ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ 2010

Νέα, αποτελέσματα και ανοικτή συζήτηση για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β' Εθνικής κατηγορίας (πρώην Β΄και Γ' κατηγορία μετά την συγχώνευση 2013).

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό statler » Πέμ Ιούλ 01, 2010 2:42 pm

θα συμφωνήσω με το 1 αν μέρη, δε θα συμφωνήσω με το 2 καθόλου.

Προφανώς θέλαν την άνοδο αρκετά και για αυτό πήραν και τη τελική φάση στη Κρήτη. Ήταν φυσικό επακόλουθο να υπάρξει και μια εύνοια της διαιτησίας. Πάντα γίνεται αυτό στις ομάδες που αναλαμβάνουν να ξελασπώσουν την ομοσπονδία από έξοδα. Το ίδιο παίζει να γίνει και στη Γ'. Το αν έπαιξε σημαντικό ρόλο ή όχι δε μπορώ να ξέρω μιας και δεν ήμουν εκεί.

Τώρα όσο αφορά το θέμα των μισθοφόρων της Ηλιούπολης, δε ξέρω πως εκλαμβάνεις τη λέξη 'μισθοφόρος' αλλά υπήρξαν κάποιοι παίχτες οι οποίοι πληρώθηκαν. Κάποιοι προσφέροντας συγχρόνως και προπονητικές υπηρεσίες, κάποιοι κάνοντας μόνο προπονήσεις και κάποιοι που φανερώθηκαν τελευταία στιγμή. Από οτι έχω ακούσει, δεν δώθηκαν όλα τα λεφτά αφού είχε συμφωνηθεί οτι θα τα παίρναν μόνο σε περίπτωση 4αδας. Οτι πήραν κάποιοι όμως, σίγουρα πήραν.
Άβαταρ μέλους
statler
 
Δημοσιεύσεις: 558
Εγγραφή: Τετ Ιουν 13, 2007 2:15 pm

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό thanosr21 » Πέμ Ιούλ 01, 2010 2:51 pm

εμείς ήμαστε απο χωριό ρε solid και δεν καταλαβαίνουμε.
Δεν έχουμε όλοι τη οξυδέρκεια και τις γνώσεις σου, πάνω στο άθλημα, την συμπεριφορά, την ευγενεί άμυλα κτλ.
όποτε μπορείς του χρόνου έλα κάτω στον Άγιο Νικόλαο σε κανένα αγώνα μας στην Α2 και κάνε μας κανένα μάθημα μπας και μάθουμε.
Πάντως χωρίς να το λέω αυτο ειρωνικά αν μπορείς κατέβα σε κανένα αγώνα για να δεις ότι δεν ήμαστε και τόσο βάρβαροι ή ότι άλλο μου καταλόγισες. Ούτε ήμαστε τραμπούκοι..!
Πέραν τις κόντρας μας εδώ στο Φόρουμ για μένα ο κάθε άνθρωπος έχει την γνώμη και καλά κάνει και την λέει αλλά με σωστό τρόπο χωρίς να μειώνει τον άλλο.
Και ίσως απο κοντά να καταλάβει τι άνθρωποι ήμαστε και πόσο αγαπάμε και σεβόμαστε όλους τους φιλοξενούμενους.
Στο Ηράκλειο δυστυχώς κάποιοι δεν το κατάλαβαν και έκαναν ότι είναι δυνατόν για να μας δυσφημίσουν..
thanosr21
 
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Κυρ Ιουν 27, 2010 9:50 pm

Δημοσίευσηαπό Egeorgiadis » Πέμ Ιούλ 01, 2010 3:08 pm

Συγχαρητήρια στα παιδιά του ΝΟΑΝ για την πολυπόθητη άνοδο και εύχομαι αυτό το γεγονός να αποτελέσει την αρχή για κάτι καλύτερο για το σύλλογο σε επίπεδο ακαδημιών και αντρικής ομάδας. Όσο για τη φιλοξενία ήταν εκπληκτική και πιστεύω ότι δεν υπήρχαν παράπονα απο κανέναν.
Για την τελική φάση του πρωταθλήματος το μόνο σιγουρο είναι ότι ο ΝΟΑΝ αν μη τι άλλο ήθελε περισσότερο απ' όλους την άνοδο ενώ το Αργοστόλι ήταν σχεδόν εκτός συναγωνισμού.
Όσο για μας στη Μεσόγειο κατεβήκαμε περισσότερο για να ευχαριστηθούμε τους αγώνες παρά για να ανέβουμε κατηγορία. Ενδεχομένως βέβαια με λίγη τύχη (πχ αν δεν γκρεμίζαμε τα δοκάρια για 2 οκτάλεπτα απέναντι στον ΝΟΑΝ) να ανεβαίναμε και κατηγορία αλλά αυτό δεν αποτελούσε τον άμεσο στόχο. Το σημαντικό είναι ότι περάσαμε καλά και ευχαριστηθήκαμε πόλο.
Ιδιαίτερα ευχάριστο ήταν το γεγονός ότι σε μερικούς αγώνες είδαμε πολύ ωραίο πόλο και ευχαριστήθηκαν όσοι θεατές μας τιμήσαν με την παρουσία τους, ενώ την κατηγορία τίμησαν μερικές από τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού πόλο (Μαυρωτάς, Δήμου, Κραβαρίτης, Χατζής), που έβαλαν σε πολλούς τα γυαλιά καθώς αγωνίστηκαν με ζήλο που θα ζήλευαν άλλοι στα 20 τους.
Τέλος να παρακαλέσω την ομοσπονδία (ακούει κανείς??????????) να μην γίνεται η τελική φάση σε 1 γύρο (5 αγώνες σε 44 ώρες όπως προείπε και ο Γιώργος) γιατί αφενός είναι ιδιαίτερα εξαντλητικό (ειδικά για μας που δεν καναμε πάνω απο δύο προπονήσεις τη βδομάδα....) και αφετέρου δεν υπάρχει δικαιοσύνη στα τελικά αποτελέσματα.

Ευχαριστώ
Egeorgiadis
 
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Τετ Ιουν 30, 2010 1:22 am

Δημοσίευσηαπό zinwn » Πέμ Ιούλ 01, 2010 3:31 pm

statler έγραψε:θα συμφωνήσω με το 1 αν μέρη, δε θα συμφωνήσω με το 2 καθόλου.

Προφανώς θέλαν την άνοδο αρκετά και για αυτό πήραν και τη τελική φάση στη Κρήτη. Ήταν φυσικό επακόλουθο να υπάρξει και μια εύνοια της διαιτησίας. Πάντα γίνεται αυτό στις ομάδες που αναλαμβάνουν να ξελασπώσουν την ομοσπονδία από έξοδα. Το ίδιο παίζει να γίνει και στη Γ'. Το αν έπαιξε σημαντικό ρόλο ή όχι δε μπορώ να ξέρω μιας και δεν ήμουν εκεί.

Τώρα όσο αφορά το θέμα των μισθοφόρων της Ηλιούπολης, δε ξέρω πως εκλαμβάνεις τη λέξη 'μισθοφόρος' αλλά υπήρξαν κάποιοι παίχτες οι οποίοι πληρώθηκαν. Κάποιοι προσφέροντας συγχρόνως και προπονητικές υπηρεσίες, κάποιοι κάνοντας μόνο προπονήσεις και κάποιοι που φανερώθηκαν τελευταία στιγμή. Από οτι έχω ακούσει, δεν δώθηκαν όλα τα λεφτά αφού είχε συμφωνηθεί οτι θα τα παίρναν μόνο σε περίπτωση 4αδας. Οτι πήραν κάποιοι όμως, σίγουρα πήραν.


Την λεξη «μισθοφορος» την εκλαμβανω ως αυτο που σημαινει γι'αυτο και λεω οτι δεν υπηρχαν μισθοφοροι. Οταν καποιος προσφερει προπονητικες υπηρεσιες και ταυτοχρονα παιζει χαρακτηριζεται ως μισθοφορος?? Επισης δεν πληρωθηκε κανενας για να κανει μονο προπονηση. Τον ασημακη παλι δεν τον λες μισθοφορο.β εθνικη μπορουσε να παιξει λογω σπουδων εκει επαιξε. Οπως και να εχει την ηλιουπολη ομαδα μισθοφορων δεν τη λες. Ουτε καν το αργοστολι γιατι τα παιδια εκαναν προπονηση.
zinwn
 
Δημοσιεύσεις: 101
Εγγραφή: Παρ Φεβ 02, 2007 6:48 pm

Δημοσίευσηαπό solid » Πέμ Ιούλ 01, 2010 5:23 pm

Εγω σε ολες μου τις αναφορες σχολιασα τα γεγονοτα που εγιναν αυτες τις 3 ημερες κατα την γνωμη μου.

Δεν ανεφερα ουτε σχολιασα αρνητικα τους παικτες καμιας ομαδας και ειδικα του Αγ.Νικολαου .
Δεν ειπα οτι δεν αξιζαν ή οτι δεν μπορουσαν να ανεβουν κατηγορια με βαση την αξια τους.Απλα θεωρω οτι σπρωχτηκαν.
Δεν αποκαλεσα κανεναν παικτη ή διοικηση τραμπουκο , βαρβαρο ή κομπλεξικο.Βρες μου μια αναφορα σε παικτη ομαδας.

Σχολιασα την διαιτησια και αυτο κανενας δεν μπορει να μου το απαγορευσει.Εαν δεν σου αρεσαν τα σχολια μου δικαιωμα σου.Εχω την γνωμη μου , δεν ειμαι χτεσινος και ξερω πολυ καλα τι εγινε.
Σιγουρα χρειαζεται και η ομαδα να παιξει καλα.Αλλα μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας.Παλι γνωμη μου ειναι και δεν αλλαζει με τιποτα.Εαν εσυ τα βλεπεις αλλιως παλι δικαιωμα σου.

Σχολιασα καποιους καφρους που τους εχουμε συνηθισει αλλα εγω γουσταρα να τους σχολιασω για τον λογο οτι πριν ξεκινησει ο αγωνας μας ευχοντουσαν καλη επιτυχια(οχι οτι το πιστευαν) και αμεσως μολις ξεκινησε μας βριζανε.
Δεν ειπα πουθενα οτι ητανε εγκαθετοι της διοικησης του Αγ.Νικολαου και οτι εγινε με υπαιτιοτητα τους.Απλα αυτοι οι ανθρωποι αυτο το επιπεδο εχουν.Μου ειναι αδιαφοροι , ετσι τους αντιμετωπισα και απλα τους σχολιασα.Σε αντιθεση με εσενα που ανεφερες οτι εμεις εκτρεφουμε τους χουλιγκανους ενω επι του πρακτεως μπηκαμε μπροστα και δεν τους ξαναειδατε τις επομενες ημερες.Εχω αδικο?

Δεν δυσφημισα κανεναν .Εχω μια αποψη για το τι εγινε , λαθη εγιναν και απο την ομαδα μου αλλα δεν μπορεις να μου απαγορευσεις τι να γραψω.
Σου ειπα καλυτερα να το δει ο κοσμος και να κρινει μονος του.
solid
 
Δημοσιεύσεις: 458
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 13, 2005 3:41 pm

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό thanosr21 » Πέμ Ιούλ 01, 2010 6:16 pm

Δεν είναι μόνο δική άποψη αλλά και πολλών άλλων, οι οποίοι βλέπουν πολλά χρόνια Πόλο όπως και εγώ άλλωστε.

Το γεγονός ότι μια κακή στιγμή στο παιχνίδι με εσάς εσύ το παρουσίασες σαν να ήρθατε στην κόλαση και απο την πρώτη στιγμή που ήσουν στην Κρήτη έγραψες:
Αυτά:
«Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.
Τραπεζωματα,βουβουζελες, καραγκιοζιλικια.
Κρητικη λεβεντια,πρωην ποδοσφαιρικοι παραγοντες, Θετις cup.
Αντινομαρχες,μπουρπουλοσφυριχτρες και παρολιγο μπουκαλι στο κεφαλι.
Βιντεο πωλειται για σεμιναριο διαιτησιας.
Ε ρε REBELS που τους χρειαζεται.
Nats που σε βρε?ζεις?Καλυτερα να μασας».

Μέχρι και για τους οπαδους σας μας έγραψες και μάλλον εννοούσες ότι έπρεπε να έρθουν να μας δείρουν, αλλά εκεί είναι η μαγκιά σας ότι τα βάζετε με γυναίκες παιδιά και οικογενειάρχες. Πολύ τιμητικά για το ΝΟΑΝ και τον κόσμο του μήπως..; Να γιατί λέω ότι εκτρέφεις τους χούλιγκανς..
Το μπουκάλι στον διαιτητή το πετάξατε εσείς στο παιχνίδι με το Νηρέα αλλά αυτό δεν το διευκρινίζεις και ο κόσμος θα νομίζει ότι το ρίξαμε εμείς.
Τα λόγια σου δεν είναι αυτά ή μήπως κάνω λάθος..;

Δηλαδή ρε μάγκα για πές μου αυτά δεν είναι αρκετά για να προσβάλεις μια Πόλη, μια ομάδα και μια προσπάθεια αγνή χωρίς ακρότητες.

Κανένας δεν σε πείραξε εσένα, αν δεν προκαλούσαν στον πάγκο σου όλα θα ήταν ήρεμα. Για το μετά φτετε αποκλειστικά εσείς.

Και ξανά λέω ότι "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάτε"
αυτο το λέω για το βίντεο με το οποίο νομίζεις ότι μας απειλείς και οτι θα ψαρώσουμε.

Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί μας μειώσες, μας δυσφήμισες και μας προκάλεσες, εμάς που ποτέ δεν πειράξαμε ούτε μύγα, δεν έχει γινεί ποτέ άσχημο περιστατικό στην έδρας μας όπως και δεν έγινε κατι σοβαρό και στο Ηράκλειο, απλώς σφύριζαν τα παιδιά και έβριζαν αυτούς που τους προκάλεσαν στον πάγκο.

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει ότι ο ΝΟΑΝ και ο κόσμος του ποτέ έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε Άνδρες και Γυναίκες.

Αν υπάρχει ας το πει και αν όντως έγινε τι να πω θα του ζητήσουμε συγνώμη γιατί δεν θέλουμε επεισόδια μόνο να βλέπουμε Πόλο και να ευχαριστιόμαστε το άθλημα τίποτα άλλο.
thanosr21
 
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Κυρ Ιουν 27, 2010 9:50 pm

Re: ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό zinwn » Πέμ Ιούλ 01, 2010 8:30 pm

thanosr21 έγραψε:Κανένας δεν σε πείραξε εσένα, αν δεν προκαλούσαν στον πάγκο σου όλα θα ήταν ήρεμα. Για το μετά φτετε αποκλειστικά εσείς.


Εδω εισαι λαθος. Με την ιδια λογικη αν δεν προκαλουσαν τα κοριτσια στην Ηλιουπολη στον πρωτο γυρο ολα θα ηταν ηρεμα. Και τα δυο γεγονοτα ειναι απαραδεκτα, αλλα μην λες οτι για το μετα φτεμε εμεις.

Και στο κατω κατω ολα αυτα τουλαχιστον εμενα μου αρεσαν.Να γινεται ενας πανικος στην πισινα με βουβουζελες και μπινελικια...

υ.γ Μπορει να συνεχιστει η μαχη μεταξυ σας και συγγνωμη για το σχολιο. :)
zinwn
 
Δημοσιεύσεις: 101
Εγγραφή: Παρ Φεβ 02, 2007 6:48 pm

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό thanosr21 » Πέμ Ιούλ 01, 2010 9:10 pm

Δεν έγινε και τίποτα αν ήσουν εκεί θα το είδες. Μόνο βρισιές και ένας πιτσιρικάς πήγε να τραβήξει ένα σκουφάκι απο έναν παίκτη αλλά δεν τα κατάφερε.

είναι κρίμα να λέγονται τέτοια, απο την στιγμή που υπήρχαν τόσα όμορφα πράγματα για να ασχοληθούμε.

γιατί αυτος ο συγκεκριμένος μένει σε ένα μεμονομένο περιστατικό πολύ μικρής έκτασης;

μετά λέει ότι δεν μίλησε υποτιμητικά για εμάς και είδες τι έγραφε πριν απο μερικές μέρες.

δεν θέλω να έχω καμία κόντρα με κανέναν, απλώς αντιδράω όταν γράφονται ανακρίβειες και ψέματα.

θέλω να γράψω ένα καλό λόγο για την ομάδα της Ηλιούπολης και δεν μπορώ γιατί είναι αυτος ο συκοφάντης και μας μειώνει.

Το κλίμα ήταν πολύ όμορφο και οι βουβουζέλες ήταν μέσα στην μόδα τι να κάνουμε. Απο την στιγμή που δεν έγινε κάτι άσχημο η ατμόσφαιρα ήταν όμορφη.

έβλεπες τόσο κόσμο, τόσα μικρά παιδιά, πολλές γυναίκες με τα παιδιά τους, πατεράδες, και πολλές άλλες όμορφες εικόνες.
thanosr21
 
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Κυρ Ιουν 27, 2010 9:50 pm

Δημοσίευσηαπό thanosr21 » Πέμ Ιούλ 01, 2010 9:12 pm

κάνει ρε μάγκα σχόλια όσα θες. Μίλα για Πόλο και αθλητισμό τουλάχιστον να βγει ένας άνθρωπος και να το κάνει χωρίς ειρωνείες και υποτιμητικά σχόλια.

Τουλάχιστον πες τι γνώμη σου για το τουρνουά αν ήσουν μαζί μας κάτω
thanosr21
 
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Κυρ Ιουν 27, 2010 9:50 pm

Δημοσίευσηαπό KING65 » Πέμ Ιούλ 01, 2010 11:15 pm

paidia afiste ton solid ka8e xrono ta idia leei , opote xanei tou ftaine ola kai bebaia den tha exei paixei pote polo einai sigouro auto.
KING65
 
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 01, 2010 11:10 pm

Δημοσίευσηαπό solid » Πέμ Ιούλ 01, 2010 11:20 pm

Τι θελει να πει ο ποιητης:

Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται. Παροιμια που δηλωνει οτι αυτο που επεται το βλεπεις απο την αρχη
Τραπεζωματα(ψεματα?),βουβουζελες(ψεματα?), καραγκιοζιλικια(ψεματα?).
Κρητικη λεβεντια(αναφερομαι σε αυτους που πριν τον αγωνα μας ευχoντουσαν καλη επιτυχια και μετα μας εβριζαν),πρωην ποδοσφαιρικοι παραγοντες(ολη την μερα εκει ηταν και για το επομενο σχολιο πληρωνει και το Θετις cup), Θετις cup(δες πριν- ψεματα και αυτο? )
Αντινομαρχες(βλεπε πριν),μπουρπουλοσφυριχτρες (αναφερομαι στην διαιτησια -ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ εκ Πατρων-και ειναι η γνωμη μου)και παρολιγο μπουκαλι στο κεφαλι(σου δινω εναν ποντο δικος μας το πεταξε επρεπε να το διευκρινησω)
Βιντεο πωλειται για σεμιναριο διαιτησιας(γνωμη μου και πολλων αλλων)
Ε ρε REBELS που τους χρειαζεται. (συνεχεια του προηγουμενου)
Nats που σε βρε?ζεις?Καλυτερα να μασας(δες το τι εγραψε μετα τον αγωνα της α΄φασης αλλα για αυτα που γινανε εκει κουβεντα)

Τι απο ολα αυτα σε πειραξε?

Οπως βλεπεις δεν αναφερθηκα σε κανεναν παικτη .
Εγω δεν ειμαι φασιστας ωστε να χαρακτηριζω μια ολοκληρη πολη να λογω μερικων ανεγκεφαλων.
Εγω δεν εχω μαθει να ειμαι και κερατας και δαρμενος.Εδω γραφεις οτι φταιμε και εμεις .Τι να πει κανεις για το μ..ι της αλληνης.
Τα βιντεο δεν αφορουν εσας και δεν με αφορα τι λες.Πολλοι με ρωτανε να τους δειξω τον αγωνα και αυτο θα κανω σε αυτους και οχι μονο.
Εσυ ρε εγραψες οτι ευννοηθηκαμε 2 γυρους δεν θα γραψω εγω για τα αισχη.
Ασε μας ησυχους.
Δηλαδη μου προτεινεις να κανω τουμπεκι και να μην αναφερω τι εγινε.
Ειναι η αποψη μου εναντιον της δικης σου.Δημοκρατια εχουμε και ο καθενας πιστευει αυτον που θελει.
Εγω δεν επιβαλω καμια γνωμη ο καθενας πιστευει αυτο που νομιζει.Εαν υπαρχει και βιντεο ακομα καλυτερα.Και επειδη τα εχεις μπερδεψει αναφερομαι στον αγωνα.
solid
 
Δημοσιεύσεις: 458
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 13, 2005 3:41 pm

Δημοσίευσηαπό KING65 » Πέμ Ιούλ 01, 2010 11:28 pm

συνεχιζεισ ετσι ? μασ εχεισ κανει να αντιπαθουμε την ηλιουπολη , τωρα για τα 96αρια που λεσ αστο καλυτερα μαθαμε ολοι τι εγινε στον αγωνα με τον παναθηναικο η οποια ηταν μακραν καλυτερη ομαδα απο εσασ αλλα η διαιτησια εκει ηταν καλη ετσι ????????????????????? και κυριωσ στο τελευταιο γκολ ετσι ???????????????????? :P
KING65
 
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 01, 2010 11:10 pm

Δημοσίευσηαπό solid » Πέμ Ιούλ 01, 2010 11:51 pm

Bλεπω με διαβαζεις συχνα.Καθε χρονο που ανεβαινει κατηγορια η Ηλιουπολη τα ιδια λεω.Εχω βαρεθει.Εχω παθος για αυτην την ομαδα , ειμαι απο την πρωτη μερα και δεν θα αφηνω ασχολιαστα καποια πραγματα.
26 χρονια ασχολουμαι με αυτο το αθλημα εχω γνωμη και την λεω.

Για τον αγωνα των 96 τα εχω πει δεν χρειαζεται να τα ξαναπω.Καταλαβαινω απο που προερχεσαι.Σαν και αυτον που εγραφε οτι τα παιδια ειναι μεγαλυτερα.Ρε αντε για υπνο που γραφτηκες για να μας την πεις.
Απο το user name σου φαινεται ποσο ψωναρα εισαι.
Τι να συμπαθησεις?Ουτε τον εαυτο σου δεν αντεχεις.

Πες στον admin να ζηταει και ταυτοτητες ωστε εαν καποιος εχει παιξει λιγο να μην μιλάει.Να το ονομασουμε poloμετρο ή poloταυτοτητα.

Οι αποψεις αυτες ειναι δικες μου και οχι της Ηλιουπολης.
solid
 
Δημοσιεύσεις: 458
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 13, 2005 3:41 pm

Δημοσίευσηαπό statler » Παρ Ιούλ 02, 2010 9:46 am

Zinwn δε διαφωνούμε σε πολλά. Συμφωνώ στο οτι πρέπει να παίρνουν κάποια χρήματα τα παιδιά που κάνουν προπόνηση σε καθημερινή βάση. Αλλά πληρώνονται. Σε αντίθεση με άλλα παιδιά που δεν έχουν πάρει ποτέ χρήματα. Όταν η αξία όμως κάποιου παίχτη είναι για Α2 και πάει και παίζει στη Β' ή στη Γ' κατηγορία γιατί θα πάρει χρήματα, μπορείς να τον αποκαλέσεις και μισθοφόρο. Καλά κάνουν όμως και το κάνουν. Δεν έχω αντίρρηση στο να γίνεται αυτό. Στο Αργοστόλι το 90% των παιχτών πληρώνονταν. Και με πολλά περισσότερα χρήματα από οτι της Ηλιούπολης. Από τη στιγμή που μου προσφέρει καλό θέαμα και αποτέλεσμα, είμαι υπέρ.

Τέλοσπάντων, κουβέντα να κάνουμε... :)
Άβαταρ μέλους
statler
 
Δημοσιεύσεις: 558
Εγγραφή: Τετ Ιουν 13, 2007 2:15 pm

Δημοσίευσηαπό marko-polo » Παρ Ιούλ 02, 2010 11:05 am

Solid ειλικρινα εισαι τραγικος....σ ευχομαι ολοψυχα να ανεβαιτε κατηγορια του χρονου....αν θες να σας κανουμε τ final6 στο ηρακλειο ν σας ανεβασουμε κ σας....αλλα θα εισαι ο μονος ανθρωπος που θ γνωρισεις απο την αλλη μερια την κρητικη φιλοξενια....!!!φυλαξου!!!χαχαχαχα :lol: :lol:
marko-polo
 
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Κυρ Ιουν 27, 2010 9:49 pm

Δημοσίευσηαπό davel » Παρ Ιούλ 02, 2010 12:02 pm

KING65 έγραψε:τωρα για τα 96αρια που λεσ αστο καλυτερα μαθαμε ολοι τι εγινε στον αγωνα με τον παναθηναικο η οποια ηταν μακραν καλυτερη ομαδα απο εσασ αλλα η διαιτησια εκει ηταν καλη ετσι ????????????????????? και κυριωσ στο τελευταιο γκολ ετσι ???????????????????? :P

Φάουλ KING65. Είσαι φάουλ. Άσε ήσυχα τα 96άρια. Μην κάνεις το λάθος του solid και τα ανακατεύεις. Δεν σημαίνειο ότι όποτε παίζει μέσα στην πισίνα ομάδα με όνομα ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, Γλυφάδα και ότι άλλο πρέπει σώνει και καλά να κερδίζει.
davel
 
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: Πέμ Απρ 29, 2010 1:30 pm

Δημοσίευσηαπό solid » Παρ Ιούλ 02, 2010 12:56 pm

Τζαμπα μαγκας marco seferli
Δεν φοβαμαι γιατι εχω εικονισμα της Παναγιας μαζι μου και ματακι.
Ξερω οτι εχεις εκνευριστει αλλα δεν πειραζει .Ξυδακι.Απλα δεν καταλαβαινω τι σε πειραζει σε αυτα που γραφω.Εαν εχεις αντιθετη γνωμη τεκμηριωσε την.
Επισης το πιασα αυτο που ειπες.
Πως λεμε διοργανωνω παρτυ εσυ το προχωρησες και διοργανωνεις ανοδους.
Με τιμοκαταλογο κανονικα:
ΔΙΑΤΗΤΕΣ

ΜΟΙΡΑΛΗΣ
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ
.......
.......

ΜΕΝΟΥ

ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ
ΑΧΙΝΟΙ
........
........

ΦΙΛΑΘΛΟΙ
ΑΠΛΟΙ
ΜΕ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ
ΜΕ ΛΥΡΕΣ
ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ


Επισης καταλαβα οτι εσυ ''φιλοξενεις'' μονο εντος εδρας.Εντος και επι τα αυτα.
Εκτος Κρητης δεν δερνεις?Δεν πιανουν οι κινησεις σου?Μονο σου φιλοξενεις ή φωναζεις και τους φιλους σου?
solid
 
Δημοσιεύσεις: 458
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 13, 2005 3:41 pm

Δημοσίευσηαπό solid » Παρ Ιούλ 02, 2010 12:58 pm

davel τα 96αρια δεν τα εμπλεξα εγω.
Αλλος το ανεφερε και απλα απαντησα.
solid
 
Δημοσιεύσεις: 458
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 13, 2005 3:41 pm

Δημοσίευσηαπό thanosr21 » Παρ Ιούλ 02, 2010 1:04 pm

το μονο που μορω να πω για σενα solid ειναι τι δεν εχω ξανά συναντήσει χειρότερο κάφρο και κομπλεξικο άνθρωπο απο σένά.

Λυπάμαι για τους αγνους φίλους τη Ηλιούπολης, τους οποίου εσύ ξεφτιλίζεις.

Αυτοί αξίζουν πολλά και όχι εσένα να τους εκπροσωπείς και να λες του κόσμους τις χαζομάρες και ασυναρτησίες.

Δεν είσαι άξιος να κρίνεις τίποτα αλλά και πάλι δικαίωμα σου είναι να γράφεις και να λες ότι θές. δημοκρατία έχουμε.

Άσε να κρινουν άλλοι για εμάς και όχι το δικό σου βρώμικο στώμα.
Εύχομαι και εγώ στην ομάδα σου να ανεβει κατηγορία αλλά να απομακρύνει άτομα σαν και σένα που κάνουν κακό στο άθλημα και στην ομάδα.
thanosr21
 
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Κυρ Ιουν 27, 2010 9:50 pm

Δημοσίευσηαπό KING65 » Παρ Ιούλ 02, 2010 1:21 pm

davel έγραψε:
KING65 έγραψε:τωρα για τα 96αρια που λεσ αστο καλυτερα μαθαμε ολοι τι εγινε στον αγωνα με τον παναθηναικο η οποια ηταν μακραν καλυτερη ομαδα απο εσασ αλλα η διαιτησια εκει ηταν καλη ετσι ????????????????????? και κυριωσ στο τελευταιο γκολ ετσι ???????????????????? :P

Φάουλ KING65. Είσαι φάουλ. Άσε ήσυχα τα 96άρια. Μην κάνεις το λάθος του solid και τα ανακατεύεις. Δεν σημαίνειο ότι όποτε παίζει μέσα στην πισίνα ομάδα με όνομα ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, Γλυφάδα και ότι άλλο πρέπει σώνει και καλά να κερδίζει.
σε καμια περιπτωση δεν εννοω νικη με το ονομα αλλα αν εβλεπεσ τις ομαδες δεν ειχαν καμια σχεση μεταξυ τους ενταξει ομωσ εχεισ δικιο σταματαω ασε τα παιδακια να χαρουν το αθλημα
KING65
 
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 01, 2010 11:10 pm

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

cron