ΧΑΝΙΑ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό sifis M. » Τετ Ιούλ 08, 2009 12:04 pm

ΕικόναΟ ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ
Άβαταρ μέλους
sifis M.

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Ιούλ 08, 2009 1:32 pm

Σήφη μου, ο Πρωτοπαπαδάκης έπαιζε στην Α2 (και δεν έκανε καν τη διαφορά στην κορυφή της) και ο Στεφανάκης στη Β' Εθνική. Καλά να είναι και οι δυο τους και μακάρι να αποδώσουν, αλλά ξέρεις ... τα Χανιά παίζουν στην Α1 και μάλλον μου φαίνεται ότι τους έχεις πάρει στο ψιλό, όπως και τον Κουνδουράκη.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό peponoflouda » Τετ Ιούλ 08, 2009 3:56 pm

Θα ηταν μεταγραφες ουσιας για ομαδες οπως το ρεθυμνο και ο οφη οχι ομως για τα χανια...
peponoflouda

Δημοσίευσηαπό sifis M. » Τετ Ιούλ 08, 2009 11:37 pm

Ο Ζαγουρακης είναι η αλεπού των πάγκων ,ξερει να βγάζει άσσους από το μανίκι και να παίρνει το 100% από κάθε παίκτη.Περιμένετε να τους δείτε πρώτα και μετά να κρίνετε.ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
sifis M.

Δημοσίευσηαπό sifis M. » Κυρ Ιούλ 12, 2009 9:35 pm

Ο Ζαγουρακης τελικά δεν δεχθηκε την προταση λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων στο Ρεθυμνο ετσι επιλεχθηκε ο Αλέκος Κουβαριτάκης να αναλάβει προπονητής στην ανδρική ομάδα του ΝΟ Χανίων και θα έχει βοηθό τον Νίκο Βλαζάκη.
Άβαταρ μέλους
sifis M.

Δημοσίευσηαπό lykos » Κυρ Ιούλ 12, 2009 9:56 pm

sifis δηλαδη πριν δεν ηξερε οτι θα ειχε αυτες τις υποχρεωσεις.
τι αλλο θα ακουσουμε απο σενα.
lykos

Δημοσίευσηαπό vs » Κυρ Ιούλ 12, 2009 9:59 pm

Σήφη, έχω την εντύπωση ότι μας δουλεύεις κανονικότατα. Έχεις γράψει τόσα και τόσα και τα περισσότερα δεν έχουν βγει. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν υπήρχαν ως σενάρια, αλλά (με την καλή έννοια) θεωρώ ότι είσαι ο άρχοντας της μπλόφας εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό babakida » Κυρ Ιούλ 19, 2009 1:16 pm

vs έγραψε:Σήφη, έχω την εντύπωση ότι μας δουλεύεις κανονικότατα. Έχεις γράψει τόσα και τόσα και τα περισσότερα δεν έχουν βγει. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν υπήρχαν ως σενάρια, αλλά (με την καλή έννοια) θεωρώ ότι είσαι ο άρχοντας της μπλόφας εδώ μέσα.
VS κανείς το ένα λάθος πίσω από το άλλο έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα το ίδια έλεγες και με Μπλανη
Άβαταρ μέλους
babakida

Δημοσίευσηαπό vs » Κυρ Ιούλ 19, 2009 1:46 pm

Μη βιάζεσαι να με κρίνεις : το σχόλιό μου για τον Σήφη είχε αναδρομικό (και χιουμοριστικό) χαρακτήρα και αναφερόταν στην παρολίγον πρόσληψη του Ζαγουράκη και όχι στην ανάληψη της ομάδας από τον Κουβαριτάκη. Άρα δεν εκτέθηκα.

Με τον Μπλάνη έγραψα ό,τι έγραψα έχοντας έγκυρη πληροφόρηση από τη Βουλιαγμένη ότι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε οριστική συμφωνία. Ξαναδιάβασε τι είχα γράψει και θα δεις ότι ήμουν πολύ προσεκτικός στη διατύπωσή μου.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό babakida » Κυρ Ιούλ 19, 2009 1:51 pm

vs έγραψε:Μη βιάζεσαι να με κρίνεις : το σχόλιό μου για τον Σήφη είχε αναδρομικό (και χιουμοριστικό) χαρακτήρα και αναφερόταν στην παρολίγον πρόσληψη του Ζαγουράκη και όχι στην ανάληψη της ομάδας από τον Κουβαριτάκη. Άρα δεν εκτέθηκα.

Με τον Μπλάνη έγραψα ό,τι έγραψα έχοντας έγκυρη πληροφόρηση από τη Βουλιαγμένη ότι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε οριστική συμφωνία. Ξαναδιάβασε τι είχα γράψει και θα δεις ότι ήμουν πολύ προσεκτικός στη διατύπωσή μου.

Ότι και να κάνεις δεν το σώνεις με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
babakida

Δημοσίευσηαπό vs » Κυρ Ιούλ 19, 2009 1:55 pm

Οκ ! Αναγνώρισέ μου, τουλάχιστον, την προσπάθεια ... :lol:
Άβαταρ μέλους
vs

εδώ κάποιος κάνει πλάκα...

Δημοσίευσηαπό ptstefa » Τρί Ιούλ 21, 2009 6:46 pm

Ποιος είσαι βρε Σήφη από το Ατσιπόπουλο κιόλας που γράφεις με τόσο πάθος για το Ζαγουράκη (που δεν με απασχολεί) και για το Στεφανάκη (που είμαι ο ίδιος)

Δε λέω ωραία ακούγονται, αλλά θα μας πάρουν στο ψηλό! Έχω την πείρα πάνω σε forum και ξέρω ότι πρέπει να είσαι επιφυλακτικός σε όσα λες και με ποιον τα λες! Αλλά εσύ μάλλον από πόλο δε "σκαμπάζεις" :):):)
Από μπάσκετ καλός θα σαι (ΑΓΟΡ) αλλά να λες ότι θα πάω και στα Χανιά Α1 και στα 30 μου κιόλας!!! Θα νομίζουν ότι σε ξέρω ή ότι τα γράφω εγώ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ!

Τυχαία το έμαθα σε παραλία στα Χανιά!! Πλάκα έχει!
Και η φωτος καλές για εμάς τους "ταλιμπανεζους" πολίστες από το Ρέθυμνο μια κούπα Β-->Α2 είναι διάκριση και ιδιαίτερη χαρά!

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ptstefa

Re: εδώ κάποιος κάνει πλάκα...

Δημοσίευσηαπό sifis M. » Τετ Ιούλ 22, 2009 12:47 pm

ptstefa έγραψε:Ποιος είσαι βρε Σήφη από το Ατσιπόπουλο κιόλας που γράφεις με τόσο πάθος για το Ζαγουράκη (που δεν με απασχολεί) και για το Στεφανάκη (που είμαι ο ίδιος)

Δε λέω ωραία ακούγονται, αλλά θα μας πάρουν στο ψηλό! Έχω την πείρα πάνω σε forum και ξέρω ότι πρέπει να είσαι επιφυλακτικός σε όσα λες και με ποιον τα λες! Αλλά εσύ μάλλον από πόλο δε "σκαμπάζεις" :):):)
Από μπάσκετ καλός θα σαι (ΑΓΟΡ) αλλά να λες ότι θα πάω και στα Χανιά Α1 και στα 30 μου κιόλας!!! Θα νομίζουν ότι σε ξέρω ή ότι τα γράφω εγώ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ!

Τυχαία το έμαθα σε παραλία στα Χανιά!! Πλάκα έχει!
Και η φωτος καλές για εμάς τους "ταλιμπανεζους" πολίστες από το Ρέθυμνο μια κούπα Β-->Α2 είναι διάκριση και ιδιαίτερη χαρά!

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Εγώ Πέτρο αυτήν την πληροφορία είχα,αν δεν ισχύει σου ζητάω συγνώμη.Πάντως σε έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση σαν αθλητή και σαν προσωπικότητα.Είχες δώσει τα μέγιστα στο ΝΟΡ τόσα χρόνια και σε πολύ δύσκολες εποχές.Ακόμα πιστεύω πως με το ταλέντο σου και την εμπειρία σου μπορείς να προσφέρεις και γιατί όχι και στα Χανιά.
Με εκτίμηση Σηφης.
Άβαταρ μέλους
sifis M.

Δημοσίευσηαπό pistolis » Πέμ Αύγ 20, 2009 5:30 pm

Τι νεα εχουμε απο τα Χανια....
pistolis

Δημοσίευσηαπό sifis M. » Τρί Αύγ 25, 2009 4:26 pm

pistolis έγραψε:Τι νεα εχουμε απο τα Χανια....
Εφυγε πολυ κοσμος ,ο μονος που ηρθε ειναι ο Πρωτοπαπαδακης και περιμενουν και τον Στεφανακη μαζι και με τους δυο ξενους που θα παρουν για να κλεισει το ροστερ.Τωρα 10αδα τους βλεπω να κατεβαζουν στα παιχνιδια.
Άβαταρ μέλους
sifis M.

Δημοσίευσηαπό peponoflouda » Τρί Αύγ 25, 2009 5:33 pm

δυσκολα τα χανια θα μεινουν κατηγορια
peponoflouda

Δημοσίευσηαπό pestaola » Τρί Αύγ 25, 2009 6:08 pm

Παρέα με την Χίο τα βλέπω τα Χανιά.
pestaola

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Αύγ 25, 2009 7:37 pm

Χαμός έχει να γίνει. Ίσως είναι η πρώτη φορά που οι πρώτες ενδείξεις δε φέρουν καθαρά φαβορί για υποβιβασμό τους δυο νεοφώτιστους.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό sifis M. » Πέμ Αύγ 27, 2009 3:48 pm

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες επαναπατρίζεται ο θηριώδεις κεντρικος αμυντικός Κατρατζογλου.Πολυ καλη κινηση των διοικούντων του ΝΟΧ ετσι θα μπορεσει ο Βυζιρακης να βοηθησει πιο πολυ στον φουνταριστο και παραλληλα λύνει τα χερια στου Κουβαριτακη που προσθετει αλλο ενα κομμάτι στο παζλ του φετινου ΝΟΧ
Άβαταρ μέλους
sifis M.

Δημοσίευσηαπό takis » Πέμ Αύγ 27, 2009 6:05 pm

sifis M. έγραψε:ο θηριώδεις κεντρικος αμυντικός

:lol: :lol: :lol:
takis

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες