Συντονιστής: Lambros10
No 7 έγραψε:Lambros10 έγραψε: Προβλέπω, η ομάδα να έχει μασέρ, έφορο, τιμ μάνατζερ (έχω δεδομένο ποιός θα αυτοπροταθεί), και βοηθό προπονητή, προκειμένου να χωρέσουν όλοι στο φύλλο αγώνος.
source: multiproject.gr
Τό ' χωσες , δεν άντεξες ...
ithagenis έγραψε:ΧΤΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΚΟΕ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΣΚ.ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ (ΟΕΑ & ΝΑΒ) ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΦΕΤΟΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 30 ΧΡΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ, Η ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ?
ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!!!!!
vargas έγραψε:Με αφορμή τη φετινή κλήρωση/ορισμό της Γ', έχει κανείς από τους παλαιότερους να θυμηθεί πιο παράξενο καταρτισμό ομίλων σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα διοργάνωσης polo; Ένα έκτακτο σχόλιο του Μπέμπη θα μου έλυνε την απορία! Αν και πιστεύω πως θα υπάρχουν και άλλοι "ιστορικοί" ή έστω απλά στατιστικολάγνοι!
LBoy έγραψε:vargas έγραψε:Με αφορμή τη φετινή κλήρωση/ορισμό της Γ', έχει κανείς από τους παλαιότερους να θυμηθεί πιο παράξενο καταρτισμό ομίλων σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα διοργάνωσης polo; Ένα έκτακτο σχόλιο του Μπέμπη θα μου έλυνε την απορία! Αν και πιστεύω πως θα υπάρχουν και άλλοι "ιστορικοί" ή έστω απλά στατιστικολάγνοι!
Πιστεύω ότι απλά έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο...από τα μαγειρέματα...στην μοριακή γαστρονομία και σε ψήσιμο σε κενό αέρος!
Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιος καταρτισμός/ορισμός/κλήρωση ομίλων και προκρινόμενων/υποβιβαζόμενων...ότι και να ζητήσεις το έχει.
Από εξαιρετική ποικιλία σε ομίλους και προκρίσεις αναλόγα με το βάρος...μέχρι μπαράζ για να μην ατονεί το ενδιαφέρον...
Roiter έγραψε:ΠΑΤΡΑ (ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΜΑΗ ΤΟΥ 2011)
….
Roiter έγραψε:ΠΑΤΡΑ (ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΜΑΗ ΤΟΥ 2011)
….
LBoy έγραψε:Επειδή μου έχουν βγει τα μάτια, μπορείτε οι παραπάνω "συνφορουμίτες" να γράφετε με μικρά παρακαλώ???
Επίσης, υπάρχει και η επιλογή "edit" όταν κάνω ένα post και αμέσως μετά θυμάμαι να γράψω και κάτι άλλο...δεν χρειάζεται να κάνω καινούργιο...
κύριε Διαχειριστά...?
Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης