ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ 2010

Νέα, αποτελέσματα και ανοικτή συζήτηση για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β' Εθνικής κατηγορίας (πρώην Β΄και Γ' κατηγορία μετά την συγχώνευση 2013).

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό solid » Κυρ Ιούλ 04, 2010 11:11 am

Oποιος απο τον Νηρεα ή την Μεσογειο θελει βιντεο απο τους αγωνες με την Ηλιουπολη ας μου πει.Δεν ειναι ολος ο αγωνας αλλα μεγαλο μερος τους.
solid
 
Δημοσιεύσεις: 458
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 13, 2005 3:41 pm

Δημοσίευσηαπό DIOGO » Κυρ Ιούλ 04, 2010 12:33 pm

Ε Λ Ε Ο Ο Ο Ο Ο Ο Σ Σ Σ Σ
DIOGO
 
Δημοσιεύσεις: 324
Εγγραφή: Τρί Δεκ 23, 2008 11:33 am
Τοποθεσία: athens

Δημοσίευσηαπό marko-polo » Κυρ Ιούλ 04, 2010 12:46 pm

Ασε θα πω εγω καλο λογο...Ηλιουπολη=ομαδαρα...ασε μας ρε solid!Αν μαζεψω κ εγω ολα τ χανια τ ρεθυμνο κ το ηρακλειο θα παρουμε τ champions league μουσκαρε ε μουσκαρε εχεις κ αποψη!
marko-polo
 
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Κυρ Ιουν 27, 2010 9:49 pm

Δημοσίευσηαπό thanosr21 » Κυρ Ιούλ 04, 2010 2:13 pm

Καταρχήν για τα ερωτήματα σου έχω απαντήσει πολλές φορές οπότε μια αναδρομή στο φόρουμ θα δώσει τις απαντήσεις που θες.
Όσο για την Ηλιούπολη επειδή είναι κρίμα για ένα τραγικό άτομο σαν και σένα να μειώνεται θα πω κάποια πράγματα.
Ήταν μια ομάδα που έδειξε κάποιες στιγμές πολύ καλά στοιχεία. Στο παιχνίδι με τον Άγιο έπαιξε έξυπνα και έδειξε ότι διαθέτει ατομικά εξαιρετικούς αθλητές. Οι λόγοι που δεν κέρδισε ήταν ότι έχασε την ηρεμία της και δεν είχε καθαρό μυαλό στα τελευταία 3 λεπτά. Και για αυτο το λόγω λέω οτι δεν πρέπει να αναφέρεται η διαιτησία παρόλο που ήταν κακή όπως παραδέχτηκα σε όλες μου τις αναφορές.
Στο παιχνίδι με τον Νηρέα όσο έπαιζε σωστά προηγήθηκε 3-0 και έδειχνε ότι ΄θα κερδίσει εύκολα γιατί ήταν καλύτερη σε εκείνο το σημείο. όμως και πάλι χάθηκε η ηρεμία και το 3-0 έγινε 3-7 μέσα σε ένα οκτάλεπτο, στην συνέχεια 4-9 και έτσι διαμορφώθηκε το 5-9. Έχασε ένα παιχνίδι με διαφορά χωρίς το σκορ να αφομοιώνει την αξία των δύο ομάδων μέσα στην πισίνα.
Τελικώς η βαθμολογία για μένα ήταν δίκαιη, το Αργοστόλι έπαιξε το καλύτερο Πόλο, εμείς το θέλαμε πάρα πολύ και το οι προσπάθειες πολλών ετών δικαιώθηκαν φέτος(θες να πω με την βοήθεια που θα είχε κάθε γηπεδούχως να το πω γιατί όντως είχαμε την εύνοια, όχι όμως σε τόσο μεγάλο βαθμό για να πεις ότι δεν αξίζαμε να ανέβουμε", αλλά τα παιδιά έπαιξαν ψυχομένα με σωστό αγωνιστικό προσανατολισμό και πάνω απο όλα έχυσαν τόνους ιδρώτα με κοποιαστηκές διπλές προπονήσεις απο τον Σπτέμβριο. ο Νηρέας με νεανική ομάδα και πάθος βγήκε 3ος δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει. Η Μεσόγειος πάλεψε με έμπειρους παίκτες όπως, Δήμου, Μαυρωτάς και σε γενικές γραμμές νομίζω ότι ίσως άξιζε και κάτι παραπάνω βάσεις απόδοσεις, εσείς το χάσατε πιο πολύ απο την κακή νοοτροπία και την ηρεμία που δεν είχατε στα παιχνίδι με εμάς και Νηρέα. Πολλά συγχαρητήρια αξίζει ο ΟΦΘ, γιατι είχε πολλούς μικρούς και έπαιξε χωρίς σκοπιμότητες για να χαρούν οι παίκτες του τα παιχνίδια.
Αυτά για να καταλάβεις ποια είναι η αξία του αθλητισμού, γιατί είσαι ανεγκέφαλος και εσύ ρίχνεις το επίπεδο και όχι εγώ. Το μόνο που ξέρεις είναι να ειρωνέυεσαι τον άλλο όταν έχει αντίθετη άποψη να λές τις εξυπνάδες σου και να μην αφήνεις τον κόσμο να μπορεί να εκφράσει άφοβα την άποψη του. Μειώνεις τους πάντε και αν έχεις αντίρρηση ας γίνει και πάλι αναδρομή στο φόρουμ.
Όσο για την ατμόσφαιρα, ήταν καταπληκτική και αν δεν ήταν κάποιοι που προκαλούσαν απο την Ηλιούπολη(πολυ πιθανό να ήσουν και εσεί μέσα σε αυτους) δεν θα χε γίνει το παραμικρό. Δεν έγινε και τίποτα άλλωστε πέρα απο τις βουβουζέλες που τόσο πολύ ξύνησα,.
Εγώ δέχομαι την κάθε άποψη του άλλου και ακόμα και αυτοί που πιστεύουν ότι ο ΝΟΑΝ δεν άξιζε την άνοδο φτάνει να το τεκμηριώσουν και τότε εγώ δεν θα μπορώ να πω τίποτα.
Αλλά όχι με το κάφρικο το ύφακι το δικό σου ότι και καλά εγώ τα ξέρω όλα και εσείς είστε χωριάτες μπροστά μου
thanosr21
 
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Κυρ Ιουν 27, 2010 9:50 pm

Δημοσίευσηαπό solid » Κυρ Ιούλ 04, 2010 4:31 pm

Αυτη ειναι αποψη.Δικη σου αλλα ειναι αποψη.Θα μπορουσες να δεχτεις και την δικη μου.
Βεβαια συνεχιζεις τους χαρακτηρισμους αλλα συνηθισα.
Οσο για σενα Marco polo καλυτερα μουσκαρος παρα σκουληκι.
Εμενα θα με φανε , εσενα θα σε πατησουν ή θα σε ριξουν στα ψαρια.
Παρε λοιπον clerasil ,πλυσου για να φυγουν τα καβλοσπυρα και το κυριοτερο βρες γκομενα ή οτι αλλο γουσταρεις μπας και ξελαμπικαρεις γιατι την εχεις κανει σφεντονα.
solid
 
Δημοσιεύσεις: 458
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 13, 2005 3:41 pm

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό thanosr21 » Κυρ Ιούλ 04, 2010 4:40 pm

εγω το σταματω εδω ούτως αλλιώς δεν μου αρέσει να έχω κόντρα με κανέναν, ουτε και μαζι σου αν και ο τροπος που λες την γνωμη σου εμένα τουλάχιστον με κανει να νιώθω ότι πιο πολυ στοχοποιείς παρά εκφράζεις κάτι που είδες.
Τέλος πάντων αυτή είναι η δική μου άποψη για το τουρνουά, έχει την δική σου ας την κρατήσουμε ο καθένας για τον εαυτό του.
Άλλωστε εγώ δεν είχε πρόθεση να την επιβάλλω σε κανέναν.
ο καθένας είδε την ομάδα του και δύσκολα μπορεί να γίνει στο 100% αντικειμενικός κριτής.
Ας κρίνουν οι παίκτες, οι παράγοντες και οι φίλαθλοι που είδαν τους αγώνες.
Μακάρι να ξανά δουμε τόσο όμορφους αγώνες όπως στο Ηράκλειο!!!!!!!
τρεις Κρητικές ομάδες θα έχει η Α2 και ευελπιστούμε ότι τα Χανιά θα επιστρέψουν εκεί που ανήκουν γιατί έχουν παράδοση στο άθλημα και είναι κρίμα να παίζουν Α2.
thanosr21
 
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Κυρ Ιουν 27, 2010 9:50 pm

Δημοσίευσηαπό nick_h2o » Κυρ Ιούλ 04, 2010 5:45 pm

Είχα καιρό να μπω στο φόρουμ και πραγματικά αναρωτιέμαι αν οι τίτλοι των θεμάτων έχουν άμεση συνάφεια με το το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων εντός. Νόμιζα ότι πάτησα "Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας" αλλά βρήκα μπροστά μου διαξιφισμούς και μπηχτές μεταξύ λίγων για το ποιος είναι καλύτερος, γρηγορότερος, πιο macho man από τους άλλους. Η εύκολη λύση είναι να κρύβομαι πίσω από το προσωπείο ενός nickname και να βρίζω θεούς και δαίμονες.

Προς solid : Νομίζω ότι η υγιής κοινότητα (ξέχασε τα καφριλίκια κάποιων) στην πέφτει για τις αισιόδοξες προβλέψεις σου πριν την τελική φάση. Όπως και να το κάνουμε η πορεία της Ηλιούπολης είναι επιεικώς απογοητευτική. Ειδικά για μια ομάδα που προπονείτο όλο τον χειμώνα και μπήκε στην διαδικασία να κάνει μεταγραφή ενός παίκτη την τελευταία στιγμή (ποιος ο λόγος;) για να σέρνεται (συγνώμη "Α" αλλά έτσι έγινε). Καταλαβαίνω ότι καταστρέφεται η ψυχολογία σου όταν στο 1ο (ίσως το πιο σημαντικό) παιχνίδι στραβώνει το αποτέλεσμα και χάνεις τους δύο βαθμούς για σένα και τους -2 για τον αντίπαλο. Αν ξέρεις κάτι για την αντίδραση των παικτών μετά την ισοπαλία να βγεις ευθαρσώς και να το πεις. Πως λες ότι το αποτέλεσμα με Μεσόγειο ήρθε δίκαια. Εμένα μου δείχνει ομάδα που τα παρατάει πολύ εύκολα και δεν νομίζω ότι ο Νίκος πέρασε αυτή την γραμμή στα παιδιά.

Καλή επιτυχία στην Δ' με την "άλλη" σου ομάδα.. Προσπάθησε να ξεσπαθώσεις εκεί!

Φιλικά,
Νίκος

Υ.Γ. μακάρι να ήσουν τόσο μαχητικός και πολέμιος όταν διαλυόταν μια ιστορική ομάδα όπως ο ΕΝΟΑ.
Άβαταρ μέλους
nick_h2o
 
Δημοσιεύσεις: 656
Εγγραφή: Παρ Μάιος 06, 2005 8:57 pm
Τοποθεσία: Athens

Δημοσίευσηαπό solid » Κυρ Ιούλ 04, 2010 6:13 pm

Δεν μπορω να σου απαντησω για τα αγωνιστικα γιατι δεν ειμαι αρμοδιος.
Οσο για τον ΕΝΟΑ δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως εννοεις οτι μπορουσα να κανω.
Σαν τελευταιος αρχηγος της ομαδας αυτης αφου αποχωρησε ο αλλος Νικος τουλαχιστον καταφερα τους διοικουντες να πληρωσουν καποια δεδουλευμενα και αυτο μπορουν να το επιβεβαιωσουν πολλα παιδια οταν Αυγουστιατικα τους εψαχνα για να δωσω χρηματα.
Απο κει και περα οι ανθρωποι αυτοι δεν ητανε σχετικοι.
Μαχητικος ειμαι παντοτε σε οτι αφορα την ομαδα μου και τους συμπαιχτες μου , τον εαυτο μου αδικω που δε τον υπερασπιζομαι τοσο πολυ αλλα θα φτιαξει και αυτο.
solid
 
Δημοσιεύσεις: 458
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 13, 2005 3:41 pm

Δημοσίευσηαπό gekopolo » Δευτ Ιούλ 05, 2010 9:59 am

πιστευω οτι πρεπει να σταματησει ολη αυτη η κοκορομαχια που δεν οδηγει πουθενα.να δωσουμε συγχαρτηρια στο αργοστολι και στον αγιο νικολαο για την ανοδο και καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες για του χρονου.επισης θα ηθελα να πω οτι το πρωταθλημα αρχισε το σαββατο το πρωϊ με τη βαθμολογια:αργοστολι 2,νηρεας 2,ηλιουπολη 1,νοαν 1,μεσογειος 0,οφθ 0.απο κει και περα τα αποτελεσματα μιλουν απο μονα τους.ολες οι ομαδες θα βρουν το δρομο τους ειδικα αν δουλευουν υποδομες που θα ειναι απαραίτητες τα επομενα χρονια που τα χρηματα δε θα ειναι αρκετα για υποδομες.επισης ενδιαφερον θα ητανε να δουμε ποσα χρηματα ξοδεψαν οι ομαδες για το πρωταθλημα της Β και ποσα παιρνανε οι παικτες.στον αγιο νικολαο παντως οι παικτες βαζανε και απο τσεπη τους και για τις μετακινησεις και για ολα.βλεπετε ειναι ολοι παιδια του ομιλου και το ονειρο τους ηταν η ανοδος.και επιτελους ασ σταματησει η καραμελα για τη διαιτησία για τωρα για πριν και μετα γιατι ασχολουμαστε με το δενδρο και αφηνουμε το δασος. το αλλοθι της διαιτησιας κανει κακο γιατι ξεχναμε τις αδυναμιες μας και δεν τις βελτιωνουμε ποτε.ας ασχοληθουν οι ομαδες με τις υποδομες οπως εδειξε αγιος νικολαος,νηρεας και οφθ και τα αποτελεσματα θα ερθουν.καλο καλοκαιρι σε ολους και καλη συνεχεια
gekopolo
 
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Τρί Ιούλ 22, 2008 9:08 am

Δημοσίευσηαπό KASHMIR » Πέμ Σεπ 09, 2010 9:19 am

Ο ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ .....................................
KASHMIR
 
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 10, 2008 3:41 pm

Δημοσίευσηαπό chrysolite » Πέμ Σεπ 09, 2010 4:38 pm

εκει στην λαμια σε μια τυχαια συζητηση που ακουσα σε καφετερια στον πειραια δημιουργειται συλλογος απο παλιους πολιστες :?: ξερεις κατι εσυ να διαφωτισεις το forum :!: εχουν φυγει πολλα παιδια προς τα εκει ακουγετε
chrysolite
 
Δημοσιεύσεις: 111
Εγγραφή: Πέμ Μάιος 21, 2009 6:52 pm

Δημοσίευσηαπό pilio » Πέμ Σεπ 09, 2010 7:15 pm

εμεις οι βολιωτες λογω γειτνιασης μαθαμε τα νεα πιο γρηγορα.χαιρομαστε που αυτοι οι 2 λαμιωτες αθλητες που εχουν τιμησει επι σειρα ετων τα σωματεια μας παραμενουν στον χωρο και ξεκινουν μαι καινουργια και υγιη προσπαθεια. η συνεργασια με το καινουριο σωματειο δεδομενη..
pilio
 
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: Τρί Μάιος 18, 2010 1:32 pm

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Σεπ 09, 2010 11:50 pm

Αν κάποια από τις δύο ομάδες καταφέρει να βγάλει και νέους πολίστες, κάτω των 40, η συνεργασία θα είναι έως και απαραίτητη.
Άβαταρ μέλους
vs
 
Δημοσιεύσεις: 3397
Εγγραφή: Σάβ Σεπ 22, 2007 1:46 pm

Δημοσίευσηαπό KASHMIR » Παρ Σεπ 10, 2010 1:01 pm

chrysolite έγραψε:εκει στην λαμια σε μια τυχαια συζητηση που ακουσα σε καφετερια στον πειραια δημιουργειται συλλογος απο παλιους πολιστες :?: ξερεις κατι εσυ να διαφωτισεις το forum :!: εχουν φυγει πολλα παιδια προς τα εκει ακουγετε
ναι γίνεται μια άλλη ομάδα αλλά μην τρελλαθουμε ο νηρέας λαμίας είναι β εθνική στους άντρες και α2 στις γυναίκες δεν έχει αντίπαλο και συγουρα δεν έφτασε τυχαία εκεί στην πορεία αυτή σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι δυσαρεστημένοι η επιλογή είναι δική τους και ο χρόνος θα δείξει εάν πήραν την σωστή απόφαση - αν καταφέρουν και πανε βεβαια
KASHMIR
 
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 10, 2008 3:41 pm

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Παρ Σεπ 10, 2010 1:55 pm

Γιατί τέτοιο καρφί για κάποιους που θέλουν να φύγουν, αφού όπως λες η ομάδα "δεν έχει αντίπαλο" και "σίγουρα δεν έφτασε τυχαία εκεί που έφτασε" ;
(και έτσι είναι)

Δεν ξέρω την περίπτωση, αλλά αφού είσαστε σε θέση "ισχύος", μήπως να τη δείτε αλλιώς;
Άβαταρ μέλους
COACHFK
 
Δημοσιεύσεις: 1976
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 10, 2005 5:15 pm

Δημοσίευσηαπό chrysolite » Σάβ Σεπ 11, 2010 11:51 am

και που θα χωρεσετε ολοι σε τοσο λιγο χωρο που εχει η λαμια :?: η μηπως θα εγκαινιαστει το νεο κολυμβητηριο :?: μηπως πρεπει να το δειτε το πραγμα πιο καλυτερα :?:
chrysolite
 
Δημοσιεύσεις: 111
Εγγραφή: Πέμ Μάιος 21, 2009 6:52 pm

Δημοσίευσηαπό KASHMIR » Σάβ Σεπ 11, 2010 2:51 pm

COACHFK έγραψε:Γιατί τέτοιο καρφί για κάποιους που θέλουν να φύγουν, αφού όπως λες η ομάδα "δεν έχει αντίπαλο" και "σίγουρα δεν έφτασε τυχαία εκεί που έφτασε" ;
(και έτσι είναι)

Δεν ξέρω την περίπτωση, αλλά αφού είσαστε σε θέση "ισχύος", μήπως να τη δείτε αλλιώς;
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΗΞΕΡΕΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ "ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ " ΚΑΘΟΛΟΥ , ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ , ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ
Τελευταία επεξεργασία από KASHMIR και Σάβ Σεπ 11, 2010 3:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
KASHMIR
 
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 10, 2008 3:41 pm

Δημοσίευσηαπό KASHMIR » Σάβ Σεπ 11, 2010 2:54 pm

chrysolite έγραψε:και που θα χωρεσετε ολοι σε τοσο λιγο χωρο που εχει η λαμια :?: η μηπως θα εγκαινιαστει το νεο κολυμβητηριο :?: μηπως πρεπει να το δειτε το πραγμα πιο καλυτερα :?:
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ , ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΖΕΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΝΟΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , Η ΛΑΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ !!!!!!!!!!
KASHMIR
 
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 10, 2008 3:41 pm

Δημοσίευσηαπό solid » Κυρ Σεπ 12, 2010 12:44 am

Ματαιοδοξια αυτοι που διαφημισαν το πολο της Λαμιας οσο κανεις?
Οι ομαδες χτιζονται δεν φτιαχνονται.
solid
 
Δημοσιεύσεις: 458
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 13, 2005 3:41 pm

Δημοσίευσηαπό vs » Κυρ Σεπ 12, 2010 1:45 am

Κυρίες και κύριοι ... αγαπητοί φίλοι ... με ιδιαίτερη συγκίνηση κηρύσσω την έναρξη μιας συναρπαστικής περιόδου στη Β' Εθνική !
Άβαταρ μέλους
vs
 
Δημοσιεύσεις: 3397
Εγγραφή: Σάβ Σεπ 22, 2007 1:46 pm

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες

cron