ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ 2007

Νέα, αποτελέσματα και ανοικτή συζήτηση για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β' Εθνικής κατηγορίας (πρώην Β΄και Γ' κατηγορία μετά την συγχώνευση 2013).

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό chris_haffey » Δευτ Ιούλ 09, 2007 7:34 pm

nick_h2o mporeis na peis allh mia fora se parakalw gia poia omada anaferesai k poious paragontes k poies metagrafes giati eimai neos sto forum kai den 3erw pou na to vrw. h pes mou an einai eukolo se poio topic na koita3w. euxaristw
chris_haffey
 
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: Τετ Ιουν 27, 2007 12:50 pm

Δημοσίευσηαπό nick_h2o » Δευτ Ιούλ 09, 2007 8:06 pm

Πλέον δεν έχει κανένα νόημα να αναφερθώ σε ονόματα παικτών και ομάδας. 1ον Μειώνω τη προσπάθεια και την επιτυχία των παιδιών που έπαιξαν Π Ο Λ Ο μέσα στη πισίνα αν το κάνω. 2ον Δίνω αξία σε παραγοντίσκους. 3ον Σκοπός μου ήταν να αφυπνίσω κι όχι να τιμωρήσω. Άλλωστε ποιος είμαι εγώ για να κρίνει και να "δικάζει"..! "Κολυμβητής είσαι εσύ, όχι πολίστας.." είχα ακούσει μια απαξιωτική φωνή να μου λέει κάποτε. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως..!
Άβαταρ μέλους
nick_h2o
 
Δημοσιεύσεις: 656
Εγγραφή: Παρ Μάιος 06, 2005 8:57 pm
Τοποθεσία: Athens

Δημοσίευσηαπό gtaktt » Δευτ Ιούλ 09, 2007 11:54 pm

autos pou sou eipe omws auta ta logia nick h2o anevase mia omada 2 katigories mesa se tria xronia...o kathe enas dinei kathimerina ta diapisteutiria tou kai opws les kai esi krinetai...as teleiwsei pia auto to thema me to sigkekrimeno atomo
Άβαταρ μέλους
gtaktt
 
Δημοσιεύσεις: 185
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 20, 2006 1:28 pm
Τοποθεσία: palaio faliro

Δημοσίευσηαπό nick_h2o » Τρί Ιούλ 10, 2007 2:17 am

Το παράπονο των προπονητών βρίσκεται σ'αυτά τα λόγια : "Όταν κερδίζει η ομάδα κερδίζουν οι παίκτες κι όταν χάνει η ομάδα χάνει ο προπονητής". Στην προκειμένη περίπτωση συμβαίνει το αντίθετο. Μόνοι σας να κατεβαίνατε το ίδιο αποτέλεσμα θα είχατε.

Υ.Γ. : Τι να πούμε για τους προπονητές της Λάρισας και του Περιστερίου που ανέβασαν την ομάδα τους 3 κατηγορίες σε 3 χρονιές! Οι καλοί παίκτες κάνουν την διαφορά σε τέτοιου επιπέδου πρωταθλήματα κι όχι οι προπονητές.
Άβαταρ μέλους
nick_h2o
 
Δημοσιεύσεις: 656
Εγγραφή: Παρ Μάιος 06, 2005 8:57 pm
Τοποθεσία: Athens

Δημοσίευσηαπό chris_haffey » Τρί Ιούλ 10, 2007 10:43 am

nai omws oi kaloi paixtes den erxontai k antistoixa den ka8ontai ean den empneontai apo ton proponhth. Ena apo ta megalhtera prosonta twn proponhtwn sto xwro mas k sthn kathgoria auth (pou enooitai dn uparxoun managers ktlp), einai oi dhmosies sxeseis. Opote to "monoi sas na katevainate to idio apotelesma 8a eixate" den isxyei oute ligo giati apla den 8a katevaine kaneis.
chris_haffey
 
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: Τετ Ιουν 27, 2007 12:50 pm

Δημοσίευσηαπό nikos.th » Τρί Ιούλ 10, 2007 2:18 pm

συγχαρητήρια στις δύο ομάδες που ανέβηκαν........μπράβο σας παιδιά
΄παρακολούθησα κάποια παιχνίδια και παίξατε ωραίο πόλο...

καλή συνέχεια
Άβαταρ μέλους
nikos.th
 
Δημοσιεύσεις: 147
Εγγραφή: Τετ Απρ 13, 2005 9:49 am
Τοποθεσία: Athens,Greece

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Ιούλ 10, 2007 3:31 pm

Στα επόμενα ποστ θα βρείτε κάποια συμπεράσματα, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, όσον αφορά τις ομάδες της Τελικής Φάσης και το πως παρουσιάστηκαν, έπαιξαν κλπ.

Δεν θα μπω στον "κόπο" να πω αν κάποιος άξιζε ή όχι. Αυτό που μετράει στον αθλητισμό είναι το αποτέλεσμα και από αυτό κρινόμαστε όλοι.

Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες και, όπως συνηθίζω να λέω στους παίκτες μου(όταν προπονώ...), "οι δικαιολογίες είναι για τους μέτριους και μέτριοι υπάρχουν μόνο...καφέδες!!!"

Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα στους υπόλοιπους (Γ', Δ' Εθνική).
Άβαταρ μέλους
COACHFK
 
Δημοσιεύσεις: 1976
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 10, 2005 5:15 pm

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Ιούλ 10, 2007 3:44 pm

Θα ξεκινήσω από τον 6ο και θα καταλήξω στον Πρωταθλητή.

Ο ΝΟ Ρεθύμνου ήταν από την αρχή το μεγάλο ερωτηματικό της κατηγορίας. Ερχεται λοιπόν στο 1ο παιχνίδι του Α' Γύρου στα Ιλίσια και κερδίζει τον μετέπειτα Πρωταθλητή, ΓΣ Περιστερίου με 14-6 και...κόκαλο οι υπόλοιποι.

Η συνέχεια είναι λίγο ως πολύ γνωστή. Σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, αφού ουσιαστικά με μια 7αδα και αρκετους νέους στον πάγκο, δείχνει μια ομάδα με συγκεκριμένο ορίζοντα. Στο 1ο παιχνίδι της Τελικής Φάσης βρίσκει αντιμέτωπο ξανά το Περιστέρι και παραλίγο να του κάνει την ζημιά αφού αν και βρέθηκε πίσω με 7-3 στην αρχή της 4ης περιόδου, ισοφαρίζει σε 7-7, χωρίς όμως συνέχεια αφού γνωρίζει την ήττα με 10-7.

Από εκεί και πέρα ακολουθεί άλλη μια ήττα από τον 2ο της Τελικής Φάσης και...καληνύχτα!!!
Προσπάθησε βέβαια για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να κόψει 1 βαθμό και τις όποιες ελπίδες ανόδου από τον Τρίτωνα Αμαρουσίου.

Γενικά παρουσίασε ένα δεμένο σύνολο που όμως, παράλειψη που δεν το ανέφερα, χωρίς τον βασικό του φουνταριστό (Τσουπάκης), δεν είχε ελπίδες για κάτι καλύτερο.

Του χρόνου, ίσως...
Άβαταρ μέλους
COACHFK
 
Δημοσιεύσεις: 1976
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 10, 2005 5:15 pm

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Ιούλ 10, 2007 3:56 pm

Εδώ μου βάζετε δύσκολα...

Νομίζω ότι η φράση: "Ιδανικός αυτόχειρας" τα λέει όλα.

1ος στον όμιλό του στου δύο γύρους με την καλύτερη άμυνα και βρίσκεται στα 2 πρώτα παιχνίδια να έχει δεχθεί περισσότερα από ότι σε έναν ολόκληρο γύρο...

Σίγουρα δεν είχε τους πιο καλούς ή τους πιο έμπειρους παίκτες. Δεν είχε τον καλύτερο φουνταριστό της κατηγορίας ούτε και κάποιον που θα "ξελάσπωνε" την ομάδα την κρίσιμη στιγμή. Ήταν όμως μια ΟΜΑΔΑ, με όλη την σημασία της λέξης που κέρδισε με την παρουσία της τον κόσμο και τους αντιπάλους της, στις εντυπώσεις.

Με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Άρη Κάμπου, στα υπόλοιπα ήταν σκληρό καρύδι και λίγο έλειψε να κάνει το κόλπο γκρόσο, αν κατάφερνε να κρατήσει το προβάδισμα με το Καλαμάκι την Κυριακή το πρωϊ!!!

Να σημειώσουμε ότι ήταν η μοναδική ομάδα που μετά από κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, φώναζε ένα "ζντο".

Του χρόνου όταν η ομάδα "μεγαλώσει" θα επανέλθει δριμύτερη.
Άβαταρ μέλους
COACHFK
 
Δημοσιεύσεις: 1976
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 10, 2005 5:15 pm

ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Ιούλ 10, 2007 4:12 pm

Το μεγαλύτερο φαβορί, μαζί με το Καλαμάκι και κατά την γνώμη μου το Περιστέρι, έκανε το τέλειο ξεκίνημα.

10-9 στο 1ο παιχνίδι τον Ηλυσιακό, έστω κι αν σώθηκε από...εγκεφαλικό στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Στο 2ο παιχνίδι με αντίπαλο το Περιστέρι και στο ξεκίνημα προβάδισμα 3-1 και όλα δείχνουν να πηγαίνουν κατ' ευχήν...

Ενα καταστροφικό όμως διάστημα 2,5 περίπου 8λέπτων φέρνουν το σκορ στο 4-9 και στο τελικό 6-10 και...ανακοπή!!!

Το απόγευμα με τον Άρη Κάμπου νέο σοκ και ήττα, που φέρνει την ομάδα με το..ενάμιση πόδι έξω από την άνοδο. Το επόμενο πρωϊ τίποτα δεν έχει αλλάξει και ισοπαλία με το Ρέθυμνο, που μέχρι τότε δεν είχε πάρει βαθμό!!!

Μόνη αναλαμπή το νικηφόρο παιχνίδι με το Καλαμάκι που χάλασε το πάρτυ για τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Νομίζω ότι όλα χάθηκαν στο παιχνίδι με το Περιστέρι. Η ομάδα δεν κράτησε την ψυχραιμία της όταν τα πράγματα άρχισαν να στραβώνουν. Ακόμα και με τον διαιτητή που τα είχαν υπήρξαν και άλλα πράγματα που έφεραν απορίες, όπως το γεγονός της αλλαγής του τερματοφύλακα 3 φορές...

Επίσης να αναφέρουμε την παραίτηση του Προπονητή της ομάδας Δ.Καραναστάση την οποία ανακοίνωσε στους παίκτες το πρωϊ της Κυριακής και πριν το παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Σίγουρα η δυσάρεστη έκπληξη του τουρνουά, αφού όλοι και ακόμα πιο πολύ οι ίδιοι οι παίκτες του θεωρούνταν φαβορί...
Άβαταρ μέλους
COACHFK
 
Δημοσιεύσεις: 1976
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 10, 2005 5:15 pm

ΑΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥ

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Ιούλ 10, 2007 4:43 pm

Αφού κατ' αρχήν δώσω τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου στην ομάδα για την ποιότητα που παρουσίασε, παρά το προχωρημένο στην ηλικία κάποιων παικτών και που σημειωτέον παρουσιάστηκε με ελλείψεις (Ρούπακας), πρέπει ταυτόχρονα να πούμε ότι ήταν και ορυθμιστής του παιχνιδιού της ανόδου, αφού οι ομάδες από τις οποίες έχασε ήταν και αυτές οι οποίες ανέβηκαν.

Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι έκατσαν και έχασαν. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και όπως λένε και τα μαθηματικά αν θεωριτικά πχ ο Τρίτωνας κέρδιζε τον Άρη μπορεί να ήταν αυτός που θα πανηγύριζε και το Καλαμάκι που θα...ψαχνόταν.

Το πρόβλημα δεν το έχουν οι παίκτες του Άρη και δεν θα πρέπει να το έχουν. Το πρόβλημα είναι της ομοσπονδίας που επιτρέπει σε παίκτες παροπλισμένους που θέλουν να κάνουν το χόμπυ τους να μετέχουν σε ένα πρωτάθλημα που είναι μόλις ένα σκαλί πριν από την Α2 και δεν βάζει κάποιες προυποθέσεις για την συμμετοχή σε αυτό. Όπως να αποτελείται η ομάδα με του λάχιστον 7 παιδιά μέχρι 23-25 ετών ή να έχει κατεβάσει τουλάχιστον 1 ομάδα σε Πρωτάθλημα κατηγοριών.

Θα ξαναπώ ότι καλά έκαναν και έπαιξαν και κέρδισαν και πήραν το μετάλιο τους, αλλά κατά κάποιο τρόπο διαμόρφωσαν την κατάταξη.

Όλα αυτά όμως είναι στο χέρι της ΚΟΕ.
Άβαταρ μέλους
COACHFK
 
Δημοσιεύσεις: 1976
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 10, 2005 5:15 pm

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Ιούλ 10, 2007 4:57 pm

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Πίσω στην Α2 μετά από και εγώ δεν θυμάμαι πόσα χρόνια και μετά από πόσες προσπάθειες.

Στο τέλος ο επιμένων νικά και επιτέλους το Καλαμάκι μπορεί να αναφωνήσει, ανακουφισμένο: "ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ"
Έστω και αν ο τέλειος στόχος δεν επετεύχθει, άνοδος και Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του, ο κυρίος στόχος είναι γεγονός.

Η ομάδα του Καλαμακίου με καλή ομάδα, με έναν φουνταριστό προχωρημένης ηλικίας αλλά πάντα αξιόπιστο, με ένα τερματοφύλακα πραγματικό κέρβερο, με άμυνα πολύ αποτελεσματική και επίθεση φαρμάκι, έδειξε από...πέρυσι ότι άργησε 1 χρόνο να ανέβει.

Φέτος δεν θα άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Καρδιοχτύπησε, ειδικά στο παιχνίδι με το Περιστέρι(ισοπαλία) και σε αυτό με τον Ηλυσιακό(νίκη στα τελευταία 34" και ενώ έχανε σε όλο το παιχνίδι), αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Καλή επιτυχία του χρόνου στην Α2.

ΥΓ Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την απόδοση ανθοδέσμης στην μνήμη του Άκη αλλά και για την πρωτοβουλία να φωνάξουν και οι 2 ομάδες μαζί "ένα ζντο για τον ΑΚΗ" πριν από την έναρξη του μεταξύ τους παιχνιδιού.
Άβαταρ μέλους
COACHFK
 
Δημοσιεύσεις: 1976
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 10, 2005 5:15 pm

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Ιούλ 10, 2007 5:21 pm

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!

Αυτός είναι και ο τίτλος που ταιριάζει σε αυτή την ομάδα αφού τα τελευταία 3 χρόνια έχει κατακτήσει ισάριθμους τίτλους σε όλες τις κατηγορίες.

2005: Δ' ΕΘΝΙΚΗ, προπονητής: Μπακούνης-Τούρος
2006: Γ' ΕΘΝΙΚΗ, προπονητής: Μαρούλης
2007: Β' ΕΘΝΙΚΗ, προπονητής: Μαρούλης

Αν μη τι άλλο αξιοζήλευτο ρεκόρ για μιά...Σταχτοπούτα στην Α2.

Εδώ θέλω να πω ότι ήρθε η ώρα να μεζέψουν κάποιοι τα σχόλια τους περί ανυπαρξίας, προπονητή, φουνταριστού, τερματοφύλακα κλπ.

Η ομάδα αυτή απέδειξε ότι αν έχεις υπομονή, επιμονή και κλείνεις τα αυτιά σου σε αυτά που ακούγονται και ταυτόχρονα δουλεύεις, θα ανταμειφθείς.

Εντάξει και εγώ δεν περίμενα ότι μπορεί να πάρουν το Πρωτάθλημα, όμως τους είχα μέσα στα 3-4 φαβορί για την άνοδο ειδικά αν εμφανιζόταν, όπως και έγινε ο Ν.Μούρμουρας.

Η προσθήκη του έκανε την διαφορά στην άμυνα της ομάδας και στην αλλάγή της ψυχολογίας των παικτών. Μεγάλη η συνεισφορά του Α.Μαρουλη στην εικόνα της ομάδας αι στο πως πήρε κάποια από τα παιχνίδια (Τρίτωνας, Ηλυσιακός) ή πως δεν τα έχασε (Καλαμάκι).

Το μέλλον είναι όλο δικό τους αν και από εδώ και πέρα τα πράγματα δυσκολευουν και θα χρειαστεί κάτι παραπάνω.

Εν αναμονή του μέλλοντος συγχαρητήρια στο Περιστέρι.

ΥΓ1 Να ευχαριστήσω την ομάδα του Περιστερίου που δέχθηκε να φορέσει μια φανέλα του Ηλυσιακού και να σηκώσει το τρόπαιο του Πρωταθλήματος με αυτήν σαν ένδειξη τιμής και μνήμης για τον Α.Καρκαλέμη.
ΥΓ2 Επίσης να τους ευχαριστήσω για το τελευταίο ζντο για τον ΑΚΗ από το κέντρο της πισίνας και μετά την καθιερωμένη βουτιά για τα πανηγύρια για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Καλή επιτυχία στην Α2.
Άβαταρ μέλους
COACHFK
 
Δημοσιεύσεις: 1976
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 10, 2005 5:15 pm

Δημοσίευσηαπό ieromenos » Τρί Ιούλ 10, 2007 6:00 pm

COACHFK δε συμφωνω σε ολα αλλα δεν εχει σημασια.οτι εγινε εγινε.απλα θελω να κανω ενα σχολιο για το περιστερι. αν δεν ειχε τον πολυ εμπειρο μουρμουρα στη τελικη φαση δε θα ανεβαινε ουτε με σφαιρες.εγω προσωπικα ημουνα απο αυτους που ελεγε οτι δεν ειχε καλο τερμα κρινοντας απο τη πρωτη φαση που τερμα καθονταν ενα αλλο παιδι.το αξιζαν και 2 ομαδες.
ieromenos
 
Δημοσιεύσεις: 132
Εγγραφή: Τετ Μάιος 30, 2007 3:44 am

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Ιούλ 10, 2007 6:10 pm

ιερομενε, το θυμάμαι πως το είχες γράψει. Δεν πρέπει όμως να ήξερες ότι ο Μούρμουρας είχε πάρει μεταγραφή και περίμενε να κάνει το αγροτικό του σαν Γιατρός, νομίζω κάπου στην Κρητη, και αν τα κατάφερνε να έρθει να βοηθήσει το Περιστέρι στα παιχνίδια του Πρωταθλήματος.

Νομίζω επίσης πως είχα ενημερώσει κάποια στιγμη πιο παλιά ότι ο Μόυρμουρας είχε πάρει μεταγραφή και θα εμφανιζόταν στα παιχνίδια.

Σίγουρα δεν έχει σημασία αν συμφωνούμε και γι αυτό είναι αυτό το φόρουμ για να ανταλλάσουμε τις απόψεις μας.

Πάντως συγχαρητήρια στην ομάδα σου, έστω και για την τελευταία σας εμφάνιση.
Άβαταρ μέλους
COACHFK
 
Δημοσιεύσεις: 1976
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 10, 2005 5:15 pm

ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΑΛΙΜΟ

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Ιούλ 10, 2007 6:39 pm

Θα παραθέσω εδώ μερικά μικρά περιστατικά, σημαντικά ή/και ασήμαντα και όποιος άλλος έχει κάτι να πει ας το καταθέσει επίσης.

1. Σημαντικές ελλείψεις παρουσίασε το κατα τα άλλα πολύ καλό καινούριο Κολυμβητήριο του Αλίμου.

Δεν υπήρχαν τέντες για τους θεατές αλλά ακόμη περισσότερο για να προστατευτούν οι αθλητές που περίμεναν για τα επόμενα παιχνίδια.

2. Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός του Κολυμβητηρίου ήταν μάλλον ακατάλληλος για την ομαλή διαξαγωγή των παιχνιδιών αφού κανείς δεν μπορούσε να δει τον ηλεκτρονικό πίνακα και τα 30αρια με τον τρόπο που ήταν τοποθετημένα ακόμα και όταν έπεφτε το βράδυ. Προκειμένου να γίνει πιο ομαλή η διεξαγωγή των αγώνων στην Α2 του χρόνου θα πρέπει να προβλεφθεί αλλαγή στην θέση του πίνακα.

Το πρόβλημα της σκιάς το έζησε και η γραμματεία των αγώνων για μία μόνο ημέρα, όμως καθώς δόθηκε λύση με τέντες και ομπρέλες.

3. Σημαντική η έλλειψη, όχι σε όλα τα παιχνίδια, άπό επόπτες. Θεωρώ πωε σε τέτοιους αγώνες που πάιζονται οι κόποι μιας χρονιάς θα έπρεπε να έχει μερυμνήσει η ΚΕΔ.

4.Μεγάλη προσέλευση από τον κόσμο της πισίνας και ιδια'ιτερα από παίκτες Α1, Α2 κατηγορίας καθώς επίσης και από προπονητές όλων των κατηγοριών, νυν και πρώην.

5.Συγκυνητική ήταν η στιγμή που οι παίκτες του Καλαμακίου και του Ηλυσιακού πριν την έναρξη του μεταξύ τους παιχνιδιού μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου και φώναξαν μαζί ένα "ζντο" στην μνήμη του αδικοχαμένου παίκτη του Ηλυσιακού, Ακη Καρκαλέμη.

6.Πολύ ένταση από τους πάγκους για τα σφυρίγματα των διαιτητών που απέφερε ουκ ολίγες κίτρινες και κόκκινες κάρτες στους προπονητές και τους παράγοντες των ομάδων.

7.Η έλλειψη κυλικείου αντικαταστάθηκε με την προμήθεια από τα αυτόματα μηχανήματα πώλησης που είναι εγκατεστημένα στον χώρο της πισινας καθώς και στην Μαρίνα απέναντι.

8. Πολλοί ήταν εκείνοι που συνδύασαν τα παιχνίδια με μια βόλτα στις διπλανές παραλίες ή στα παρακείμενα κέντρα.

Αυτά και άλλα πολλά αγωνιστικά και μή έγιναν στον Άλιμο το περασμένο ΠΣΚ.

Καλή τύχη στις ομάδες που ανέβηκαν και καλό καλοκαίρι σε όλους.
Άβαταρ μέλους
COACHFK
 
Δημοσιεύσεις: 1976
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 10, 2005 5:15 pm

sxolia?

Δημοσίευσηαπό statler » Πέμ Ιούλ 12, 2007 2:30 am

Distixws de mporw na sxoliasw ti teliki fasi afou eida mono tous agwnes tis Paraskevis. An ola ta mats itan san kai auta (me e3eresi to Kalamaki - Aris), prepei na itan arketa kalo tournoua.
Auto pou thelw na pw omws einai oti ola paizoun to rolo tous sti zwi. Etsi kai sto polo. Mporei na akougetai poli filosofiko auto pou lew alla eprepe na to pw gia to sxolio tou COACH oso anafora ton Ari Kampou. H B' ethniki einai mia poli idiaiteri katigoria. Omades san ton Ari Kampou paizoun panta katalitiko rolo. Gia mena thetiko.
To epipedo tis A2 einai klaseis anwtero apo auto tis B. Episis kai o tropos die3agwgis einai entelws diaforetikos. Oi omades pou provivastikan, stin A2 tha sinantisoun pollous tetoious paixtes (san tou Ari). Ara i parousia tou Ari einai ena kalo skalopati gia autes.
Me ti seira mou na dwsw ta sigxaritiria mou kai stis 6 omades!
Άβαταρ μέλους
statler
 
Δημοσιεύσεις: 558
Εγγραφή: Τετ Ιουν 13, 2007 2:15 pm

Προηγούμενη

Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

cron