Συντονιστής: Lambros10
sharkface έγραψε:Ο sgun καλα τα λεει για το μπασκετ το οποιο υπηρετησε αλλα παρολο που ηταν στις διαφορες προεθνικες οπως λεει, το παρατησε για χαρη του πολο. Κατι δεν μου ακουγεται σωστο μεχρι εδω. Μπορεις φιλε να μας πεις τους λογους που παρατησες ενα προηγμενο σπορ για ενα αλλο πολυ κατωτερο σε ολα τα επιπεδα? Μηπως τελικα τα ιδια γινονται παντου? Περιμενω με μεγαλο ενδιαφερον την απαντηση σου.
Οσον αφορα τον Φιλιππο, μου καταμαρτυρειτε πολλοι οτι τον ειπα αλεξιπτωτιστη. Πρεπει να διαβασετε ολα τα ποστ μου για να δειτε οτι ποτε δεν το εκανα αμεσα. Χρησιμοποιησα αυτην την λεξη περισσοτερο για να γενικευσω την κουβεντα, και μαλιστα η συγκεκριμενη λεξη ειπωθηκε μεταξυ ειρωνιας και αστειου.
Γνωριζω τον Φιλιππο πολυ περισσοτερα χρονια απο τους περισσοτερους απο εσας και μπορω να εχω αποψη για αυτον διαχρονικη. Εξαλλου απο την ωρα που εμαθα ποιος ηταν ο coachfk, σταματησα να επιτιθεμαι προσωπικα εναντιον του.
Ieromene, ευχομαι επισης καλα μπανια, μονο να ξερεις οτι τα δικα μου μπανια εχουν αρχισει εδω και καμποσο καιρο. Ευτυχως κανονιζω τουλαχιστον μεχρι τωρα τις υποχρεωσεις μου με τετοιο τροπο που μου δινεται η ευκαιρια για αρκετη διασκεδαση (οχι βεβαια πολυ, υπαρχει και η ηλικια στην μεση)........
water_polo9 έγραψε:sharkface έγραψε:Ο sgun καλα τα λεει για το μπασκετ το οποιο υπηρετησε αλλα παρολο που ηταν στις διαφορες προεθνικες οπως λεει, το παρατησε για χαρη του πολο. Κατι δεν μου ακουγεται σωστο μεχρι εδω. Μπορεις φιλε να μας πεις τους λογους που παρατησες ενα προηγμενο σπορ για ενα αλλο πολυ κατωτερο σε ολα τα επιπεδα? Μηπως τελικα τα ιδια γινονται παντου? Περιμενω με μεγαλο ενδιαφερον την απαντηση σου.
Οσον αφορα τον Φιλιππο, μου καταμαρτυρειτε πολλοι οτι τον ειπα αλεξιπτωτιστη. Πρεπει να διαβασετε ολα τα ποστ μου για να δειτε οτι ποτε δεν το εκανα αμεσα. Χρησιμοποιησα αυτην την λεξη περισσοτερο για να γενικευσω την κουβεντα, και μαλιστα η συγκεκριμενη λεξη ειπωθηκε μεταξυ ειρωνιας και αστειου.
Γνωριζω τον Φιλιππο πολυ περισσοτερα χρονια απο τους περισσοτερους απο εσας και μπορω να εχω αποψη για αυτον διαχρονικη. Εξαλλου απο την ωρα που εμαθα ποιος ηταν ο coachfk, σταματησα να επιτιθεμαι προσωπικα εναντιον του.
Ieromene, ευχομαι επισης καλα μπανια, μονο να ξερεις οτι τα δικα μου μπανια εχουν αρχισει εδω και καμποσο καιρο. Ευτυχως κανονιζω τουλαχιστον μεχρι τωρα τις υποχρεωσεις μου με τετοιο τροπο που μου δινεται η ευκαιρια για αρκετη διασκεδαση (οχι βεβαια πολυ, υπαρχει και η ηλικια στην μεση)........
o sgun stamatise to basket logo traumatismou (de thimamai ti traumatismos akrivos...miniskos nomizo....mporei o idios na to pei), o opoios traumatismos ton odigise na strafei ston xoro tis pisinas...
ieromenos έγραψε:θελω καποιο σχολιο αν μπορειται να κανετε για το νεο κοουτς του τριτωνα Αναγνωστοπουλο. τσιτσος το παρατσουκλι νομιζω.ευχαριστω
ieromenos έγραψε:σταυρο γινε λιγο πιο συγκεκριμενος αν θες. τι χαρακτηρας ειναι τι περγαμηνες εχει. εγω ξερω οτι ηταν στις εθνικες ομαδες γυναικων ενω εχει περασει και απο κυπρο. τα τελευταια χρονια δεν τον ειχα ακουσει στο χωρο.
ieromenos έγραψε:κανω λαθος?αυτο ηθελα να πω...
sharkface έγραψε:Οσον αφορα τον Φιλιππο, μου καταμαρτυρειτε πολλοι οτι τον ειπα αλεξιπτωτιστη. Πρεπει να διαβασετε ολα τα ποστ μου για να δειτε οτι ποτε δεν το εκανα αμεσα. Χρησιμοποιησα αυτην την λεξη περισσοτερο για να γενικευσω την κουβεντα, και μαλιστα η συγκεκριμενη λεξη ειπωθηκε μεταξυ ειρωνιας και αστειου.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες