κομφούζιο. Μέχρι το τέλος του μήνα το διάστημα είναι πολύ μεγάλο για να περιμένουν οι παίκτες και εγώ για να δούμε τι θα γίνει τελικά». Στον αέρα βρίσκεται και η παραμονή του τεχνικού του ΝΟΠ, Δημήτρη Σελετόπουλου, που θα κριθεί από το νέο ΔΣ.
www.goalday.gr