Συντονιστής: Lambros10
tyson έγραψε:Διαβάζοντας τα τελευταία μηνύματα δεν είδα κάποιος να έχει εκφράσει παράπονο εκ μέρους τιυ Τρίτωνα για πέρυσι. Χαίρομαι πάντως alex11 που πήρες απάντηση. Προφανώς δεν ήσουν και πέρυσι στην τελική φάση για να μη γνωρίζεις το σκηνικό που περιέγραψε ο ale3is.
Αλέξη καλά τα θυμάσαι!
Lambros10 έγραψε:Δεν ξέρω αν έχετε προσέξει καλά τον τίτλο του topic .....
Γνωρίζετε ότι το χειροτερό μου είναι να αναγκάζομαι να σβήνω μηνύματα χρηστών....
Επί προσωπικού μπορείται να μιλήσετε μέσω pm ή στο FORUM "Γενική Συζήτηση"
Υπάρχει κόσμος που τον ενδιαφέρουν οι προσωπικές διαφωνίες και λογομαχίες....
Σεβαστείτε τον !!
Λάμπρος
Εθελοντής έγραψε:Στην αρχή είχα ψηφίσει την ομάδα του Καλαμακίου σαν Φαβορί για την άνοδο αλλά το Σαββατοκύριακο έτυχε να δω την ομάδα του Ηλισιακού στα Ιλίσσια στο τουρνουά του ΚΟΠΙ και διαπίστωσα πως έχει πολύ καλή ομάδα-βγήκε και πρώτη ανάμεσα σε 5 ομάδες-.Άρα ο όμιλος της Αθήνας θα έχει πολύ ενδιαφέρον φέτος...
TooTall έγραψε:Σχετικα με περυσι, το σκορ ηταν ακριβως το ιδιο πριν το γυρισμα του χρονου και μετα το γυρισμα του χρονου οταν ξαναπαιχτηκαν τα λεπτα. Και μη ξεχνατε οτι το περιστατικο που προκαλεσε το γυρισμα ηταν συγκεκριμενο, αναμφισβητητο και ειχε σχεση αποκλειστικα και μονο με τον Τριτωνα.
tyson έγραψε:Όον αφορα σε κάποιον που αναφέρθηκε στο Περιστέρι και ότι έχει τον καλύτερο προπονητή, επειδή παίζω πολλά χρονια πόλο ξέρω ότι ένας προπονητής κρίνεται από τα αποτελέσματα. Ας σεβαστούμε λοιπόν και κάποιους άλλους προπονητές που έχουν ιστορία στο χώρο, πολλές επιτυχίες και σε μεγαλύτερες κατηγορίες, αναγνώριση και έχουν προσπαθήσει ενεργά για την αναβάθμιση του αθλήματος!
Οχι δεν ειναι αυτη η θεση που αναφερθηκα αλλα απο την αλλη δε θελω να πω πια ειναι αυτη η θεση, θα ηταν unfair για την ομαδα του Περιστεριου.tyson έγραψε:Τέλος, η θέση που δεν έχει πληρότητα το Περιστέρι είναι αυτή του φουνταριστού, αν δεν κάνω λάθος. Αν δεν έχει μία ομάδα φουνταριστό δε μπορείς να αναφέρεσαι καν σε πληρότητα ομάδας.
Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης