Συντονιστής: Lambros10
giannis.zisopoulos έγραψε:Όλα καλά ρε παιδιά, αλλά νομίζω πως αυτά που γράφουμε πρέπει να τα διασταυρώνουμε. Από το site της Κ.Ο.Ε. 2/7/2010
ΛΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1/1/1969 Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΔΕΒΕΡΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 1/1/1972 Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 1/1/1968 Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ "Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ"
ΚΑΛΑΚΩΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1/1/1974 ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.
Οπότε ή ράδιο αρβύλα είναι κάποια ή δεν τελείωσαν οι μεταγραφές για κάποιους
giannis.zisopoulos έγραψε:Από τις μεταγραφές που έκανα εγώ , ξέρω πως ενημερώνουν το σύστημα με την έγκριση της μεταγραφής. Όσο για την ημερομηνία, περνάνε μόνο το έτος γέννησης
. Βολεύει να είναι η ΚΟΕ που το αμέλησε?
ΛΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1/1/1969 Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΔΕΒΕΡΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 1/1/1972 Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 1/1/1968 Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ "Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ"
ΚΑΛΑΚΩΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1/1/1974 ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.
ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΡΕΘΥΜΝΟ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ.ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ,Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ.dragomanovits έγραψε:καλό καλοκαίτι σε όσους "λιώνουν" (sic) σε πισίνες ανοιχτές ή κλειστές. Λοιπόν γιατί δεν μας λένε από τώρα σε ποια πόλη θα διεξαχθεί η τελική φάση για να ψάξουμε για την δεύτερη ομάδα που θα ανέβει κατηγορία. Τείνει να καταντήσει ανέκδοτο αν δεν έχει ήδη καταντήσει η πόλη που διοργανώνει την τελική φάση και οι μεταγραφές του Ιουλίου άντε Ιουνίου....
ευχομαι τουλάχιστον να είναι οι καλύτεροι εκείνοι που θα ανέβουν και οι λιγότερο προπονημένοι εκείνοι που θα δοκιμάσουν του χρόνου την τύχη τους στην δ΄.
Ραντεβού στην Πάτρα (τουλάχιστον για την πρώτη φάση)
dragomanovits έγραψε:καλό καλοκαίτι σε όσους "λιώνουν" (sic) σε πισίνες ανοιχτές ή κλειστές. Λοιπόν γιατί δεν μας λένε από τώρα σε ποια πόλη θα διεξαχθεί η τελική φάση για να ψάξουμε για την δεύτερη ομάδα που θα ανέβει κατηγορία. Τείνει να καταντήσει ανέκδοτο αν δεν έχει ήδη καταντήσει η πόλη που διοργανώνει την τελική φάση και οι μεταγραφές του Ιουλίου άντε Ιουνίου....
ευχομαι τουλάχιστον να είναι οι καλύτεροι εκείνοι που θα ανέβουν και οι λιγότερο προπονημένοι εκείνοι που θα δοκιμάσουν του χρόνου την τύχη τους στην δ΄.
Ραντεβού στην Πάτρα (τουλάχιστον για την πρώτη φάση)
Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες