Συντονιστής: Lambros10
Lolek & Bolek έγραψε: αλήθεια υπάρχει άλλο κολυμβητήτιο εκτός από των Σερρών που να κλείνει στις 10:30 το βράδυ???
defender έγραψε:Aλήθεια είναι πως το επίπεδο φέτος ήταν πολύ καλύτερο, έχω την εντύπωση πως και οι 3 ομάδες που ανέβηκαν φέτος είναι καλύτερες από αυτές που είχαν ανεβεί πέρυσι (Πετρούπολη, Μυτιλήνη και ΟΦΘ), όπως τις είχα δει πέρυσι στην τελική φάση. Αρα η Γ'εθνική θα έχει ενδιαφέρον του χρόνου.
Lolek & Bolek έγραψε:Επειδή όσα κι αν πούμε δεν θα συμφωνήσουμε λέω να το κόψουμε!!! Ότι έγινε δεν αλλάζει εσείς είστε στην Γ' κι εμείς ακόμα μία χρονιά στην Δ'!!! Βασικά πρέπει μόνο να παραδεχτώ ότι μου έκατσε στραβά το ότι έγινεκαι γι' αυτό αντιδράω έτσι, όσο για την ανακοίνωση έγινε κυρίως για να ακουστούμε και να μπορούμε έτσι να πιέσουμε για το καινούργιο κολυμβητήριο!!! Sorry για ότι
βαρύ σου είπα μιάς και έχεις αγωνιστεί και σε Α1 αξίζεις κάποιον σεβασμό!!! Αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι θα μπορούσες να είχες παίξει και καλύτερα(έτσι δεν είναι?). Τέλοσπάντων συγχαρητήρια για την άνοδο, πρέπει να παραδεχθώ ότι θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι και να μην γκρινιάζουμε!!! Το πήρα απόφαση δεν θα ξαναασχοληθώ με διαιτητές και άλλα τέτοια αλλά θα κοιτάξω μόνο να βελτιώσω το παιχνίδι μου, κάτι είχε το σουτ μου που δεν μπορώ να το εξηγήσω άλλες φορές τα γκολ που έχασα τα είχα για πλάκα, δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι ήμουν εγώ!!! Πέρσυ είχα 14γκολ σε 3 αγώνες και φέτος 5 σε 4αγώνες!!! Τα λέμε όταν μπορείς απάντησέ μου!!!
Lolek & Bolek έγραψε:Όσο για τα πόδια μου δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα ούτε είχα ποτέ πρόβλημα στο σουτ, αυτό μου δημιουργήθηκε φέτος και δεν ξέρω γιατι!!!
Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης