Συντονιστής: Lambros10
είσαι σίγουρος ότι θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Δήμου;COACHFK έγραψε:Φετος βαλτε και την Ιτεα στο...κολπο.
Στην ομαδα προπονητης πηγε ο Σακαλης και τουλαχιστον μια μεταγραφη που γνωριζω ειναι ο Κ.Δημου.
Απο οτι ειμαι σε θεση να γνωριζω η Ιτεα εχει κατεβασει παιδια σε ολες τις κατηγοριες (δεν εχει σημασια τι αποτελεσματα εχει) και προσπαθει να βαλει βασεις για μια καινουρια αρχη.
Ακομα δεν πρεπει να ξεχνατε την Ροδο που περυσι επεσε στα μπαραζ(οπως και η Ιτεα).
Ακομα υπολογισιμος αντιπαλος θα ειναι η Καρδιτσα.
Lolek & Bolek έγραψε:εμεις παντως απο Σερρες ειμαστε σιγουρα 17 ατομα και θα κατεβουμε 100% στους αγωνες!
defender έγραψε:Οι καλές αθηναϊκές ανέβηκαν πέρυσι, αρα έχουν μείνει ο Μιλωνας, η Τρίαινα Βούλας, ενώ ακούγεται πως θα κατεβάσει ομάδα η Ηλιούπολη με προπονητή τον Μανώλη Παπαναστασίου, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει αυτό.
defender έγραψε:Οι καλές αθηναϊκές ανέβηκαν πέρυσι, αρα έχουν μείνει ο Μιλωνας, η Τρίαινα Βούλας, ενώ ακούγεται πως θα κατεβάσει ομάδα η Ηλιούπολη με προπονητή τον Μανώλη Παπαναστασίου, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει αυτό.
Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες