Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέα, αποτελέσματα και ανοικτή συζήτηση για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β' Εθνικής κατηγορίας (πρώην Β΄και Γ' κατηγορία μετά την συγχώνευση 2013).

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό POLONIKIVOLOU » Κυρ Αύγ 07, 2011 7:45 pm

Η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου αποκτά ιστοσελίδα


Εικόνα

Σε νέα τροχιά μπαίνει ο Γυμναστικός Σύλλογος «Νίκη Βόλου» με την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας του. Από την Κυριακή 24 Ιουλίου ξεκινάει δοκιμαστικά η λειτουργία του www.nikivolou.gr. Μέσα από τις σελίδες του ο Σύλλογος έχει στόχο την κατά το δυνατόν πλήρη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τις δράσεις όλων των τμημάτων του. Μετά από μια δοκιμαστική περίοδο η ιστοσελίδα θα εμπλουτιστεί σταδιακά με νέες υπηρεσίες.
Παράλληλα εγκαινιάζεται ένας νέος δίαυλος στην επικοινωνία με τον Τύπο αλλά και τους φιλάθλους πιο άμεσος και σύγχρονος, όπως επιβάλλει η εποχή μας.
Η Νίκη αποτελεί ένα από τα δυναμικότερα επαρχιακά ερασιτεχνικά σωματεία και αυτή τη δυναμική φιλοδοξεί να αναδείξει μέσω διαδικτύου. Με δεδομένη την αγάπη του κόσμου για τα ερασιτεχνικά τμήματα του Συλλόγου είμαστε σίγουροι ότι θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια και θα συμβάλει στην επιτυχία της.


www.nikivolou.gr
Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΟ
Άβαταρ μέλους
POLONIKIVOLOU
 
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: Δευτ Μάιος 17, 2010 7:40 pm
Τοποθεσία: Νέα Ιωνία Βόλου

Δημοσίευσηαπό angel3 » Τρί Ιαν 31, 2012 8:50 pm

Εικόνα

http://www.mycitynet.gr/web/article.php ... subsubcat=

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα η ομάδα πόλο ανδρών της Νίκης Βόλου, πραγματοποίησε στο Bier Restaurant ΑΒΒΑΕΙΟ, στο συγκρότημα Τσαλαπάτα, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2012,την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ομάδας κος Κωνσταντίνος Τσαρνάς, ο έφορος κος Πέτρος Μπλάνας και ο αρχηγός της ομάδας κος Κωνσταντίνος Σκοτινιώτης.

Η ομάδα που ιδρύθηκε το 2010 μετράει ήδη μια νίκη την πρώτη χρονιά συμμετοχής της στο πρωτάθλημα και την άνοδο της στη Γ κατηγορία. Το εορταστικό κλίμα ολοκληρώθηκε με την μεταγραφή τεσσάρων νέων παικτών και την ευχή όλων για άνοδο στη Β΄κατηγορία !!!

http://www.taxydromos.gr/article.php?id=38398&cat=4

Ανακοινώθηκαν οι μεταγραφές της ομάδας πόλο της Νίκης Βόλου την Κυριακή στην κοπή της πίτας

Ρεπορτάζ: ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ομάδας πόλο της Νίκης Βόλου, όπου και ανακοινώθηκαν επίσημα οι μεταγραφές που έγιναν στην ανανεωμένη αγωνιστικά κυανόλευκη ομάδα. Οι μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα της Νίκης είναι μεγάλα ονόματα για τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής, πράγμα που δηλώνει ότι η ομάδα πάει με στόχο την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Το πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής θα ξεκινήσει με μεγάλη καθυστέρηση το καλοκαίρι.

Τα ονόματα των μεταγραφών που ανακοινώθηκαν στην κοπή πίτας της ομάδας, είναι οι: Γιώργος Καρκαλιάνης (έχει αγωνιστεί στον Άρη, τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή και το 2008-2010, αγωνίστηκε στον Ο.Υ.Κ Βόλου), Γιάννης Μπενόπουλος (έχει αγωνιστεί στον Ιωνικό, Εθνικό και στην Γλυφάδα, ενώ την προηγούμενη διετία αγωνιζόταν στον Ο.Υ.Κ Βόλου), Παναγιώτης Κουρτίδης (ήταν μέλος του ΝΟΒΑ το 2005-2006 και στην συνέχεια έπαιζε στον Ο.Υ.Κ Βόλου μέχρι και πέρυσι), Στέφανος Ξυφώλης (το 2004 φορούσε το σκουφάκι της Γλυφάδας, το 2005 ήταν παίχτης του ΝΟΒΑ, έπαιξε μετά τον ΝΟΒΑ στον ΟΥΚ Βόλου σε Β’ και Α2 κατηγορία και τελευταία αγωνίστηκε στον Γ.Σ Ηλιούπολης), Λευτέρης Μαυρατζώτου (έχει αγωνιστεί στον ΝΟΒΑ και στον Ο.Υ.Κ Βόλου αλλά και στον Ν.Ο Σύρου και στον Ν.Ο Αργοστολίου) και Στέφανος Κακάσης (αγωνιζόταν στην ΝΟΒΑ).

Στην θέση του προπονητή της Νίκης Βόλου θα συνεχίσει να είναι ο Δημήτρης Μπλάνας. Οι πολίστες που θα συνεχίσουν να ενισχύουν την ομάδα θα είναι οι: Δημήτρης Μπατζιάκας, Κώστας Λεώνης, Θανάσης Κίτσιος, Γιάννης Μπλάνας, Ανδρέας Ευαγγελινός, Γιάννης Μάκος, Γιάννης Μαχαίρας, Βασίλης Παρασκευάς, Λευτέρης Παρασκευάς, Αχιλλέας Λιάγκος, Στέφανος Τάσσιος και Κώστας Σκοτινιώτης. Δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα πόλο της Νίκης ο Λεωνίδας Πετρίδης και ο Βασίλης Κρίτος, για επαγγελματικούς λόγους και ο Γιάννης Φτούλης, ο οποίος πήρε μεταγραφή για τον ΟΕΑ/ΝΑΒ.

Απόλυτα δικαιολογημένο ήταν το πανηγυρικό κλίμα που επικρατούσε στην κοπή της πίτας, μιας και η σύνθεση της ομάδα του πόλο της Νίκης Βόλου είναι πολύ δυνατή για τα δεδομένα της Γ΄Εθνικής. Σκοπός της ομάδας είναι να καταφέρει την άνοδο στην Β΄ Εθνική. Ο κ. Πέτρος Μπλάνας δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. «Η εκδήλωση – κοπή πίτας της ομάδας πόλο, είχε μεγάλη επιτυχία. Έδωσαν το παρών οι εκπρόσωποι της ομάδας πόλου αλλά και εκπρόσωποι από άλλα τμήματα της Νίκης Βόλου. Τώρα, στόχος μας είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να πετύχουμε μια πολύ καλή πορεία σ’ αυτό».

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟ.ΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ..
ΝΙΚΑΡΑ ΘΥΡΑ-3 ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
angel3
 
Δημοσιεύσεις: 100
Εγγραφή: Σάβ Ιούλ 17, 2010 10:09 pm
Τοποθεσία: ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό giannis.zisopoulos » Τετ Φεβ 01, 2012 1:17 am

Ο Καρκαλιάνης είναι πολύ πάνω απο το επίπεδο της κατηγορίας. Αρκεί να αναφέρω πως φέτος ήταν στο ΗΡΑ Α2 και μάλιστα αρκετά ματς τα πίρε πάνω του, όπως αυτό με την Κέρκυρα που με μοναδική προσπάθεια κέρδισε πέναλτι ανατρέποντας το σκορ. Πιστεύω πως φέτος η Γ΄ θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και δύσκολη και σε υψηλό επίπεδο, ιδίως στον Βόρειο όμιλο. Πολύ δυνατή θα είναι και η ομάδα της Λαμίας. Και εκεί το ρόστερ είναι αντίστοιχο, αν όχι καλύτερο... θα δούμε μεγάλες μάχες μεταξύ γνωστών.
giannis.zisopoulos
 
Δημοσιεύσεις: 163
Εγγραφή: Παρ Μαρ 28, 2008 3:31 am

Δημοσίευσηαπό pilio » Τετ Φεβ 01, 2012 1:57 pm

η νικη με κουρτιδη,καρκα,μπενοπουλο,ξυφωλη και τζιμη στον παγκο ειναι φαβορι οντως..το οξυγονο με τον λαμπρο αλλαζει επιπεδο.. η λαμια μαζεψε παλι καλο παρεακι..αλλα μην ξεχναμε τον ιωνικο και την πετρουπολη.
pilio
 
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: Τρί Μάιος 18, 2010 1:32 pm

Δημοσίευσηαπό pepito » Τετ Φεβ 01, 2012 3:53 pm

Μην ξεχνατε τον ΑΡΗ ΚΑΜΠΟΥ παιδια. Ακουσα οτι επιστρεφουν στο νησι ο Παπαναστασιου ,ο Απανασενκο και ο Κωστας Κοκκινος.
pepito
 
Δημοσιεύσεις: 194
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 03, 2011 12:28 pm

Δημοσίευσηαπό pilio » Πέμ Φεβ 02, 2012 12:33 pm

στο ρεθυμνο ακουγεταi οτι πηγε ο χανδανος.αν ειναι ετσι βγαλαμε τις ομαδες του final-6...
pilio
 
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: Τρί Μάιος 18, 2010 1:32 pm

Δημοσίευσηαπό LBoy » Παρ Φεβ 03, 2012 6:42 pm

Ποιό final-6, πέρυσι αν θυμάμαι καλά ήταν final-8....right?
Μάλλον πάει ανάλογα με τα γούστα!
Άβαταρ μέλους
LBoy
 
Δημοσιεύσεις: 111
Εγγραφή: Παρ Μάιος 19, 2006 1:27 pm

Δημοσίευσηαπό angel3 » Τετ Αύγ 08, 2012 4:15 pm

www.youtube.com/watch?v=xW_Ca8GkyUw

synenteyksi typoy toy tmhmatos polo ths nikhs boloy.
ΝΙΚΑΡΑ ΘΥΡΑ-3 ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
angel3
 
Δημοσιεύσεις: 100
Εγγραφή: Σάβ Ιούλ 17, 2010 10:09 pm
Τοποθεσία: ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό chrysolite » Τετ Αύγ 08, 2012 7:31 pm

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΟΛΙΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ Α2 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ :!: :!: :!:
chrysolite
 
Δημοσιεύσεις: 111
Εγγραφή: Πέμ Μάιος 21, 2009 6:52 pm

Re: Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευσηαπό angel3 » Σάβ Ιούλ 20, 2013 5:22 pm

Ο προπονητής της ομάδας πόλο της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Μπλάνας, μίλησε στο sport7 μετά τη μεγάλη επιτυχία του συλλόγου και την άνοδο στην Α2. Τόνισε ότι ο στόχος επετεύχθη, αλλά πως ο ίδιος και οι παίκτες του θέλουν και τον τίτλο του πρωταθλήματος.
«Ο στόχος που είχαμε βάλει ήταν να είμαστε στην τελική φάση. Αφού φτάσαμε μέχρι εδώ, τότε ξέραμε ότι μπορούμε τα πάντα. Αποδείξαμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, ομάδα ανόδου και εξασφαλίσαμε την πρώτη θέση του Ομίλου. Σκοπός μας ήταν ανεβούμε στην Α2. Το καταφέραμε αλλά δεν σταματάμε εδώ. Αύριο παίζουμε με τη Λαμία για μία θέση στον τελικό. Θα έχουμε απουσίες αλλά θα τα δώσουμε όλα».

Για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα: «Για εμάς ήταν μία προβληματική χρονιά. Αλλά αφού τα καταφέραμε όλα καλά. Η ΚΟΕ με την ανοργανωσιά της και τις αλλαγές που έκανε μας έβγαλε εκτός προγραμματισμού. Είχαμε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος πολλές απουσίες, αφού είμαστε ερασιτέχνες και ο κάθε παίκτης αποφασίζει για τη συμμετοχή του βάσει των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Ενώ τον Οκτώβριο είχαμε σχεδιάσει σωστά την ομάδα, ήρθε η ΚΟΕ με τις αποφάσεις της να μας βγάλει εκτός προγραμματισμού. Ετσι είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές απουσίες και προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά τα καταφέραμε. Είμαστε μια ομάδα που έχει μάθει στα δύσκολα».
Για την άνοδο και το πόσο σημαντική είναι αυτή η επιτυχία: «Είναι μία πολύ σημαντική επιτυχία. Δίνουμε δυναμική και προσθέτουμε γόητρο στον σύλλογο με τις επιτυχίες μας. Μέσα στα τέσσερα χρόνια από την ίδρυση του, το τμήμα πόλο της Νίκης έχει πετύχει τρεις ανόδους. Αυτό τα λέει όλα. Το 2009 δεν υπήρχαμε σαν ομάδα και το 2013 αγωνιζόμαστε πλέον στην Α2 πόλο. Είναι μια ηθική επιβράβευση για εμάς και για τους ανθρώπους της ομάδας, αφού όλοι «ματώνουμε» και κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Πετύχαμε κάτι ιστορικό και συνεχίζουμε».
Για την προσπάθεια πρόκρισης στον τελικό και τον τίτλο: «Θέλουμε να πάμε στον τελικό και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θα έχουμε ακόμα μία απουσία βέβαια, αφού θα λείπει ο Σπύρος Τζαμτζής, υπάρχουν κούραση, τραυματισμοί αλλά εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει γυρισμός. Θέλουμε το πρωτάθλημα! Είμαστε λίγοι αλλά θα το παλέψουμε. Μία ημέρα έμεινε και θα δώσουμε και την ψυχή μας».

πηγή: sport7.gr

mprabo koouts!
ΝΙΚΑΡΑ ΘΥΡΑ-3 ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
angel3
 
Δημοσιεύσεις: 100
Εγγραφή: Σάβ Ιούλ 17, 2010 10:09 pm
Τοποθεσία: ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Re: Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευσηαπό angel3 » Δευτ Ιούλ 22, 2013 5:20 pm

Εικόνα
ΝΙΚΑΡΑ ΘΥΡΑ-3 ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
angel3
 
Δημοσιεύσεις: 100
Εγγραφή: Σάβ Ιούλ 17, 2010 10:09 pm
Τοποθεσία: ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Re: Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευσηαπό angel3 » Τετ Ιούλ 24, 2013 4:23 pm

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πώς η ομάδα πόλο της Νίκης Βόλου καταφέρνει κάθε χρονιά να πετυχαίνει τους στόχους της, πανηγυρίζοντας τρεις ανόδους κατηγοριών στα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η απάντηση περικλείεται στα λόγια του μέλους της ομάδας του πιο επιτυχημένου, ίσως, τμήματος της ερασιτεχνικής Νίκης, Κώστα Σκοτινιώτη, όπως τα κατέθεσε στο προσωπικό του προφίλ, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Α2 !!!!!!!!!!!

Τελείωσε το πρωτάθλημα και ο στόχος έγινε πραγματικότητα !!!!!!

Η Νίκη είναι στην Α2 κατηγορία της υδατοσφαίρισης ......

Αν και έχω μια μικρή πικρία που δεν καταφέραμε να φέρουμε το κατσαρόλι όπως το λέει και φίλος ο Μάκος , για μια ακόμα χρονιά στο Βόλο ....

Όμως αυτή η ομάδα αξίζει πολλά συγχαρητήρια για ότι έχει καταφέρει . Τρεις ανόδους σε τέσσερα χρόνια !!!!!!!!

Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο ..

Σήμερα δεν θα μιλήσω πολύ για τους συνήθεις ύποπτους τους Βολιώτες παίχτες της ομάδας ( Μάκος Γιάννης , Παρασκευάς Λευτέρης , Ευαγγελινός Ανδρέας , Λέτσιος Ιάσωνας , Μπλάνας Γιάννης , Τζαμτζής Σπύρος Παρασκευάς Βασίλης ) , Αυτούς τους ξέρω χρόνια τώρα κάνουνε πάντα κατάθεση ψυχής για την ομάδα .....

Σήμερα αξίζει να μιλήσω για τους καινούριους συμπαίχτες και να αναφερθώ στο κάθε ένα προσωπικά .

Πρώτα θα ξεκινήσω από τον Αλέξη Μητρούση το παλικάρι κατέβασε στην κυριολεξία τα ρολά ίσως είναι ο μόνος τερματοφύλακας που έπαιξε σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος !!!!!

Ο άλλος Θεσσαλονικιός Καρκαλιάνης Γιώργος το τρελοκομείο της πισίνας ο άνθρωπος βγάζει απίστευτη ενέργεια ...

Μαυρατζιώτης Λευτέρης εάν και στα σαράντα του περνάει δεύτερη εφηβεία !!!!

με το πάθος του και την εμπειρία του βοήθησε τα μέγιστα ...

Κίτσος Θανάσης ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής στο ματς με τον Νοβα αφού με το δικό του γκολ χάρισε κατά την γνώμη μου τον πολυτιμότερο βαθμό στο πρωτάθλημα ...

Κουρτίδης Παναγιώτης όταν έκαιγε η μπάλα ψάχναμε τον Πάνο και αυτός ήταν πάντα εκεί για να μας ξεκολλήσει ....

Τέλος στην ομάδα μας είναι ο καλύτερος φουνταριστός της κατηγορίας Αντίοχος Κώστας . Έκανε γιογιο κάθε αντίπαλο ....

Το μεγαλύτερο μερίδιο για την επιτυχία της ομάδας το έχει ένας ΆΝΘΡΩΠΟΣ που ακούει στο όνομα Κώστας Τσαρνάς . Κωστή ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ....

Κλείνοντας θέλω να μιλήσω για τον Δημήτρη τον Μπλάνα το παλικάρι έκανε τα πάντα φέτος παίχτης προπονητής έφορος ... Ο τζίμης είναι κάτι παραπάνω από όλα αυτά , είναι αυτός που με τα λόγια του μετά το τέλος μετρίασε την πικρία από την απώλεια του τίτλου ( εάν χρειαζόταν να βγούμε πρώτη για να πάρουμε την άνοδο τότε θα είχαμε τερματίσει εμείς πρώτη )και είναι αλήθεια αυτό ....

Είναι αυτός που πίστεψε σε μένα ότι μπορώ να ανταπεξέρθω στο δύσκολο πρωτάθλημα της β εθνικής ,την ώρα που κάποιοι πιστεύουν ότι δεν έχω θέση στην πισίνα .

Μα πάνω από όλα η ομάδα είναι επιτυχημένη γιατί είναι μια παρέα και αυτό είναι που μας έχει φτάσει μέχρι εδώ ....

Keep walking !!!!»
ΝΙΚΑΡΑ ΘΥΡΑ-3 ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
angel3
 
Δημοσιεύσεις: 100
Εγγραφή: Σάβ Ιούλ 17, 2010 10:09 pm
Τοποθεσία: ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Re: Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευσηαπό POLONIKIVOLOU » Σάβ Σεπ 06, 2014 8:03 pm

Στις 8 Σεπτεμβρίου το νέο ξεκίνημα στο πόλο της Νίκης Βόλου


Εικόνα

Την ερχόμενη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου ξεκινά η νέα χρονιά για τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου η οποία καλεί νέα παιδιά να πλαισιώσουν τις τάξεις της. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Το Τμήμα Υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει σε όλους τους αθλητές, στους γονείς και κηδεμόνες τους, ότι ξεκινούν οι προπονήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου σε όλες της κατηγορίες (νέων ανδρών, εφήβων, παίδων και μίνι παίδων).
Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται όλοι οι αθλητές μας από τα τμήματα Ανδρών, Νέων Ανδρών, Εφήβων, Παίδων και Μίνι Παίδων, να παραβρίσκονται την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 ώρα 20.00 στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου «Βασίλειος Πολύμερος», όπου θα τους ανακοινωθεί το πρόγραμμα προπονήσεων για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Καλούνται επίσης, την ίδια ώρα να παρευρίσκονται οι γονείς και κηδεμόνες των αθλητών, στους οποίους θα ανακοινωθεί η παραπέρα δράση του τμήματος και συμμετοχή όσων επιθυμούν, στις καθημερινές κινήσεις, ώστε να καθοριστούν οι προοπτικές ανάδειξης των μικρών κατηγοριών της ακαδημίας με σωστό προγραμματισμό και ξεχωριστή δυναμική.
Οι προπονήσεις της Ανδρικής ομάδας και της κατηγορίας Νέων Ανδρών θα γίνονται με την καθοδήγηση του προπονητή κ. Δημήτριου Μπλάνα. Γι' αυτό το λόγο, καλούνται όλοι οι αθλητές της Ανδρικής ομάδας και των Νέων Ανδρών σ' αυτή την συνάντηση έναρξης της αγωνιστικής περιόδου, ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας.
Από την Εφορεία του Τμήματος Υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου καλούνται οι παρακάτω αθλητές μας (νέοι, έφηβοι, παίδες, μίνι παίδες) να προσέλθουν την ίδια ημέρα και ώρα στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας:
Α) ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ: Αγριδόπουλος Αντώνιος, Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος, Ιωάννου Νικόλαος, Καρτσάνας Βάιος, Κόφφας Βασίλειος, Κωστάκης Νικόλαος, Πίνας Σπύρος, Πολυμερόπουλος Φοίβος, Τοσιλιάνης Μάριος, Τσαβακατόπουλος Ευάγγελος, Τσαβακατόπουλος Κωνσταντίνος, Τσίλογλου Ιωάννης.
Β) ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ: Αντωνιάδης Αντώνιος, Αχλαδιώτης Ιωάννης, Γιαννουσάς Απόστολος, Γκατζούνας Εμμανουήλ, Γλούμης Δημήτριος, Δήμου Σταύρος, Κανάκης Ιωάννης, Καραγκούνης Νικόλαος, Κουτσιαρής Νικόλαος, Κωτούλας Απόστολος, Μίχος Ιωάννης, Μπασδάνης Αχιλλέας, Μπρουσοβάνας Κωνσταντίνος, Τσιάτσιος Γεώργιος.
Γ) ΟΜΑΔΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ: Αγραφιώτης Μάριος, Αθανάσιος, Χατζής, Βάτσος Μάριος, Γιαννόπουλος Παναγιώτης, Γκανάτσιος Δημήτριος, Γκανάτσιος Ιωάννης, Γκόγκος Ιωάννης, Δαλλίδης Πολυχρόνιος, Καδδάς Ιωάννης, Κανατάς Ιωάννης, Καραφύλογλου Νικόλαος, Κουτσούκης Λεωνίδας, Κυπριζλής Δημήτριος, Μακούλας Στυλιανός, Παγωνόπουλος Κωνσταντίνος, Τσίχλας Γεώργιος, Τσίχλας Στράτος, Χατζής Λεωνίδας.
Την ευθύνη προπόνησης για τις παραπάνω κατηγορίες θα έχει ο νέος προπονητής του Συλλόγου μας, κ. Δημήτριος Καραναστάσης.
Η Εφορεία του Τμήματος Υδατοσφαίρισης μέσω της στήλης αυτής θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή της περσινής περιόδου κ. Ιάσωνα Λέτσιο, για την σωστή και επίμονη δουλειά που πραγματοποίησε στις παραπάνω ευαίσθητες ηλικιακά κατηγορίες. Ο Ιάσωνας Λέτσιος θα παραμένει στην οικογένεια του πόλο της Νίκης Βόλου ως αθλητής της ανδρικής ομάδας.
Παράλληλα με τον προγραμματισμό της αγωνιστικής περιόδου και για ενίσχυση των κατηγοριών Εφήβων, Παίδων και Μίνι Παίδων, αρχίζουν από σήμερα οι εγγραφές αγοριών που έχουν γεννηθεί τα έτη 2000 έως 2006 και επιθυμούν να ενταχτούν στην ακαδημία μας. Μπορούν να απευθυνθούν στους εφόρους του τμήματος κ.κ. Τσαρνά Κωνσταντίνο (τηλ. 6944303862) και Μπλάνα Πέτρο (τηλ. 6944275742), στους προπονητές κ.κ. Μπλάνα Δημήτριο (τηλ. 6944623757) και Καραναστάση Δημήτριο, όπως και στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Μαιάνδρου 14 (τηλ. 2421060320).
Με απόφαση της Εφορείας του Τμήματος Υδατοσφαίρισης ορίσθηκε ως Γενικός Αρχηγός της ανδρικής ομάδας όπως και των τμημάτων υποδομής, ο κ. Κώστας Σκοτεινιώτης, παλιός αθλητής του Συλλόγου και ψυχή της ομάδας μας.
Κάνουμε επίσης γνωστό και προκειμένου να εντάξουμε στις παραπάνω κατηγορίες των ακαδημιών αγόρια γεννηθέντα τα έτη 2000-2006 που γνωρίζουν κολύμβηση, ότι με μεγάλη μας χαρά μπορούν να ενταχτούν στο τμήμα και να εγγραφούν στη Νίκη Βόλου που με διαφορετικό «μάτι» ποντάρει στο άθλημα αυτό, βάζοντας πάντα γερές βάσεις για μια προοπτική με μέλλον για τη νεολαία της πόλης μας και των περιχώρων.
Επίσης, κάνουμε γνωστό στους φίλους της ομάδας μας, ότι η ανδρική ομάδα του Συλλόγου παρά το γεγονός ότι κατέβηκε μία κατηγορία απ' ότι αγωνιζόταν, θα συνεχίσει αδιάλειπτα τον αγώνα για συνεχή ανοδική προοπτική και ευελπιστούμε ότι θα δικαιώσουμε την Διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και τον κόσμο μας.
Σας περιμένουμε όλους στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας να εγγράψετε και να εντάξετε στο τμήμα πόλο της Νίκης Βόλου τα παιδιά σας, ώστε να μάθουν σωστά το άθλημα που το έχει ανάγκη η περιοχή μας, η πόλη μας και γενικότερα η πατρίδα μας.

http://www.goalpost.gr
Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΟ
Άβαταρ μέλους
POLONIKIVOLOU
 
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: Δευτ Μάιος 17, 2010 7:40 pm
Τοποθεσία: Νέα Ιωνία Βόλου

Re: Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευσηαπό POLONIKIVOLOU » Πέμ Σεπ 11, 2014 11:46 pm

Εντυπωσιακή η πρώτη συγκέντρωση πόλο της Νίκης Βόλου


Εικόνα

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου στον προαύλιο χώρο του κολυμβητηρίου Νέας Ιωνίας «Βασίλειος Πολύμερος».
Βροντερό παρών έδωσαν οι αθλητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου οι οποίοι αποτελούν το μέλλον της Νίκης Βόλου αλλά και του βολιώτικου πόλο γενικότερα.
Παρόντες στη συγκέντρωση ήταν, μεταξύ άλλων, οι έφοροι του τμήματος κ.κ. Κώστας Τσαρνάς και Πέτρος Μπλάνας, οι προπονητές Δημήτρης Μπλάνας (ανδρική ομάδα) και Δημήτρης Καραναστάσης (τμήματα υποδομής), αθλητές της ανδρικής ομάδας και αρκετοί γονείς.
Η Νίκη Βόλου ξεκινάει δυναμικά τη φετινή χρονιά στο άθλημα του πόλο με όραμα, προοπτική και στόχους. Η συνεχής προσέλευση νέων παιδιών στο τμήμα της υδατοσφαίρισης και το ενδιαφέρον τους, γεμίζουν με ικανοποίηση τους ανθρώπους του κυανόλευκου συλλόγου και ταυτόχρονα με περισσότερη όρεξη για δουλειά και προσφορά στο άθλημα.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία υδατοσφαίρισης για αγόρια γεννηθέντα τα έτη 2000-2006. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στους εφόρους του τμήματος Κώστα Τσαρνά (τηλ. 6944303862) και Πέτρο Μπλάνα (τηλ. 6944623757), καθώς και στην γραμματεία του συλλόγου (τηλ. 2421060320).

Εικόνα

Εικόνα

http://www.goalpost.gr
Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΟ
Άβαταρ μέλους
POLONIKIVOLOU
 
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: Δευτ Μάιος 17, 2010 7:40 pm
Τοποθεσία: Νέα Ιωνία Βόλου

Re: Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευσηαπό POLONIKIVOLOU » Σάβ Σεπ 13, 2014 4:00 am

Έναρξη ακαδημίας πόλο Νίκης Βόλου 2014-2015

https://www.youtube.com/watch?v=p2lWXtZcUls
Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΟ
Άβαταρ μέλους
POLONIKIVOLOU
 
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: Δευτ Μάιος 17, 2010 7:40 pm
Τοποθεσία: Νέα Ιωνία Βόλου

Re: Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευσηαπό POLONIKIVOLOU » Κυρ Σεπ 14, 2014 2:00 am

Ο Δημ. Καραναστάσης νέος προπονητής των ακαδημιών πόλο της Νίκης Βόλου


Εικόνα

Νέος προπονητής στις ακαδημίες πόλο της Νίκης Βόλου ανέλαβε ο κ. Δημ. Καραναστάσης. Σε ανακοίνωσή της η Νίκη Βόλου αναφέρει:

“Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Νίκης Βόλου τον πολύπειρο Έλληνα τεχνικό της υδατοσφαίρισης Δημήτρη Καραναστάση. Ο κ. Καραναστάσης αναλαμβάνει τις ακαδημίες της ομάδας μας με σκοπό την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων και την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας. Με την έλευση του προσδοκούμε σε μελλοντικές επιτυχίες για τη Νίκη Βόλου και τη Βολιώτικη υδατοσφαίριση.

Από το νέο ξεκίνημα αυτό δεν περισσεύει κανείς. Καλούμε όλους τους αθλητές που έχουν περάσει από τον χώρο της πισίνας και για δικούς τους λόγους έχουν απομακρυνθεί από το άθλημα, να έρθουν να διαπιστώσουν από κοντά την νέα αυτή προσπάθεια. Επίσης καλούμε όσα παιδιά ηλικίας από 8 μέχρι 12 χρονών που έχουν περάσει από την κολύμβηση και έχουν σταματήσει να έρθουν να γνωρίσουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης. Θα μας βρείτε στο κολυμβητήριο «Βασίλειος Πολύμερος» καθημερινά μετά τις 17:00.

Τηλέφωνα επικοινωνίας
Γραφεία Ερασιτέχνη: 2421060320
Έφοροι τμήματος: Μπλάνας Πέτρος 6944275742, Μπουρσουβάνας Αλέξανδρος 6974079674, Βάτσιος Νίκολαος 6932634875.

http://www.myvolos.net
Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΟ
Άβαταρ μέλους
POLONIKIVOLOU
 
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: Δευτ Μάιος 17, 2010 7:40 pm
Τοποθεσία: Νέα Ιωνία Βόλου

Re: Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευσηαπό POLONIKIVOLOU » Τετ Σεπ 24, 2014 1:17 am

Γ.Σ. Νίκη Βόλου "Πάμε Water Polo"

https://www.youtube.com/watch?v=GySw2F3_cCA
Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΟ
Άβαταρ μέλους
POLONIKIVOLOU
 
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: Δευτ Μάιος 17, 2010 7:40 pm
Τοποθεσία: Νέα Ιωνία Βόλου

Προηγούμενη

Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron