Συντονιστής: Lambros10
PEREZ έγραψε:Δεν μου ακουγεται ασχημα το ολο θεμα, αν μπουν στη λογικη κοστολογησης, τοτε και οι αμοιβες των αθλητων νομιμοποιουνται και αν καποιος δεν τις καταβαλλει τοτε θα πρεπει να υπαρχουν κυρωσεις, για νομικους πρεπει να ειναι το ολο ζητημα (αν αμοιβομαι με 1000 και δινει ο αλλος 2000 και κοστολογουμαι, πως θα μενω στα 1000 λεω ο ασχετος) και καπου αν το ψαξουν καποιοι, να βγει σε καλο για τους αθλητες, φυσικα και πρεπει να αλλαξει το 28 8 και να γινει υπερ των αθλητων.
wp_insider έγραψε:Μεταφερω απο αυτα που διαβασα :".....και να … θωρακίσει τους συλλόγους που … πλήττονται από τις μετοικήσεις αλλά και τις ανεξέλεγκτες μεταγραφές...."
(ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ, ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ, ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ..... ΤΙ ΒΑΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΩ.....ΒΡΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ...!!!)
και συνεχιζω......
"....για αυτό το λόγο συστάθηκε τριμελής επιτροπή (ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ.... ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ - ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)που θα ασχοληθεί με την οικονομική αξιολόγηση των αθλητών....(ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΣΤΑ 46 ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ) Για παράδειγμα εάν ένας κολυμβητής αποφασίσει αφού έχει συμπληρώσει στα 28+8 (ηλικία-χρόνια σε σωματείο) ... (28ΑΡΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ ??? ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ !!!)δεν μπορεί να το κάνει εάν δεν δώσει την έγκριση το σωματείο του, το οποίο θα ζητήσει αποζημίωση.(ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ΕΝΩ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ). Επιπλέον στο πόλο και στο θέμα των μετοικήσεων εάν ένας σύλλογος χάνει αθλητές από άλλους συλλόγους χωρίς να παίρνει χρήματα η ΚΟΕ μέσω αυτή της επιτροπής θα αξιολογεί τον αθλητή(ΑΑΑ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΔΗΛΑΔΗ.....) και θα ανακοινώνει την απόφαση της για το ποσό που θα πρέπει να καταθέσει το νέο σωματείο.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....![]()
![]()
![]()
------------------------------------------------------------------------
Φιλε - φιλη μεταξοσκωληκα,
πρωτον δεν εχω σχεση με τον αλλο κυριο...
δευτερον εδω μεσα μπορει ολοι να χρησιμοποιουμε ψευδωνυμα, αλλα λιγο πολυ ειμαστε οι περισσοτεροι γνωστοι, τουλαχιστον οσοι ειναι η ηταν στον χωρο...
τριτον το forum αυτο υπαρχει για να λεμε τις αποψεις μας αλλα και για να ασκουμε κριτικη... στο κατω κατω δεν ειπαμε κανα ψεμα, η καταντια του ΑΝΟΓ τα τελευταια χρονια ειναι μια πραγματικοτητα και απορω που ξαφνιαζεσαι.....
για να μη παρεξηγηθω, το σχολιο μου δεν ειχε να κανει με τον Νικο (Μπαχα), καθε αλλο, ειναι πολυ καλο παιδι, καλος αθλητης και Κυριος !!!
οσο για το κουκουλοφορος στο επιστρεφω.... που τους εχετε δεν καταλαβα στο σπιτι η στον ΑΝΟΓ...?
Τες πα, θα τα πουμε αλλη φορα εχουμε τωρα να ασχοληθουμε οπως βλεπεις με την ΚΟΕ και σοβαροτερα θεματα, ασε την Γλυφαδα για αργοτερα...
silkmoth έγραψε:Σύμφωνοι αλλά άλλο κριτική και άλλο αυτά που λές. Πρέπει να υπάρχει και κάποιο μέτρο. Και υπόψη δεν έχω σχέση με τη Γλυφάδα. Απλα κάποιες φορές υπερβαίνεις τα όρια
wp_insider έγραψε:silkmoth έγραψε:Σύμφωνοι αλλά άλλο κριτική και άλλο αυτά που λές. Πρέπει να υπάρχει και κάποιο μέτρο. Και υπόψη δεν έχω σχέση με τη Γλυφάδα. Απλα κάποιες φορές υπερβαίνεις τα όρια
silkmoth..... μαλλον δεν καταλαβες οτι γραφεις σε λαθος Forum !!!![]()
ελα στο σωστο... και γραψε μας γιατι δεν πηγε καλα κατα την γνωμη σου η Γλυφαδα στο Νεων Ανδρων...
silkmoth έγραψε:Μάλλον γιατί δεν έπαιζε ο υιός σου
wp_insider έγραψε:* * * * * αυτο ειναι λογοκρισια ???
γιατι το κοψατε ρε παιδια αφου βλεπετε οτι ειναι ....γκιοζης![]()
![]()
wp_insider έγραψε:* * * * * αυτο ειναι λογοκρισια ???
γιατι το κοψατε ρε παιδια αφου βλεπετε οτι ειναι ....γκιοζης![]()
![]()
Lambros10 έγραψε:Γνωρίζεις ότι απαγορεύονται οι απρεπείς χαρακτηρισμοί....
για περισσότερα, στους κανονισμούς του forum !
Ευχαριστώ για την κατανόηση...
vs έγραψε:Και να φανταστείτε ότι ο silkmoth δεν έχει σχέση με τη Γλυφάδα
Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση στην Ελλάδα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες