Πρωτάθλημα 2015

Ανοικτή συζήτηση για τα αποτελέσματα - νέα σχετικά με το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας

Συντονιστής: Lambros10

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό teopad 11 » Δευτ Αύγ 03, 2015 9:36 am

και του χρόνου να είμαστε καλά!!!
teopad 11
 
Δημοσιεύσεις: 74
Εγγραφή: Παρ Δεκ 07, 2012 11:09 am

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό LBoy » Δευτ Αύγ 03, 2015 11:50 am

Φιάσκο στον τελικό, με διακωμώδηση του αθλήματος.
Είναι που είναι τα πρωταθλήματα ολίγον παρωδία ελέω ΚΟΕ, αν το επιτείνουν και "οι του χώρου, με πολλά χιλιόμετρα στις πλάτες τους", ζήτω που καήκαμε!
Όποιος δεν θέλει να παίξει, μπορεί άνετα να πηγαίνει στην παραλία για μπάνιο και να αφήσει αυτούς που χαίρονται το παιχνίδι να παίζουν για αυτό.

Κρίμα για τον κόσμο που πήγε στο κολυμβητήριο να δει πόλο και να χαρεί ένα Αυγουστιάτικο απόγευμα.
Τουλάχιστον έγινε ο μικρός τελικός, κάτι είναι και αυτό. :D
Άβαταρ μέλους
LBoy
 
Δημοσιεύσεις: 111
Εγγραφή: Παρ Μάιος 19, 2006 1:27 pm

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό teopad 11 » Δευτ Αύγ 03, 2015 12:35 pm

προσχεδιασμενο για να το σηκωσει καποιος???
teopad 11
 
Δημοσιεύσεις: 74
Εγγραφή: Παρ Δεκ 07, 2012 11:09 am

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό teopad 11 » Δευτ Αύγ 03, 2015 1:22 pm

και κάτι άλλο εφόσον όπως γράφουν ο αλυτάρχης όρισε νέες ώρες και το πεκεβ ήταν στην πισίνα γιατί μετά το πέρας του 20λεπτου δεν κατοχυρώθηκε υπέρ του?
teopad 11
 
Δημοσιεύσεις: 74
Εγγραφή: Παρ Δεκ 07, 2012 11:09 am

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό defender » Δευτ Αύγ 03, 2015 4:38 pm

Μεγαλο ξενερωμα να μη γονει ο τελικος. Ειδικα με δυο αητηττες ομαδες που θα εκαναν καλο παοχνιδι. Ο αλυταρχης δεν ειχε ενημερωσει για αλλαγη την Τριαινα που ηρθε μεταξυ 1830-1845 στην πισινα ενω το πεκεβ ειχε αλλαξει και βουτηξει απο τις 1820 περιπου. Τραγικη κοε και φυσικα λαθος και του πεκεβ που ενω ηξερε τις ωρες απο την προκηρυξη δεν ζητησε αλλαγη απο την κοε απο τις προηγουμενες μερες.

Βεβαια αυτο που αναρωτιοντουσαν πολλοι στην πισινα ειναι αφου το πλοιο ηταν στις 2100 οπως ελεγε το πεκεβ, πως θα προλαβαιναν και 7 να ξεκινουσε ο τελικος; με απονομες κτλ;

Κριμα παντως για τις δυο εμφανως καλυτερες ομαδες με διαφορα να μην παιξουν μεταξυ τους
defender
 
Δημοσιεύσεις: 253
Εγγραφή: Τρί Ιαν 02, 2007 12:15 pm

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό LBoy » Δευτ Αύγ 03, 2015 5:11 pm

defender έγραψε:Ο αλυταρχης δεν ειχε ενημερωσει για αλλαγη την Τριαινα που ηρθε μεταξυ 1830-1845 στην πισινα


Ο αλυτάρχης θεωρώ ότι είχε ενημερώσει για την αλλαγή όλες τις ομάδες, γι αυτό και ο μικρός τελικός πήγε μισή ώρα νωρίτερα, για να κερδηθεί χρόνος για τον τελικό. Αλλιώς δεν είχαν λόγο οι δύο άλλες ομάδες να έρθουν να παίξουν τέτοια ώρα. Επίσης το ΠΕΚΕΒ τελείωσε τον πρωϊνό αγώνα στις 12:30 ενώ η Βούλα είχε τελειώσει από τις 11:00.

defender έγραψε: ενω το πεκεβ ειχε αλλαξει και βουτηξει απο τις 1820 περιπου.


Το ΠΕΚΕΒ άλλαξε και βούτηξε αμέσως μετά το τέλος του μικρού τελικού, περί τις 18:30, με την λογική να γίνει το ζέσταμα, και να αρχίσει ο αγώνας όσο το δυνατόν πιο νωρίς. Η παίκτες της Βούλας δεν έπεσαν στην πισίνα παρά αφότου βγήκαν οι του ΠΕΚΕΒ. Στάθηκαν στην επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΕ για την ώρα διεξαγωγής, όπως και μπορούσαν. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους τους έλειπαν δύο (ή τέσσερις, ανάλογα με το ποιός μιλούσε) παίκτες που δούλευαν και δεν μπορούσαν να αγωνιστούν μισή ώρα νωρίτερα, όπως είχε ζητήσει ο αλυτάρχης το πρωί.

defender έγραψε:Βεβαια αυτο που αναρωτιοντουσαν πολλοι στην πισινα ειναι αφου το πλοιο ηταν στις 2100 οπως ελεγε το πεκεβ, πως θα προλαβαιναν και 7 να ξεκινουσε ο τελικος; με απονομες κτλ;


Οι απονομές, τα κύπελα και τα καπνογόνα, έχουν σημασία για κάποιους. Για άλλους έχει η χαρά του παιχνιδιού.

defender έγραψε:Κριμα παντως για τις δυο εμφανως καλυτερες ομαδες με διαφορα να μην παιξουν μεταξυ τους


Στην πισίνα φάνηκε να μην υπάρχει διάθεση για αγώνα, παρά μόνο για πανηγύρια.
Δύσκολα μπορεί κανείς να κατηγορήσει το ΠΕΚΕΒ που έπεσε και έκανε ζέσταμα κανονικά. Αν ήθελε να μην παίξει, δεν θα είχε έρθει καν στην πισίνα. Μην ξεχνάμε ότι βρισκόταν στην Αθήνα από την Πέμπτη, και στην προηγούμενη φάση είχε ταξιδέψει στην Θεσαλλονίκη για να παίξει.
Όσο για την διαφορά των ομάδων, αυτή φαίνεται και όταν αγωνίζονται, αλλά και στην νοοτροπία.
Άβαταρ μέλους
LBoy
 
Δημοσιεύσεις: 111
Εγγραφή: Παρ Μάιος 19, 2006 1:27 pm

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό pepito » Δευτ Αύγ 03, 2015 5:40 pm

Η αλήθεια είναι μια. Η μια ομάδα ήθελε να παίξει και η άλλη ήθελε μόνο να πανηγυρίσει.Τέλος πάντων αυτό τελείωσε τωρα. Οι ομάδες θα βρεθούν και του χρόνου αντίπαλες στην β εθνική και θα δούμε αν θα είναι το ίδιο δυνατές. Πάντως οι κόε πρέπει να προσέξει λίγο το θέμα με τους αλυταρχες .Πολύ λίγος ο κ Φόβος που δεν ήξερε τι να κάνει.
pepito
 
Δημοσιεύσεις: 194
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 03, 2011 12:28 pm

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό apanasego_fun » Δευτ Αύγ 03, 2015 5:41 pm

δεν ήμουν εκεί άρα δεν μπορώ να έχω γνώμη,είναι σίγουρο όμως πως το ΠΕΚΕΒ το διαλύσανε οικονομικά φέτος και προφανώς θα έπρεπε να υπάρχει διευκόλυνση.
ΥΓ. τη απέγινε αυτή η ομαδάρα (ΝΑΣΗ);
ΥΓ1. Εύχομαι στην Μυτιλήνη γρήγορα ανοικτό κολυμβητήριο και ας μας πίκρανε :p:p:p:p
Τελευταία επεξεργασία από apanasego_fun και Παρ Αύγ 07, 2015 7:53 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
apanasego_fun
 
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2014 1:43 pm

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό gioutsos » Δευτ Αύγ 03, 2015 8:39 pm

Φίλε lboy επειδή θεωρείς ότι είχε ενημερώσει ο αλυτάρχης σου λέω εγω ότι κανείς μέγα λαθος!ημουν μπροστά πριν ξεκινήσει ο ημιτελικός μεταξύ δελφίνια και Τρίτωνα όταν ο αρχηγός της Τριαινας ρώτησε τον αλυτάρχη εάν υπαρχει περίπτωση να αλλάξει η ωρα του τελικού για να κανονίσουν τα παιδιά που δούλευαν να έρθουν νωρίτερα και ο αλυτάρχης τον ενημέρωσε ότι δεν υπαρχει καμία περίπτωση αλλαγής της ώρας!!!! Άρα τα πράγματα δεν ειναι όπως τα λες η όπως στα είπαν !
gioutsos
 
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: Κυρ Ιούλ 20, 2008 11:53 pm

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό teopad 11 » Τρί Αύγ 04, 2015 7:33 am

ενημέρωση στην ΚΟΕ για το θέμα της ώρας υπήρχε από την ΠΕΚΕΒ από την πέμπτη το πρωί η απάντηση ήταν πως ο αλυτάρχης θα άλλαζε τις ώρες ως υπεύθυνος των αγώνων την Κυριακή το μεσημέρι και μετά τον δεύτερο ημιτελικό ο αλυτάρχης ενημέρωσε όλες τις ομάδες και γιαυτό ο μικρός τελικός ξεκίνησε νωρίτερα προς τιμή των 2 ομάδων ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ αλλά και ιδιαιτέρως των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ καθώς ο ημιτελικός με την ΠΕΚΕΒ είχε τελειώσει πολύ αργότερα από τον πρώτο ημιτελικό. Ενήμερος ήταν και ο προπονητής της ΤΡΙΑΙΝΑΣ από το μεσημέρι της Κυριακής καθώς ο κύριος Φόβος αλυτάρχης του αγώνα περίμενε της εξέλιξη του ημιτελικού όπως και ήταν σωστό η επιμονή στο να μην παίξει η ομάδα για 2 παίχτες πιστεύω ότι τα έδειχνε όλα στο να πάει το παιχνίδι στα χαρτιά όσο για την απόσταση Πειραιά - Μαρούσι 25 λεπτά που έλεγαν στην γραμματεία με αεροπλάνο μπορεί... ευτυχώς το πλοίο είχε και 5 λεπτά καθυστέρηση!
teopad 11
 
Δημοσιεύσεις: 74
Εγγραφή: Παρ Δεκ 07, 2012 11:09 am

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό apanasego_fun » Τρί Αύγ 04, 2015 8:54 am

Το σίγουρο είναι πως αν πραγματικά θέλουμε κάτι καλύτερο για το άθλημα πρώτα και κύρια πρέπει να το σεβόμαστε εμείς οι ίδιοι,δεν είναι Να μην κατεβαίνουν ομάδες σε τελικές φάσις (δεν ενοω τον πεκεβ),και να μην ειδοποιούν νωρίς ώστε να πάρει άλλη ομάδα την θέση τους.Το απαξιώνουμε εμείς οι ίδιοι και στην τελική γιατί να στερήσουμε από κάποιον την χαρά να παίξει.Τώρα για το θέμα μας το πεκεβ το έχουν διάλυσή τα τελευταία 2 χρόνια είναι ντροπή αυτό το πράγμα,Οι Αθηναϊκές ομάδες και η κοε πρέπει να καταλάβουν πόσο ματώνουν οικονομικά όσοι κάνουν κάθε χρόνο ταξίδια και όλα αυτά για ένα άντε δύο σαββατοκύριακα το χρόνο.Κάτι πρέπει να αλλάξει και πρέπει να ξεκινήσουμε εμείς όσοι το αγαπάμε μία καλή ιδέα είναι διεξαγωγή τουρνουά μέσω του οπίου να πιέσουμε,αν φοβηθούν ότι θα χάσουν ομάδες ίσος να τους ταρακουνήσουμε,Στην τελική το τουρνουά που έκαναν οι Αθηναϊκές ομάδες όλο τον χειμώνα νομίζω το χάρηκαν περισσότερο από το πρωτάθλημα ...
apanasego_fun
 
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2014 1:43 pm

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό solid » Τρί Αύγ 04, 2015 2:14 pm

Για να μην νομιζουν μερικοι οτι με την σιωπη μας νομιμοποιουμε οσα λεγονται δεξια και αριστερα για την μην πραγματοποιηση του τελικου θα θελαμε να επισημανουμε καποια πραγματα:
1)η ομαδα μας ηταν καθολα αξια σε ολη την διαρκεια του πρωταθληματος αποδεικνυοντας στον αγωνιστικο χωρο και μονο την ανωτεροτητα της, σε καθε αγωνα που εδωσε και αυτο θα εκανε και στον τελικο
2)πληρωσε τα εξοδα που της αναλογουσαν με την πληρωμη του παραβολου και στις δυο φασεις εκτος και εαν μερικοι ηθελαν να πληρωσουμε και για τα δικα του εξοδα.
3)ειναι ωραια να κλαιγεσαι για τα εξοδα διαμονης και τα εισητηρια για 2 ΣΚ αλλα ασ μας πουν καποιοι για τα εξοδα να βρεις πισινα καθολη την διαρκεια της χρονιας και για 10 μηνες οταν καποιοι αλλοι απολαμβανουν 50αρι κολυμβητηριο κλειστο τσαμπα.
4)πως ειναι να ερχονται παικτες αντιπαλης ομαδας(ΠΕΚΕΒ) και να σου γνωστοποιουν οτι δεν θα παξει η ομαδα σου τελικο γιατι εχει κανονιστει ποιες θα ειναι οι ομαδες και οτι η διεξαγωγη του τελικου θα γινει σε ωρα που βολευει αυτους.Αλλα φιλοι μου εμεις πηγαμε στον τελικο .
Εαν ηθελε το ΠΕΚΕΒ να παιξουμε χωρις 2-3 παικτες μας να μας το ελεγε απο την αρχη.Ηθικο ειναι το σωστο και αυτο ηταν οτι η ωρα διεξαγωγης ηταν 7.30 και παρολα αυτα δεχτηκαμε να ξεκινησει 7,10.Τι ωρα φευγει το πλοιο δεν μας αφορα καθολου εμας .Δεν ηταν δικο μας προβλημα
5)Οι ωρες διεξαγωγης του πρωταθληματος ηταν γνωστες απο την ημερα της κληρωσης οπως και οι σειρα των αγωνων.Ουδεμια ενσταση δεν εγινε και ουδεμια επισημη ερωτηση απο πλευρας ομοσπονδιας και αντιπαλων.Το ηθικο τους μερους που επικαλουνται μερικοι καλο θα ηταν να το επικαλουνται και οταν δεν κατεβαιναν σε τελικες φασεις στερωντας απο αλλες ομαδες την συμμετοχη.Επειδη ακριβως ακουγαμε φημες για την ωρα διεξαγωγης ρωτησαμε τον αλυταρχη εαν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η ωρα και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ειπε οχι.Η δουλεια του προπονητη της Τριαινας ειναι να ετοιμασει την ομαδα του και οχι να ψαχνει να βρει εαν αλλαξε η ωρα.
6)ενα νησι με παραδοση στην υδατοσφαιριση οπως η ΧΙΟΣ , πρεπει να εχει σωματεια που να σεβονται αλλα σωματεια που συμμετεχουν χωρις καμια βοηθεια απο την ομοσπονδια. Εμεις δεν εχουμε την δεξαμενη της μεγαλης ομαδας του νησιου του ΝΟΧ.
7)ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ με ηλεκτρικο δεν κανει πανω απο 40 λεπτα
8)Αξιοι πρωταθλητες εαν και θα θελαμε να το επιβεβαιωσουμε και μεσα στο νερο εφοσον δεν ειχαμε να φοβηθουμε απολυτως τιποτα.
solid
 
Δημοσιεύσεις: 458
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 13, 2005 3:41 pm

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό apanasego_fun » Τρί Αύγ 04, 2015 7:15 pm

solid έγραψε:Για να μην νομιζουν μερικοι οτι με την σιωπη μας νομιμοποιουμε οσα λεγονται δεξια και αριστερα για την μην πραγματοποιηση του τελικου θα θελαμε να επισημανουμε καποια πραγματα:
1)η ομαδα μας ηταν καθολα αξια σε ολη την διαρκεια του πρωταθληματος αποδεικνυοντας στον αγωνιστικο χωρο και μονο την ανωτεροτητα της, σε καθε αγωνα που εδωσε και αυτο θα εκανε και στον τελικο
2)πληρωσε τα εξοδα που της αναλογουσαν με την πληρωμη του παραβολου και στις δυο φασεις εκτος και εαν μερικοι ηθελαν να πληρωσουμε και για τα δικα του εξοδα.
3)ειναι ωραια να κλαιγεσαι για τα εξοδα διαμονης και τα εισητηρια για 2 ΣΚ αλλα ασ μας πουν καποιοι για τα εξοδα να βρεις πισινα καθολη την διαρκεια της χρονιας και για 10 μηνες οταν καποιοι αλλοι απολαμβανουν 50αρι κολυμβητηριο κλειστο τσαμπα.
4)πως ειναι να ερχονται παικτες αντιπαλης ομαδας(ΠΕΚΕΒ) και να σου γνωστοποιουν οτι δεν θα παξει η ομαδα σου τελικο γιατι εχει κανονιστει ποιες θα ειναι οι ομαδες και οτι η διεξαγωγη του τελικου θα γινει σε ωρα που βολευει αυτους.Αλλα φιλοι μου εμεις πηγαμε στον τελικο .
Εαν ηθελε το ΠΕΚΕΒ να παιξουμε χωρις 2-3 παικτες μας να μας το ελεγε απο την αρχη.Ηθικο ειναι το σωστο και αυτο ηταν οτι η ωρα διεξαγωγης ηταν 7.30 και παρολα αυτα δεχτηκαμε να ξεκινησει 7,10.Τι ωρα φευγει το πλοιο δεν μας αφορα καθολου εμας .Δεν ηταν δικο μας προβλημα
5)Οι ωρες διεξαγωγης του πρωταθληματος ηταν γνωστες απο την ημερα της κληρωσης οπως και οι σειρα των αγωνων.Ουδεμια ενσταση δεν εγινε και ουδεμια επισημη ερωτηση απο πλευρας ομοσπονδιας και αντιπαλων.Το ηθικο τους μερους που επικαλουνται μερικοι καλο θα ηταν να το επικαλουνται και οταν δεν κατεβαιναν σε τελικες φασεις στερωντας απο αλλες ομαδες την συμμετοχη.Επειδη ακριβως ακουγαμε φημες για την ωρα διεξαγωγης ρωτησαμε τον αλυταρχη εαν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η ωρα και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ειπε οχι.Η δουλεια του προπονητη της Τριαινας ειναι να ετοιμασει την ομαδα του και οχι να ψαχνει να βρει εαν αλλαξε η ωρα.
6)ενα νησι με παραδοση στην υδατοσφαιριση οπως η ΧΙΟΣ , πρεπει να εχει σωματεια που να σεβονται αλλα σωματεια που συμμετεχουν χωρις καμια βοηθεια απο την ομοσπονδια. Εμεις δεν εχουμε την δεξαμενη της μεγαλης ομαδας του νησιου του ΝΟΧ.
7)ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ με ηλεκτρικο δεν κανει πανω απο 40 λεπτα
8)Αξιοι πρωταθλητες εαν και θα θελαμε να το επιβεβαιωσουμε και μεσα στο νερο εφοσον δεν ειχαμε να φοβηθουμε απολυτως τιποτα.

Συμπάθαμε αλλά νομίζω πως είσαι λάθος δεν πρέπει να βλέπεις το πρόβλημα σου και να το συγκρίνεις με των άλλων , ο στόχος είναι κυνός Και είναι το άθλημα που γουστάρουμε,δοκίμασε να κολυμπάς σε πισίνα που κάθε τόσο κολλάς μύκητες, που αναπληρώνεις εσύ τον υπάλληλο που δεν υπάρχει και το κάνεις και τζάμπα,με 23 βαθμούς θερμοκρασία νερού το χειμώνα και 32 το καλοκαίρι,ααα και επιπλέον για σκέψου πόσα θέλει ένας προπονητής για να μετακομίσει μόνιμα στην επαρχία,για κάθε φιλικό εμείς θέλουμε να κάνουμε ταξίδι, δεν έχετε μόνον εσείς προβλήματα Πρέπει να είσαι δίπλα στα προβλήματα των άλλων για να τους έχεις δίπλα σου και στα δικά σου....Εντελώς φιλικά αν δεν προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι όλοι μαζί το άθλημα θα σβήση.
ΥΓ Πάμε ρε Ελλάδα
apanasego_fun
 
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2014 1:43 pm

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό teopad 11 » Τρί Αύγ 04, 2015 8:30 pm

ο καθενας το βλεπει απο την πλευρα του οσο για τα λεγομενα περι στανταρ ομαδων στην τελικη φαση παρερμηνευτικαν πραγματα αυτο που ειπαν απο την πεκεβ σε συννενοηση με την ομοσπονδια ηταν οτι θα αλλαζε το προγραμμα εφοσον ηταν 3 ομαδες απο την αττικη και μια απο την επαρχια οπως και εγινε παντως ηταν το πιο καθαρο πρωταθλημα απο πλευρας διαιτησιας θελω να πιστευω τα τελευταια χρονια δικαιωμα της τριαινας ηταν να παραμεινει στην ωρα διεξαγωγης που ειχε οριστει αρχικα και οσο για τον ηλεκτρικο κανει 55 λεπτα ακριβως + 15 λεπτα να αλλαξεις και να πας στο σταθμο και αν βρεις τρενο στην ωρα του οσο για αυτους που πηγαν με αυτοκινητο στο λιμανι εφτασαν 8.30 ενω ειχαν φυγει απο της 7.20 ποσο μαλλον ενας τελικος αν αρχιζε 7.10 που θα κρατουσε τουλαχιστον 1 ωρα οπως ολα τα απλα παιχνιδια οποτε ο καθενας εχει την δικαιολογια της πλευρας του 3500 η αποστολη στην θεσσαλονικη καποια ευρω χαμενα απο εισητηρια της πρωτης φασης που ηταν για αθηνα μην το ξεχναμε και 2500 για την τελικη τι να μας πει το παραβολο λεφτα υπαρχουν :shock:
teopad 11
 
Δημοσιεύσεις: 74
Εγγραφή: Παρ Δεκ 07, 2012 11:09 am

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό michalis58 » Τρί Αύγ 04, 2015 8:47 pm

Όταν μιλάνε οι Αθηναϊκές ομάδες για έξοδα λειτουργίας τους , με πιάνει νευρικό γέλιο :mrgreen:
Εμείς στην Μυτιλήνη , ξοδέψαμε περίπου 5.500 χιλιάρικα για δύο Σαββατοκύριακα , έχοντας προπονηθεί ή μάλλον "προπονηθεί" στην πλαζ της πόλης σκάρτο 1 μήνα. Ήρθαμε όμως γιατί αγαπάμε το άθλημα και κάναμε αγώνα δρόμου για να μπορέσουμε να κατεβάσουμε την ομάδα στην τελική φάση , σεβόμενοι τις άλλες ομάδες και την ομοσπονδία. Αντιθέτως η Νεάπολη μας έγραψε όλους κανονικότατα. Ελπίζω και εύχομαι να τιμωρηθούν με πρόστιμο , όπως προβλέπεται , μήπως και σταματήσουν κάποιες τέτοιες συμπεριφορές.Να θυμήσω και την ιστορία με τον Ναυσίθοο πέρυσι , που ενώ ήξεραν ότι δεν θα εμφανιστεί καμμιά ομάδα ,έστησαν μια παρωδία για να μείνουν στην κατηγορία και φέτος κούνησαν μαντήλι άπό τα μισά του πρωταθλήματος.
Και μιά παρατήρηση. Το άθλημά μας , πάει να γίνει άθλημα βετεράνων. Εμείς με το κολυμβητήριο ουσιαστικάκλειστό τα τελευταία 4 χρόνια , παρουσιάσαμε μια ομάδα στην οποία οι μισοί αθλητές είναι κάτω των 23 ετών και είδαμε στο νερό ομάδες , που ο νεώτερος θέλει καμμιά 10ετία για να βγεί στην σύνταξη. Κάτι κάνουμε στραβά !!!
michalis58
 
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: Δευτ Μαρ 08, 2010 12:46 pm

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό solid » Τρί Αύγ 04, 2015 10:54 pm

Εγω απλα ηθελα να θιξω οτι χρηματα πληρωνουμε και εμεις απο την τσεπη μας ολο τον χρονο.
Πισινα δεν ειχαμε και πηγαιναμε δεξια και αριστερα εως οτου μας βοηθησει η Ηλιουπολη.
Υπενθυμιζω δε οτι τα τελευταια χρονια η τελικη φαση εγινε Βολο και Ημαθια, περσι Πατρα επομενως και εμεις πληρωσαμε αυτα τα χρηματα.
Κλεινω σχολιαζοντας το τελευταιο σχολιο περι ηλικιων:
H Τριαινα Βουλας ειχε 3 παικτες ανω των 40.
Ειχε ομως 2 20 αρηδες γεν 1995
Ειχε εναν 22 αρη γεν 1993
Ειχε εναν 21 γεν 1994
Ειχε 2 24 αρηδες γεν 1991
2 30 αρηδες γεν 1985
και αλλοι 2 στα 35 τους

Μονο ομαδα βετερανων δεν ηταν.Παντως και τους βετερανους δεν τους πιανανε τα ''μωρα'' στο κολυμπι

Y.Γ καλο ειναι παντως να διαβασετε τι λεει το φυλλο αγωνα του τελικου
solid
 
Δημοσιεύσεις: 458
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 13, 2005 3:41 pm

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό teopad 11 » Τετ Αύγ 05, 2015 9:06 am

το φύλλο αγώνα ζήτησε η πεκεβ να ολοκληρωθεί και να κατοχυρωθεί υπέρ της τρίαινας εφόσον ο αγώνας δεν θα γινόταν ώστε να είχε το φύλλο αγώνα αυτό φυσικά δεν έγινε και ακόμα το περιμένουν στη Χίο.
πιστεύω πάντως για την απουσία από την αρχή του τελικού ήταν σωστή παρά να έφευγε η ομάδα στην μέση του τελικού με οποιοδήποτε σκορ για να προλάβει το πλοίο.
πέρσι υπάρχει δίκιο για την απουσία της ομάδας της Χίου από την τελική φάση αλλά 6 χιλιάρικα δεν τα βρίσκεις εύκολα για Πάτρα...είναι όπως η Μυτιλήνη δεν πήγε Κέρκυρα και έπεσε κατηγορία άδικα...
φέτος την έστειλαν για ομάδα της Πελοποννήσου που δεν κατέβηκε στην α φάση στην Θεσσαλονίκη την τελευταία στιγμή.
σε ερώτηση ομίλου στην Χίο που ζητήθηκε από την πεκεβ πέρσι η απάντηση ήταν να καλύψει τα έξοδα των ομάδων διαμονή και εισιτήρια πράγμα που δεν γίνετε πουθενά αλλού.
ίσως σταματούσε η καραμέλα με τα εισιτήρια και την διαμονή αν η μία φάση γινόταν στη Χίο και η άλλη στη Σύρο μιας και δεν έχει η Μυτιλήνη πισίνα φέτος.
πάντα θα έχουν δίκιο οι ομάδες της περιφέρειας και θα πρέπει να ρίξει το βάρος η ομοσπονδία αν θέλει να πάει το άθλημα μπροστά διότι πάντα ξεκινάνε με τουλάχιστον 4 χιλιάρικα ευρό φυσικά μέσα το ταμείο τους για τις μετακινήσεις.
όσο αφορά το τζάμπα κολυμβητήριο ναι έχουμε τζάμπα ένα ανοιχτό λιμανάκι που το καλοκαίρι το χρησιμοποιούμε σαν προπονητήριο, κολυμβητήριο της 10ετίας του 60 κατάλληλο για μπιτς πόλο.
την πορεία των Χανίων θα ακολουθήσουν κι άλλοι...
όσο για τις ακαδημίες υπάρχει μεγάλο δίκιο τουλάχιστον σε ένα πρωτάθλημα συμμετοχή.
και για τις ηλικίες μην ξεχνάμε στην πεκεβ φέτος έπαιξε 13χρονος και πέτυχε και γκολ με την Μυτιλήνη άρα υπάρχουν ακαδημίες δυνατότητα να αγωνιστούν δεν υπάρχει οι λόγοι πολλοί.
Υ.Σ. υπάρχουν πολλά που μπορεί καθένας να πει προσωπικά δεν ρίχνω το βάρος στην τρίαινα δεν φταίει σε κάτι στην ομοσπονδία το ρίχνω έφυγε ο Σακελλαράκης και κάποιοι πιστεύουν οτι αποφασίζουν διατάσσουν και δεν αλλάζουν άποψη γιατί πιστεύουν πως έχουν και δίκιο...
αν μέναμε για τελικό είχαμε άλλη μια διανυκτέρευση και άλλη εταιρεία στο πλοίο που συμμένει νέα εισιτήρια και με το 10% αύξηση την τελευταία βδομάδα στα εισιτήρια δεν έπαιζε 42,5 ευρό κατάστρωμα κάποτε τόσο είχε η καμπίνα χώρια την δουλειά του κάθε ενός οπότε ο καθένας έχει τα δίκια του.
teopad 11
 
Δημοσιεύσεις: 74
Εγγραφή: Παρ Δεκ 07, 2012 11:09 am

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό LBoy » Τετ Αύγ 05, 2015 1:48 pm

teopad 11 έγραψε:υπάρχουν πολλά που μπορεί καθένας να πει προσωπικά δεν ρίχνω το βάρος στην τρίαινα δεν φταίει σε κάτι στην ομοσπονδία το ρίχνω έφυγε ο Σακελλαράκης και κάποιοι πιστεύουν οτι αποφασίζουν διατάσσουν και δεν αλλάζουν άποψη γιατί πιστεύουν πως έχουν και δίκιο...


Όλοι όσοι είναι στο χώρο γνωρίζουν τα "κακώς κείμενα" της ομοσπονδίας. Το "μάζεμα" των κατηγοριών πάντως, με αρκετές ομάδες να ανεβαίνουν και να πέφτουν, θεωρώ ότι έδωσε κάποιο ενδιαφέρον στις κατηγορίες Α2 έως Γ, για να λέμε και τα καλά. 'Ισως άλλη λύση να ήταν τα τοπικά πρωταθλήματα που είχαν προτείνει κάποιοι κατά καιρους.

Τέλος, όπως λέει και μια σοφή παροιμία: "Σα θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα νάχει ο πεθερός". Στη συγκερκιμένη περίπτωση, όσοι βρέθηκαν στο κολυμβητήριο σχημάτισαν την εντύπωση πως κάποιοι δεν ήθελαν τελικά να παίξουν και να χαρούν το παιχνίδι. Δεν υπήρχε η διάθεση, και είναι κρίμα, υποβαθμίζει από μόνη της η κίνηση το πρωτάθλημα, και δίνει λάθος εντυπώσεις. Αυτοί που δεν έπαιξαν ενώ μπορούσαν, θα συνειδητοποιήσουν στο μέλλον τι χαζομάρα έκαναν.
Άβαταρ μέλους
LBoy
 
Δημοσιεύσεις: 111
Εγγραφή: Παρ Μάιος 19, 2006 1:27 pm

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό nosce te ipsum » Τετ Αύγ 05, 2015 9:56 pm

Παιδιά νομίζω ότι όλοι μιλάμε για το ίδιο θέμα
Ξέρουμε οι περισσότεροι τι γίνεται με ομοσπονδία και πως δουλεύουν τα πράγματα δυστυχώς
Μιλάτε όλοι για το καλό του αθλήματο αλλά μόνο λόγια ...
Για το τελικό ανάμεσα στο πεκεβ- τρίαινα ήταν κακή συνενόηση με ομοσπονδία- πεκεβ- τρίαινα
Δεν νομίζω κάποια από τις 2 ομάδες να μην ήθελε να παίξει. Περιμένουν όλοι 2/σαββατοκύριακο το χρονο για παίξουν και να το χαρούν
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και σε αυτές που δεν ανέβηκαν φυσικά για την καλή τους παρουσία
nosce te ipsum
 
Δημοσιεύσεις: 139
Εγγραφή: Πέμ Σεπ 13, 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: athens

Re: Πρωτάθλημα 2015

Δημοσίευσηαπό apanasego_fun » Παρ Αύγ 07, 2015 6:36 pm

Τέλος τα λόγια ώρα για πράξεις ........
apanasego_fun
 
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2014 1:43 pm

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

cron