Πρωτάθλημα Γ'Κατηγορίας 2008

Νέα, αποτελέσματα και ανοικτή συζήτηση για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β' Εθνικής κατηγορίας (πρώην Β΄και Γ' κατηγορία μετά την συγχώνευση 2013).

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό nikos.th » Τρί Απρ 29, 2008 6:14 pm

φούλ λεμέεεεεεεεεε...........
Άβαταρ μέλους
nikos.th

Δημοσίευσηαπό koko » Τετ Μάιος 14, 2008 2:07 pm

Εχουμε κανα νεο σχετικα με την ημερομηνια διεξαγωγης του πρωταθληματος ΄?
koko

Δημοσίευσηαπό Yiannis » Τετ Μάιος 14, 2008 2:17 pm

koko έγραψε:Εχουμε κανα νεο σχετικα με την ημερομηνια διεξαγωγης του πρωταθληματος ΄?

Απ' όσο ξέρω η πρώτη φάση είναι στις 18 Ιουλίου. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις σε αυτή την κατηγορία...
Yiannis

Δημοσίευσηαπό Sozer » Τετ Μάιος 14, 2008 2:23 pm

Παιδιά μήπως ξέρετε αν έχει γίνει η κλήρωση των ομίλων;Ποιοι είναι οι όμιλοι και αν όχι πότε θα γίνει η κλήρωση;
NO RULES,JUST PLAY!!!ENJOY THE GAME!!!
Άβαταρ μέλους
Sozer

καλενταρι της ΚΟΕ

Δημοσίευσηαπό giannis.zisopoulos » Τετ Μάιος 14, 2008 8:22 pm

για την γ΄ έχουν ανακοινωθεί τα:

δηλώσεις συμμετ. 2/5/08
κλήρωση ομίλων 18/6/08
έναρξη 18/7/08

καλή επιτυχία σε όλους
giannis.zisopoulos

Re: καλενταρι της ΚΟΕ

Δημοσίευσηαπό LBoy » Πέμ Μάιος 15, 2008 11:31 am

giannis.zisopoulos έγραψε:για την γ΄ έχουν ανακοινωθεί τα:

δηλώσεις συμμετ. 2/5/08
κλήρωση ομίλων 18/6/08
έναρξη 18/7/08

καλή επιτυχία σε όλους

αν γίνει σε καμία παραλία....
και δεν φυσάει...
Άβαταρ μέλους
LBoy

Δημοσίευσηαπό statler » Δευτ Ιουν 02, 2008 9:04 pm

Μήπως έχει ακουστεί που θα πανε οι όμιλοι?
Αν έχει εκδηλώσει κανείς ενδιαφέρον...
Άβαταρ μέλους
statler

Δημοσίευσηαπό Sozer » Τετ Ιουν 18, 2008 12:56 pm

Παιδιά μόλις μάθετε για τη κλήρωση ενημερώστε μας! :?: :?: :?: :idea: :idea: :idea: 8) 8) 8)
NO RULES,JUST PLAY!!!ENJOY THE GAME!!!
Άβαταρ μέλους
Sozer

Δημοσίευσηαπό solid » Τετ Ιουν 18, 2008 1:39 pm

O ενας ομιλος:
HΡΑΚΛΕΙΟ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΑΡΙΩΝΑΣ
ΝΑΥΠΛΙΟ

Ο αλλος:
ΧΑΙΔΑΡΙ
ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ
ΓΕΡΑΚΑΣ
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Οι υπολοιποι βορειο ομιλο

Περνανε 3 απο καθε ομιλο στον Νοτο και 2 απο βορειο.
Πρωτη φαση 18/7
solid

Δημοσίευσηαπό statler » Τετ Ιουν 18, 2008 3:05 pm

Κρίμα, δε θα πάμε διακοπές φέτος...

Ο 1ος Όμιλος από οτι άκουσα θα γίνει στην Ηλιούπολη.
Ο 2ος?

Ξέρουμε τίποτα για ΚΟΗ, Ναύπλιο?

Ο 3ος είναι:
Ξανθη, ΟΦΘ, Κομοτηνή, Κοζάνη, ΟΕΝΑΒ, Μυτιλήνη.

Γιατί από αυτό τον όμιλο περνάνε μόνο 2 ομάδες?
Άβαταρ μέλους
statler

Δημοσίευσηαπό Lolek & Bolek » Παρ Ιουν 20, 2008 2:50 pm

Επειδη Ελλαδα ειναι μονο απο Λαρισα και νοτιοτερα!!!! Χρονια τωρα εμεις ειμαστε οι ηλιθιοι της υποθεσης!!!
Water polo or nothing
Άβαταρ μέλους
Lolek & Bolek

zisopoylos

Δημοσίευσηαπό giannis.zisopoulos » Παρ Ιουν 20, 2008 3:36 pm

δε πρέπει να περάσει έτσι αυτό. περιμένω να μάθω την επίσημη αντίδραση των ομάδων. αν δεν υπάρξει τότε ... άξιοι της μοίρας μας. (καλπάζουσα φαντασία: τα πρόσωπα των Αθηναίων αν ... λέω αν, τολμούσε κάποιος να τους πει κάτι αντίστοιχο. θα είχε πολύ γέλιο )
giannis.zisopoulos

Δημοσίευσηαπό solid » Παρ Ιουν 20, 2008 5:52 pm

Προς ενημερωση:
Kανενας απο τον βορειο ομιλο δεν παραβρεθηκε στην κληρωση.
Δεν ενδιαφερθηκαν μαλλον.
Να σημειωσω οτι υπαρχει νομιζω διαφορα δυναμικοτητας που δεν μπορει να μην λεχθει.
Εξαλου με το τροπο διεξαγωγης που ηταν αρχικα να γινει η κληρωση παλι 2 περναγανε
solid

zisopoylos

Δημοσίευσηαπό giannis.zisopoulos » Παρ Ιουν 20, 2008 6:18 pm

Solid αυτά που έγραψες, το λιγότερο μου προκαλούν μειδίαμα.
1. η κλήρωση είμαι σίγουρος πως έγινε στην Βόρεια Ελλάδα
2. η τελική φάση και αυτή διεξάγεται κάθε χρόνο στην Βόρεια Ελλάδα
3. όσο για τη διαφορά δυναμικότητας, είναι καλή ιδέα να προσπαθήσετε να την δείξετε μέσα στο νερό και όχι όπως συνήθως κάνετε στις κληρώσεις και τα βύσματα ( εκεί το έχουμε μάθει καλά πως είστε ανίκητοι )
όταν όλα τα παραπάνω γίνουν επί σειρά ετών στην επαρχεία και τρέχετε εκεί για κληρώσεις και αγώνες τότε ίσος να είχες το δικαίωμα να ξεστομίσεις αυτά που με τόσο θράσος είπες.
giannis.zisopoulos

Δημοσίευσηαπό vs » Παρ Ιουν 20, 2008 7:31 pm

Τουλάχιστον έγινε κλήρωση ή εξαφανίστηκαν πάλι κάποιοι και μετά έμαθαν τα αποτελέσματα (της κλήρωσης) και οι υπόλοιποι ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό solid » Παρ Ιουν 20, 2008 8:29 pm

Ξερεις κατι παραπανω και δεν το λες.Απευθυνεσαι σε μενα προσωπικα ?
Με ξερεις και μου λες να δειξω την διαφορα μεσα στο νερο?Τι μπουρδες ειναι αυτες.
Επειδη λοιπον δεν με ξερεις και μου την δινουν οι ξερολες που απαντανε σε ολα τα topic λες και τα ξερουν ολα αλλη φορα να εισαι πιο προσεκτικος σε αυτα που λες .
Και προς VS :
Εαν τους ξερεις ονομασε για ποιους μιλας τους και μην πετας αερολογιες(για να μην πω τιποτα αλλο).
solid

Δημοσίευσηαπό solid » Παρ Ιουν 20, 2008 8:34 pm

Και κατι τελευταιο προς g.z :
to post μου εγραφε προς ενημερωση και οχι δελτιο τυπου KOE.
Τωρα τραβα να κανεις καμια προπονηση (εαν ξερεις κολυμπι) αντι να γραφεις εδω συνεχεια
solid

Δημοσίευσηαπό vs » Παρ Ιουν 20, 2008 8:51 pm

Λοιπόν, για να μαθαίνεις : αρκετές φορές έχουν γίνει έτσι κληρώσεις, τουλάχιστον τα χρόνια που έπαιζα εγώ. Μαζέυονταν "όλοι", έπιαναν την κουβεντούλα και κάποια στιγμή κάποιοι εξαφανίζονταν. Όταν ξαναεμφανίζονταν ουσιαστικά ανακοίνωναν και τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Και άρχιζαν (από αυτούς προς τους άλλους) τα "πού χαθήκατε" κλπ.

Όλως τυχαίως αν συνέβαιναν διαιτητικά λάθη στο πρωτάθλημα ήταν υπέρ των ομάδων τους. Και, επίσης, ποτέ δεν κληρώνονταν μεταξύ τους. Τώρα αν ήταν κλήρωση ή όχι, μάλλον ήταν κλήρωση και εγώ είμαι κακεντρεχής.

Ποιοι ήταν ; Ρώτα να μάθεις. Αυτά που έγραψα δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου, συζητούντα ευρύτατα. Καλύτερα απευθύνσου σε (τωρινούς) τριανταπεντάρηδες και σαραντάρηδες. Μόνο μην τους μιλήσεις τόσο ειρωνικά όσο γράφεις γιατί από κοντά μπορεί να μαζέψεις και καμιά ψιλή :lol:
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό statler » Παρ Ιουν 20, 2008 11:46 pm

Για να χαλαρώσουμε λίγο...
Είμαι αυτός που ανέφερε πρώτος την περίπτωση του Β. Ομίλου. Αλλά δε χρειάζεται να αρχίσουμε τα κομπλεξικά του τύπου 'το κατεστημένο της Αθήνας', 'Ελλάδα είναι απο τη Λάρισα και κάτω' κτλ...

. Αν και φέτος δε βρέθηκα στη κλήρωση αλλά ρώτησα 2 διαφορετικά άτομα (ήμουν πέρσι και πρόπερσι), όντως δεν ήρθε κανένας στη κλήρωση από τις ομάδες της Β. Ελλάδας. Άρα δεν υπήρχε και κανένας να δηλώση την αντιθεσή του για αυτή την αδικία (γνώμη μου).
. Σίγουρα οι ομάδες των 2 ομίλων που θα διεξαχθούν στην Αθήνα είναι πολύ πιο δυνατές από τις περισσότερες ομάδες του Β. Ομίλου αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να δώσεις τη δυνατότητα να περάσει και τρίτη ομάδα. Επειδή είναι δύσκολο να παιχτεί τελική φάση με 9 ομάδες, ίσως θα ήταν καλύτερο να περνάγαν 2 από κάθε όμιλο.
- Sozer για τη διαφορά δυναμικότητας που ανέφερες κι οτι πρέπει να λεχθεί, δεν έχεις δίκιο. Αν είναι έτσι, να διαλέξουμε από τις 18 ομάδες τους 6 κατά τεκμήριο καλύτερους και να τους πάμε κατευθείαν στη τελική φάση. Αλλά δεν είναι έτσι. Όλοι ξεκινάνε με 0 Βαθμούς, άρα ολοι είναι ίσοι.

2. Για τη κλήρωση τώρα. Όντως είναι αστεία η διεξαγωγή της. Και είναι ως εξής. Μαζέυονται όλοι σε μια αίθουσα (όσοι έρχονται) και ξεκινάνε τις πλάκες. Λένε τις μ@#$ τους και σε κάποια φάση, όταν αρχίσουν να πινάνε, μπαίνουν και στο ψητό. Εκείνη την ώρα αποφασίζουν με πιο τρόπο θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα. Δηλ. σε πόσους ομίλους, με πόσες ομάδες, σε ποιες πισίνες, το πως θα διεξαχθεί η τελική φαση κτλ κτλ. Ανάλογα τις πισίνες που είναι διαθέσιμες (οποιος έχει δηλώσει οτι θέλει να πάρει όμιλο). Μοιράζονται οι ομάδες γεωγραφικά και όσες περισσεύουν (συνήθως αθηναϊκές) ρωτόνται αν θέλουν να πάνε στη περιφέρεια. Ε και εκεί είναι που γίνεται το μαγείρεμα. Φέτος όμως τα πράγματα ήταν πολύ στάνταρ.
-G.Z. η κλήρωση λογικό είναι να γίνεται στην Αθήνα (όπως και η τελική φάση) αφού εδώ είναι τα γραφεία της ΚΟΕ. Αν θέλεις να γίνουν κάπου αλλού δε νομίζω να σου φέρει αντίρρηση κανείς, αρκεί να κάνεις τα έξοδα στα μέλη της ΚΟΕ και στους αρχηγούς αποστολών. Και μη μου πεις οτι σε εσάς δε τα κάνουν για να κατέβετε στη κλήρωση. Μιλάμε για 12 από τις 18 ομάδες και πολλά έξοδα.

Τέσπα, εγώ είμαι υπέρ στο να θέσουν βέτο οι ομάδες του Β. ομίλου και να μη κατέβουν να παίξουν αν δεν τους δώσουν είτε μια ομαδα extra είτε να μειώσουν μια ομάδα από τους υπόλοιπους. Αν και δε με συμφέρει αυτό γιατί εμείς μάλλον για 3οι πάμε στον όμιλο...
Άβαταρ μέλους
statler

Δημοσίευσηαπό statler » Παρ Ιουν 20, 2008 11:47 pm

Τα ορθογραφικά λάθοι δίνουν και πέρνουν...

Μας χαλάγαν τα greeklish????? :P
Άβαταρ μέλους
statler

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης