ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ 2009 (γεν. 1997)

Ανοικτή συζήτηση για την ελληνική Υδατοσφαίριση στις μικρές ηλικίες. Παιδικά, Εφηβικά πρωταθλήματα και Ακαδημίες

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό geotria » Τετ Νοέμ 11, 2009 5:09 pm

Ένας όμιλος ειναι:Ολυμπιακός,Φάληρο,Περιστέρι,Παναθηναικός,Χίος
geotria

Δημοσίευσηαπό POIOS MAS SONEI » Τετ Νοέμ 11, 2009 5:16 pm

solid Posted: Wed Nov 11, 2009 4:12 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Κατσε ρε φιλε δεν πηρε τοσους παικτες απο τον Πανιωνιο?Περσι δεν τους ειχε αυτους .Εχασε πανω απο 15 γκολ απο τον ΓΣΗ.Για ρωτα πρωτα ή δεν θελεις να ρωτησεις ή δεν ξερεις

Για ποιον μιλάς ?
POIOS MAS SONEI

Δημοσίευσηαπό axk » Τετ Νοέμ 11, 2009 8:34 pm

Έγιναν γνωστοί οι όμιλοι της Β' φάσης;
axk

Δημοσίευσηαπό kentavros » Πέμ Νοέμ 12, 2009 1:00 am

Μάλλον εκκρεμούν ενστάσεις ομάδων. Σαν του προηγούμενου mini (1996) από τον άρη εναντίον του Ν.Ο.Λάρισας :wink: :lol:
kentavros

Δημοσίευσηαπό solid » Πέμ Νοέμ 12, 2009 11:30 am

Για τον ΠΑΟ μιλαω.Μην τρελαθουμε κιολας.Περσι δεν υπηρχε και φετος λογω του κατα τα αλλα πολυ καλου προπονητη που πηρε , ηρθαν και καμποσα παιδια απο αλλες ομαδες.Οσον αφορα τις διαφορες στα σκορ ειναι θεμα νοοτροπιας του προπονητη (η οποια ειναι θεμιτη),παγκου (εαν ολοι ειναι το ιδιο καλοι).Το ποιες ομαδες δουλευουνε στις υποδομες και τρεφουν και πολλες αλλες ομαδες ειναι γνωστο.Το ιδιο ισχυει και για τον Ολυμπιακο με τις μεταγραφες που εκανε νομιζω προπερσι αλλα και περσι απο τον Εθνικο
solid

Δημοσίευσηαπό oforas100 » Παρ Νοέμ 13, 2009 12:19 am

:D ρε παιδια θεωρω πολυ αστειο να ασχολουμαστε τοσο πολυ
για αυτο το θεμα νομιζω οτι ολες οι ομαδες εαν μπορουσαν να
το κανουν αυτο θα το εκαναν.
δηλ. δεν ειναι ταπεινωτικο μια ομαδα να δινει την μπαλα στον αντιπαλο
για να βαλει κανενα γκολ :?:
ασε να μην μιλησουμε και για τις διαφορες των γκολ. :!: :!:
Τελευταία επεξεργασία από oforas100 και Παρ Νοέμ 13, 2009 1:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
oforas100

Δημοσίευσηαπό panathas1000 » Παρ Νοέμ 13, 2009 12:30 am

boom έγραψε:

καλως το βαζελοπουλο! :lol: :lol: 8)
μπραβο σας για την 1η προκριση ομαδας του παο σε πρωταθλημα κατηγοριων since? :shock: :shock: :oops:
μονο ο doom θα μπορεσει να μας πει. :roll: :wink:
κατα τα αλλο καποιο αποτελεσμα;[/quote]αα

ευχαριστουμε doom για τα καλα σου λογια θα προσπαθησω να μετα-
φερω τα νεα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ οσο μπορω :!:
SISE
Άβαταρ μέλους
panathas1000

Δημοσίευσηαπό panathas1000 » Παρ Νοέμ 13, 2009 12:35 am

POIOS MAS SONEI έγραψε:Αν μου τα μεταφέραν σωστά τα αποτελέσματα του "ευνοημένου"σύμφωνα με τον parapano είναι :

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ 3 - 19

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ ΝΟ ΧΙΟΥ 14 - 3
ΤΡΙΤΩΝ ΑΟ ΑΜΑΡ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ 3 - 16
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 15 - 4

Προπονητής Μιχάλης Λαζαρίδης

το post σου δεν ειναι ξεκαθαρο για να μπορεσω να σε καταλαβω ,
ειμαι εδω για να σου εξηγησω εαν θελεις κατι .
SISE
Άβαταρ μέλους
panathas1000

Δημοσίευσηαπό solid » Παρ Νοέμ 13, 2009 11:47 am

Επισης για να ξερεις, ητανε γνωστο οτι ο ΠΑΟ χρησιμοποιησε παικτες που μολις πηρε με μεταγραφη και οπως ειναι γνωστο δεν ειχαν δικαιωμα συμμετοχης αφου η διοργανωση αφορα το 2009.Απλα ενσταση να γινοτανε και δεν θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν.Παρολα αυτα επιλεξαμε να μην κανουμε τιποτα.
solid

Δημοσίευσηαπό DIOGO » Παρ Νοέμ 13, 2009 12:22 pm

+1 για τον solid απο εμενα...
DIOGO

Δημοσίευσηαπό POIOS MAS SONEI » Παρ Νοέμ 13, 2009 1:11 pm

Τα παιδιά 97+ του ΠΑΟ δεν είχαν πουθενά δελτίο !
POIOS MAS SONEI

Δημοσίευσηαπό vs » Παρ Νοέμ 13, 2009 1:25 pm

solid έγραψε:Επισης για να ξερεις, ητανε γνωστο οτι ο ΠΑΟ χρησιμοποιησε παικτες που μολις πηρε με μεταγραφη και οπως ειναι γνωστο δεν ειχαν δικαιωμα συμμετοχης αφου η διοργανωση αφορα το 2009.Απλα ενσταση να γινοτανε και δεν θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν.Παρολα αυτα επιλεξαμε να μην κανουμε τιποτα.

Γιατί ; Απλά από περιέργεια ρωτάω.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό POIOS MAS SONEI » Παρ Νοέμ 13, 2009 1:42 pm

solid Posted: Wed Nov 11, 2009 4:12 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Κατσε ρε φιλε δεν πηρε τοσους παικτες απο τον Πανιωνιο?Περσι δεν τους ειχε αυτους .Εχασε πανω απο 15 γκολ απο τον ΓΣΗ.Για ρωτα πρωτα ή δεν θελεις να ρωτησεις ή δεν ξερεις.

μαλλον αλλο αγώνα εβλεπες , δεν έχασε απο κανένα στο ομιλο
POIOS MAS SONEI

Δημοσίευσηαπό karxariaki » Παρ Νοέμ 13, 2009 6:40 pm

axk έγραψε:ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ: 23 - 2
ΑΡΗΣ - ΧΑΝΘ: 17 - 9
ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠ. ΙΩΑΝΝ: άνευ αγώνος 5 -0 (τα Γιάννενα δεν είχαν κανονική συμμετοχή)
ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: 21 - 1 (το σχόλιο και οι παρατηρήσεις για το συγκεκριμένο σκορ είναι οι ίδιες από το φίλο μου DIOGO άραγε;)
ΧΑΝΘ - ΟΛΥΜΠ. ΙΩΑΝΝ: πολλά - λίγα
ΧΑΝΘ - ΠΑΟΚ: 18 - 11

Προκρίθηκαν ΑΡΗΣ, ΧΑΝΘ.
Θεωρώ όλα τα αποτελέσματα απολύτως φυσιολογικά, σύμφωνα με τις δυνατότητες και την προετοιμασία των παραπάνω ομάδων.
Όταν τα παιδιά παίζουν έναν αγώνα δεν μπορείς να τα πείς να σταματήσουν να σκοράρουν και να αρχίσουν τα αυτογκόλ!... έτσι το σκορ μερικές φορές φτάνει και τα 40+, συνεπώς να μην υπάρχουν παράπονα για τα 23, τα οποία είναι κανονικά 25, αφού στον πίνακα και στα χαρτιά δεν φαίνονται 2 κανονικά τέρματα, εκ των οποίων το ένα ακυρώθηκε λόγω λήξης χρόνου, ο οποίος στο video ακούγεται 4 δευτερόλεπτα μετά, ενώ το δεύτερο απλά δεν καταγράφηκε, παρότι έγινε η σέντρα!!

Όσον αφορά τις ονομασίες των ομάδων, να μην ξεχνάμε οτι αγωνίζονται τα ίδια τα παιδιά, τα οποία έχουν κάποιος στόχους και δεν αγωνίζονται οι σύλλογοι και οι οργανωμένοι οπαδοί τους.
Γαϊδουριά είναι ενώ καιρδίζεις ένα παιχνίδι να κάθεσαι με τα χέρια κάτω και να τρώς δυο γκόλ στο τελευταίο λεπτό για να αποκλειστεί ο συμπολίτης σου λόγω διαφοράς τερμάτων και ενώ εσύ έχεις ήδη αποκλειστεί. (βλ. ίδιο όμιλο, ίδια κατηγορία, 2 χρόνια πριν)

Από τον 1ο όμιλο της Θεσσαλονίκης προκρίθηκαν ΗΡΑΚΛΗΣ και Ο.Φ.Θ.
Στον μεταξύ τους αγώνα νίκησε ο ΗΡΑΚΛΗΣ.
Από τον 1ο όμιλο της Θεσσαλονίκης προκρίθηκαν ΗΡΑΚΛΗΣ και Ο.Φ.Θ.
Στον μεταξύ τους αγώνα νίκησε ο ΗΡΑΚΛΗΣ.[/quote]Δεν ημουν εκει αλλα ΜΠΡΑΒΟ αφου ηταν 25 και οχι 23.......Πριν 2 χρονια ομως ημουν και δεν εγινε κατι τετοιο.Ακουσα παντως οτι ο ΠΑΟΚ ειχε πολλες ελλειψεις λογω ιου ευκαιρια λοιπον του αρη........μη μου πεις οτι δεν το εμαθες!!!!!!!!!Μαλλον ομως απο αυτα που γραφεις εχεις προηγουμενα.τελοσπαντων καλη συνεχεια αν και δεν τη βλεπω με τετοια νοοτροπια........και να θυμασαι τα λαθη πληρωνονται!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
karxariaki

Δημοσίευσηαπό solid » Σάβ Νοέμ 14, 2009 11:20 am

Για περσι μιλαω οτι εχασε .Οχι φετος.Δηλαδη τα παιδια αυτα περισυ δεν παιξανε με τον Πανιωνιο και λες οτι δεν ειχανε δελτιο.Απλα κανανε προπονηση?Δεν το νομιζω.Εισαι 100% σιγουρος?
solid

Δημοσίευσηαπό panathas1000 » Κυρ Νοέμ 15, 2009 7:21 pm

solid έγραψε:Επισης για να ξερεις, ητανε γνωστο οτι ο ΠΑΟ χρησιμοποιησε παικτες που μολις πηρε με μεταγραφη και οπως ειναι γνωστο δεν ειχαν δικαιωμα συμμετοχης αφου η διοργανωση αφορα το 2009.Απλα ενσταση να γινοτανε και δεν θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν.Παρολα αυτα επιλεξαμε να μην κανουμε τιποτα.

φιλαρακι μηπως εισαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ασχολεισαι με τις ενστασεις :!: :lol:
και αυτο που λες ισχυει για παιδακια που εχουν παιξει στο ιδιο πρωταθλημα
και παιρνουν μεταγραφη στο ιδιο χρονικα πρωταθλημα .

-1 ΣΤΟΝ DIOGO κανε ενσταση φιλαρακι για παιδακια 11 χρονων και μην τους αφηνεις να παιξουν να νοιωσεις ικανοποιηση .

παιδια σορυ αλλα εχουμε ξεφυγει εντελως ρε για παιδακια μιλαμε
τοτε εαν ειναι αρπαξτε τσεκουρια και ξυλα και κανε τε ντου οπως
εκαναν αλλοι οπαδοι
SISE
Άβαταρ μέλους
panathas1000

Δημοσίευσηαπό solid » Κυρ Νοέμ 15, 2009 9:46 pm

Φιλαρακι σου δεν ειμαι και ουτε προκειται να γινω.
Εχεις μπερδεψει τα πραγματα μαλον.Η συζητηση ξεκινησε με το οτι η ομαδα του ΠΑΟ ειναι απο μεταγραφες και δεν φτιαχτηκε μετα απο προσπαθεια χρονων οπως κανουνε αλλοι συλλογοι.
Το εαν ειναι καινουρια δελτια ή οχι μπορει να βρεθει.Εαν δεν ειναι κακως παιξανε και συγνωμη που δεν καναμε ενσταση για να μπορει ο καθε ΠΑΟ να παιζει οπως του γουσταρει.
Τωρα εαν ειναι ,επειδη επαιξα μεσα στο ΣΚ με 6 καινουρια δελτια σε πληροφορω οτι απο τον αλυταρχη μεχρι την γραμματεια με ενημερωσαν οτι δεν ειναι νομιμα.Εγω δεν συμφωνω αλλα ετσι μου ειπαν.
Τωρα για τα παιδακια που λες να τα αφησουνε εγω δεν εχω προβλημα αλλα εαν σε κερδισω βαζοντας παιδακια που δεν εχουν το δικαιωμα τοτε ψαχνε λεφτα για το παραβολο γιατι απο αυτα που ακουμε (βλ .ΔΗΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ) δεν εχετε μια .
Μαθηματα απο τον συγκεκριμενο συλλογο με την συγκεκριμενη ηγεσια (βλ τραμπουκους) δεν χρειαζομαι ουτε και τα παιδακια.

Α και δεν ειμαι Ολυμπιακος , ειμαι Γαυρος απο τον Πειραια....
solid

Δημοσίευσηαπό boom » Δευτ Νοέμ 16, 2009 11:18 am

panathas1000 έγραψε:
boom έγραψε:

καλως το βαζελοπουλο! :lol: :lol: 8)
μπραβο σας για την 1η προκριση ομαδας του παο σε πρωταθλημα κατηγοριων since? :shock: :shock: :oops:
μονο ο doom θα μπορεσει να μας πει. :roll: :wink:
κατα τα αλλο καποιο αποτελεσμα;
αα

ευχαριστουμε doom για τα καλα σου λογια θα προσπαθησω να μετα-
φερω τα νεα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ οσο μπορω :!:[/quote]

να' σαι καλα φιλαρακι. αλλα εγω δεν ειμαι ο doom :!: :shock: :lol:
ειμαι ο boom :!: :lol: 8)
μη μας μπερδευεις και συ :wink: :lol: 8)
Άλλος;
boom

Δημοσίευσηαπό POIOS MAS SONEI » Δευτ Νοέμ 16, 2009 11:29 am

Ας πρόσεχαν οι άλλοι σύλλογοι και να κρατάγανε τα παιδιά τους.
Λοιπόν για να τελειώνουμε τα δελτία των καινούριων παιδιών του ΠΑΟ είναι καινούρια και για τα αποτέλεσματα των αγώνων δημιουργός είναι ο Μιχάλης . Αφήστε λοιπόν τα αιώνια πρασινο - κόκκινα μίση σας, θα μπορούσε να μην ήταν η ομάδα αυτή ΠΑΟ αλλά ο Α Ο Κωλοπετεινίτσας , έτσι θα μιλούσατε/κατηγορούσατε πάλι ? Είναι 11χρονα και 12 χρονα παιδάκια αφήστε τα να χαρούν με τις νίκες τους και να λυπηθούν με τις ήτες τους και να μαθουν .
Αντε καλημέρα σας .
POIOS MAS SONEI

Δημοσίευσηαπό solid » Δευτ Νοέμ 16, 2009 12:33 pm

Μαλον και εσυ εχεις προβλημα να διαβαζεις το τι γραφουμε.
Συνοψιζω λοιπον:
1)δεν αναφερθηκε πουθενα οτι ο Λαζαριδης δεν ειναι καλος προπονητης το αντιθετο μαλιστα
2)η ομαδα εγινε καλη λογω των μεταγραφων .Περσι εχανε με 20 γκολ διαφορα και φετος γινεται το αντιθετο.Εαν θεωρεις οτι εγινε λογω προπονησης τοτε μιλαμε για θαυμα.
3)για το θεμα των δελτιων εχω ηδη απαντησει.Αφου λετε οτι ειναι ενταξει εγω δεν εχω καμια διαθεση να το αρνηθω.Ασ παιξει με αυτα τα παιδια και αλλοι ειναι υπευθυνοι να κρινουν την εγκυροτητα τους .
Απο την προσφατη εμπειρια μου στο θεμα αυτο και την '' ευαισθησια'' της ΚΟΕ ασε με να εχω αλλη αποψη στο τι θεωρουν αυτοι εγκυρο δελτιο εκτος εαν αυτο δεν ισχυει για ομαδες οπως ο ΠΑΟ.Και μιλαω για καινουρια δελτια.
4)σε αυτο το φορουμ δεν υπαρχουν παιδακια 11 χρονα και 12 χρονα (νομιζω).Εκτος λοιπον της περιπτωσης να μας διαβαζουν δεν νομιζω να εχουν γνωση για το τι γραφουμε ωστε να στεναχωρηθουνε.
5)τελος προφανως δεν γνωριζεις οτι οι συλλογοι δεν μπορυν να κρατησουν με το ετσι θελω ανηλικα παιδια .Μην μιλας λοιπον απαξιωτικα για συλλογους που δουλευουν συστηματικα ωστε ομαδες σαν το ΠΑΟ και τον Ολυμπιακο(σου αρεσε αυτο?) να αγοραζουν ετοιμους παικτες .Εαν λοιπον θεωρεις εντιμο αυτο τοτε μην δυστροπεις για αυτα που γραφονται.
solid

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση και Μικρές Ηλικίες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης