Συντονιστής: Lambros10
KING65 έγραψε:Καλά τα λες αλλά δεν λες ότι η Λαμία με τον αριωνα επεξαι με τα 94αρια της και μπράβο στον κ. Λαζαρίδη , για δυο ολόκληρα 8λεπτα
narcissos έγραψε:KING65 έγραψε:Καλά τα λες αλλά δεν λες ότι η Λαμία με τον αριωνα επεξαι με τα 94αρια της και μπράβο στον κ. Λαζαρίδη , για δυο ολόκληρα 8λεπτα
Αναφέρεσαι σε έναν αγώνα χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού πριν από αυτόν η Λαμία ήταν σίγουρα 1η και ο Αρίωνας σίγουρα 3ος ακόμα κι αν κέρδιζε. Το γεγονός ότι τα νεαρά και ταλαντούχα παιδιά της Λαμίας, σε έναν τέτοιο αγώνα, ξέκλεψαν λίγο χρόνο συμμετοχής μόνο όταν ο Καλακώνας αποβλήθηκε με αντικατάσταση και ο πολύπειρος Λούδης, έχοντας την ανοχή των διαιτητών (έπερεπε να είχε αποβληθεί χωρίς αντικατάσταση για εν ψυχρώ γροθιά στον αμυντικό του Αρίωνα), ζήτησε εκνευρισμένος από μόνος του αλλαγή, δεν νομίζω οτι τιμούν ιδιαίτερα τις επιλογες του αξιοσέβαστου κ.Λαζαρίδη όσων αφορά τη διαχείρηση του υλικού του.
Στον αντίποδα, νομίζω τα ευσημα πρέπει να απονεμηθούν στο Νάσο Ηρειώτη, που στην παρθενική του παρουσία στους πάγκους, κατόρθωσε να μετατρέψει τον Αρίωνα από ένα "παιδομάζωμα" σε ομάδα με συνοχή και αγωνιστική ταυτότητα, που κατά την ταπεινή μου άποψη, άξιζε τουλάχιστον την παρουσία της στην τελική φάση του πρωταθλήματος.
KING65 έγραψε:ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ Α ΠΑΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ , ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ?
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΚΑΘΑΡΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ
statler έγραψε:Μουρίνιο του πόλο...??? καλό!!!
μη τρελαινόμαστε μέσα στο κατακαλόκαιρο. έξυπνος όντως ο Λαζαρίδης και έμαθε πολλά από τον Γιαννουρή αλλά μην υπερβάλουμε. Μέχρι στιγμής έχει κοουτσάρει την ήδη πρωταθλήτρια ομάδα των μικρών του Πανιωνίου και φέτος την Λαμία με το μεγαλύτερο μπάτζετ της κατηγορίας. Δεν τον έχω δει να κάνει κάτι το τρομερό. Μακάρι να βγει αλλά ας περιμένουμε λίγο. Μου θυμίζει πολύ Κρητικό η πορεία του. Άλλωστε από την ίδια ομάδα ξεκινήσαν τη προπονητική τους καριέρα. Θα ανεβάσει τη Λαμία στη Β', αν ρίξει λίγα χρήματα ακόμα θα την πάει και στην Α2 και βλέπουμε. Ελπίζω να μην την ψωνίσει και αρχίζει να μοιράζει κάρτες του σε παίχτες μετά τα πρωταθλήματα, σαν άλλους
statler έγραψε:Πώς γίνεται να τον ξέρεις τόσο καλά έχοντας πει μαζί του 2,3 καλημέρες...
και το πόλο που παίζουν οι ομάδες του επίσης, που το έχεις δει?
τελοσπάντων, έχεις δίκιο στο οτι μπορείς να λες οτι θέλεις και γνώμη σου είναι οτι είναι ο Μουρίνιο του πόλο. Σεβαστή. Απλά άσε με να διαφωνήσω και δώστου λίγο χρόνο ακόμα να δείξει πραγματικά κάποιο έργο σε ομάδα αντρικής κατηγορίας.
Όσο για τον αν τον ξέρω καλά ή όχι, επίσης έχεις δίκιο. Τα κάποια χρόνια που τον είχα συμπαίκτη στον Πανιώνιο δε λένε τίποτα. Από αυτό ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι δεν έχω κάτι μαζί του. Απλά περιμένω να αξιολογήσω την αξία του σαν προπονητής μετά απο 2,3 χρόνια που θα έχει δουλέψει πραγματικά την ομάδα της Λαμίας (αν παραμείνει εκεί)
εγώ δεν είπα ότι τα έχει δουλέψει αυτός αλλά ότι τους έδωσε χρόνο συμμετοχής , φυσικά δεν ξέρω τι γίνεται στη Λαμία και ούτε με νοιάζει κιολαςpilio έγραψε:σε λιγο KING65 θα μας πεις οτι ο λαζαριδης (μουρινιο του πολο) εβγαλε αυτα τα καλοδουλεμενα 94αρια που πηραν χρονο συμμετοχης στην πρωτη φαση.καποιος αλλος δουλευε δυο χρονια στην λαμια...εμεις στον βολο ξερουμε ποιος.στην λαμια ομως ?
dragomanovits έγραψε:όμιλος Πάτρας
Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται αν και δεν πιστεύω να τα καταφέρω.
Λοιπόν πραγματικά και με βάση τη σταθερή απόδοσή τους πέρασαν από τον όμιλο οι δύο καλύτερες ομάδες και υποβιβάστηκε η χειρότερη. (Αυτό είναι το αντικειμενικό).
Το υποκειμενικό τώρα, η Καλαμάτα νίκησε τον Ναυσίθοο με 9-5 αφού προηγήθηκε 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και πήρε ο Ναυσίθοος την πρώτη αποβολή του στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου και ενώ η Καλαμάτα είχε ήδη πάρει 6. (σύνολο αποβολών 8-3). Για την ιστορία και μόνο να πω ότι η Καλαμάτα "θύμησε" στην ΚΟΕ την αποβολή του Ρέτση για βιαιοπραγία στην προκριματική φάση της Γ΄ πέρσι, και δυο ημέρες πριν τους αγώνες κοινοποιήθηκε μία ακόμα αγωνιστική τιμωρία (μόνο και μόνο για μην παίξει στον πρώτο αγώνα). Να πω ότι συνεδρίασε το ΔΣ της ΚΟΕ και τιμώρησε παίχτη 1 χρόνο μετά την πειθαρχική παράβαση.....
Ναύπλιο : ήταν η χειρότερη ομάδα , αλλά πιστεύω ότι έχει μέλλον, δι΄τι στηρίζεται σε μικρά παιδιά, στο παιχνίδι που κρίθηκε η κατηγορία εδειξαν ότι έχουν διαφορά από την Ιτέα και έχασαν 9-1.
Βετεράνοι : Αυτούς ξέρετε αυτούς εμπιστεύεστε χτύπησαν όλα τα παιχνίδια , έδειξαν ότι ξέρουν πόλο και ξέρουν να παραμένουν κατηγορία , επειδή αυτό θέλουν. Να είναι καλά τα παιδιά.
Ιτέα : Ωραίοι αλλά άπειροι , πιστεύω ότι αν μείνουν μαζί και απογαλακτιστούν από τους γονείς και από την "παιδική" νοοτροπία ίσως του χρόνου να χτυπήσουν άνοδο, με μια δυο προσθήκες.
Νηρέας : Σταθερή αξία , εκμεταλλέυτηκαν λάθη και δυο, τρία τέσσερα φαλτοσφυρίγματα στο παιχνίδι με το Ναυσίθοο για το ποια ομάδα θα ακολουθήσει την Καλαμάτα και νίκησαν με 9-8. (Να πω μόνο ότι αποβολή παίχτη με τρεις ποινές και βγήκε από το πλάι) δεν δόθηκε ως έπρεπε πέναλτι.
Ναυσίθοος : Όχι όπως περιμέναμε.
Διαιτησία: Κακή έως πολύ κακή. Έσπρωξε Καλαμάτα πολύ έως πάρα πολύ , έκανε πολλά λάθη σε παιχνίδια με ή χωρίς σημασία και γενικώς εκνεύρισε σε μεγάλο βαθμό όλους .
Σε παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα Ιτέα - Ναυσίθοου επέμειναν σε σημείο να διακόψουν το παιχνίδι να απομακρυνθεί από την εξέδρα ο προπονητής της Ιτέας που είχε αποβληθεί στο προηγούμενο παιχνίδι, και όλα αυτά στο τέταρτο οκτάλεπτο, ενώ μέχρι τότε ήταν πάνω από τον πάγκο.
Αυτά . Καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια
Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες