otto11 έγραψε:Εντάξει το veneto είναι εύκολο ο doom ήταν φουνταριστός?
Ενδιαφέρον δώστε μου ένα στοιχείο να καταλάβω ποιός είναι.
Και Πράγματι ο "Ακομινάτος" γιατί έτσι τον φώναζε ο Νίκος ο Λουκάτος
είναι υπόδειγμα αθλητή πρότυπο για κάθε νέο παίκτη.
Ποτέ δεν μίλησε για οτιδήποτε άσχημο πάντα ήταν με το χαμόγελο στο στόμα
και πάντα ενθάρυννε τους νέους της ομάδας εγώ προσωπικά τον ξέρω απο το 1983 (πω πω περάσαν 25 χρόνια) και θα πώ οτι πραγματικά είναι ένας απο την ιστορία της πάτρας.
δεν έχει σημασία αν δεν είναι παικταράς σημασία έχει οτι αυτό που μπορούσε να παίζει το έπαιζε πάντα.
Και αυτό είναι το πιο σημαντικό για κάθε προπονητή.
sharkface έγραψε:Τα προγνωστικα μου της 17ης αγωνιστικης επιβεβαιωθηκαν πληρως.
Και ο ΠΑΟ με τον ΠΑΟΚ ηρθαν Χ, και το Φαληρο κερδισε την Χιο. Ειμαι ΘΕΟΣ....
Lambros10 έγραψε:otto11 έγραψε:Εντάξει το veneto είναι εύκολο ο doom ήταν φουνταριστός?
και πάντα ενθάρυννε τους νέους της ομάδας εγώ προσωπικά τον ξέρω απο το 1983 (πω πω περάσαν 25 χρόνια) και θα πώ οτι πραγματικά είναι ένας απο την ιστορία της πάτρας.
δεν έχει σημασία αν δεν είναι παικταράς σημασία έχει οτι αυτό που μπορούσε να παίζει το έπαιζε πάντα.
Aν έχω καταλάβει καλά στο ποιος είσαι OTTO11, o DOOM ήταν κάτα κάποιο τρόπο ένα φεγγάρι μέντωρας σου, αλλά καλά τον ζόρισες και εσύ τις επόμενες χρονιές μετά τον Κομινάτο όταν τον αντιμετώπισες στα δύο μέτρα....![]()
![]()
COACHFK έγραψε:sharkface έγραψε:Τα προγνωστικα μου της 17ης αγωνιστικης επιβεβαιωθηκαν πληρως.
Δεν ειναι ωρα για...αυτοκριτικη, σκυλοψαροφατσα!!!!
Πες μας τα καινουρια, να δουμε τι ψαρια θα πιασεις αυτη την φορα, καθως εισαι...πεινασμενος που δεν επιασες τιποτα στην προηγουμενη!!!
otto11 έγραψε:Lambros10 έγραψε:otto11 έγραψε:Εντάξει το veneto είναι εύκολο ο doom ήταν φουνταριστός?
Aν έχω καταλάβει καλά στο ποιος είσαι OTTO11, o DOOM ήταν κάτα κάποιο τρόπο ένα φεγγάρι μέντωρας σου, αλλά καλά τον ζόρισες και εσύ τις επόμενες χρονιές μετά τον Κομινάτο όταν τον αντιμετώπισες στα δύο μέτρα....![]()
![]()
Δημήτρης Σελετόπουλος Μακράν ο κορυφαίος και πιό έξυπνος φουνταριστός στην Ελλάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια και δεν μου το αλλάζει κανείς αυτό.
Ο μόνος φουνταριστός που στην ζώνη έβγαζε την μπάλλα έξω με απίστευτη ταχύτητα και ευκολία.
Που ακόμα και τώρα ο τρόπος που έπαιρνε θέση στο pressing και στην άμυνα από μπροστά είναι μοναδικός.
PEREZ έγραψε:Κύριε πρόεδρε συμφωνώ ότι ο μαχαίρας έχει λόγους να διαμαρτύρεται ο νοβ κέρδισε το παιχνίδι και με τη βοήθεια της διαιτησίας, άλλα όλα στην ομάδα του λαιμού εξηγούνται από τις λάθος επιλογές του υλικού της ομάδας.
Δεν είναι δυνατόν ο νοβ να παρουσιάζει τέτοια εικόνα στη θέση φουνταριστού, από την εποχή της αποχώρησης του Βούδα το 2004, λίγο ή πολύ εύρισκε η ομάδα λύσεις στη θέση, αρχικά οι παουερς 30 γκολ-χατζη 14 γκολ, μετά ο σιλβις 38 γκολ-χατζη 13 γκολ, περυσι μπουρναζος 23 γκολ-χατζη 24 γκολ και φέτος το δράμα σαμαρτζιτς 6 γκολ-χατζη 3 γκολ και βέβαια ούτε λόγος για τις αποβολές που παίρνουν με τέτοια ανύπαρκτη δύναμη στη θέση, τα πράγματα δεν είναι καθόλου μα καθόλου καλά για την παρουσία στη θέση.
Στη θέση δε του τερματοφύλακα τι φταίει που ο τσαλκάνης είναι παντελώς παροπλισμένος και δεν είχε καθόλου συμμετοχή από την αρχή της χρονιάς, τώρα που κτύπησε ο πρωτονοτάριος ήταν λογικό να είναι ανέτοιμος
Στη θέση του αμυντικού σωστά προσπαθεί η ομάδα να καλύψει το κενό του τιντιτς (καλλίτερου παίκτη πέρυσι) με κατσιαούνη-μιτελούδη αλλά και εκεί η ομάδα δεν έχει τις λύσεις που πρόσφερε ο μίλαν.
Σίγουρα με το υλικό που υπάρχει στην ομάδα η θέση της είναι το μόνο θετικό για φέτος, αλλά οι λάθος επιλογές δεν παύουν να είναι λάθος επιλογές.
Μακάρι στα play offs η εικόνα της ομάδας να βελτιωθεί
sharkface έγραψε:COACHFK έγραψε:sharkface έγραψε:Τα προγνωστικα μου της 17ης αγωνιστικης επιβεβαιωθηκαν πληρως.
Δεν ειναι ωρα για...αυτοκριτικη, σκυλοψαροφατσα!!!!
Πες μας τα καινουρια, να δουμε τι ψαρια θα πιασεις αυτη την φορα, καθως εισαι...πεινασμενος που δεν επιασες τιποτα στην προηγουμενη!!!
Λοιπον εχουμε και λεμε:
ΠΑΟΚ - Φαληρο 2Χ (προβλεπω οριακη νικη του Φαληρου η το πολυ ισοπαλια η οποια θα διατηρησει τον ΠΑΟΚ στην Α1)
Γλυφαδα - Πανιωνιος 2 (με μικρη διαφορα, μεταξυ 2-4 γκολ)
Ολυμπιακος - Εθνικος 1Χ (οριακη νικη του Ολυμπιακου η Χ για συγκεκριμενους λογους...)
ΝΕΠ - ΠΑΟ Χ (βολευει και τους 2 στην περιπτωση που η Γλυφαδα χασει)
Βουλιαγμενη - Χανια 1 (με διαφορα μεταξυ 3-5 γκολ)
Χιος - Κερκυρα 1 (με διαφορα 4-6 γκολ)
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες