Συντονιστής: Lambros10
TooTall έγραψε:Ειναι υπεροχα αυτη την εποχη, ολοι ειναι αισιοδοξοι, ολοι εχουν λεφτα, ολοι εχουν στοχους. Και μετα ερχεται ο χειμωνας![]()
ΥΓ Με δεδομενο οτι ο ΝΟΒΑ μαλλον θα διαλυθει και το οτι στον Ιωνικο οι μυγες ειναι παχες αν το Καλαμακι χωσει τοσο χρημα, μαλλον τον Ιουνιο θα κλαιει τα λεφτα που εδωσε.
TooTall έγραψε:sharkface έγραψε:Ρε κομπλεξ με τον ΝΟΒΑ!!!!!
Βρισκεις? Αντε πες οτι εγω εχω κομπλεξ, εσυ ξερεις να μας πεις τι εχει γινει εκει την τελευταια εβδομαδα? Τι διαολο κατι θα ξερεις, ναι?
TooTall έγραψε:Επειδη εφυγαν οι κολλητοι σου?Μπααα, εμεις εχουμε κανει τις μεταγραφες μας, αλλη μια θελουμε μεσα στη βδομαδα και τελος.
Αφου κλεισαμε τα του ΟΥΚ για πες μας αφου ξερεις με τον ΝΟΒΑ τι γινεται? Και οταν τελειωσεις εξηγησε γιατι ειμαι κομπλεξικος. Μπορει και να το δεχτω αν εισαι πειστικος.
Ααααα και επειδη δεν εμαθα κατι τελευταια, κανα μαγικο εχει κανει ο μπεμπης ή ακομη?
sharkface έγραψε:Μεσα σε αυτους ειναι και καποιοι που εφυγαν απο τον ΟΥΚ.
sharkface έγραψε:Φυσικα δεν εχω να σου αποδειξω τιποτα γιατι δεν γνωριζεις τα τεκταινομενα του ΝΟΒΑ καλα.
sharkface έγραψε:Κομπλεξικος με την συγκεκριμενη ομαδα παντως εισαι, και αυτο φαινεται απο ολα τα ποστ που εχεις δημοσιευσει τον τελευταιο χρονο, και αναφερονται σε αυτους.
sharkface έγραψε:Παντως, απο οτι φαινεται, μαλλον σε προβληματιζει η παρουσια του εκει......
TooTall έγραψε:sharkface έγραψε:Μεσα σε αυτους ειναι και καποιοι που εφυγαν απο τον ΟΥΚ.
Ωραιοτατα. Τωρα πες μας λοιπον πως ειναι δυνατο να λες οτι διαλυεται ο ΟΥΚ επειδη εφυγαν οι συγκεκριμενοι φιλοι σου. Ειμαι οοοοολος αυτια
sharkface έγραψε:Φυσικα δεν εχω να σου αποδειξω τιποτα γιατι δεν γνωριζεις τα τεκταινομενα του ΝΟΒΑ καλα.
Εντυπωσιασε με λοιπον, πες μου κατι που εγινε αυτη τη βδομαδα. Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις ιδεα αλλα σου δινω μια ευκαιρια για να μη λες οτι ειμαι παλιοπαιδο
sharkface έγραψε:Κομπλεξικος με την συγκεκριμενη ομαδα παντως εισαι, και αυτο φαινεται απο ολα τα ποστ που εχεις δημοσιευσει τον τελευταιο χρονο, και αναφερονται σε αυτους.
Αυτα που λεω για τον ΝΟΒΑ (και ειναι φυσικα γεγονοτα) ειναι οτι ειναι βουτηγμενος στα χρεη, εχει ενα δικαστηριο για οφειλες 130 χιλιαδων ευρω και στο καπακι εκλογες. Τελευταια φορα που τσεκαρα οταν αναφερεσε σε γεγονοτα δεν εισαι κομπλεξικος. Βεβαια αν θες μπορεις να μας δωσεις εναν νεο ορισμο.sharkface έγραψε:Παντως, απο οτι φαινεται, μαλλον σε προβληματιζει η παρουσια του εκει......
Αν μη τι αλλο, ολη η κατηγορια κραταει την ανασα της
TooTall έγραψε: Ειναι υπεροχα αυτη την εποχη, ολοι ειναι αισιοδοξοι, ολοι εχουν λεφτα, ολοι εχουν στοχους. Και μετα ερχεται ο χειμωνας![]()
ΥΓ Με δεδομενο οτι ο ΝΟΒΑ μαλλον θα διαλυθει και το οτι στον Ιωνικο οι μυγες ειναι παχες αν το Καλαμακι χωσει τοσο χρημα, μαλλον τον Ιουνιο θα κλαιει τα λεφτα που εδωσε.
St έγραψε:TooTall έγραψε: Ειναι υπεροχα αυτη την εποχη, ολοι ειναι αισιοδοξοι, ολοι εχουν λεφτα, ολοι εχουν στοχους. Και μετα ερχεται ο χειμωνας![]()
Αν μπορείς πες μου για αυτά τα συμπεράσματα που έχεις
για τoν ΙΩΝΙΚΟ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ???
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες