VS κανείς το ένα λάθος πίσω από το άλλο έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα το ίδια έλεγες και με Μπλανηvs έγραψε:Σήφη, έχω την εντύπωση ότι μας δουλεύεις κανονικότατα. Έχεις γράψει τόσα και τόσα και τα περισσότερα δεν έχουν βγει. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν υπήρχαν ως σενάρια, αλλά (με την καλή έννοια) θεωρώ ότι είσαι ο άρχοντας της μπλόφας εδώ μέσα.
vs έγραψε:Μη βιάζεσαι να με κρίνεις : το σχόλιό μου για τον Σήφη είχε αναδρομικό (και χιουμοριστικό) χαρακτήρα και αναφερόταν στην παρολίγον πρόσληψη του Ζαγουράκη και όχι στην ανάληψη της ομάδας από τον Κουβαριτάκη. Άρα δεν εκτέθηκα.
Με τον Μπλάνη έγραψα ό,τι έγραψα έχοντας έγκυρη πληροφόρηση από τη Βουλιαγμένη ότι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε οριστική συμφωνία. Ξαναδιάβασε τι είχα γράψει και θα δεις ότι ήμουν πολύ προσεκτικός στη διατύπωσή μου.
Εγώ Πέτρο αυτήν την πληροφορία είχα,αν δεν ισχύει σου ζητάω συγνώμη.Πάντως σε έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση σαν αθλητή και σαν προσωπικότητα.Είχες δώσει τα μέγιστα στο ΝΟΡ τόσα χρόνια και σε πολύ δύσκολες εποχές.Ακόμα πιστεύω πως με το ταλέντο σου και την εμπειρία σου μπορείς να προσφέρεις και γιατί όχι και στα Χανιά.ptstefa έγραψε:Ποιος είσαι βρε Σήφη από το Ατσιπόπουλο κιόλας που γράφεις με τόσο πάθος για το Ζαγουράκη (που δεν με απασχολεί) και για το Στεφανάκη (που είμαι ο ίδιος)
Δε λέω ωραία ακούγονται, αλλά θα μας πάρουν στο ψηλό! Έχω την πείρα πάνω σε forum και ξέρω ότι πρέπει να είσαι επιφυλακτικός σε όσα λες και με ποιον τα λες! Αλλά εσύ μάλλον από πόλο δε "σκαμπάζεις":):)
Από μπάσκετ καλός θα σαι (ΑΓΟΡ) αλλά να λες ότι θα πάω και στα Χανιά Α1 και στα 30 μου κιόλας!!! Θα νομίζουν ότι σε ξέρω ή ότι τα γράφω εγώ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ!
Τυχαία το έμαθα σε παραλία στα Χανιά!! Πλάκα έχει!
Και η φωτος καλές για εμάς τους "ταλιμπανεζους" πολίστες από το Ρέθυμνο μια κούπα Β-->Α2 είναι διάκριση και ιδιαίτερη χαρά!
ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Εφυγε πολυ κοσμος ,ο μονος που ηρθε ειναι ο Πρωτοπαπαδακης και περιμενουν και τον Στεφανακη μαζι και με τους δυο ξενους που θα παρουν για να κλεισει το ροστερ.Τωρα 10αδα τους βλεπω να κατεβαζουν στα παιχνιδια.pistolis έγραψε:Τι νεα εχουμε απο τα Χανια....
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες