ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ 2012

Νέα, αποτελέσματα και ανοικτή συζήτηση για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β' Εθνικής κατηγορίας (πρώην Β΄και Γ' κατηγορία μετά την συγχώνευση 2013).

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό vaziliz » Πέμ Ιούλ 26, 2012 4:55 pm

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά ...φοβάμαι ότι αν γίνει το Πρωτάθλημα Βετεράνων θα λιγοστέψουν οι ομάδες της Β - Γ- Δ Εθνικής ... (άρα το λογικό θα ήταν κάποια κατηγορία να κοπεί λέω εγώ ) ... επίσης θα υπάρχει ο φόβος μήπως οι "Βετεράνες" ομάδες είναι περισσότερες από όσες πρέπει ή μήπως δεν μπορούν κάποιοι να σχηματίσουν ομάδες ... είναι μεγάλη κουβέντα.... ! γιατί έχει να κάνει με τα κριτήρια ...τις ηλικίες...μετά θα σου πω εγώ ναι αλλά εγώ που είμαι βετεράνος αν είχα δίπλα μου 5 μικρά παιδάκια θα μπορούσα να τα βοηθήσω κτλ κτλ !

Θα είχε πλάκα πάντως ένα τέτοιο πρωτάθλημα ...

Επίσης να τονίσω ότι αυτό το θέμα με τον προπονητή και τον παίκτη κτλ. ... θα ήθελα να έχει δικαίωμα ο προπονητής της ομάδας μου ... να είναι παίκτης ... αντίπαλος !! ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
vaziliz
 
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: Πέμ Ιουν 16, 2005 2:23 pm
Τοποθεσία: Athens

Δημοσίευσηαπό angel3 » Πέμ Ιούλ 26, 2012 6:17 pm

παιδιά ξέρουμε ημερομηνίες και πρόγραμμα αγώνων; η Λαμία δηλαδή αποκλείστηκε;
ΝΙΚΑΡΑ ΘΥΡΑ-3 ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
angel3
 
Δημοσιεύσεις: 100
Εγγραφή: Σάβ Ιούλ 17, 2010 10:09 pm
Τοποθεσία: ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό nick_h2o » Πέμ Ιούλ 26, 2012 7:47 pm

Αγαπητέ Κώστα,

Πριν χρόνια υπήρξαμε συμπαίκτες και γνωριζόμαστε πολύ καλά. Δυστυχώς όμως τα "πιστεύω" μου δεν μπορώ επ' ουδενί να τ' αλλάξω για κανένα λόγο. Σε καμία περίπτωση δεν ανακαλώ τον χαρακτηρισμό "μισθοφόροι". Ζητώ συγνώμη που περιορίστηκα μόνο στην ομάδα της Λαμίας (είμαι άδικος το ξέρω) αφού θα μπορούσα να αναφερθώ και στην ομάδα της Νίκης Βόλου ή του ΝΟΒΑ που ακολουθούν την ίδια πολιτική.

Πιστεύω ότι η Γ' Εθνική θα πρέπει να παραμείνει ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ κατηγορία.

Πιστεύω ότι κανένας "Αθηναίος" δεν θα έπαιζε σε ομάδα της επικράτειας εάν δεν υπήρχε μπαγιόκο από πίσω (εξαιρώ μόνο τις περιπτώσεις εκείνων που αγωνίζονται για λόγους καταγωγής).

Πιστεύω ότι όταν ένας αθλητής πληρώνεται για να κάνει το χαβαλέ του (πρωτάθλημα σε δύο Σ/Κ) μπορεί να θεωρηθεί αυτόματα και έμμισθος υπάλληλος, ήτοι "μισθοφόρος".

Πιστεύω ότι προσβάλλονται άτομα όταν μιλάμε για budget στην Γ' Εθνική ενώ κάποιοι άλλοι βάζουν κι από την τσέπη τους για να παίξουν αυτό που αγαπούν.

Πιστεύω ότι δεν είναι καλύτερος παίκτης αυτός που πληρώνεται για να παίξει στην Γ' Εθνική αλλά ότι απλά έχει περισσότερες & καλύτερες γνωριμίες για να του κόψουν "τσέκι".
Άβαταρ μέλους
nick_h2o
 
Δημοσιεύσεις: 656
Εγγραφή: Παρ Μάιος 06, 2005 8:57 pm
Τοποθεσία: Athens

Δημοσίευσηαπό solid » Πέμ Ιούλ 26, 2012 8:17 pm

Δηλαδη τωρα βρηκαμε παππα να θαψουμε 5-6?
Τι μισθοφοροι και βλακειες ακουω?
Σιγα τα λεφτα δηλαδη που παιρνουνε.Και δεν αναφερομαι στην Λαμια γιατι ξερω οτι 2 απο αυτους πηγαν για τον Κωστα.
Η αλλη Λαμια τοσα χρονια με ποιους επαιζε?Και καλα εκανε.
Φαρισαισμος και υποκρισια απο την ΚΟΕ και απο πολλους εδω μεσα.
Δηλαδη η Γ ειναι το προβλημα?Ερασιτεχνικη ειναι και δεν θα αλλαξει με αυτο τον τροπο
Στην Α2 δεν ειναι μισθοφοροι με την ιδια εννοια
Λεσ και ανακαλυψατε την Αμερικη .
solid
 
Δημοσιεύσεις: 458
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 13, 2005 3:41 pm

Δημοσίευσηαπό chrysolite » Πέμ Ιούλ 26, 2012 11:11 pm

stamos έγραψε:μην ξεχνατε και τον νοβα αν κατεβει πληρης αυτο θα γίνει αν κατεβει με όλουσ η λαμία.με παπαγιανάκη, φραγκέδη και καραμάνη είναι απο τα φαβόρη για την άνοδο.στον όμιλο θα παλέπσει με το οξυγόνο για την 2 θέση.εγώ που τον είδα στιν πρώτη φάση δεν έπαιξε άσχημα μόνο στο παιχνίδι με τη νική.με τη λαμία θα κέρδιζε αν δεν έβαζαν αυτουσ που έβαλαν.


το βολιωτικό πόλο είναι εδώ με την ομάδα που έχει γράπσει ιστορία. πάμε ρε νόβα


ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ? :?
chrysolite
 
Δημοσιεύσεις: 111
Εγγραφή: Πέμ Μάιος 21, 2009 6:52 pm

Δημοσίευσηαπό lupo » Παρ Ιούλ 27, 2012 8:32 am

statler έγραψε:έχουμε μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Γενικότερα σε αυτή τη χώρα το κάνουμε αλλά μη το γενικεύσω.

Από τη στιγμή που υπάρχει ένας κανονισμός πρέπει να τηρηθεί. Δε καταλαβαίνω γιατί γράφονται όσα γράφονται. Το αν είναι σωστός ή όχι είναι άλλο θέμα. Όλοι μας γνωρίζαμε οτι υπάρχει αυτός ο κανονισμός και έπρεπε να τον σεβαστούμε. Ο ΝΟΒΑ είχε επίσης παίχτες προπονητές αλλά δε τους κατέβασε. Και άλλες ομάδες το ίδιο πράξαν. Η Λαμία αποφάσισε να μη το κάνει. Γούστο της. Δεν έχουμε όμως σε αυτή τη περίπτωση αθέμιτο ανταγωνισμό; Έχουμε. Άρα σωστά τιμωρήθηκε η Λαμία. Κρίμα που τιμωρήθηκε τόσο αργά όμως και έχασε τη θέση της η Καρδίτσα.

Το άλλο θέμα τώρα. Είναι σωστός αυτός ο κανονισμός ή όχι;
Και ναι και όχι. Από τη μια πρέπει να βοηθήσουμε το άθλημα να αναπτυχθεί και αυτός ο κανονισμός βοηθάει. Και αυτό γιατί δίνονται περισσότερες ευκαιρείς σε αθλητές μικρότερης ηλικίας. Από την άλλη όμως γιατί κόβεις το δικαίωμα στον προπονητή να κάνει αυτό που γουστάρει; Το οτι έχει περάσει από τη μεριά του προπονητή δε πάει να πει οτι δε γουστάρει να παίζει κιόλας.
Το έχουν γράψει πάρα πολλοί. Φτιάξτε αυτό το αναθεματισμένο πρωτάθλημα Βετεράνων. Εδώ κατάφεραν το Beach polo μέσα σε 3 χρόνια να το τρέξουν σε 5 πόλεις της Ελλάδας και να έχουν και έσοδα. Δε μπορούν να φτιάξουν ένα πρωτάθλημα Βετεράνων στα πρότυπα Γ' Εθνικής;
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
Άβαταρ μέλους
lupo
 
Δημοσιεύσεις: 218
Εγγραφή: Σάβ Δεκ 06, 2008 1:38 am

Δημοσίευσηαπό vargas » Παρ Ιούλ 27, 2012 12:36 pm

Μήπως τα πράγματα είναι ή μπορούν να γίνουν πιο απλά;

Εξηγούμαι. Ποιος είναι ο λόγος της απαγόρευσης των προπονητών να παίζουν σε μικρές κατηγορίες; "Για να αναπτυχθεί το πόλο με γηγενείς παίκτες στις ομάδες της περιφέρειας" λένε οι περισσότεροι. Σωστά. Μήπως είναι πιο λογικό η θέσπιση της υποχρεωτικής παρουσίας στη 15δα π.χ. 10 παικτών κάτω των 20 ετών εκ των οποίων οι 5 να είναι γηγενείς; (Οι αριθμοί ενδεικτικοί). Πόσο θα αντέξουν οι υπόλοιποι 5 ακόμη και αν είναι όλοι τους προπονητές και άρα (θεωρητικά) μεγάλοι σε ηλικία; Άρα να ο περισσότερος χρόνος συμμετοχής στους έχοντες περιθώρια ανάπτυξης μικρούς.

Άλλο θέμα...και σχετικό και άσχετο. Καταργήστε επιτέλους τις Β,Γ,Δ κατηγορίες και δημιουργήστε τοπικά πρωταθλήματα. Αναπτύξτε/εκπαιδεύστε διαιτητές και κριτές από τις τοπικές κοινωνίες για να μειωθούν τα έξοδα διοργάνωσης. Δεν είναι ανάγκη οι αγώνες να γίνονται σε 2 Σ/Κ. "Ανοίξτε" την αγωνιστική περίοδο για να αποκτήσουν ενδιαφέρον και να μείνουν στις πισίνες οι μικροί. Αγώνες με έδρες. Δεν χρειάζονται διανυκτερεύσεις, εκτός εξαιρέσεων, όταν οι ομάδες είναι από κοντινές πόλεις. Δεν θα είναι απαραίτητο να ψάχνουμε ομάδες να "αναλάβουν" τη διοργάνωση με τις γνωστές αμφισβητήσεις περί "εύνοιας" κ.τ.λ.

Κάποιοι μπορεί να αντιτάξουν επιχειρήματα όπως: "Σε ποιο τοπικό μπορεί να παίζει π.χ. η Σύρος; Ε, γι'αυτές τις ομάδες και μόνο θα μπορούσε να γίνει ένας εξτρά όμιλος στην Αθήνα στα πρότυπα των σημερινών διοργανώσεων.

Νέοι άνθρωποι είστε, βάλτε και άλλες ιδέες στο τραπέζι, οργανωθείτε, συζητήστε με την ομοσπονδία και κάπου ίσως βρεθεί κοινός τόπος.

Θεοδωρίδης Λευτέρης.
vargas
 
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 6:35 pm

Δημοσίευσηαπό pasniki » Παρ Ιούλ 27, 2012 11:38 pm

Συμφωνω απολυτα με τον vargas !!! Τα εχω γραψει και σε προηγουμενα post μου οσον αφορα τα πρωταθληματα Β,Γ,Δ και την διεξαγωγη τοπικων πρωταθληματων. Μονο ετσι θα κρατησουμε νεα παιδια στις πισινες.
pasniki
 
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: Παρ Ιουν 12, 2009 1:20 am

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Ιούλ 28, 2012 2:29 pm

@vargas
+1

To θέμα είναι ποιοι θα σχεδιάσουν και υλοποιήσουν το πρόγραμμα αυτό ...
Άβαταρ μέλους
vs
 
Δημοσιεύσεις: 3397
Εγγραφή: Σάβ Σεπ 22, 2007 1:46 pm

Δημοσίευσηαπό vargas » Σάβ Ιούλ 28, 2012 2:56 pm

Ποιοι; Εσείς όλοι που ενδιαφέρεστε και αγαπάτε το πόλο, εσείς είστε αυτοί που θα το υλοποιήσουν. Αντί να αναλώνεστε (προφανώς δεν αναφέρομαι σε όλους) σε επικριτικά σχόλια ο ένας για τον άλλο, όπως διαβάζω σε άλλα topic, η να κλαίτε πάνω από το χυμένο γάλα ή να γκρινιάζετε για το ποιανού ο υιός ή ποιανού η κόρη δεν κλήθηκε σαν ....51ος ή 27η στα κλιμάκια, μαζευτείτε όλοι μαζί (μικρός είναι ο χώρος οι περισσότεροι γνωρίζεστε μεταξύ σας), βάλτε κάτω τις ιδέες σας και συζητήστε το με την Ομοσπονδία. Εάν οι προτάσεις σας είναι εφικτές και δεν έχουν πρόθεση να καπελωθούν κάποιοι όλο και κάτι μπορεί να βγει.
Στο κάτω-κάτω ξεκινήστε βρε αδελφέ και αν στο τέλος δεν καταφέρετε αυτά που ευαγγελίζεστε, ε θα έχετε την ικανοποίηση ότι δεν μείνατε αδρανείς....
vargas
 
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 6:35 pm

Δημοσίευσηαπό vargas » Σάβ Ιούλ 28, 2012 3:51 pm

.....α,επειδή 2 είναι οι vargas...ξέχασα την υπογραφή!
Λευτέρης Θεοδωρίδης
vargas
 
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 6:35 pm

Δημοσίευσηαπό pasniki » Σάβ Ιούλ 28, 2012 4:03 pm

Μπορουμε ο καθενας απο το ποστο που εχει σε καθε σωματειο (ειτε παικτης, ειτε παραγοντας, ειτε απλος φιλαθλος) να προτεινει επισημα στην ΚΟΕ με εγγραφο που θα αναπτυσσει ολοκληρωμενες προτασεις την προταση του. Τωρα οσο ακομα ειναι νωρις...Ετσι ωστε η ΚΟΕ αν θελει να βοηθησει ακομα περισσοτερο στην αναπτυξη του πολο και στην περιφερεια, να πειραματιστει. Αλλωστε και η οικονομικη κριση την βολευει.
pasniki
 
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: Παρ Ιουν 12, 2009 1:20 am

Δημοσίευσηαπό vargas » Σάβ Ιούλ 28, 2012 8:34 pm

Συγνώμη που επιμένω, ίσως μπαίνω και σε ξένα χωράφια, αλλά έχω την άποψη ότι μεμονωμένες προτάσεις, όσο αξιόλογες και να είναι δύσκολα θα γίνουν αποδεκτές από οποιαδήποτε Ομοσπονδία. Μόνο μία μαζική, ολοκληρωμένη πρόταση που θα έχει μελετηθεί από ένα ευρύτερο σύνολο Σωματείων, Αθλητών, Παραγόντων, Διαιτητών μπορεί να έχει σοβαρές πιθανότητες να ληφθεί υπ΄όψη από τους υπεύθυνους για τον αγωνιστικό σχεδιασμό.
Λευτέρης Θεοδωρίδης
vargas
 
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 6:35 pm

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Σάβ Ιούλ 28, 2012 9:37 pm

Λευτέρη και λοιποί φίλοι,
Για την πρότασή σου, που είναι σωστή και βέβαια πρέπει να μελετηθεί περαιτέρω, προκειμένου να βγει πιο ολοκληρωμένη, έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν, σε πολλά ποστ και σε άλλα τόπικ(μπορεί ο Λάμπρος να βοηθήσει ώστε να μαζευτούν σε κάποιο ξεχωριστό κεφάλαιο και να συζητήσουμε εκεί).
Αυτό όμως που λες, να μαζευτούμε δλδ κάποια Σωματεία, Αθλητές, Παράγοντες και Διαιτητές να μιλήσουμε για να παρουσιάσουμε την πρόταση ολοκληρωμένη, όσο και αν στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον είναι φυσιολογικό, είναι πολύ πιθανόν να "ακουστεί" στην Ομοσπονδία ως κίνηση εκτροπής ή και "ανταρσύα", "μπαϊράκι", με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τους εμπλεκόμενους.
Νομίζω πως αυτοί που πρέπει να κάνουν την κίνηση και να καλέσουν σε συζήτηση "στρογγυλής τραπέζης", προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα αδιέξοδα που έχουν προκύψει(και πολύ φοβάμαι πως θα έχουμε πολύ περισσότερα όσο η κρίση βαθαίνει στην κοινωνία), είναι η Ομοσπονδία.
Μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως αυτά που συζητούνται εδώ, αλλά και σε άλλα site σχετικά με το άθλημά μας, τα διαβάζουν στην Ομοσπονδία, όμως κάνουν ότι δεν τα βλέπουν. Για να μην πω ότι μπορεί να στοχοποιούν κιόλας, κάποιους που τους την "λένε".
Δυστυχώς στην Ελλάδα βλέπουμε, συνήθως μόνο το δέντρο, αδυνατώντας να σχεδιάσουμε το μέλλον σύμφωνα με το δάσος που υπάρχει. Και αυτό το λέμε βόλεμα, αν έχεις ακουστά.
Πάντως το σκεπτικό σου είναι αυτό με το οποίο συμφωνώ και αν αυτό είναι αιτία να ξεκινήσει κάτι θετικό, θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση όσων θέλουν να συζητήσουμε σε ανοικτό blog, ότι μπορεί να βοηθήσει το άθλημα που μας κάνει να ξεχνάμε τις δυσκολίες τις καθημερηνότητας, αυτό που μας κάνει πραγματικά υπερήφανους στους αθλητικούς χώρους σε όλες τις διοργανώσεις, Ανδρών, Γυναικών και ηλικιών, ανεξάρτητα αν έχουμε τέκνα που ασχολούνται ή όχι.
Φίλιππος Κούκιος
Άβαταρ μέλους
COACHFK
 
Δημοσιεύσεις: 1976
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 10, 2005 5:15 pm

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Ιούλ 28, 2012 10:01 pm

Δυστυχώς ο Φίλιππος έχει δίκιο Λευτέρη. Δε λέω να εγκαταληφθεί η ιδέα, διότι η παραίτηση είναι ό,τι χειρότερο. Αλλά αν το δούμε στυγνά ρεαλιστικά ίσως θα έπρεπε να περιμένουμε το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα που είχαν και οι προηγούμενες συζητήσεις. Ανάτρεξε σε παρελθόντα θέματα (μιλάμε για 2007, 2008 κλπ., πολύ πριν την "κρίση").

Και μιλάμε για οργανωμένη προσπάθεια, από ανθρώπους που έχουν θεσμικό ρόλο (προπονητές, έφοροι, τιμ μάνατζερς κλπ.). Φαντάσου πώς θα φανεί το ότι οι περισσότεροι από μας, τους επισκέπτες του φόρουμ (εγώ π.χ.), "δεν υπάρχουμε καν" στο χάρτη.

Νίκος Ανδρεάκος
Άβαταρ μέλους
vs
 
Δημοσιεύσεις: 3397
Εγγραφή: Σάβ Σεπ 22, 2007 1:46 pm

Δημοσίευσηαπό vargas » Κυρ Ιούλ 29, 2012 10:50 am

ΟΚ. Προφανώς κάτι παραπάνω ξέρετε από ΄μένα που είμαι ένας απλός φίλαθλος. Φίλιππε γιαυτό σημείωσα παραπάνω:
"Εάν οι προτάσεις σας είναι εφικτές και δεν έχουν πρόθεση να καπελωθούν κάποιοι όλο και κάτι μπορεί να βγει." Ακριβώς για να μη θεωρηθεί αυτή η προσπάθεια "ανταρσία" και όλα αυτά που εύλογα φοβάσαι ότι μπορεί να θεωρηθούν.

Προσωπικά δεν διαθέτω το "ειδικό βάρος" (μόνο σκέτο βάρος!) για να θέσω και εγώ τον εαυτό μου στη διάθεση σας σε άλλη μια πιθανή προσπάθεια για αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής των μικρών κατηγοριών. Παρόλα αυτά εύχομαι κάποιος κάπου σύντομα (και όχι κάποτε) να βρει την όρεξη, την υπομονή και το κουράγιο να ξεκινήσει το θέμα της αναδιάρθρωσης.
Καλές Διακοπές σε όλους !
vargas
 
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 6:35 pm

Δημοσίευσηαπό lef » Δευτ Ιούλ 30, 2012 3:36 pm

μια χαρα ειναι ο κανονισμος για τους προπονητες παικτες ...αν εκανε ενα πραγμα σωστο η ΚΟΕ ειναι αυτο και οτι αλλο μπορει να κανει για να παιζουν οσο το δυνατον περισσοτεροι γηγενεις παικτες στις μικρες κατηγοριες ας το κανει γρηγορα ...μακαρι ενα απο αυτα να ειναι τα τοπικα πρωταθληματα στις μικρες ηλικιες αλλα και στις μεγαλες ....αν υπηρχε λιγο ενδιαφερον απο πλευρας ΚΟΕ για την υγιη και σε βαθος αναπτυξη του αθληματος παντου ...και οταν λεω βαθος εννοω να γινεται αγωνας και να γεμιζει η κερκιδα και οταν λεω υγιη εννοω να κοβονται και εισητηρια και να γινονται διαφημησεις ...διοτι αν το καταλαβατε η εποχη της επιχορηγησης περασε και δεν θα ξαναερθει ποτε πια .
lef
 
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: Δευτ Ιούλ 09, 2007 12:58 pm

Δημοσίευσηαπό SARONI » Δευτ Ιούλ 30, 2012 6:03 pm

Να κάνω και ΄γω μια ερώτηση και ας απαντήσει κάποιος που να γνωρίζει καλύτερα το θέμα :
Πως αποδεικνύεται ότι κάποιος είναι προπονητής ;;;
Αφού τέτοια σχολή(πλην ΤΕΦΑΑ) για το χώρο δεν υπάρχει και εξ΄όσων γνωρίζω δεν υπάρχει και κάποιου είδους "μητρώο προπονητών" .
Με ποιο τρόπο γίνεται η επαλήθευση και κατ΄επέκταση η τιμωρία ;;

Σας ευχαριστώ .
SARONI
 
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 01, 2008 8:04 pm

Δημοσίευσηαπό keyzer_soze » Δευτ Ιούλ 30, 2012 7:01 pm

απο τα φύλλα αγωνα μου είπαν.
keyzer_soze
 
Δημοσιεύσεις: 126
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 21, 2011 5:41 pm

Δημοσίευσηαπό defender » Δευτ Ιούλ 30, 2012 7:27 pm

συγνώμη, αλλά πεμπτη ειναι οι αγωνες και στο σαιτ της ΚΟΕ προγραμμα δεν υπαρχει ακομα... Ποτε θα μαθουν που παιζουν για να κανονισουνε ταξιδια οι ομαδες? :lol:
defender
 
Δημοσιεύσεις: 253
Εγγραφή: Τρί Ιαν 02, 2007 12:15 pm

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες

cron