Μέχρι πρότινως ομοσπονδιακός προπονητης στους Έφηβους ηταν ο Βλαζακης.Πως και στο πρωτο καμπ εγινε υπο την επιβλεψη του Δουμπα;Γνωριζει κανεις τίποτα;Αν εχουμε καμμια αλλαγη στην θεση των προπονητών;
Συντονιστής: Lambros10
otto11 έγραψε:Έλεος!!!!!
Μετά από 15 χρόνια Δούμπας , Δαμάσκος, Βλαζάκης
καλοί είναι όλοι αυτοί αλλά ρε παιδιά νισάφι μήπως πρέπει να φωνάξουμε και κανέναν πιο παλιό να κάτσει στους πάγκους των εθνικών ομάδων?
Ά ρε Σωτήρη Τζαφόλια τελικά είχες δίκιο.
Οι νέοι δεν κάνουν?
Δηλαδή οι άλλοι προπονητές και μην αρχίζω να λέω ονόματα δεν κάνουν?
Γαμώ την πολιτική και τα παρασκήνια.
Θα μεγαλώσει το ανήψι μου και θα έχει αυτούς εκλέκτορες?
Πραγματικά Ελεος!!!!
Δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους μην παρεξηγηθώ αλλά θεωρώ πως υπάρχουν πολλοί καλύτεροι γιαυτές τις θέσεις.
otto11 έγραψε:Ξανθόπουλος? Μακράν ο πιό καταρτισμένος σε σχέση με αυτούς που ανέφερα πλήν του Δούμα ίσως.
Σελετόπουλος?
Βλάχος?
Μορφέσης?
Βάσος?
Κατσούλης Γιώργος?
Φτάνει η θές και άλλους?
KAGELOS έγραψε:ΦΙΛΕ ΟΤΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΒΛΑΖΑΚΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕΣ ΕΤΣΙ.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΚΑΜΠ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ!!!
otto11 έγραψε:Δηλαδή ρε παιδιά αυτοί οι δύο που είπα έχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να είναι εκλέκτορες και προπονητές εθνικών ομάδων?
Αν πιστεύετε έτσι καλώς.
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και πολύ.
Δεν έχει νόημα
Πετάει ο Γαϊδαρος? ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ θα λέω απο εδώ και πέρα.
Έλεος μα ο Δούμπας και ο Βλαζάκης ?
Τελικά έπρεπε να ασχοληθώ....
otto11 έγραψε:Δηλαδή ρε παιδιά αυτοί οι δύο που είπα έχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να είναι εκλέκτορες και προπονητές εθνικών ομάδων?
Αν πιστεύετε έτσι καλώς.
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και πολύ.
Δεν έχει νόημα
Πετάει ο Γαϊδαρος? ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ θα λέω απο εδώ και πέρα.
Έλεος μα ο Δούμπας και ο Βλαζάκης ?
Τελικά έπρεπε να ασχοληθώ....
Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση και Προπονητική
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες