Συντονιστής: Lambros10
Sozer έγραψε:Πάντως απ'ότι βλέπω η Πετρούπολη θα είναι η ομάδα έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.
statler έγραψε:Πιστεύω οτι μετά την εξέλιξη που θέλει την Ξάνθη να πέρνει τη θέση της Καβάλας (ή το αντίθετο), έχουμε τη μια ομάδα που θα ανέβει κατηγορία. Αν θεωρήσουμε και τη Μεσόγειο σαν σουπερ φαβορί, νομίζω οτι οι κλείσαν οι θέσεις ανόδου...
Αντε να δούμε ποιες θα πέσουν
statler έγραψε:Μίλησα με παίχτη της Ξάνθης και μου είπε οτι έχει μείνει ο βασικός κορμός των νέων. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτούς, αφού έχουν την εμπειρία Β' και Α2 κατηγορίας.
Αλλά και εσύ ρε παιδί μου, δεν αφήνεις κανέναν να κάνει παιχνίδι στο Forum. Μπορεί να υπάρχει λόγος που γράφω αυτά που γράφω.
Όσο για την Πετρούπολη, μη τρελένονται κάποιοι. Φέτος οι πιθανότητες για άνοδο είναι ελάχιστες. Μη την βάζετε ούτε στους 6 πρώτους για άνοδο...
statler έγραψε:Ωραίο κολυμβητήριο έχετε, δε μένει παρά να πάρετε και έναν όμιλο εκεί και με μεγάλη ευχαρίστηση να έρθουμε όλοι...
Όσοι προλάβουν δηλαδή γιατί από οτι φαίνεται όλες οι αθηναϊκές ομάδες θα ψάξουν για επαρχία
statler έγραψε:Ωραίο κολυμβητήριο έχετε, δε μένει παρά να πάρετε και έναν όμιλο εκεί και με μεγάλη ευχαρίστηση να έρθουμε όλοι...
Όσοι προλάβουν δηλαδή γιατί από οτι φαίνεται όλες οι αθηναϊκές ομάδες θα ψάξουν για επαρχία
doom έγραψε:Διαφωνω με το κολυμβητηριο. Δεν κανει για αγωνες πολο, παρα μονο για παλαιμαχους. Μου φαινεται δε απιστευτο το οτι ενα απο τα μεγαλυτερα νησια μας δεν διαθετει 50αρα πισινα.
Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 3 επισκέπτες