Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίριση

Λάβετε μέρος στην ανοικτή συμμετοχή για το Ελληνικό Πόλο.

Συντονιστής: Lambros10

Re: Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίρ

Δημοσίευσηαπό pzozef » Τρί Οκτ 02, 2012 12:22 pm

Lambros10 έγραψε:
pzozef έγραψε:Κλείνει το κολυμβητήριο της Σύρου

Μετά από χθεσινή ανακοίνωση του Προέδρου του ΟΠΑΣ Γιάνννη Κεράνη, το κολυμβητήριο της Σύρου για το χειμώνα βάζει λουκέτο :twisted:

και ? Ζόζεφ ? δεν πρέπει κάπως να αντιδράσετε ? να παλέψετε να το κρατήσετε ανοικτό ?


Λαμπρο αυτο που κάνουμε απο την αρχή του χρόνου ειναι να πιέζουμε για ένα έργο το οποίο υπήρχε σε σκέψη να γίνει μέχρι τώρα. Διαδυνδεση σταθμου ΔΕΗ Σύρου με το Κολυμβητηριο μας και χρήση του ατμού που "πετά" η ΔΕΗ για θέρμανση του νερού.

Καθως όμως μιλαμε για Δημοσιο....μέχρι να παρθουν οι αποφάσεις...να γινει η μελετη και να γινει πραξη αυτό το έργο...αν ποτε γίνει...ήρθε Οκτώβρης...λεφτα για πετρέλαιο δεν υπάρχει και η πισίνα θα κλείσει. Τι πιο εύκολο απο το να βάλουμε στα πάντα λουκέτο ε? Εγώ όποιον ψηφισα στις Δημοτικές Εκλόγές δεν τον ψήφισα για την ωραία του μούρη...αλλα για να προλαμβάνει τέτοια κακά...τα οποία τελικά όπως δείχνει το πράγμα δεν τα πρόλαβε !!!
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef
 
Δημοσιεύσεις: 1143
Εγγραφή: Παρ Απρ 22, 2005 12:59 pm
Τοποθεσία: Ermoupolis, Siros, GREECE

Re: Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίρ

Δημοσίευσηαπό pzozef » Τρί Οκτ 02, 2012 12:32 pm

vs έγραψε:Ποιος οργανισμός/αρχή πληρώνει για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου ; Οι υπάλληλοι που πληρώνονται, θα συνεχίσουν να πληρώνονται και αν όχι, τι θα γίνει με αυτούς ;


Πληρώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Σύρου (ΟΠΑΣ) ο οποίος αναφέρει οτι πλέον ενώ τα λειτουργικά έξοδα αυτού του οργανισμού μονο για τους υπαλλήλους είναι 35.000 € απο το κράτος του στελνουν μονο 30.000 €.

Οι υπαλληλοι λογικά θα συνεχίσουν να πληρόνονται και ή θα αποσπαστούν στα μέρη που έχουν να κάνουν με τα πολιτιστικά...η θα φυλούν το κλειστό κολυμβητήριο !!! Τι πιστεύεις εσυ?
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef
 
Δημοσιεύσεις: 1143
Εγγραφή: Παρ Απρ 22, 2005 12:59 pm
Τοποθεσία: Ermoupolis, Siros, GREECE

Re: Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίρ

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Τρί Οκτ 02, 2012 4:16 pm

(Α) Μήπως θα πρέπει να πάτε σύσσωμοι στην Γ.ΓΑ. ? στον υφυπουργό αθλητισμού ?

(Β) Μήπως θα πρέπει να ψάξετε για κάποια ιδιωτική πρωτοβουλία ? χορηγούς ? Εκμετάλλευση του κολυμβητηρίου από ιδιώτη ?

(Γ) Μέρος των συνδρομών μικρών αθλητών + διάφορες (πχ.πολιτιστικές) εκδηλώσεις με ένα αντίτιμο το οποίο θα δοθεί για το καύσιμο ?
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 2168
Εγγραφή: Τρί Ιαν 18, 2005 5:09 pm

Re: Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίρ

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Παρ Ιαν 11, 2013 3:01 pm

http://www.lamiareport.gr/index.php?opt ... &Itemid=68

Τις τελευταίες λεπτομέρειες θα συζητήσουν τη Δευτέρα στο γραφείο του Δημάρχου...

Η εγκαταλειμμένη, Ολυμπιακών διαστάσεων, πισίνα του ΤΕΙ Λαμίας θα λειτουργήσει και πάλι για να εξυπηρετήσει τα σωματεία της πόλης και όχι μόνο. Η απόφαση πάρθηκε χθες σε σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο δελτίο τύπου του Δήμου Λαμιέων:

<<Σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013 το μεσημέρι, στην Αθήνα, στο Γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού αρμοδίου για θέματα Αθλητισμού κ.Γιάννη Ιωαννίδη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, για την χρηματοδότηση των εργασιών επισκευής και συντήρησης της Πισίνας του Τ.Ε.Ι. Λαμίας, ώστε να καταστεί δυνατή η λειτουργία του σύμφωνα με την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δήμου Λαμιέων, Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Τ.Ε.Ι. Λαμίας.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Στρερεάς Ελλάδας κ.Θωμάς Στάϊκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ.Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Πρόεδρος του ΤΕ.Ι. Λαμίας κ. Σταύρος Καρκάνης, ο Αντιπρόεδρος του Τ.Ε.Ι. Λαμίας κ. κ.Αθαν.Κοντογεώργος, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Τ.Ε.Ι. Λαμίας κ.Ανδρέας Φιλίππου, ο Α΄Αντιπροέδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κ.Γιώργος Κατσαρός, εκπρόσωπος του Υπουργείου Ανάπτυξης και αθλητικοί παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ.Χρήστος Σταϊκούρας υποσχέθηκε, ότι θα χρηματοδοτήσει με 170.000 ΕΥΡΩ τις απαραίτητες εργασίες, ώστε ένα περιουσιακό στοιχείο, όπως είναι η Πισίνα του Τ.Ε.Ι. Λαμίας, το οποίο επί δέκα χρόνια δεν χρησιμοποιείται, να χρησιμοποιηθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων, τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 θα αποστείλουν την Τεχνική περιγραφή και τον προϋπολογισμό των απαραίτητων εργασιών, με τις οποίες θα μειωθεί το κόστος λειτουργίας της Πισίνας του Τ.Ε.Ι. Λαμίας, ώστε να είναι βιώσιμη η λειτουργία της.

Παράλληλα την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου ώρα 12:00 το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ.Γιώργος Κοτρωνιάς, κάλεσε τον Αντιπεριφειάρχη κ. Θωμά Σταϊκο και τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Ι. Λαμίας κ.Σταύρο Καρκάνη στο γραφείο ταυ, για να συζητήσουν τυχών παρατηρήσεις πάνω στην Προγραμματική Σύμβαση, την οποία, από το 10ο μήνα ενέκρινε και ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμίας, η οποία θα περιγράφει και θα καθορίζει τον τρόπο λειτουργίας της Πισίνας.>>
Άβαταρ μέλους
COACHFK
 
Δημοσιεύσεις: 1976
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 10, 2005 5:15 pm

Re: Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίρ

Δημοσίευσηαπό pzozef » Τρί Αύγ 06, 2013 8:21 pm

Κάτι παει να γίνει στο Κολυμβητήριο της Σύρου....μέχρι να ολοκληρωθεί όμως το έργο...κρατάμε μικρό καλάθι !!!

http://cyclades24.gr/index.php/componen ... ermoupolhs
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef
 
Δημοσιεύσεις: 1143
Εγγραφή: Παρ Απρ 22, 2005 12:59 pm
Τοποθεσία: Ermoupolis, Siros, GREECE

Re: Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίρ

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τετ Σεπ 25, 2013 11:03 am

Εγκαίνια Κολυμβητηρίου στην Αμαλιάδα με "πράσινη" μέθοδο θέρμανσης της πισίνας (ηλιογεωθερμία)!

http://www.apollowaterpolo.gr/article/index/1168

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «patrisnews.com» αναφέρει:
Πανηγυρική αναμένεται να είναι η τελετή των εγκαινίων του κολυμβητηρίου της Αμαλιάδας, η οποία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα, ύστερα από πολυετή αναμονή, αφού για να ολοκληρωθεί το έργο χρειάστηκε να περάσουν δέκα χρόνια!

«Ανακοινώνω στους Αμαλιαδίτες ότι ένα σίριαλ που ξεκίνησε εδώ και δέκα χρόνια, την Κυριακή στις 7 το απόγευμα θα έχει happy end». ήταν τα λόγια του Δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που έφθασε επιτέλους η ώρα των εγκαινίων ενός έργου που μπορεί να καθυστέρησε σημαντικά, έχει όμως το προνόμιο να είναι το μοναδικό κολυμβητήριο σε ολόκληρη την Ευρώπη το οποίο χρησιμοποιεί τη μέθοδο της ηλιογεωθερμίας για τη θέρμανση της πισίνας.

Καινοτόμο έργο
«Πρόκειται για ένα έργο που απευθύνεται σε ολόκληρη την Ηλεία, σε συλλόγους, παιδιά, ηλικιωμένους, άτομα με ειδικές ανάγκες, σε όλο τον κόσμο. Ως έργο που έχει εφαρμόσει την καινοτομία της ηλιογεωθερμίας για την θέρμανση της πισίνας, μπορεί να απευθυνθεί και σε όλα τα σχολεία και τους τεχνικούς που ασχολούνται με τις πηγές ανανεώσιμης ενέργειας.

»Είναι το πρώτο κολυμβητήριο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο που χρησιμοποιεί αυτό το σύστημα και χρηματοδοτήθηκε με 600.000 ευρώ από το πράσινο ταμείο. Παρουσιάζουμε ένα κολυμβητήριο πανέμορφο. Σύγχρονο και καινοτόμο, που μειώνει τα έξοδα λειτουργίας και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί πέρυσι τα περισσότερα κολυμβητήρια ήταν κλειστά λόγω κόστους λειτουργίας» ανέφερε ο κ. Λυμπέρης.

Την Κυριακή κατά την τέλεση των εγκαινίων έχει προγραμματιστεί και επίδειξη με δύο ομάδες πόλο, καθώς επίσης επίδειξη με ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης, ενώ παιδιά θα βουτήξουν στο τέλος.

Ο κ. Λυμπέρης εξέφρασε την πεποίθηση ότι μέχρι την Κυριακή θα έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία των αδειοδοτήσεων, για να ξεκινήσει τη λειτουργία του από Δευτέρα
Άβαταρ μέλους
COACHFK
 
Δημοσιεύσεις: 1976
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 10, 2005 5:15 pm

Re: Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίρ

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Τετ Σεπ 25, 2013 12:17 pm

Κάλλιο αργά παρά ποτέ...
Αργησε να ολοκληρωθεί το κολυμβητήριο της Αμαλιάδας για 10 χρόνια, όμως η δημοτική αρχή, την δυστοκία την μετέτρεψε σε ευκαίρια και καινοτομία...
Θα επισκεφθώ το κολυμβητήριο στα εγκαίνια την Κυριακή, καθώς θα δώσουμε και φιλικό αγώνα και θα σας ενημερώσω για τις εντυπώσεις αφού μάθω περισσότερα..
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 2168
Εγγραφή: Τρί Ιαν 18, 2005 5:09 pm

Re: Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίρ

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Τρί Οκτ 01, 2013 10:06 am

Το πρώτο κολυμβητήριο της χώρας, με δυνατότητα αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, γεωθερμίας και ηλιοθερμίας εγκαινιάστηκε το βράδυ της Κυριακής στην Αμαλιάδα.

«Αυτό το κολυμβητήριο και αυτό το αθλητικό κέντρο δεν είναι πολυτέλεια για τους κατοίκους του δήμου μας, αλλά αναγκαιότητα», τόνισε ο δήμαρχος Αμαλιάδας κ. Γιάννης Λυμπέρης χθες το βράδυ, λίγες μόλις στιγμές πριν κόψει την κορδέλα και εγκαινιάσει το κολυμβητήριο της Αμαλιάδας, ένα όνειρο δεκαετίας που έγινε πραγματικότητα, συνοδευμένος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο, τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Ο Ηλείος» κ. Γιώργο Παρασκευόπουλο και τον εκπρόσωπο την Ελληνικής Ομοσπονδίας Κολύμβησης κ. Ηλία Ξιάρχο.



Η σεμνή αλλά συνάμα λαμπερή τελετή των εγκαινίων του κολυμβητηρίου της Αμαλιάδας ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 7 το απόγευμα, στις κατάμεστες από κόσμο εγκαταστάσεις του, με τον αγιασμό που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός, συνοδευμένος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο, τους Πανοσιολογιότατους Αρχιμανδρίτες π. Δαμασκηνό Πετράκο και π. Φιλάρετο Σπανόπουλο και πλήθος ιερέων του δήμου Ήλιδας.

«Πρέπει όλοι να μάθουμε να κολυμπάμε», τόνισε μεταξύ άλλων, αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός χαρακτηρίζοντας τον δήμαρχο Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη ως «δήμαρχο των έργων και μάλιστα των μεγάλων έργων».

Ο κ. Γερμανός αναφέρθηκε στον υγιή αθλητισμό τονίζοντας ότι αυτόν πρέπει να ακολουθήσουν όχι και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά, ενώ χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικά το έργο».

«Έχουμε υλοποιήσει πολλά έργα τα τελευταία χρόνια αλλά είχαμε καιρό να κάνουμε επίσημα εγκαίνια έργου» τόνισε στη συνέχεια ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης και συνέχισε:

«Αποφασίσαμε σήμερα να κάνουμε τα εγκαίνια του κολυμβητηρίου για να δείξουμε ότι σε αυτές τις δύσκολες εποχής της κρίσης μπορούμε να προσφέρουμε ένα τέτοιο έργο στους δημότες μας.


Το κολυμβητήριο όπως και ολόκληρο το αθλητικό μας κέντρο δεν είναι πολυτέλεια για τους κατοίκους του δήμου μας αλλά αναγκαιότητα».

Παράλληλα, ο κ. Λυμπέρης είπε: «Πρέπει όλοι να συμβάλουμε, από τον πρώτο ως το τελευταίο, για την λειτουργία του κολυμβητηρίου μας.

Πρέπει όλοι να δώσουμε, για να διασφαλίσουμε την επιβίωση, την λειτουργία του και την προσφορά του στους κατοίκους αυτού του τόπου».

Τέλος, ο δήμαρχος Ήλιδας αναφέρθηκε στα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου ενώ στη συνέχεια χαιρετισμό απεύθυνε και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κολύμβησης κ. Ηλίας Ξιάρχος.

Στην τελετή των εγκαινίων διαβάστηκε και επιστολή του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ταξιδιού του στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης συνοδευμένος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο, τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Ο Ηλείος» κ. Γιώργο Παρασκευόπουλο και τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κολύμβησης κ. Ηλία Ξιάρχο κατέβηκαν στο χώρο της πισίνας, κόβοντας συμβολικά την κορδέλα του έργου, ενώ ακολούθησαν επιδείξεις από μικρούς κολυμβητές, αγώνας πόλο και επίδειξη συγχρονισμένης κολύμβησης.

* Η φωτογραφία είναι από το patrisnews.com, όπως και το κείμενο που φιλοξενούμε.
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 2168
Εγγραφή: Τρί Ιαν 18, 2005 5:09 pm

Re: Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίρ

Δημοσίευσηαπό pzozef » Πέμ Δεκ 12, 2013 5:45 pm

http://www.tovima.gr/sports/article/?ai ... ommentForm

Τα μαυρα μας τα χαλια στην επιφανεια !!!
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef
 
Δημοσιεύσεις: 1143
Εγγραφή: Παρ Απρ 22, 2005 12:59 pm
Τοποθεσία: Ermoupolis, Siros, GREECE

Re: Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίρ

Δημοσίευσηαπό pzozef » Τετ Μαρ 05, 2014 2:02 pm

Τέλη Μάρτη αναμένετε να ξανανοίξει το κολυμβητήριο της Σύρου. Ευχόμαστε μέχρι το χειμώνα του 2015 να έχει γίνει η διασύνδεση του Κολυμβητηρίου με το σταθμό της ΔΕΗ ώστε να μη ζήσουμε άλλο χειμώνα με πισίνα κλειστή.
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef
 
Δημοσιεύσεις: 1143
Εγγραφή: Παρ Απρ 22, 2005 12:59 pm
Τοποθεσία: Ermoupolis, Siros, GREECE

Re: Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίρ

Δημοσίευσηαπό pzozef » Παρ Ιουν 20, 2014 1:53 pm

http://www.koinignomi.gr/news/politiki/ ... syroy.html

Όταν δίνεις χρονικό περιθώριο 8 μήνες...τον φετινό χειμώνα δεν τον χάνεις?
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef
 
Δημοσιεύσεις: 1143
Εγγραφή: Παρ Απρ 22, 2005 12:59 pm
Τοποθεσία: Ermoupolis, Siros, GREECE

Re: Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίρ

Δημοσίευσηαπό pzozef » Τετ Ιούλ 09, 2014 1:49 pm

Αυτή είναι η Ελλάδα του 2014

http://www.waterpololive.gr/a1/a1_male/ ... os_lamias/
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef
 
Δημοσιεύσεις: 1143
Εγγραφή: Παρ Απρ 22, 2005 12:59 pm
Τοποθεσία: Ermoupolis, Siros, GREECE

Re: Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίρ

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Πέμ Σεπ 11, 2014 8:07 am

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 10/9/2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση η προθεσμία για την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων παρατείνεται έως τις 8 Φεβρουαρίου του 2015.

Η παράταση δίνεται κυρίως λόγω του ότι, όπως εξέφρασαν στον κ. Ανδριανό νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι σε πρόσφατες σχετικές συναντήσεις, από τον Απρίλιο, ένα μήνα δηλαδή πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, μέχρι και τον Σεπτέμβριο, οπότε ανέλαβαν καθήκοντα οι νεοεκλεγείσες δημοτικές αρχές, παρατηρήθηκε σε πολλές περιπτώσεις κωλυσιεργία στις απαιτούμενες διαδικασίες για την αδειοδότηση, χωρίς γι’ αυτό να ευθύνονται οι νέες δημοτικές αρχές.

Για να μην επαναληφθεί κωλυσιεργία, η ΚΥΑ ορίζει πως οι διοικήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων για τις οποίες εκκρεμεί η αδειοδότηση ή οι φορείς στους οποίους αυτές ανήκουν υποχρεούνται να αποστείλουν μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου στον Γενικό Γραμματέα της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης κατάσταση σχετική με τις εκκρεμότητες που έχουν ως προς την αδειοδότηση, και στο τέλος κάθε μήνα μέχρι και τον Ιανουάριο του 2015 έκθεση προόδου αναφορικά με τις γενόμενες εργασίες.

Επισημαίνεται ότι η νέα προθεσμία συμπίπτει με την προθεσμία που ορίζεται στον νόμο 4178/2013 για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων, η οποία αποτελεί και προϋπόθεση για την έκδοση άδειας λειτουργίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι η παράταση δεν αφορά περιπτώσεις όπου έχει εκδοθεί πρωτόκολλο κατεδάφισης από την αρμόδια υπηρεσία ή η εγκατάσταση έχει κριθεί ακατάλληλη για λόγους στατικής ανεπάρκειας.

Η ΚΥΑ υπεγράφη από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο, τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη και τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανό.
Άβαταρ μέλους
fotis2310
 
Δημοσιεύσεις: 1667
Εγγραφή: Τρί Απρ 03, 2007 5:03 pm
Τοποθεσία: Gr. Thessaloniki

Re: Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίρ

Δημοσίευσηαπό pzozef » Δευτ Φεβ 09, 2015 1:51 pm

Κάτι φαίνεται στον ορίζοντα....η πράξη θα δείξει τι αποτέλεσμα θα έχει...

http://www.koe.org.gr/index.php?option= ... Itemid=673
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef
 
Δημοσιεύσεις: 1143
Εγγραφή: Παρ Απρ 22, 2005 12:59 pm
Τοποθεσία: Ermoupolis, Siros, GREECE

Re: Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίρ

Δημοσίευσηαπό pzozef » Πέμ Μαρ 05, 2015 1:05 pm

Παραμένει ΚΛΕΙΣΤΟΝ !!! Όποιες υποσχέσεις και αν μας έδωσαν !!!

http://nosyrou.gr/index.php/el/latest-n ... -syros-sos
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef
 
Δημοσιεύσεις: 1143
Εγγραφή: Παρ Απρ 22, 2005 12:59 pm
Τοποθεσία: Ermoupolis, Siros, GREECE

Κολυμβητήριo Σύρου

Δημοσίευσηαπό pzozef » Πέμ Μάιος 07, 2015 2:15 pm

http://nosyrou.gr/index.php/el/ydatosfa ... osfairisis χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διασύνδεση με τη ΔΕΗ...που σημαίνει οτι τον Οκτώβρη μπορεί να έχουμε κλείσιμο πάλι αν δεν το τρέξουν από το Δήμο.
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef
 
Δημοσιεύσεις: 1143
Εγγραφή: Παρ Απρ 22, 2005 12:59 pm
Τοποθεσία: Ermoupolis, Siros, GREECE

Re: Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίρ

Δημοσίευσηαπό pzozef » Πέμ Φεβ 18, 2016 12:19 pm

Επανέρχομαι σχεδόν μετά από 1 χρόνο μετά απο το παραπάνω σχόλιό μου και ενημερώνω τους φίλους του forum....οτι ακόμα η διασύνδεση....γίνεται... !!!
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef
 
Δημοσιεύσεις: 1143
Εγγραφή: Παρ Απρ 22, 2005 12:59 pm
Τοποθεσία: Ermoupolis, Siros, GREECE

Re: Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίρ

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Πέμ Φεβ 18, 2016 3:22 pm

pzozef έγραψε:Επανέρχομαι σχεδόν μετά από 1 χρόνο μετά απο το παραπάνω σχόλιό μου και ενημερώνω τους φίλους του forum....οτι ακόμα η διασύνδεση....γίνεται... !!!


Η πισίνα ειναι ανοικτή τώρα zozef ?
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 2168
Εγγραφή: Τρί Ιαν 18, 2005 5:09 pm

Re: Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίρ

Δημοσίευσηαπό pzozef » Παρ Μαρ 11, 2016 10:22 am

Lambros10 έγραψε:
pzozef έγραψε:Επανέρχομαι σχεδόν μετά από 1 χρόνο μετά απο το παραπάνω σχόλιό μου και ενημερώνω τους φίλους του forum....οτι ακόμα η διασύνδεση....γίνεται... !!!


Η πισίνα ειναι ανοικτή τώρα zozef ?

Όχι βέβαια...άνοιξε 3-4 μερες πριν πάνε οι αθλητές μας στο παίδων και έκλεισε ξανά.
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef
 
Δημοσιεύσεις: 1143
Εγγραφή: Παρ Απρ 22, 2005 12:59 pm
Τοποθεσία: Ermoupolis, Siros, GREECE

Re: Κολυμβητήρια - εγκαταστάσεις - εξοπλισμός και υδατοσφαίρ

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Παρ Μαρ 11, 2016 10:54 am

ωραία... πράγματα.....
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 2168
Εγγραφή: Τρί Ιαν 18, 2005 5:09 pm

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση στην Ελλάδα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

cron